-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל לא יכולה להוציא אך פוקימון מכיון שהיא קשורה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
'כמה שאני אוהב לעצבן' אני חושב במוחי וממשיך להנות מהריחוף
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד ארון ואייוי !"
"זה היה חתיכת בידריל מניאק XD"
"קדימה הולכים.!"
-
[quote=Eustass Kid;692173][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל לא יכולה להוציא אך פוקימון מכיון שהיא קשורה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/quote]
"מה קרה כאן עכשיו?" אני שאלתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתובב עם הגב לסקרמורי ומנסה להוציא את צ'ימצ'אר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתהמנסה להוציא פוקימון אך אתה לא מצליח להוציא פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מסובב את ראישך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] בזעם אומר" תביא לי את הפוקימון שלך אחרת תפגעמובן ילד אני מוצות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי בלי קללות
את ממיכה בדרך ורואה מבנה גדול ועצום באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך לרחף ופתע אתהנכנכס לחלית מוזרה ואתה שומע תעדים שמתרבים אליך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;692319][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתהמנסה להוציא פוקימון אך אתה לא מצליח להוציא פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסובב את ראישך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] בזעם אומר" תביא לי את הפוקימון שלך אחרת תפגעמובן ילד אני מוצות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי בלי קללות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את ממיכה בדרך ורואה מבנה גדול ועצום באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך לרחף ופתע אתהנכנכס לחלית מוזרה ואתה שומע תעדים שמתרבים אליך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "אני בחיים לא נותן לך את הפוקימון שלי" ואז אני ברחתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692319][B][COLOR="Red"]יגאל
אתהמנסה להוציא פוקימון אך אתה לא מצליח להוציא פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מסובב את ראישך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] בזעם אומר" תביא לי את הפוקימון שלך אחרת תפגעמובן ילד אני מוצות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך לרחף ופתע אתהנכנכס לחלית מוזרה ואתה שומע תעדים שמתרבים אליך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני צועק בתקווה שצ'ימצ'אר ישמע אותי ויצא מהפוכדור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע איכשהו צ'ימצ'אריוצא מפוכדור שלו ותוקף בלנביור את סקרומורי החזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה בורח בכל המהירות אך חיל צות ניוטק רודף אחריך גם בכל המהירות ונחוש להשיג אותך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;692365][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע איכשהו צ'ימצ'אריוצא מפוכדור שלו ותוקף בלנביור את סקרומורי החזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה בורח בכל המהירות אך חיל צות ניוטק רודף אחריך גם בכל המהירות ונחוש להשיג אותך[/COLOR][/B][/quote]
אני נעצר ואני אומר לו: "נמאסת בוא נלחם".
-
[QUOTE=Eustass Kid;692365][B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע איכשהו צ'ימצ'אריוצא מפוכדור שלו ותוקף בלנביור את סקרומורי החזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה בורח בכל המהירות אך חיל צות ניוטק רודף אחריך גם בכל המהירות ונחוש להשיג אותך[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי צ'ימצ'אר תתקוף בלהביור פעם נוספת
ובנתים אני הולך לשחרר את מיל
-
[QUOTE=Eustass Kid;692319][B][COLOR="Red"]
[/COLOR][/B] [/QUOTE]
חח מצטערת לא ידעתי שמניאק זה קללה (פחות או יותר זה לא כזה לנורא ..זה כאילו מעצבן במילה אחרת ..)
--------
"מעניין מזה"
אני נכנסת ומסתכלת.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מנסה לשחרר את מיל אתה לא מצליח.סקמורי תוקף כנף פלדה בלי הפסקה שפוגע בצ'ימצ'אר קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
חיל צוות ניוטק אומר"איך שאתה רוצה צא פחאסל" ונהוא מוציא פלאסאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לבינים את שומעת קולוות ואת רואה חבר צוות ניוטק באה במהירות לכינונך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;692390][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מנסה לשחרר את מיל אתה לא מצליח.סקמורי תוקף כנף פלדה בלי הפסקה שפוגע בצ'ימצ'אר קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]חיל צוות ניוטק אומר"איך שאתה רוצה צא פחאסל" ונהוא מוציא פלאסאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את נכנכסת לבינים את שומעת קולוות ואת רואה חבר צוות ניוטק באה במהירות לכינונך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לו: "אני רוצה קרב 1 על 1, צא טרטויג והשתמש בנשיכה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;692390][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לבינים את שומעת קולוות ואת רואה חבר צוות ניוטק באה במהירות לכינונך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה חבר צוות ניוטק ?"
אני שואלת אותו .
"אם כן ,בוא נילחם !"
בעודי שולפת את הכדור של מרשטוף מכיסי.