-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 15 2009, 03:46 PM
[b] ניתאי
"מא'צוק, הלחם!" אומר המטייל. מגמר ומאצ'וק מחליפים מספר מכות (בזמן שמגמר נותן אגרופי אש) ונראה ששניהם נפגעו. "כעת בעיטת קפיצה!" מאצ'וק קופץ ומתחמק מהלהביור, אבל מחטיא את הבעיטה, מה שגורם לו להפגע קצת. [/b][/quote]
בהנחה שהוא עדיין באוויר....
"עכשיו מגמאר! תפוס אותו, ואז תשתמש בגלגל להבה!" אורה למגמאר, יודע שמהלך כזה אמור לקטול אותו
-
ירין
אלקטאבאז רץ במהירות ונותן אגרוף חשמלי לרגליים של נוספאז שקופץ כדי להתחמק אבל נפגע מה שמסחרר אותו באוויר.
"נוספאז הפלה!" אומר המאמן. נוספאז נוחת על אלקטאבאז בחזקה.
תמיר
"פיקאצ'ו, דחיפה גם אתה ואז זנב ברזל! סקוטנק עוקץ רעל!" אומר המאמן. גביט ופיקאצ'ו מתנגשים, ואז גביט משתמש בציפורני הדרקון, ופיקאצ'ו בזנב הברזל ושניהם פוגעים. פאנפי מתגלגל ומתחמק מכל עוקצי הרעל ולבסוף פוגע בסקוטאנק, ואז פאנפי משתמש במכת חול ופוגע.
נאור
אחד מהעוזרים חסרי החיים ניגש אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
ניתאי
הנחה זו שגויה ביסודה, שכן אם הוא נפגע מההחטאה של בעיטת הקפיצה, המסכנה המתבקשת היא שהוא פגע בקרקע.
--
"מאצ'וק קרב צמוד!" אומר המטייל. מא'צוק נאבק כדי שמגמר לא יתפוס אותו והוא פוגע מעט במגמר, אבל בסוף מגמר פוגע בו ומשתמש בגלגל הלהבה. מאצ'וק נראה עייף, מגמר קצת פחות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 18 2009, 05:24 PM
[b] ירין
אלקטאבאז רץ במהירות ונותן אגרוף חשמלי לרגליים של נוספאז שקופץ כדי להתחמק אבל נפגע מה שמסחרר אותו באוויר.
"נוספאז הפלה!" אומר המאמן. נוספאז נוחת על אלקטאבאז בחזקה.
[/b][/quote]
"תעיף אותו בחשמלת ואז אגרוף חשמלי שוב!!!" אני אומר
-
[b] ניתאי
הנחה זו שגויה ביסודה, שכן אם הוא נפגע מההחטאה של בעיטת הקפיצה, המסכנה המתבקשת היא שהוא פגע בקרקע.
--
"מאצ'וק קרב צמוד!" אומר המטייל. מא'צוק נאבק כדי שמגמר לא יתפוס אותו והוא פוגע מעט במגמר, אבל בסוף מגמר פוגע בו ומשתמש בגלגל הלהבה. מאצ'וק נראה עייף, מגמר קצת פחות. [/b][/quote]
"מגמאר! סיבוב אש ואז אגרוף אש!" אגיד למגמאר
-
[b] נאור
אחד מהעוזרים חסרי החיים ניגש אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
"אממ.. כן , באתי לפה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי , זה המקום?" אשאל בהתרגשות רבה.
-
ירין
החשמל פוגעת בנוספאז ומאלצת אותו לקום מאלקטאבאז.
"נוספאז, יריית בוץ!" אומר המאמן. אלקטאבאז פוגע עם מספר אגרופי חשמל, אבל לבסוף נפגע מהבוץ.
ניתאי
"מאצ'וק בעיטת קפיצה!" אומר המטייל, מאצ'וק קופץ ומתחמק מהסחרור ופוגע במגמר, ואז מגמר פוגע בו עם אגרוף האש.
נאור
"כן זה כאן. הפרופסור ייתן לך אותו. הוא בסוף המעבדה שם, ליד השולחן" הוא אומר ומצביע לשם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 18 2009, 09:59 PM
[b] ירין
החשמל פוגעת בנוספאז ומאלצת אותו לקום מאלקטאבאז.
"נוספאז, יריית בוץ!" אומר המאמן. אלקטאבאז פוגע עם מספר אגרופי חשמל, אבל לבסוף נפגע מהבוץ.
[/b][/quote]
"תמשיך עם אגרופי החשמל ואז מכת ברק בכל הכח!!" אני אומר
-
[b] ניתאי
"מאצ'וק בעיטת קפיצה!" אומר המטייל, מאצ'וק קופץ ומתחמק מהסחרור ופוגע במגמר, ואז מגמר פוגע בו עם אגרוף האש. [/b][/quote]
"גלגל להבה!" אצעק למגמאר במהירות
-
[b] נאור
"כן זה כאן. הפרופסור ייתן לך אותו. הוא בסוף המעבדה שם, ליד השולחן" הוא אומר ומצביע לשם. [/b][/quote]
אלך לכיוון של הפרופסור ואסביר לו שאני רוצה לקבל פוקימון.
-
[b] ניתאי
"מאצ'וק בעיטת קפיצה!" אומר המטייל, מאצ'וק קופץ ומתחמק מהסחרור ופוגע במגמר, ואז מגמר פוגע בו עם אגרוף האש. [/b][/quote]
"מגמאר! להביור ואז גלגל להבה!" אגיד למגמאר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 18 2009, 06:24 PM
[b] תמיר
"פיקאצ'ו, דחיפה גם אתה ואז זנב ברזל! סקוטנק עוקץ רעל!" אומר המאמן. גביט ופיקאצ'ו מתנגשים, ואז גביט משתמש בציפורני הדרקון, ופיקאצ'ו בזנב הברזל ושניהם פוגעים. פאנפי מתגלגל ומתחמק מכל עוקצי הרעל ולבסוף פוגע בסקוטאנק, ואז פאנפי משתמש במכת חול ופוגע. [/b][/quote]
"גלגול על פיקאצ'ו פאנפי!זריקת אבנים על סקוטנק גאביט!"
-
שימו לב, בימי שלישי ורביעי אני כמעט לא אוכל להגיב כי יש לי אוניברסיטה פתוחה, וכמו כן כל החוגים שהיו לי בשלישי ורביעי נדחסו לימים אחרים, ותוסיפו לכך מחוייבות אישית, הכנת דפים לאתר לבגרות במחשבים, וחיים (?!). התוצאה: הנמכת פעילות דרסטית. עמכם הסליחה.
ירין
"נוספאז הפלה!" אומר המאמן. נוספאז במהירות מפיל את אלקטאבאז ואז אלקטאבאז פוגע בו ומשתמש במכת הברק.
ניתאי
בשם היקום?! זה עברה מאוד חמורה של החוזה. את הגבת שתי תגובות שונות, על אותה תגובה שלי בהפרש של יום?! שלא תעז לעשות זאת שוב! מגיב לתגובה הראשונה.
--
מגמר בגלגל להבה ופוגע במאצ'וק.
"מאצ'וק, בעית קפיצה!" אומר המטייל. מאצ'וק פוגע במגמר. מא'צוק נראה די עייף.
תמיר
"פיקאצ'ו, השתמש בהתקפה מהירה סקוטנק, השתמש בעוקץ אפל!" אומר המאמן. פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק לפעמים מהגלגול ולבסוף נפגע מהגלגול. סקוטאנק יורה את הגרסא האפלה של עוקץ רעל שמפוצץ חלק מהאבנים, והחלק האחר פוגע בסקוטאנק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 20 2009, 09:05 PM
[b] שימו לב, בימי שלישי ורביעי אני כמעט לא אוכל להגיב כי יש לי אוניברסיטה פתוחה, וכמו כן כל החוגים שהיו לי בשלישי ורביעי נדחסו לימים אחרים, ותוסיפו לכך מחוייבות אישית, הכנת דפים לאתר לבגרות במחשבים, וחיים (?!). התוצאה: הנמכת פעילות דרסטית. עמכם הסליחה.
ירין
"נוספאז הפלה!" אומר המאמן. נוספאז במהירות מפיל את אלקטאבאז ואז אלקטאבאז פוגע בו ומשתמש במכת הברק.
[/b][/quote]
המכת רק משפיע? ת..
----
לא נורא
-----
"עכשיו כדור חזמל ואז אגרוף חשמלי בכל הכח!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 20 2009, 10:05 PM
[b] שימו לב, בימי שלישי ורביעי אני כמעט לא אוכל להגיב כי יש לי אוניברסיטה פתוחה, וכמו כן כל החוגים שהיו לי בשלישי ורביעי נדחסו לימים אחרים, ותוסיפו לכך מחוייבות אישית, הכנת דפים לאתר לבגרות במחשבים, וחיים (?!). התוצאה: הנמכת פעילות דרסטית. עמכם הסליחה.
תמיר
"פיקאצ'ו, השתמש בהתקפה מהירה סקוטנק, השתמש בעוקץ אפל!" אומר המאמן. פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק לפעמים מהגלגול ולבסוף נפגע מהגלגול. סקוטאנק יורה את הגרסא האפלה של עוקץ רעל שמפוצץ חלק מהאבנים, והחלק האחר פוגע בסקוטאנק. [/b][/quote]
אי דונט קייר.
ההפך,זה עוזר לי...
למרות שדווקא בימים שבהם אני בבית אתה לא תגיב?מבאס...
--
"גלגול פאנפי,על שתיהם!זריקת אבנים ואז נשימת דרקון על פיאקצ'ו וסקוטנק(בהתאמה)!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 20 2009, 09:05 PM
ירין
ניתאי
בשם היקום?! זה עברה מאוד חמורה של החוזה. את הגבת שתי תגובות שונות, על אותה תגובה שלי בהפרש של יום?! שלא תעז לעשות זאת שוב! מגיב לתגובה הראשונה.
--
מגמר בגלגל להבה ופוגע במאצ'וק.
"מאצ'וק, בעית קפיצה!" אומר המטייל. מאצ'וק פוגע במגמר. מא'צוק נראה די עייף.
תמיר
"פיקאצ'ו, השתמש בהתקפה מהירה סקוטנק, השתמש בעוקץ אפל!" אומר המאמן. פיקאצ'ו נע במהירות ומתחמק לפעמים מהגלגול ולבסוף נפגע מהגלגול. סקוטאנק יורה את הגרסא האפלה של עוקץ רעל שמפוצץ חלק מהאבנים, והחלק האחר פוגע בסקוטאנק. [/b][/quote]
מה איתי ? /: