-
[quote=Eustass Kid;693042][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן על פלאסאל.אך פלאסאל מתחמק מכולם בקלות ואז משתמש במכת רעם אדירה שפוגעת בטרטויג קשה.טרטויג כמעט מובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג תוקף בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ומובס בקרב מיל אומרת בשמחה"עכשיו בוא נמצא את הדרך חזרה להר מגמה"[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בנשיכה" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692992][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בדחיפה אך פלאסאל מתחמק מהמכה.טרויג מנסה בלימה אך פלאסאל שוב מתחמק.פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה שפוגעת בטרטיג.טרטויג נפגע קשה מהרעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את שמחה שאת יצאת מן המבנה המוזר הזה.את ממשיכה בדרכך ורואה את אגם ג'נג'ר מולך עם יופיה המדהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע משתי התקפות .גסטלי משיב בכדורי צל שפוגעים בצ'ימצ'אר וטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר בפחד לך"אין ביעה אני יעביר את ההודעה לקצין המים"ובורח ממך .אתה מחפש את חדר הבקרה ורואה 3דלתות מולך באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך בדרכי לחדר הבקרה...
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממשיכים ורואים 3 דלתותו באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אחת מ3 הלתות מובילה לחדר הבקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעות קשה בפלאסאל.פלאסאל מובס החיל" אני עוד ישוב תחזור פלאסאל" החיל בורח אתה לא רואה אותו כבר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693050][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעות קשה בפלאסאל.פלאסאל מובס החיל" אני עוד ישוב תחזור פלאסאל" החיל בורח אתה לא רואה אותו כבר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בוחר בדלת האמצעית
-
[quote=Eustass Kid;693050][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ומיל ממשיכים ורואים 3 דלתותו באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אחת מ3 הלתות מובילה לחדר הבקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעות קשה בפלאסאל.פלאסאל מובס החיל" אני עוד ישוב תחזור פלאסאל" החיל בורח אתה לא רואה אותו כבר[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "מה קרה כאן?" ואני ממשיך בדרך 1.
-
[QUOTE=Eustass Kid;693050][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שפוגעות קשה בפלאסאל.פלאסאל מובס החיל" אני עוד ישוב תחזור פלאסאל" החיל בורח אתה לא רואה אותו כבר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממממ.... גלאיסקור תשתמש במספרי אקס כדי לפתוח דלת קראקונה סילון אקווה ואני אפתח את האמצעית" אני נותן הוראות והולך לפתוח את הדלת "שלוש... שתיים... אחד... עכשיו!"
-
[quote=Eustass Kid;692089][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ משתמש מתחמק ומשתמש בקרן בהועות חזקה שמביס את איפום [/COLOR][/B]
אני מיתקרב יותר ומנסה לילכוד את איפום
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה זורק את הפוכדור על איפום.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר לכדת איפום(יעודכן)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור שובר את הלת שלו במספרי איקס ואין שם כלום. קאקונ הולך לדלת שלו ומשתמש בסילון אקוה ורואה שאין שם כלום.אתה פתוח את הדלת האמצעית ורואה שזה חדר הבקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה פותח את הדלת האמצעית אך אין שם כלום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה ממשיך בדרך ורואה שלט שכתוב עליו"יער קובל"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;693072][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה זורק את הפוכדור על איפום.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר לכדת איפום(יעודכן)[/COLOR][/B]
אני אומר יש לוקך את הפוקדור ומוציא את אייפום ועושה הכרות אם פיפלאפ
-
[QUOTE=Eustass Kid;693072][B][COLOR="Blue"]תומר
אתה זורק את הפוכדור על איפום.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר לכדת איפום(יעודכן)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור שובר את הלת שלו במספרי איקס ואין שם כלום. קאקונ הולך לדלת שלו ומשתמש בסילון אקוה ורואה שאין שם כלום.אתה פתוח את הדלת האמצעית ורואה שזה חדר הבקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה פותח את הדלת האמצעית אך אין שם כלום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה ממשיך בדרך ורואה שלט שכתוב עליו"יער קובל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בואו עכשיו איתי... הייי! יש כאן מישהו! קראקונה תקפיא לי את היד עם קרן קרח..." אני אומר ועושה אגרוף כדי שיהיה לי אגרוף קפוא...
-
[quote=Eustass Kid;693072][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה זורק את הפוכדור על איפום.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר לכדת איפום(יעודכן)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור שובר את הלת שלו במספרי איקס ואין שם כלום. קאקונ הולך לדלת שלו ומשתמש בסילון אקוה ורואה שאין שם כלום.אתה פתוח את הדלת האמצעית ורואה שזה חדר הבקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה פותח את הדלת האמצעית אך אין שם כלום[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך בדרך ורואה שלט שכתוב עליו"יער קובל"[/COLOR][/B][/quote]
אני הולך לאן שהשלט מורה עליה ללכת (ל"יער קובל").
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה נכנכס ליער ורואה קטרפי צעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]תומר
איפום יוצא מפוכרו והוא שמח להכיר את פיפלאפ והם מתחילים לשחק ביחד בתופסת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס
גלייסקור וקאונה איתך הולכים וקואונמנה יוצר ך אגרוף קרח .אתה שומע קול מפחיד"היי ברך הבא לחדר הבקרה משיג"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693154][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה נכנכס ליער ורואה קטרפי צעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]תומר
איפום יוצא מפוכרו והוא שמח להכיר את פיפלאפ והם מתחילים לשחק ביחד בתופסת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס
גלייסקור וקאונה איתך הולכים וקואונמנה יוצר ך אגרוף קרח .אתה שומע קול מפחיד"היי ברך הבא לחדר הבקרה משיג"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איפה אתה צא החוצה פחדן!" 'אמאלה' "קראקונה תחזור!"
-
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]איפום יוצא מפוכרו והוא שמח להכיר את פיפלאפ והם מתחילים לשחק ביחד בתופסת[/COLOR][/B]
אני מחקה כמה דקות וממשיך ללכת
-
[quote=Eustass Kid;693154][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס ליער ורואה קטרפי צעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]איפום יוצא מפוכרו והוא שמח להכיר את פיפלאפ והם מתחילים לשחק ביחד בתופסת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]גלייסקור וקאונה איתך הולכים וקואונמנה יוצר ך אגרוף קרח .אתה שומע קול מפחיד"היי ברך הבא לחדר הבקרה משיג"[/COLOR][/B][/quote]
אני בודק בפוקידע מי זה ואני אומר: "צא ספירו והשתמש במכת כנף!".