-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 08:37 PM
[b] תמיר
גביט*
--
"אה, סביר להניח. המבחן של כל "אני תאוריה פיסיקלית הוא מבחן המציאות!" הוא אומר בלי חוסר הבנה מוחלט לגבי מה שהוא אמר. אלחם עם פיקאצ'ו וסקוטאנק!" [/b][/quote]
סליחה*
--
"צאו גאביט!פאנפי!גאביט,קצה אבן על שניהם!פאנפי,גלגול על סקוטנק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 07:37 PM
[b] ירין
נו באמת, כולם יודעים שמספר אחד זה בלבאזור, אז אם אני כתוב מספר 2, ברור שזה אייויזור, אז גם אם אני עושה טעות קטנה, אפשר להבין. וויביל: [url=http://serebii.net/pokedex-dp/461.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/461.shtml[/url]
הגרלה חוזרת לאחד מהם? משוב?
--
מנקי מתנפל בזעם על מגנמייט ומפיל אותו.
"מגנמייט, התרוממות מגנטית!" אומר המאמן. מגנמייט מתרחק מהאדמה, "כעת שוק חשמלי!" מגנמייט משתמש בשוק שגורם למנקי לעזוב, ומנקי מתרסק על הקרקע.
[/b][/quote]
אין לי זסמן למשוב..עכשיו..
והחלפה אולי אחר כך..
---
"מנקי אתה חייב לקום! עכשיו בעיטות זעם בכל הכח!! ואז חבטת גוף!!" אני קורא
-
פלופי
תלוי מתי תמצא אותו.
--
טיילו פוגע בנידורן, ואז היא משתמשת בבעיטה כפולה ופוגעת. אחר כך נידורן משתמשת בנשיכה.
ניתאי
דנספרס, מישהו צהוב כזה מהדור השני, עם עיניים כל הזמן סגורות וכנפיים.
--
מגמר פוגע במאצ'וק עם גלגל הלהבה.
"מא'צוק, כעת השתמש בבעיטת קפיצה גבוהה!" אומר המטייל, מאצ'וק קופץ למעלה ומתחמק מסחרור האש ואז בועט במגמר.
תמיר
"פיקאצ'ו, השתמש במתקפה מהירה על גביט, וסקוטנק, השתמש בחיתוך לילה!" אומר המאמן.
פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק מהאבנים, שנראות קצת חדות יותר, ופוגע בגביט. סקוטנק נפגע מחלק מהאבנים, ואז גם מהגלגול, ואז הוא משתמש בחיתוך לילה ופוגע בפאנפי.
ירין
מנקי קם עם רצח בעיניים ופוגע במגנמייט עם בעיטת הזעם.
"מגנמייט, הטען, והשתמש בדחיפה" אומר המאמן. מנקי מתנגש עם מגנמייט הטעון, מה שגורם להתחשמלות קלה של מנקי. "מגנמייט, כעת בום על קולי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 10:07 PM
[b]
ירין
מנקי קם עם רצח בעיניים ופוגע במגנמייט עם בעיטת הזעם.
"מגנמייט, הטען, והשתמש בדחיפה" אומר המאמן. מנקי מתנגש עם מגנמייט הטעון, מה שגורם להתחשמלות קלה של מנקי. "מגנמייט, כעת בום על קולי!" [/b][/quote]
"תחסל אותו עםצוות כפול ואז קרן על(לימדתי אותו..)" אני אומר
-
[b] ניתאי
דנספרס, מישהו צהוב כזה מהדור השני, עם עיניים כל הזמן סגורות וכנפיים.
--
מגמר פוגע במאצ'וק עם גלגל הלהבה.
"מא'צוק, כעת השתמש בבעיטת קפיצה גבוהה!" אומר המטייל, מאצ'וק קופץ למעלה ומתחמק מסחרור האש ואז בועט במגמר. [/b][/quote]
אין פוקימון כזה, לפחות לא בשם הזה
--------------
"מגמאר! להביור! ואז אגרוף אש!" אגיד למגמאר
-
ירין
אני אמנם סינילי, אבל לא עד כדי כך.
--
איך מחסלים משהו עם צוות כפול? זה לא מהלך התקפי.
מנקי עושה צוות כפול, שכרגיל לא יוצא יותר מ'כפול', והוא מתחמק מהבום. מנקי משתמש בקרן העל, אבל היא עדיין חלשה ופוגעת במגנמייט.
"מגנמייט, מכת ברק!" המאמן אומר. מגנמייט מחשמל את מנקי.
ניתאי
גר... [url=http://serebii.net/pokedex-dp/206.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/206.shtml[/url]
--
"מא'צוק, השתמש בזעם!" אומר המטייל. מגמר פוגע עם שתי ההתקפות, ואז מאצ'וק רץ בפסיכותיות אל מגמר ומכה בו הרבה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 14 2009, 05:35 PM
[b] ירין
אני אמנם סינילי, אבל לא עד כדי כך.
--
איך מחסלים משהו עם צוות כפול? זה לא מהלך התקפי.
מנקי עושה צוות כפול, שכרגיל לא יוצא יותר מ'כפול', והוא מתחמק מהבום. מנקי משתמש בקרן העל, אבל היא עדיין חלשה ופוגעת במגנמייט.
"מגנמייט, מכת ברק!" המאמן אומר. מגנמייט מחשמל את מנקי.
[/b][/quote]
שמע תגריל לי את ביוטיפלי
-----
"אגרופי זעם חזקים ותנסה שוב קרן על!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 14 2009, 05:35 PM
[b] ניתאי
גר... [url=http://serebii.net/pokedex-dp/206.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/206.shtml[/url]
--
"מא'צוק, השתמש בזעם!" אומר המטייל. מגמר פוגע עם שתי ההתקפות, ואז מאצ'וק רץ בפסיכותיות אל מגמר ומכה בו הרבה. [/b][/quote]
אנלא רוצה אפחד O:
------------------
"גלגל להבה!" אגיד בתקווה שזה יהדוף את ההתקפות
-
ירין
סקווירטל.
--
"מגנמייט השתמש בשוק חשמלי!" אומר המאמן. הם תוקפים אחד את השני ואז מנקי משתמש בקרן העל שיוצאת קצת חזק יותר. מגנמייט מתחיל להתעייף.
ניתאי
אז שניהם עוברים לתמיר?
--
מגמר מייצר גלגל להבה שמקפיץ את מאצ'וק אחורה, ואז מגמר מתקדם ופוגע בו.
"מאצ'וק, כעת בעיטת טייקאוונדו!" אומר המטייל. מא'צוק מניף את הרגל שלו בצורה מעגלית ופוגע במגמר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 14 2009, 10:00 PM
[b] ירין
סקווירטל.
--
"מגנמייט השתמש בשוק חשמלי!" אומר המאמן. הם תוקפים אחד את השני ואז מנקי משתמש בקרן העל שיוצאת קצת חזק יותר. מגנמייט מתחיל להתעייף.
[/b][/quote]
יש לי מים..שוב
----
"עכשיו אגרופי זעם חזקים!!! ואז שוב קרן על ותנסה לשלב את זה עם קרן על!!!" אני צועק
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 14 2009, 10:00 PM
[b] ניתאי
אז שניהם עוברים לתמיר?
--
מגמר מייצר גלגל להבה שמקפיץ את מאצ'וק אחורה, ואז מגמר מתקדם ופוגע בו.
"מאצ'וק, כעת בעיטת טייקאוונדו!" אומר המטייל. מא'צוק מניף את הרגל שלו בצורה מעגלית ופוגע במגמר. [/b][/quote]
כנראה~
--------------
"מגמאר! אגרוף אש ואז להביור!" אצעק לו
-
ירין
אין לך עוד פעם. זה הרגע לבחור, ביוטיפליי, או סקווירטל.
--
לשלב קרן על עם קרן על?
"מגנמייט, השתמש בכרית מגנטית!" אומר המאמן. מנקי מתחיל להכות במגנמייט, וזמן שהוא משתמש בקרן העל מגנמייט מרחף גבוהה מאוד ובכך מתחמק מההתקפות. "כעת בום על קולי!" מגנמייט משתמש בבום ופוגע.
ניתאי
"מא'צוק, הלחם!" אומר המטייל. מגמר ומאצ'וק מחליפים מספר מכות (בזמן שמגמר נותן אגרופי אש) ונראה ששניהם נפגעו. "כעת בעיטת קפיצה!" מאצ'וק קופץ ומתחמק מהלהביור, אבל מחטיא את הבעיטה, מה שגורם לו להפגע קצת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 15 2009, 03:46 PM
[b] ירין
אין לך עוד פעם. זה הרגע לבחור, ביוטיפליי, או סקווירטל.
--
לשלב קרן על עם קרן על?
"מגנמייט, השתמש בכרית מגנטית!" אומר המאמן. מנקי מתחיל להכות במגנמייט, וזמן שהוא משתמש בקרן העל מגנמייט מרחף גבוהה מאוד ובכך מתחמק מההתקפות. "כעת בום על קולי!" מגנמייט משתמש בבום ופוגע.
[/b][/quote]
ביוטיפליי..אבל אי אפשר בכלל להחליף פוקימונים?? במכונת החלפות..אוו אוולי תעשה שמחליפים עם שחקנים אמיתיים..ניתאי או מישהו..
---
התבלבתי..
----
"אקרוף ממוקד עכשיו!! ואז תחפור ותפתיע אותו עם קרן על מתוך החור!" אני אוימר
-
[b] פלופי
תלוי מתי תמצא אותו.
--
טיילו פוגע בנידורן, ואז היא משתמשת בבעיטה כפולה ופוגעת. אחר כך נידורן משתמשת בנשיכה. [/b][/quote]
"טיילו תעוף למעלה ותנסה לנופף בכנפים שלך בחוזקה על מנת ליצור רוח קלה !"אומר לטיילו .
-
ירין
כן תהיה החלפה תוך משחקית... אבל אל תצפה שתפגוש איזה מאמן שירצה להחליף איתך בערך את כל השישייה שלך.
--
מנקי פוגע במגנמייט ואז מתחיל לחפור.
"מגנמייט, עלה למעלה כדי שיהיה לך יותר זמן תגובה לקרן העל, והשתמש בשוק חשמלי כשהוא יורה אותה!" אומר המאמן. מגנמייט מרחף למעלה, ואז קרן על יוצאת מהאדמה ומגנמייט משתמש בשוק החשמלי וזה תיקו. נראה שמגנמייט כבר די עייף.
פלופי
הגבת, בלי שאמרתי שאתה כנראה תתנדף בקרוב, זה חדש!
--
הרוח יוצאת, אבל היא די חלשה. נידורן קופצץ ומנסה לנשוך את טיילו אבל הוא בורח ונידורן מתרסקת. נראה שנידורן מתחילה להתעייף.