-
[QUOTE=Eustass Kid;692522][B][COLOR="Blue"]לקאס
גליסקור תופס את החייל וקוקונהיוצא ומעיר את החיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטוייג בעלי טער שפוגעים סגסטלי.שני הגסטלי משתמשים בכדורי צל שמגיעים לצ'ימצ'אר וטרטיג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את לא רואה אש שאפשר לשאול אותו משהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן ודחיפה שפוגעים קשה בפלאסאל.המאמן אומר"פלאסאל תשתמש במכת רעם עליו" פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב לא משנה אני אצא.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את רואה את היציאה מן המבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בהלהביור שחוסם את כדורי הצל וטרטויג מביס גסטלי אחד נותר1 עם עלי טער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים האיש עונה בפחד" עליך למוצא את חדר הבקרה ומשם תשאל מיהו אך תיזהר מקצין המים הוא קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.פלאסאל מתחממק ומשתמש במהירות שפוגעת בטרטויג קשה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;692566][B][COLOR=blue]מרי [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את רואה את היציאה מן המבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר תוקף בהלהביור שחוסם את כדורי הצל וטרטויג מביס גסטלי אחד נותר1 עם עלי טער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה מכין פעימת מים האיש עונה בפחד" עליך למוצא את חדר הבקרה ומשם תשאל מיהו אך תיזהר מקצין המים הוא קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.פלאסאל מתחממק ומשתמש במהירות שפוגעת בטרטויג קשה[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בדחיפה ואז בבלימה" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692566][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בהלהביור שחוסם את כדורי הצל וטרטויג מביס גסטלי אחד נותר1 עם עלי טער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים האיש עונה בפחד" עליך למוצא את חדר הבקרה ומשם תשאל מיהו אך תיזהר מקצין המים הוא קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.פלאסאל מתחממק ומשתמש במהירות שפוגעת בטרטויג קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם לתתקוף אותו בלהביור ובעלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.פלאסאל מתחממק ומשתמש במהירות שפוגעת בטרטויג קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור תעיף אותו אל הקרן הכחולה וקראקונה תקפיא אותו" אני אומר בשחצנות "אני שונא צוות ניוטק תעביר את ההודעה הזאת לבוס... אם תספיק לראות אותו יאהאהאהאהא..." אני אומר וממשיך ללכת לחדר הבקרה...
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אני יוצאת.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בדחיפה אך פלאסאל מתחמק מהמכה.טרויג מנסה בלימה אך פלאסאל שוב מתחמק.פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה שפוגעת בטרטיג.טרטויג נפגע קשה מהרעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את שמחה שאת יצאת מן המבנה המוזר הזה.את ממשיכה בדרכך ורואה את אגם ג'נג'ר מולך עם יופיה המדהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע משתי התקפות .גסטלי משיב בכדורי צל שפוגעים בצ'ימצ'אר וטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר בפחד לך"אין ביעה אני יעביר את ההודעה לקצין המים"ובורח ממך .אתה מחפש את חדר הבקרה ורואה 3דלתות מולך באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;692992][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטיג משתמש בדחיפה אך פלאסאל מתחמק מהמכה.טרויג מנסה בלימה אך פלאסאל שוב מתחמק.פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה שפוגעת בטרטיג.טרטויג נפגע קשה מהרעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את שמחה שאת יצאת מן המבנה המוזר הזה.את ממשיכה בדרכך ורואה את אגם ג'נג'ר מולך עם יופיה המדהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע משתי התקפות .גסטלי משיב בכדורי צל שפוגעים בצ'ימצ'אר וטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]החיל אומר בפחד לך"אין ביעה אני יעביר את ההודעה לקצין המים"ובורח ממך .אתה מחפש את חדר הבקרה ורואה 3דלתות מולך באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה על פלאסאל" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעים בפלאסאל.טרטויג משתמש בדחיפה חזקה אך פלאסאל מתחמקמטרטויג ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת קשה בטרטויג שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;692992][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בדחיפה אך פלאסאל מתחמק מהמכה.טרויג מנסה בלימה אך פלאסאל שוב מתחמק.פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה שפוגעת בטרטיג.טרטויג נפגע קשה מהרעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את שמחה שאת יצאת מן המבנה המוזר הזה.את ממשיכה בדרכך ורואה את אגם ג'נג'ר מולך עם יופיה המדהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע משתי התקפות .גסטלי משיב בכדורי צל שפוגעים בצ'ימצ'אר וטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר בפחד לך"אין ביעה אני יעביר את ההודעה לקצין המים"ובורח ממך .אתה מחפש את חדר הבקרה ורואה 3דלתות מולך באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר תתקוף בלהביור וטרטויג תשתמש בפוטוסינטזה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור חזק שפוגע קשה בגסטלי. וטרטויג משצתמש בפוטוסינתזה ומרפא את עצמו והוא מוכון להליחם והביס את הגסטלי הנותר[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;693029][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעים בפלאסאל.טרטויג משתמש בדחיפה חזקה אך פלאסאל מתחמקמטרטויג ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת קשה בטרטויג שלך[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז עוד בשוטי גפן" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;693036][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור חזק שפוגע קשה בגסטלי. וטרטויג משצתמש בפוטוסינתזה ומרפא את עצמו והוא מוכון להליחם והביס את הגסטלי הנותר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בלהביור ולטרטויג לתקוף בעלי טער
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.אך פלאסאל מתחמק מכולם בקלות ואז משתמש במכת רעם אדירה שפוגעת בטרטויג קשה.טרטויג כמעט מובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג תוקף בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ומובס בקרב מיל אומרת בשמחה"עכשיו בוא נמצא את הדרך חזרה להר מגמה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693042][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.אך פלאסאל מתחמק מכולם בקלות ואז משתמש במכת רעם אדירה שפוגעת בטרטויג קשה.טרטויג כמעט מובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג תוקף בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ומובס בקרב מיל אומרת בשמחה"עכשיו בוא נמצא את הדרך חזרה להר מגמה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה להבוא מהר כי אנחנו צריכים למצוא את היציאה