-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 15 2009, 08:35 PM
[b] ירין
כן תהיה החלפה תוך משחקית... אבל אל תצפה שתפגוש איזה מאמן שירצה להחליף איתך בערך את כל השישייה שלך.
--
מנקי פוגע במגנמייט ואז מתחיל לחפור.
"מגנמייט, עלה למעלה כדי שיהיה לך יותר זמן תגובה לקרן העל, והשתמש בשוק חשמלי כשהוא יורה אותה!" אומר המאמן. מגנמייט מרחף למעלה, ואז קרן על יוצאת מהאדמה ומגנמייט משתמש בשוק החשמלי וזה תיקו. נראה שמגנמייט כבר די עייף.
[/b][/quote]
"מנקי עכשיו מכת קארטה אחרונה ותחסל אותו!!" אני קורא
----
מתי?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 11:07 PM
[b]
תמיר
"פיקאצ'ו, השתמש במתקפה מהירה על גביט, וסקוטנק, השתמש בחיתוך לילה!" אומר המאמן.
פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק מהאבנים, שנראות קצת חדות יותר, ופוגע בגביט. סקוטנק נפגע מחלק מהאבנים, ואז גם מהגלגול, ואז הוא משתמש בחיתוך לילה ופוגע בפאנפי.
[/b][/quote]
"פאנפי גלגול!גאביט נשימת דרקון!"
-
ירין
כשיוכיחו את השערת הרצף. (אל תצפה למצוא הגיון בתשובה)
--
"מגנמייט שוק חשמלי!" אומר המאמן. מנקי מכה במגנמייט שמתשמש בשוק החשמלי, אבל אז מנקי גובר ומצליח להעיף אותו. אז מנקי זוהר וגדל קצת, והוא הפך לפריימיפ.
"אוקיי, זה מספיק לקרב הזה, וכעת לקרב השלישי, מגנמייט חזור! נוספאז צא!" הוא מחזיר את מגנמייט ומוציא נוספאז.
ירין
"פיקאצ'ו, שוק חשמלי כנגד הנשימה! סקוטאנק, עוקץ רעל!" אומר המאמן. פיקאצ'ו יורה שוק חשמלי די חזק שמצליח לעצור את השוק החשמלי. פאנפי מתגלגל ונראה שעוקץ הרעל כמעט ולא פוגע בו ואז הוא פוגע בסקוטאנק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 16 2009, 03:56 PM
[b]
ירין*התכוונת תמיר*
"פיקאצ'ו, שוק חשמלי כנגד הנשימה! סקוטאנק, עוקץ רעל!" אומר המאמן. פיקאצ'ו יורה שוק חשמלי די חזק שמצליח לעצור את השוק החשמלי*זעם דרקון*. פאנפי מתגלגל ונראה שעוקץ הרעל כמעט ולא פוגע בו ואז הוא פוגע בסקוטאנק. [/b][/quote]
תראה כמה טעויות עשית...
--
"זריקת אבנים ואז קצה אבנים גאביט!גלגול ואז הפלה,פאנפי!" אני קורא
--
תעדכן את המתקפות של כל הפוקימונים שלי.אני לא זוכר אותם,ולכן הנחתי שלפאנפי יש הפלה...
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 16 2009, 02:56 PM
[b] ירין
כשיוכיחו את השערת הרצף. (אל תצפה למצוא הגיון בתשובה)
--
"מגנמייט שוק חשמלי!" אומר המאמן. מנקי מכה במגנמייט שמתשמש בשוק החשמלי, אבל אז מנקי גובר ומצליח להעיף אותו. אז מנקי זוהר וגדל קצת, והוא הפך לפריימיפ.
"אוקיי, זה מספיק לקרב הזה, וכעת לקרב השלישי, מגנמייט חזור! נוספאז צא!" הוא מחזיר את מגנמייט ומוציא נוספאז.
[/b][/quote]
טוב... :blink:
----
"כל הכבוד פריימיפ! עכיו חזור! אלקטראבאז צא! אני יודי שיש חולשהלסוג שלו אבל לא נורא! תתחיל בכדור חמל ואז אגרוף חשמלי!!" אני אומר
-
[color=royalblue][b]שם:[/b] נאור
[b]צורת פנייה:[/b] ברנדון
[b]גיל:[/b]14
[b]אופי:[/b]עומד על שלו,נדיב,אכפתי,נחמד,אופטימי,חכם,פזיז.
[b]רקע:[/b]ברנדון הוא יתום שנולד בעיירה נטושה במחוז קנטו , יום אחד העיירה נשרפה ומאז הפכה להיות נטושה. רק בית אחד שרד בזמן השרפה בו היה לבדו ברנדון עם טוטודייל שאפשר להגיד הציל את חייו , הוא כיבה את השרפה והציל את ברנדון. אחרי מספר ימים הגיע חוקר לחקור מה קרה וגילה שם את ברנדון ואת הטוטודייל.הוא לקח אותם למחוז הוואן וגידל אותם.החוקר הפך להיות הפרופסור של מחוז הוואן וגם ברנדון גדל.אותו הטוטודייל נשאר אצל הפרופסור וברנדון יצא למסע שאולי ישנה את חייו.
[b]פוקימון:[/b] סנוראנט
[b]בקשות:[/b]אני מנוסה במשחקי תפקידים אבל הרבה זמן לא שיחקתי אז יכול להיות שאני אפתיע לרעה או לטובה..
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] לא הבנתי מה זה?
[b]תמונה::[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img]
[/b][/color]
-
תמיר
מיהרתי, סליחה.
גם אני לא זוכר את המתקפות, והפלה זה מתקפה טריוואלית.
--
"פיקאצ'ו השתמש במתקפת מהירות! סקוטאנק השתמש דחיפה!" אומר המאמן. פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק מרוב האבנים נפגע מחלק ופוגע בסוף בגביט. פאנפי וסקונטנק מתנגגשים מספר פעמים אחד בשני.
ירין
אתה רוצה לדעת מה זה השערת הרצף?
--
"נוספאז השתמש במפולת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים, ואלקטאבאז יורה כדור חשמל שעוצר את האבנים ואז הוא פוגע בנוספאז עם האגרוף החשמלי.
ברנדון
לא התבלבלת קצת? אולי ברדנון זה השם במשחק, ונאור זה צורת הפנייה?
מודע לשחקנים אחרים, זה אומר שאתה עלול לפגוש שחקנים אחרים מהמשחק בזמן שאתה הולך מעיר לעיר.
רשום, רק בתגובה תסגור את הנקודות האלו.
פשוט קצת נמאס לי מרקעים שכולם מתים בהם, אבל אתה רשום.
-
[quote][b]ברנדון
לא התבלבלת קצת? אולי ברדנון זה השם במשחק, ונאור זה צורת הפנייה?
מודע לשחקנים אחרים, זה אומר שאתה עלול לפגוש שחקנים אחרים מהמשחק בזמן שאתה הולך מעיר לעיר.
רשום, רק בתגובה תסגור את הנקודות האלו.
פשוט קצת נמאס לי מרקעים שכולם מתים בהם, אבל אתה רשום.[/b][/quote]
כן ברור שאני רוצה לפגוש מאמנים מעיר לעיר.
וכן זה הפוך התבלבלתי XD
ואיזה נקודות אלה?.....
עם כן אין לי בעיה.
------------------------------------------
[quote][b]אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול) [/b][/quote]
אתחיל ללכת לכיוון המעבדה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 16 2009, 08:30 PM
[b]
ירין
אתה רוצה לדעת מה זה השערת הרצף?
--
"נוספאז השתמש במפולת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים, ואלקטאבאז יורה כדור חשמל שעוצר את האבנים ואז הוא פוגע בנוספאז עם האגרוף החשמלי.
[/b][/quote]
כן...
----
"אלקטרבאז שוב אגרוף חשמלי ואז חבטת גוף חשמלית!!" אני אומר
-
נאור
לא, לא סתם מאמנים, אלא שחקנים אחרים במשחק.
--
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב:
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין- פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
ירין
קבוצת המספרים הטבעיים (1,2,3,4....) היא אינסופית. גם קבוצת המספרים הממשיים (כל מספר שהוא) היא אינסופית. אבל מסתבר שהאינסוף של המספרים הממשיים גדול יותר מזה של הטבעיים. לעומת זאת, למספרים הטבעיים הזוגיים (שכמובן גם הם אינסופיים) יש אותה דרגת אינסוף כמו למספרים הטבעיים. גם למספרים הרציונליים (מנה של שני מספרים שלמים, כשהשני אינו 0) יש אינסוף בדרגה של המספרים הטבעיים. השערת הרצף טוענת שיש אינסוף שדרגתו היא בין המספרים הטבעיים לממשיים. והיופי בזה הוא שהוכיחו שהתשובה היא: 'מה שאתה רוצה'. (זה הסבר בנפנופי ידיים על עצמות והשערת רצף, לקריאה נוספת אתה מוזמן לקרוא את ספרי הלימוד של הקורס 20281 תורת הקבוצות של האוניברסיטה הפתוחה)
--
"נוספאז, השתמש בזריקת אבנים, ודחיפה!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים, שאלקטאבאז שובר עם האגרוף החשמלי, ואז הם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת גוף מחשמלת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 17 2009, 10:54 AM
[b]
ירין
קבוצת המספרים הטבעיים (1,2,3,4....) היא אינסופית. גם קבוצת המספרים הממשיים (כל מספר שהוא) היא אינסופית. אבל מסתבר שהאינסוף של המספרים הממשיים גדול יותר מזה של הטבעיים. לעומת זאת, למספרים הטבעיים הזוגיים (שכמובן גם הם אינסופיים) יש אותה דרגת אינסוף כמו למספרים הטבעיים. גם למספרים הרציונליים (מנה של שני מספרים שלמים, כשהשני אינו 0) יש אינסוף בדרגה של המספרים הטבעיים. השערת הרצף טוענת שיש אינסוף שדרגתו היא בין המספרים הטבעיים לממשיים. והיופי בזה הוא שהוכיחו שהתשובה היא: 'מה שאתה רוצה'. (זה הסבר בנפנופי ידיים על עצמות והשערת רצף, לקריאה נוספת אתה מוזמן לקרוא את ספרי הלימוד של הקורס 20281 תורת הקבוצות של האוניברסיטה הפתוחה)
--
"נוספאז, השתמש בזריקת אבנים, ודחיפה!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים, שאלקטאבאז שובר עם האגרוף החשמלי, ואז הם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת גוף מחשמלת. [/b][/quote]
טוב... :blink:
-----
"עכשיו נסה חשמלת חזקה!" אני אומר
-
!!
ירין
"נוספאז זריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים שאלקטאבאז שובר עם החשמלת, אבל חלק מהחשמלת פוגע בנוספאז, וחלק מהאבנים פוגעות בנוספאז.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 17 2009, 05:59 PM
[b] !!
ירין
"נוספאז זריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק מספר אבנים שאלקטאבאז שובר עם החשמלת, אבל חלק מהחשמלת פוגע בנוספאז, וחלק מהאבנים פוגעות בנוספאז. [/b][/quote]
"אגרוף חשמלי לרגליים שלו בכל הכח!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 16 2009, 09:30 PM
[b] תמיר
מיהרתי, סליחה.
גם אני לא זוכר את המתקפות, והפלה זה מתקפה טריוואלית.
--
"פיקאצ'ו השתמש במתקפת מהירות! סקוטאנק השתמש דחיפה!" אומר המאמן. פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק מרוב האבנים נפגע מחלק ופוגע בסוף בגביט. פאנפי וסקונטנק מתנגגשים מספר פעמים אחד בשני.
[/b][/quote]
"גאביט,דחיפה ואז ציוריני דרקון!
פאפי,גלגול ואז מתקפת חול!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 17 2009, 10:54 AM
[b] נאור
לא, לא סתם מאמנים, אלא שחקנים אחרים במשחק.
--
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב:
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין- פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
[/b][/quote]
כן אני רוצה..
~~~
"כנראה זו המעבדה , נראה מרשים האמת" אמלמל לי ואכנס למעבדה.