סיימתי חצי..
Printable View
סיימתי חצי..
עוד המשך 1 נותר לכתוב לי משחק
[quote=Woodpecker;1132159]במה שינוים?[/quote]
תסתכל בהודעות אחרונות, אתה רואה משהו שלא ראית קודם?
הגבתי במשחק שלי
דניס לא רואה שום שינוי
סתם נדמה לי, או שהסוסאנו של סאסקה שונה משל איטאצ'י (ז"ל)?
[QUOTE=Naruto;1132170]סתם נדמה לי, או שהסוסאנו של סאסקה שונה משל איטאצ'י (ז"ל)?[/QUOTE]
כן הוא שונה משל איטאצ'י
אתה אמור לראות..
צלם מסך ו[b]תשלח אליי בה"פ[/b]
[quote=Woodpecker;1132172]כן הוא שונה משל איטאצ'י[/quote]
ראיתי עכשיו איזה קטע מהאנימה ושל איטאצ'י היה נראה פי חמש יותר טוב, של סאסקה נראה כמו שלד מסכן ושל איטאצ'י בקרב שלהם נראה כמו אביר ענק עם החרב והמגן האלה.
בקרב עם דאנזו הסוסאנו של סאסקה אחר שוב או שנדמה לי שוב?
סיימתי שני שליש
[QUOTE=Real Spartan;1132175]אתה אמור לראות..
צלם מסך ו[b]תשלח אליי בה"פ[/b][/QUOTE]
תגיד מה השינוי<?
[QUOTE=Naruto;1132176]ראיתי עכשיו איזה קטע מהאנימה ושל איטאצ'י היה נראה פי חמש יותר טוב, של סאסקה נראה כמו שלד מסכן ושל איטאצ'י בקרב שלהם נראה כמו אביר ענק עם החרב והמגן האלה.
בקרב עם דאנזו הסוסאנו של סאסקה אחר שוב או שנדמה לי שוב?[/QUOTE]
אחר משהו כזה
לא יכול, תצלם מסך את התגובות אחרונות ותשלח אליי בה"פ ואני אגיד לך
[quote=Naruto;1132157]שכחת להגיב לי, אני עצוב ):[/quote]
חח. סליחה! אנלא מצליח להתרגל לבלאגן הזה של הנו"ד :O
מה כתבת? :P
[quote=cladino;1132160]אני מלחין בעיקר שירי רוק, למרות שפעם אחת הלחנתי קטע ג'אז, קוראים לו "mambo latin number 1".
אתה רוצה להצטרף לקבוצה שלנו? אתה רק צריך להעתיק את חוקי הקבוצה ואת החברים, ואתה בפנים. אה, ולכתוב שאתה מוזיקאי בחתימה שלך.
וזה לא פרשנות שאני המצאתי, שמעתי את זה מזמן באיזה תוכנית מוזיקה ברדיו. ואיןם לי מישהו אחד שהש]יע עליי. אבל יש כמה שממש השפיעו עליי: פרדי מרקיורי, הרבי הנקוק, דין מרטין, וסטיבן טיילור, ולואי פרימה[/quote]
כמה שמות פה אני לא מכיר, כנראה כי הם ג'אזיסטים, הז'אנר שאני לא מצליח להתחבר אליו.
למעשה, זה קצת דפוק בעיני כל הקטע הזה של הקבוצות אם לא עושים עם זה שום דבר מיוחד. אבל תודה על ההזמנה! :sorry:
סיימתי
יאלה יואב תגיב לי במ''ת
סיגל את רואה שינויים?