-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 20 2009, 09:05 PM
[b] שימו לב, בימי שלישי ורביעי אני כמעט לא אוכל להגיב כי יש לי אוניברסיטה פתוחה, וכמו כן כל החוגים שהיו לי בשלישי ורביעי נדחסו לימים אחרים, ותוסיפו לכך מחוייבות אישית, הכנת דפים לאתר לבגרות במחשבים, וחיים (?!). התוצאה: הנמכת פעילות דרסטית. עמכם הסליחה.
ניתאי
בשם היקום?! זה עברה מאוד חמורה של החוזה. את הגבת שתי תגובות שונות, על אותה תגובה שלי בהפרש של יום?! שלא תעז לעשות זאת שוב! מגיב לתגובה הראשונה.
--
מגמר בגלגל להבה ופוגע במאצ'וק.
"מאצ'וק, בעית קפיצה!" אומר המטייל. מאצ'וק פוגע במגמר. מא'צוק נראה די עייף. [/b][/quote]
לא שמתי לב, הייתי בטוח שלא הגבתי O:
-------------
"מגמאר! סיחרור אש! ואז להביור!" אצעק לו
-
ירין
מאי.
--
כדור החשמל גורם לנוספאז לקום ממנו, ואז אלקטאבאז פוגע עם אגרוף החשמל. נוספאז מתחיל להתעייף.
"נוספאז השתמש בזריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק את האבנים ופוגע.
תמיר
פאנפי תחילה מתגלגל אל פיקאצ'ו, וגביט תחילה מתשמש בנשימת דרקון על סקוטאנק.
"פיקאצ'ו נסה להתחמק ולהשתמש בזנב ברזל סקוטאנק חמצה!" אומר המאמן. פיקאצ'ו מנסה להתחמק אך נכשל ונפגע מהגלגול. סקואטנק יורה חומצה שיוצרת תיקו עם נשימת הדרקון. כעת פאנפי מתגלגל אל סקוטאנק וגביט תוקף את פיקאצ'ו עם זריקת אבנים "פיקאצ'ו מתקפה מהירה, סקוטנק עוקץ רעל!" פיקאצ'ו מתחמק מכל האבנים ופוגע בגביט, ופאנפי מתחמק מעוקצי הרעל ופוגע בסקוטנק.
נאור
יותר יעיל יהיה אם פשוט תצטט את התגובה האחרונה שלך.
--
אתה מגיע לפרופסור ומסביר לו שבאת לקבל פוקימון.
"אוקיי, אז איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל
ניתאי
מאצ'וק נפגע מסחרור האש.
"אוקיי זה מספיק. עכשיו אני בטוח אגיע לההר!" הוא אומר מחזיר את מאצ'וק ומתחיל לרוץ ממך במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 22 2009, 04:52 PM
[b] ירין
מאי.
--
כדור החשמל גורם לנוספאז לקום ממנו, ואז אלקטאבאז פוגע עם אגרוף החשמל. נוספאז מתחיל להתעייף.
"נוספאז השתמש בזריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז זורק את האבנים ופוגע.
[/b][/quote]
מה!?
התכוונתי לכתוב עם המכת ברק השפיע עליו..
מה זה מאי??
------
"תפגע שוב עם מכת ברק ואז חבטת גוף חשמליתץ!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 22 2009, 05:52 PM
[b] תמיר
פאנפי תחילה מתגלגל אל פיקאצ'ו, וגביט תחילה מתשמש בנשימת דרקון על סקוטאנק.
"פיקאצ'ו נסה להתחמק ולהשתמש בזנב ברזל סקוטאנק חמצה!" אומר המאמן. פיקאצ'ו מנסה להתחמק אך נכשל ונפגע מהגלגול. סקואטנק יורה חומצה שיוצרת תיקו עם נשימת הדרקון. כעת פאנפי מתגלגל אל סקוטאנק וגביט תוקף את פיקאצ'ו עם זריקת אבנים "פיקאצ'ו מתקפה מהירה, סקוטנק עוקץ רעל!" פיקאצ'ו מתחמק מכל האבנים ופוגע בגביט, ופאנפי מתחמק מעוקצי הרעל ופוגע בסקוטנק. [/b][/quote]
"פאנפי,גלגול על סקוטאנק!גאביט זריקת אבנים על סקוטנק!ותתחמקו מכל מתקפה שתבוא מצד פיקאצ'ו או מצד סקוטאנק!"
--
השתחררנו מהכלא מוקדם היום-אני יכול להגיב מהיום עד יום ראשון בצהריים(לא כולל שבת)
-
[b] נאור
יותר יעיל יהיה אם פשוט תצטט את התגובה האחרונה שלך.
--
אתה מגיע לפרופסור ומסביר לו שבאת לקבל פוקימון.
"אוקיי, אז איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל
[/b][/quote]
לא צריך את התגובה האחרונה שלי. דילגת עליי. ציטטתי הכל כדי להוכיח את זה.
~~~
"אני רוצה את הפוקימון סינדקוויל" אומר לפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by niv961[/i]@Jul 6 2009, 08:46 AM
[b] [b]שם:[/b]ניב
[b]צורת פנייה:[/b]ניב
[b]גיל:[/b]13
[b]אופי:[/b]טוב לב,צייתן,מנהיג,חלש קצת פיזית.
[b]רקע:[/b]ילד שהיתחבר עם הרבה פוקימונים ממחוזו
וכימעט ישב עליו סנורלקס שמן והיום הוא מתחיל את מסעו
עולם הפוקימנים וחולם להיות מאמן גדול ואגדי ביותר בעולם.
[b]פוקימון:[/b]צימצאר.
[b]בקשות:[/b]לילכוד אוניקס.
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]אמת.
[b]תמונה:[/b] [url=http://img403.imageshack.us/i/frlgemtr135.png/][img]http://img403.imageshack.us/img403/1466/frlgemtr135.png[/img][/url] [/b][/quote]
ערכתי ולא שמת לב
-
ירין
אתה. אתה קבוצת מאי.
--
"נוספאז, השתמש באגרוף על!" אומר המאמן. נוספאז נפגע ממכת החשמל, ואז נותן מכה ל לאלקטאבאז בזמן אלקטאבאז משתמש בחבטת הגוף החשמלית ושניהם נפגעים.
תמיר
"פיקאצ'ו השתמש בניצוצות על האבנים של גביט, וסקוטאנק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. פאנפי מתגלגל ומתחמק מכל עקצי הרעל ולבסוף פוגע בסקוטנק. גביט יורה אבנים שחלקם מתפוצץ על ידי הניצנים, חלקם לא, וסקוטנק נפגע מכמות מסויימת של אבנים.
נאור
אז אתה מצטאא את עצמך ואומר דילגת עליי.
--
"אוקיי רק רגע" הוא אומר ומסתובב למחשב. הוא מקליד כמה דברים, ואז על המסך כתוב "TRANSMITION SUCCESFULL" ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ועוד 5 פוכדורים ופוקדע. "הנה, סינדקוויל, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן, וכך גם טלפון נייד, ניסיתי להעביר אותו לאנשים אחרים, אבל הם התאבדו כל הזמן בגלל האיש הסגול. אבל הוא אחלה, הוא איתנו. תזכור לבדוק את המספר" הוא אומר וננותן לך גם את הטלפון. "שאלות?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 22 2009, 09:45 PM
[b] נאור
אז אתה מצטאא את עצמך ואומר דילגת עליי.
--
"אוקיי רק רגע" הוא אומר ומסתובב למחשב. הוא מקליד כמה דברים, ואז על המסך כתוב "TRANSMITION SUCCESFULL" ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ועוד 5 פוכדורים ופוקדע. "הנה, סינדקוויל, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן, וכך גם טלפון נייד, ניסיתי להעביר אותו לאנשים אחרים, אבל הם התאבדו כל הזמן בגלל האיש הסגול. אבל הוא אחלה, הוא איתנו. תזכור לבדוק את המספר" הוא אומר וננותן לך גם את הטלפון. "שאלות?" [/b][/quote]
טוב..
והאיש הסגול זה חייזרר?
~~~
"תודה , לאין אני יכול ללכת עכשיו?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 22 2009, 09:45 PM
[b] ירין
אתה. אתה קבוצת מאי.
--
"נוספאז, השתמש באגרוף על!" אומר המאמן. נוספאז נפגע ממכת החשמל, ואז נותן מכה ל לאלקטאבאז בזמן אלקטאבאז משתמש בחבטת הגוף החשמלית ושניהם נפגעים.
[/b][/quote]
אה..כן שמתי לב..חחח
---
"עכשיו אגרוף חשמלי לפנים שלו ואז תעיף אותו עם חשמליור!!!" אני אונמר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 22 2009, 10:45 PM
[b]
תמיר
"פיקאצ'ו השתמש בניצוצות על האבנים של גביט, וסקוטאנק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. פאנפי מתגלגל ומתחמק מכל עקצי הרעל ולבסוף פוגע בסקוטנק. גביט יורה אבנים שחלקם מתפוצץ על ידי הניצנים, חלקם לא, וסקוטנק נפגע מכמות מסויימת של אבנים.
[/b][/quote]
'הפיקאצ'ו הזה מתחיל לעלות לי על העצבים' אני חושב לעצמי בכעס וחושק את שיני
"גלגול ואז הפלה פנפי!זריקת אבנים ואז טופרי דרקון גאביט!שתיכם על סקוטנק!"
-
[b] ניתאי
מאצ'וק נפגע מסחרור האש.
"אוקיי זה מספיק. עכשיו אני בטוח אגיע לההר!" הוא אומר מחזיר את מאצ'וק ומתחיל לרוץ ממך במהירות. [/b][/quote]
"למה?" אשאל את עצמי בשקט ואנסה לעקוב אחריו, לבדוק לאן הוא הולך
-
נאור
לא ממש. אם תתנהג כמו שצריך אתה לא תפגוש בכלל את האיש הסגול.
--
"כמו מה אני נראה לך? כמו פרופסור למדעי המחשב, או כמו מפה?!" הוא אומר בעצבנות.
ירין
"נוספאז זריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז נפגע מהאגרוף החשמלי. לאחר מכן נוספאז זורק מספר אבנים שמחלישות את החשמליור אבל נוספאז נפגע לבסוף.
תמיר
"סקוטאנק, השתמש בצוות כפול, ופיקאצ'ו השתמש בשוק חשמלי!" אומר המאמן.פאנפי מתגלגל להעתק אחד לשני, ואלה רק זיופים, אבל אז האבנים של גביט פוגעות באמיתי. בינתיים פיקאצ'ו משתמש בשוק חשמלי ומעיף חלק מהאבנים. אז פאנפי פוגע עם הפלה וגביט עם נשימת דרקות בפיקאצ'ו.
ניתאי
אתה אמור ללמוד שאין משמעות לצורת הבריחה של דמויות שאין להם שם במשחק.
--
אתה מנסה לעקוב אחריו, אך הוא רץ במהירות גבוהה מאוד, עד שהוא נכנס לחור סגול.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 01:54 PM
[b]
ירין
"נוספאז זריקת אבנים!" אומר המאמן. נוספאז נפגע מהאגרוף החשמלי. לאחר מכן נוספאז זורק מספר אבנים שמחלישות את החשמליור אבל נוספאז נפגע לבסוף.
[/b][/quote]
מי סזה האישז הסגול?
-----
"עכשיו חשמלת ואז תתקרב אליו ומתווח אפס חשמליור!! תהדוף את האבנים באגרוף חשמלי!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 02:54 PM
[b] תמיר
"סקוטאנק, השתמש בצוות כפול, ופיקאצ'ו השתמש בשוק חשמלי!" אומר המאמן.פאנפי מתגלגל להעתק אחד לשני, ואלה רק זיופים, אבל אז האבנים של גביט פוגעות באמיתי. בינתיים פיקאצ'ו משתמש בשוק חשמלי ומעיף חלק מהאבנים. אז פאנפי פוגע עם הפלה וגביט עם נשימת דרקות בפיקאצ'ו. [/b][/quote]
לא אמרתי להם לתקוף את פיקאצ'ו...
--
"נשימת דרקון ואז זריקת אבנים על סקוטנק גביט!הפלה ואז גלגול על סקוטאנק פאנפי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 01:54 PM
[b] נאור
לא ממש. אם תתנהג כמו שצריך אתה לא תפגוש בכלל את האיש הסגול.
--
"כמו מה אני נראה לך? כמו פרופסור למדעי המחשב, או כמו מפה?!" הוא אומר בעצבנות.
[/b][/quote]
רגע אני צריך להתנהג גרוע כדי לפגוש את האיש הסגול?XD
~~~~
"אף אחד מהם" אענה לו בחוצפה ואצא מהמעבדה.
אלך לכיוון העיר הבאה.