-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 01:54 PM
[b] ניתאי
אתה אמור ללמוד שאין משמעות לצורת הבריחה של דמויות שאין להם שם במשחק.
--
אתה מנסה לעקוב אחריו, אך הוא רץ במהירות גבוהה מאוד, עד שהוא נכנס לחור סגול. [/b][/quote]
'חור סגול?' אחשוב ואעביר בראשי את מספר הפעמים ששמעתי את המילה 'סגול' ובאיזה הקשרים שמעתי אותה 'זה יכול להיות מעניין' אחשוב ואכנס לחור
-
-
ירין
אל תתן לזה להטריד אותך.
--
"נוספאז, חבטת גוף" אומר המאמן. נוספאז נפגע מתהמקפות וגם פוגע באלקטאבאז ונראה שהוא (=נוספאז) קצת עייף.
תמיר
כמובן, עוד טעות שלי. הם פגעו בסקוטאנק.
--
"פיקאצ'ו מתקפה מהירה! סקוטאנק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן פיקאצ'ו מתחמק מהאבנים אבל נפגע לבסוף מאחת האבנים. סקוטאנק נפגע מההפלה ואז יורה עקצי רעל שפוגעים בפאנפי.
נאור
הייתי אומר יותר משהו בסגנון לעשות דברים בלתי אפשריים. אם אתה מנסה לעשות משהו בלתי אפשרי, אתה תפגוש אותו.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול ובדשא אתה פוגש פיג'י.
ניתאי
החור נעלם הרבה לפני שאתה מגיע אליו, ואתה מוצא שם פתק.
"מה אמרתי לך על לא לנסות לעקוב אחרי דמויות שבורחות ממך אחרי קרב? [b]כדאי לך לא להגיב להודעה זאת ולשכוח ממנה מהר [/b]"
ניב
אתה נורמלי? ההודעה האחרונה שלך הייתה בעמוד 3, אתה לא רשום, ואין לך מה לחפש כאן, אתה מגיב כאן עוד משהו אחד וראשים יתעופפו כאן כמו כומתות בסוף קורס קצינים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 09:12 PM
[b] ניתאי
החור נעלם הרבה לפני שאתה מגיע אליו, ואתה מוצא שם פתק.
"מה אמרתי לך על לא לנסות לעקוב אחרי דמויות שבורחות ממך אחרי קרב? [b]כדאי לך לא להגיב להודעה זאת ולשכוח ממנה מהר [/b]" [/b][/quote]
"מה? מה אני עושה כאן?" אשאל את עצמי בבילבול ואשכנע את עצמי שהרגע ממשהו "אני חייב להגיע לטאוב" אגיד לעצמי ואנסה למצוא שוב את השביל
-
[b] ירין
אל תתן לזה להטריד אותך.
--
"נוספאז, חבטת גוף" אומר המאמן. נוספאז נפגע מתהמקפות וגם פוגע באלקטאבאז ונראה שהוא (=נוספאז) קצת עייף.
[/b][/quote]
"עכשיו תעיף אותו באגרוף חשמלי ואז תסתובב מהר ותשלח מכות ברק לכל הכינונים!!"אני אומר
-
[b] נאור
הייתי אומר יותר משהו בסגנון לעשות דברים בלתי אפשריים. אם אתה מנסה לעשות משהו בלתי אפשרי, אתה תפגוש אותו.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול ובדשא אתה פוגש פיג'י.
[/b][/quote]
ומה הוא עושה?
~~~
אתעלם ממנו ואמשיך בדרכי.
-
ניתאי
אתה בקלות מוצא את השביל וממשיך להתקדם בדרכך לטאוב, ואתה פוגש רטיקייט שאני חייב לך מעמוד 150.
ירין
נוספאז מועף אחורה, ואז אלקטאבאז מסתובב במהירות ופוגע בו הרבה.
"טוב לדעתי זה מספיק. אולי יש עוד לפוקימוני האנטי מעופף שלי מה ללמוד" הוא אומר מחזיר את נוספאז והולך משם.
נאור
אומר לך נו נו נו נו, ואם אתה מתעקש, אז הוא תולה אותך והורג אותך ברקורסיה ללא תנאי עצירה, מה שגורם למחסנית לעלות על גדותיה ולהצפה מוחלטת של המשחק.
--
אתה מתקדם עוד קצת ואתה פוגש סידוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 08:44 AM
[b] ניתאי
אתה בקלות מוצא את השביל וממשיך להתקדם בדרכך לטאוב, ואתה פוגש רטיקייט שאני חייב לך מעמוד 150. [/b][/quote]
"צא! גסטלי! צל לילה!" אגיד לגסטלי
-------------------------
שני דברים:
1.במילה "צא!" אני לא התכוונתי שאני מוציא אותו מהפוכדור כי אין לו, זה רק סוג כזה של דירבון O:
2.אתה יכול לעדכן את המתקפות של הפוקמונים שלי?
כי לחצי מהם לא כתוב כלום
לוורמפל יש יירית חוט
ללאודרד יש צעקה ונשיכה
לליקטיטונג יש ליקוק
ללוטאד יש אקדח מים ועלי טער
ולטוטודייל אקדח מים ונשיכה
ומה עם אלה שאתה חייב לי מעמוד 100?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 08:44 AM
[b]
ירין
נוספאז מועף אחורה, ואז אלקטאבאז מסתובב במהירות ופוגע בו הרבה.
"טוב לדעתי זה מספיק. אולי יש עוד לפוקימוני האנטי מעופף שלי מה ללמוד" הוא אומר מחזיר את נוספאז והולך משם.
[/b][/quote]
"הייתה מצויין חזור!" אני אומר לאלקטרבז והולך משם לחפש פוקמוני אבן\קרח
-
[b]שם:[/b] [i]דון רייג' - Don Rage[/i]
[b]צורת פנייה:[/b] קרא לי דון פשוט.
[b]גיל:[/b] 10
[b]אופי:[/b]
[i]3 תכונות טובות: אנרגטי, אמיץ ומשיג כל מה שעל ליבו
3 תכונות רעות: אגוצנטרי, אימפולסיבי וחסר סבלנות[/i]
[b]רקע:[/b]
[i]דון נולד למשפחה חמה ואוהבת, אבל מאוד עסוקה. אביו היה חוקר פוקימונים מפורסם ולכן לא ביקר הרבה בבית,
ואמו החרוצה עבדה קרוב לבית, כמגדלת פוקימונים. אף על פי זאת, תמיד הייה לאמו מספיק זמן לטפל בדון.
הוא היה עוזר לה בגידול הפוקימונים, והיא הייתה מלמדת אותו על פוקימונים, צרכיהם, ורצונותיהם.
בכל פעם שאביו הייה חוזר מאחד ממסעותיו הרבים הוא הביא את הפוקימונים שלו, ונתן לדון לשחק איתם.
דון התחבב על כל הפוקימונים מגיל צעיר, ולכן החליט דון שכשיוכל הוא יצא למסע פוקימונים, עם פוקימונים משלו.
אבל מבין כל הפוקימונים שאביו הביא, הפוקימון שהכי מצא חן בעיניו היה פוקימון דרקון זהוב עם כנפיים גדולות ופרצוף חביב למדי.
שמו היה דרגונייט. מדי פעם, הוא התנגב אל דרגונייט ועלה על גבו. דרגונייט הטיס את דון ונתן לו להסתכל על כל האזור,
רק שבדרך כלל, הוריו תפסו אותו. יום אחד, אביו הייה צריך לצאת למסע של 5 שנים מסביב לגלובוס, אך לא סיפר לדון.
כאשר צותת לשיחה של אביו ושמע זאת, נשבר ליבו. הוא החל לכעוס ולצעוק, לצרוח ולבכות ללא כל שליטה עצמית.
כאשר החל לחשוב על העובדה שהוא לא יפגוש את אביו ודרגונייט כ5 שנים הוציאה אותו מהכלים. זה היה היום הגרוע ביותר בחייו.
הוא היה בן 7 אז. מאז האירוע ההוא, החל להיות דון אחראי יותר. למלא את התפקיד של אביו. הוא עזר יותר בעסק גידול הפוקימונים.
יום אחד, היה לו חלום שהוא ואביו רוכבים על דרגונייט ודון מבטיח לו שהוא יתפוס פוקימונים חזקים ויצליח במסעו, ואז אביו הופך לעפר...[/i]
[b]פוקימון:[/b] [i]דרטיני[/i] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/img]
[b]בקשות:[/b] [i]שיהיה כיף.[/i]
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] [i]לא.[/i]
[b]תמונה:[/b] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
-
ניתאי
אבל.. יש לו פוכדור..? הוא בפוכדור הוא פשוט לא השתגר לפרופסור כי דבר כזה סותר כמה חוקים פיזיקליים חשובים.
כן, אני לא מעדכן בדרך כלל כי זה פשוט לא רלוונטי, כי בשלב מסויים זה פשוט לא עקרוני אם באמת לימדת או לא. אבל אני אעדכן.
אלה מעמוד 100 הם קצת נדירים אז אני צריך למצוא נסיבות מתאימות.
--
כאן אני עובר על חוק של נינטנדו, כי אני לא מבין למה מתקפות רוח לא משפיעות על נורמל וההפך.
הצל לילה פוגע ברטיקייט והוא מבחין בגסלי. רטיקייט משתמש בנשיכה ופוגע.
ירין
אתה ממשיך להתקדם לטאוב ואתה פוגש ביוטיפליי שאני חייב לך מעמוד 150.
שם פרטי
כן.. אני לא יודע מה השם הפרטי שלך, אז אני לא יוכל לקרוא לך בו אם אתה התכוונת לכך. אין לי שום בעיה לקרוא לך שם פרטי.
אה... אני מניח שאתה רשום, אז תקן את צורת הפנייה אם אתה רוצה ותתחיל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:27 AM
[b] [u][b][color=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/color][/b][/u]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול) [/b][/quote]
אני מתקדם למעבדה של פרופסור ג'פרי. נרגש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 05:25 PM
[b]
ירין
אתה ממשיך להתקדם לטאוב ואתה פוגש ביוטיפליי שאני חייב לך מעמוד 150.
[/b][/quote]
"טוב אלקטרבז צא!! כדור חשמל ואז אגרןך חשמלי לכנפיים שלה(בת נכון?) וחשמליור!" אני אוחר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 05:25 PM
[b] ניתאי
אבל.. יש לו פוכדור..? הוא בפוכדור הוא פשוט לא השתגר לפרופסור כי דבר כזה סותר כמה חוקים פיזיקליים חשובים.
כן, אני לא מעדכן בדרך כלל כי זה פשוט לא רלוונטי, כי בשלב מסויים זה פשוט לא עקרוני אם באמת לימדת או לא. אבל אני אעדכן.
אלה מעמוד 100 הם קצת נדירים אז אני צריך למצוא נסיבות מתאימות.
--
כאן אני עובר על חוק של נינטנדו, כי אני לא מבין למה מתקפות רוח לא משפיעות על נורמל וההפך.
הצל לילה פוגע ברטיקייט והוא מבחין בגסלי. רטיקייט משתמש בנשיכה ופוגע. [/b][/quote]
"ליקוק! ואז צל לילה שוב!" אגיד לגסטלי
-----------------
כמה זמן הקפאה זה ללמד כל פוקימון שלי שלוש מתקפות? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 23 2009, 10:12 PM
[b] תמיר
כמובן, עוד טעות שלי. הם פגעו בסקוטאנק.
--
"פיקאצ'ו מתקפה מהירה! סקוטאנק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן פיקאצ'ו מתחמק מהאבנים אבל נפגע לבסוף מאחת האבנים. סקוטאנק נפגע מההפלה ואז יורה עקצי רעל שפוגעים בפאנפי.
ניב
אתה נורמלי? ההודעה האחרונה שלך הייתה בעמוד 3, אתה לא רשום, ואין לך מה לחפש כאן, אתה מגיב כאן עוד משהו אחד וראשים יתעופפו כאן כמו כומתות בסוף קורס קצינים. [/b][/quote]
סליחה שציטטתי את ההודעה שלך לניב,אבל...
טוב,אין הרבה סיבות חוץ מזה שזה מצחיק :lol:
--
"מכת חול ואז גלגול על פיקאצ'ו,פאנפי!
קצה אבנים ואז נשימת דרקון על סקוטנק,גאביט!"
--
אני בקרב הזה משהו כמו חודש >_>...