-
ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב"
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך אייס משתמש במהירות כמתקפת נגד, לאחר מכן אייס שולח חבטה, "תעיף אותו באגרוף ממוקד" אומרת אנבל, לפני שאייס תוקף בחבטה סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד
ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם"
לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:39 PM
[b] ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב"
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך אייס משתמש במהירות כמתקפת נגד, לאחר מכן אייס שולח חבטה, "תעיף אותו באגרוף ממוקד" אומרת אנבל, לפני שאייס תוקף בחבטה סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד
ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם"
לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי [/b][/quote]
מתקפת חול, עזרה ואז מהירות
-
[quote][b]לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי [/b][/quote]"אל תתיאש! נסה להתחמק ולהשתמש בעוקץ רעל ותותח סיכות מרחוק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:39 PM
[b] ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם" [/b][/quote]
"מה קרה, את לא רואה שאני באמצע מרדף?"
-
[b]
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז [/b][/quote]
אתה מתנקם בי? XD
___
אני זורק פוכדור על מג'יקארפ ככה גם אם הוא לא יתפס הוא ירד מהרשת.
-
[b] ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב" [/b][/quote]
בטח אתה חושב שאני יוציא את גרוטל אה?
__________________________________-
ני אקח את הפוקדור של גרוטל ואסתכל עליו ואז אגיד לו "אני לא ממש בטוח איך אתה עדיין עדיף לעשות כמה אימונים לפני הקרב, אומר ואחזיר את הפוקדור לכיס ואקח את הפוקדור של בלדום ואגיד לו "בלדום צא" ואוציא את בלדום החוצה
-
ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח"
מיכה-
אייס מטשטש את סנורלאקס במתקפת החול, לאחר מכן אייס עוזר לסנורלאקס להיתאושש ואז מעיף אותו במהירות, "אגרוף ממוקד ואז היתקשות" אומרת אנבל
לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות
ארתור-
האמת שכן, זה היה די חשוב אבל לא משנה
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן"
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img]
-
[quote][b]לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות[/b][/quote]"טיל סיכות ועוקץ רעל עכשיו! אתה יכול סקורפי!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:04 PM
[b]
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img] [/b][/quote]
'וואו אני חייב לתפוס אותו' אני חושב לעצמי ושולח את החכה למים ומקווה שהוא יתפס
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:04 PM
[b] ארתור-
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן" [/b][/quote]
תהפוך את זה ל2 על 2:)
[b] ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח"
מיכה-
אייס מטשטש את סנורלאקס במתקפת החול, לאחר מכן אייס עוזר לסנורלאקס להיתאושש ואז מעיף אותו במהירות, "אגרוף ממוקד ואז היתקשות" אומרת אנבל
לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות
ארתור-
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן"
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img] [/b][/quote]
תתחמק עם מהירות ומתקפת חול מתי שיתקשה
-
[b] ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח" [/b][/quote]
"איפה הם עכשיו? אני ממש ממהר, הוא בורח ביחד עם דרטיני!"
-
לורן-
"אגרוף ממוקד שוב" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז הרעל פוגע בו והוא נופל לרצפה וסקורפי מנצל את ההיזדמנות ופוגע בו עם טיל סיכות. לאחר מכן סקורפי פוגע בסנורלאקס עם עוקץ רעל-מה שמגביר עוד יותר את השפעת הרעל. סנורלאקס כבר די מסוחרר
עומר-
אתה זורק את החכה למים אבל אז רואה שמג'יקרפ עדיין שם
ארתור-
נידורינו מתנגש בבלדום כאשר בלדום משתמש בהנחתה ונידורינו במתקפת קרן. "שוב מתקפת קרן ואז ניקור" אומר הילד, בלדום נסוג לאחור וכך גם נידורינו, ואז השניים שוב מתנגשים זה בזה בהתקות שוות כוחות אבל אז נידורינו מעיף אותו עם ניקור
ניב-
אתה פתאום שומע את קולו של האיש שגנב את דרטיני, "תעזוב אותי" הוא צורח
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך בזריזות אייס מתחמק, לאחר שסנורלאקס משתמש בהיתקשות אייס תוקף אותו בחול-וזה לא ממש משפיע
-
[quote][b]לורן-
"אגרוף ממוקד שוב" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז הרעל פוגע בו והוא נופל לרצפה וסקורפי מנצל את ההיזדמנות ופוגע בו עם טיל סיכות. לאחר מכן סקורפי פוגע בסנורלאקס עם עוקץ רעל-מה שמגביר עוד יותר את השפעת הרעל. סנורלאקס כבר די מסוחרר[/b][/quote]"קדימה! רק עוד קצת! טיל סיכות ואז עוקץ רעל!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:24 PM
[b]
עומר-
אתה זורק את החכה למים אבל אז רואה שמג'יקרפ עדיין שם [/b][/quote]
"נו תעוף כבר ממני!" אני צועק גסטלי תשתמש בקללה ואז ליקוק עליו!" >>
___
מג'יקארפ לא יכול לשמש כפיתיון? XD