-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1037597][B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
טאפיג מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח שסניזל שולח לעברו.לאחר מכן טאפיג רץ במערת הקרח לעבר סניזל שהוא קרוב לסניזל הוא שולח לעברו גוש אש גדול ורב עוצמה.סניזל לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג במהירות נוגח בסניזל בעוצמה הכי גבוה.סניזל לא מספיק להתחמק מן הדחיפה של טאפיג ושוב נפגע.סניזל כבר תשוש מהקרב נגד טאפיג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו מנשתמש במסך אור שיבלום הסוקר פונץ' של דיגלט.מסך אור מופיע ומגן על צ'יקו.סוקר פונץ' פוגע במסך אור ושובר אותו אך המסך מצליח להעצור את המתקפה של דיגלט לפני שצ'יקו נפגע.צ'יקו משתמש בעלי טער על דיגלט.הוא ממעיף הרבה עלי טער לכיוון דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מכול עלי הטער שלח צ'יו ונפגע קשה.דיגלט כבר תשוש והקרב עומד להיגמר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחליט לדוג פוקימונים.אתה וריק הולכים ומחפשים חכה.אתם מוצאים על סיפון האוניה חנות לחכות בחינם.בין החכות אתה מוצא את סופר רוד.אתה לוקח את הסופר רוד והולך איתה עם רוק לקצה הסיפון.אתה שם על הקרס פיתיון ואז זורק תקרס למים.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שמישהו תפס תפיתיון אה מושך תחכה ומוציא את פוקימון המים שתפס את הפיתיון.תפסת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/226.png[/IMG] מנטין בחכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
אתה ומיל יוצאים מהמעבדה של פרופסור ליסה והולכים למעבורת שבקצה העיר.לאחר 5 דקות אתם מגיעים למעבורת.שם אתם כונים כרטיסים לאוניה.אתם עולים לאוניה ביחד עם מאות מאמנים.האוניה מתחילה לזוז לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הסינה אומר"הספינה תגיע ליעד בעוד חצי שעה עד אז תוכלו לדוג,להילחם נגד מאמנים אחרים או סתם לנוח על הספינה". מיל אומרת לך"מה תרצה לעשות?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את מרשטופ שלך לים הפתוח.מרשטופ קופץ לים ומתחיל לשחות בים תוך כדי חיפוש אמפאוליון .אתה מוציא את מאמאסווין שלך לקרב נגד ריהורן.מאמאסווין יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בקרן קרח את ריהורן.למרות משקלו הרב של ריהורן הוא מצליח להתחמק מן קרן הקרח.מאמאסווין שולח רסיסי קרח שמצליחים לפגוע בריהורן.ריהורן משתמש בשלב אדמה על מאמאסווין שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]טל
אתה מחליט לבחור בבחור השמן.4 המאמנים האחרים עוזבים אותך מבואסים.השמן אומר לך"שמי אנדרו יפה שבחרת בי".אתה מוציא את שלגון שלך שילחם מול הפוקימון של אנדרו. אנדרו אומר לך"בוא נהפוך את זה לקרב פוקימוני דרק'ון.מאי דרקנייר שלי לקרב".אנדרו זוטרק פוכדור ומן הפוכדור יוצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/148.png[/IMG] דרגונייר.דרגונייר תוקפת בזעם דרקון את שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט לנוח על הספינה ולא לדוג פוקימונים או להילחם נגד מאמנים.אתה מחפש ספסל שבו תוכל לנוח.אתה מוצא ספסל כזה ויושב עליו ומתחיל לנוח.כעבור חצי שעה האוניה נצרת במנקום והקפפטן אומר"ברוכים הבאים לאי המיוחד בהצלחה במסעכם".אתה גם יורד עם כול המאמנים ואת ם מגיעים לשער ענק שוזוסם לכם את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ואומר לכם"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"[/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את רלסט שלך לקרב נגד המאמן. המאמן אומר לך"לא היה לך סיכוי לנצח אותי עם רלסט כזה חלש אתה תפסיד לי בקלות.צא פיג'יוטו לקרב".המאמן זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG] פיג'יוטו.רלס מתחיל קצת להיפחד מן הפיג'יוטו של המאמן.המאמן ממשיך לדבר"שמי לירן ואני מאמן פוקימוני מעופף.פיג'יוטו תקוף בכנף ברזל את רלסט".הכנפיים של פיג'יוטו הופכות לברזל והוא עף לעבר רלסט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
מצטער על המשך הלא מושקע הזה לא היה לי מה ליכתוב
אתה מיתעלם מן המסוק וממשיך ללכת בדרך 2.לאחר הליכה קצרה אתה שוב מגיע לבניין שראית אותו מקודם שעברת אותו.אבל הפעם דלת הכניסה של הבניין פתוחה לאנשים שיכנסו לבניין.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''שאני רוצה לנוח ואני הולך לישון''
-
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
אתה מחליט ללכת לישון וגם מים מחליטה ללכת לישון.אתם רואים 2 כיסאות נוחים מולכם.אתם יושבים עליהם ויושנים עליהם.כעבור חצי שעה הספינה נעצרת.הקפטן אומר"[/B][B][B]ברוכים הבאים לאי המיוחד בהצלחה במסעכם".אתה ומיל גם יורדים עם כול המאמנים ואתם מגיעים לשער ענק שחוסם לכם את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ואומר לכם"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"[/B][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
אתה מוציא את הסכין שלך ומימנו מכין שוט מים.עםשוט המים אתה שולףאת פרינפלאפ מהעמוד המים.שוט המים שלך מביא אליך את פרינפלאפף.אתה זורק על פרינפלאפ את הפוכדורשלך שעטוף בשכבה מימית.הפוכדור פוגע במצחו של פראינפלאפ ונפתח.אור אדום מקיף את פרינפלאפ ומכניס אותו לתוכו.הפוכגדור מתחיל לזוז ולוז ואז נעצר.לכדת פרינפלאפ.עמוד המים נעלם ופוקימוני המים בתוכו קופצים למים.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין שלך לפוכדור שלו ומתחיל לחכות למרשטופ שלך שיבביא לך אמפאוליאון.לאחר 10 דקות של המתנה מרשטופ חוזר אליך.מרשטופ עולה על הספינה ומתוך הפה שלו הוא מוציא פוכדור.אתה לוקח את הפוכדור ופתוח אותו.מן הפוכדור יוצא אמפאולין כמו שרצית.אתה רואה שאמפוליון הזה נראה קצת פצוע בגופו[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1037638][COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
אתה מחליט ללכת לישון וגם מים מחליטה ללכת לישון.אתם רואים 2 כיסאות נוחים מולכם.אתם יושבים עליהם ויושנים עליהם.כעבור חצי שעה הספינה נעצרת.הקפטן אומר"[/B][B][B]ברוכים הבאים לאי המיוחד בהצלחה במסעכם".אתה ומיל גם יורדים עם כול המאמנים ואתם מגיעים לשער ענק שחוסם לכם את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ואומר לכם"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"[/B][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
אתה מוציא את הסכין שלך ומימנו מכין שוט מים.עםשוט המים אתה שולףאת פרינפלאפ מהעמוד המים.שוט המים שלך מביא אליך את פרינפלאפף.אתה זורק על פרינפלאפ את הפוכדורשלך שעטוף בשכבה מימית.הפוכדור פוגע במצחו של פראינפלאפ ונפתח.אור אדום מקיף את פרינפלאפ ומכניס אותו לתוכו.הפוכגדור מתחיל לזוז ולוז ואז נעצר.לכדת פרינפלאפ.עמוד המים נעלם ופוקימוני המים בתוכו קופצים למים.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין שלך לפוכדור שלו ומתחיל לחכות למרשטופ שלך שיבביא לך אמפאוליאון.לאחר 10 דקות של המתנה מרשטופ חוזר אליך.מרשטופ עולה על הספינה ומתוך הפה שלו הוא מוציא פוכדור.אתה לוקח את הפוכדור ופתוח אותו.מן הפוכדור יוצא אמפאולין כמו שרצית.אתה רואה שאמפוליון הזה נראה קצת פצוע בגופו[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב שניה את מי להוציא ואני אומר בקול חזק ''צא פרינפלאפ'' ואני הולך לחפש לי יריב חזק
-
[COLOR=Blue][B]איתי
אתה רואה שמילך נעמדת בצד ומעודדת אותך לנצח בקרב הישרדות הזה.אתה מחליט להשתמש בפרינפלאפ בקרב הישרדות.פרינפלאפ יוצא החוצה.אתה מסתובב בין המאמנים ששנלחמים ואתה רואה [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]שהצליח להביס 5 מאמנים בבתת אחת שניה לפני שבאת אליו.ליד האיש עומד [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/164.png[/IMG]נוקטאול.האיש אומר לנוקטאול שלו"קרן על חושית על על פרינפלאפ שלו תיגמור אותו".נוקטאול עף לאוויר ואז משתמש בקרן על חושית על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1037664][COLOR=Blue][B]איתי
אתה רואה שמילך נעמדת בצד ומעודדת אותך לנצח בקרב הישרדות הזה.אתה מחליט להשתמש בפרינפלאפ בקרב הישרדות.פרינפלאפ יוצא החוצה.אתה מסתובב בין המאמנים ששנלחמים ואתה רואה [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]שהצליח להביס 5 מאמנים בבתת אחת שניה לפני שבאת אליו.ליד האיש עומד [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/164.png[/IMG]נוקטאול.האיש אומר לנוקטאול שלו"קרן על חושית על על פרינפלאפ שלו תיגמור אותו".נוקטאול עף לאוויר ואז משתמש בקרן על חושית על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ ''תחמוק בעזרת ניקור מקדחה ואחרי זה תתקוף אותו בבועות''
-
[quote]ברוס
אתה מחליט לנוח על הספינה ולא לדוג פוקימונים או להילחם נגד מאמנים.אתה מחפש ספסל שבו תוכל לנוח.אתה מוצא ספסל כזה ויושב עליו ומתחיל לנוח.כעבור חצי שעה האוניה נצרת במנקום והקפפטן אומר"ברוכים הבאים לאי המיוחד בהצלחה במסעכם".אתה גם יורד עם כול המאמנים ואת ם מגיעים לשער ענק שוזוסם לכם את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה כךואומר לכם"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"[/quote]
"קדימה!" אומר ואוציא את גרבלר מהפוכדור ואגיד לו:"גרבלר-תפזר כדורי ג'יירו על פוקימונים!"
-
[quote]לוק
אתה מוציא את הסכין שלך ומימנו מכין שוט מים.עםשוט המים אתה שולףאת פרינפלאפ מהעמוד המים.שוט המים שלך מביא אליך את פרינפלאפף.אתה זורק על פרינפלאפ את הפוכדורשלך שעטוף בשכבה מימית.הפוכדור פוגע במצחו של פראינפלאפ ונפתח.אור אדום מקיף את פרינפלאפ ומכניס אותו לתוכו.הפוכגדור מתחיל לזוז ולוז ואז נעצר.לכדת פרינפלאפ.עמוד המים נעלם ופוקימוני המים בתוכו קופצים למים.[/quote]
"צא פרינפלאפ תראה לי את כל המתקפות שאתה יודע!" אומר לפרינפלאפ ואז אחכה עד שנגיע לאי
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין שלך לפוכדור שלו ומתחיל לחכות למרשטופ שלך שיבביא לך אמפאוליאון.לאחר 10 דקות של המתנה מרשטופ חוזר אליך.מרשטופ עולה על הספינה ומתוך הפה שלו הוא מוציא פוכדור.אתה לוקח את הפוכדור ופתוח אותו.מן הפוכדור יוצא אמפאולין כמו שרצית.אתה רואה שאמפוליון הזה נראה קצת פצוע בגופו[/quote]
"יש רופא על הסירה?!" אצעק ואגיד אץ זה גפ דרך הרמקולים.
"יש לי אמפוליון פצוע... יש רופא פה?!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1037619]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דרגונייר היא סוג דרקון טהור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מצליח להתחמק מ זעם הדרקון של דרגונייר.לאחר מכן שלגון גם הוא משתמש על דרגונייר בזעם דרקון.דרגוניר זזה במהירות ומתחמקת מזעם הדרקון של שלגון.שלגון לא מוותר והוא רץ לעבר דרגונניר במתקפת ראשיה.דרגונניר לא מצליחה להתחמק מהראשיה.שלגון פוגע בדרגנייר בראשיה ומעיף אותה לכמה מטרים.דרגונייר מתאוששת מהפגיעה שספגה משלגון ואז תוקפת בזנב דרקון את שלגון.[/COLOR][/B]
[COLOR=blue].[/COLOR][/quote]
[B]"שלגון! אתה חייב להתחמק!" אני צועק ביאוש,[/B]
[B]" תקשיב! תתחמק ואז תתקוף בניב אש כשהיא תהיה קרובה אליך!, לאחר מכן תתחמק ותשתמש בזעם דרקון!, קדימה!,בכל הכוח!" אני אומר לשלגון בעידוד ומסתכל על מהלך הקרב.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1037597][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את רלסט שלך לקרב נגד המאמן. המאמן אומר לך"לא היה לך סיכוי לנצח אותי עם רלסט כזה חלש אתה תפסיד לי בקלות.צא פיג'יוטו לקרב".המאמן זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG] פיג'יוטו.רלס מתחיל קצת להיפחד מן הפיג'יוטו של המאמן.המאמן ממשיך לדבר"שמי לירן ואני מאמן פוקימוני מעופף.פיג'יוטו תקוף בכנף ברזל את רלסט".הכנפיים של פיג'יוטו הופכות לברזל והוא עף לעבר רלסט[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה תראה שלא!ראלטס תשתמש באגרוף אש על פידאג'וטו ואז בעל חושי שיעיף אותו מהספינה!"אצעק לעבר ראלטס בעידוד.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1037597]
[B][COLOR="Green"]בר
מצטער על המשך הלא מושקע הזה לא היה לי מה ליכתוב
אתה מיתעלם מן המסוק וממשיך ללכת בדרך 2.לאחר הליכה קצרה אתה שוב מגיע לבניין שראית אותו מקודם שעברת אותו.אבל הפעם דלת הכניסה של הבניין פתוחה לאנשים שיכנסו לבניין.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אם ככה אז אכנס, אני חושב שזה בסיס של צוות ניוטק כי שמעתי שבאיזור הזה יש בסיס אחד שלהם אני צריך להיזהר" אחשוב לעצמי
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחליט להיכנס לבניין שמולך.אתה נכנס דרך הדלת הפתוחה שמולך.אתה מגיע לחדר ענק שבסוף הדלת נמצאת דלת נעולה.קול ברמקול אומר לך"שלום ברוך הבא לבסיס שלנו.אם תרצה לצאת מפה בחיים תצטרך לעבר 4 מבחנים.אז תיכונן למבחן ה1.במבחן הראשון שלך תיצטרך לנצח את אחד מלוחמינו.אך הקרב הזה לא היה קרב פוקימונים רגיל זה היה קרב צללים.אתה יודע מה זה קרב צללים?".הדלת שנכנסת בה נטרקת חזק ואי אפשר לפתוח אותה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ראלסט משתמש באגרוף אש.הילה אש מקיפה את האגרוף של ראלסט.הוא רץ במהירות לעבר פיג'יוטו עם אגרוף האש שלו.אגרוף האש פוגע בכנף הברזל של פיג'יוטו.פיג'יוטו נפגע קשה מאגרוף הנאש של ראלסא.לאחר מכן ראלסט משגר קרן על חושית לעבר פיג'יוטו.פיג'יוטו מתחמק מקרן העל חושית בקלות רבה.לירן אומר לפיג'יוטו"תשתמש באס אווירי על הראלסט שלו".פיג'יוטו עף לעבר ראלסט ומשתמש עליו באס אווירי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון זז במהירות מן זנב הדרקון של דרגונייר ומתחמק מזנב הדרקון שלה.שלגון רץ במהירות לעבר דרגונייר לפני שתרחק מימנו.כשהוא קרוב אליה הוא תוקף אותה בניב אש.דרגונייר לא מצליחה להתחמק מניב האש של שלגון ומקבלת כויה חזקה בגופה.שלגון שולח זעם דרקון לעבר דרגונייר.דרגוניר מנסה להתחמק אך הכויה שעל גופה מקשה עליה מלהתחמק.דרגונייר נפגעת מזעם הדרקון של שלגון.דרגוניר כבר תשושה מהקרב.דרגוניר בכול כוחתיה תוקפת בזנב דרקון את שלגון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה צועק לאנשים שעל הספינה שיביאו רופא.לאחר דקה של המתנה לרופא מולך מופיע איש עם מדים לבנים.לפי המראה שלו אתה מבין שהוא רופא.הרופא אומר לך"שלום אני הרופא של הספינה.אני מבין שיש לך פוקימון פצוע שאני צריך לרפא אותו.אז תראה לי אותו ואני ארפא לך אותו".אתה מראה לו את אמפאוליון.הרופא מתכופף אליו ושם את ידו על אמפארוליון.לאחר 5 דקות הרופא קם ואומר לך"אמפאוליון בריא ושלם רק תן לו לנוח לחצי שעה".הרופא הולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מוציא את פרינפלאפ שלך ואתה מבקש מימנו להראות לו את המתקפות שלך.פרינפלאפ מקשיב לך והוא מתחיל להראות לך את מתקופותיו:הוא שולח זרם מים חזק ביותר לעבר האוויר.אתה מבין שזה אקדח מים.הוא משתמש בקרן בועות.הוא מעיף שורה ארוכה של בועות.הוא רץ עם הסנפיר שלו ותוקף את הספינה בטופר מתכת.המקור שלו גדל והוא משתמש בניקור..לאחר שפרינפלאפ מסיים לך להראות את המתקפות שלו.הספינה נעצרת.אתה מבין שהגעת לאי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט לבחור בגרבלר שלך שבקרב הישרדות הזה.גרבלר יוצא שמח מהפוכדור שלך.הוא משתמש בכדורי ג'ירו רבים על פוקימני המאמנים השונים.כדורי הג'ירו מצליחים להביס כמה פוקימונים.גרבלר שוב משתמש בכדורי ג'ירו.וגם כדוריח הג'ירו האל מביסים עוד כמה פוקימונים.אתה שמח ולפתע אתה רואה מולך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/30.png[/IMG]מאמן עם [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/516.png[/IMG] סימפאור שלו שמשתמש בגלישה על גרבלר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פרינפלאפ מתחמק בקלות מן קרן העל חושית של נוקטאול.פרינפלאפ רץ במהירות לעבר נוקטאול בניקור מקדחה.ניקורר המקדחה פוגע קשה בנוקטאול.לאחר מכן פרינפלאפ עובר לתקוף בבועות.הוא מעיף הרבה בועות לעבר נוקטאול.הבועות פוגעות בנוקטאול קשה וכמעט גורמות לו ליפול.האיש אומר לנוקטאול".תשתמש באס אווירי על פרינפלאפ".נוקטאול עף לעבר פרינפלאפ באס אווירי.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1038478][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
ראלסט משתמש באגרוף אש.הילה אש מקיפה את האגרוף של ראלסט.הוא רץ במהירות לעבר פיג'יוטו עם אגרוף האש שלו.אגרוף האש פוגע בכנף הברזל של פיג'יוטו.פיג'יוטו נפגע קשה מאגרוף הנאש של ראלסא.לאחר מכן ראלסט משגר קרן על חושית לעבר פיג'יוטו.פיג'יוטו מתחמק מקרן העל חושית בקלות רבה.לירן אומר לפיג'יוטו"תשתמש באס אווירי על הראלסט שלו".פיג'יוטו עף לעבר ראלסט ומשתמש עליו באס אווירי.[/COLOR][/B]][/COLOR][/B][/QUOTE]
"ראלטס זה יהיה קשה אבל אתה תצליח!עכשיו תשתמש באגרוף אש בשני הידיים שלך, תתפוס את פידאג'טו בעזרתם ואז תפיל אותו על האדמה עם אגרוף אש ועל-חושי בכול הכוח!"אצעק בעידוד לעבר ראלטס באושר רב.
-
[quote]ברוס
אתה מחליט לבחור בגרבלר שלך שבקרב הישרדות הזה.גרבלר יוצא שמח מהפוכדור שלך.הוא משתמש בכדורי ג'ירו רבים על פוקימני המאמנים השונים.כדורי הג'ירו מצליחים להביס כמה פוקימונים.גרבלר שוב משתמש בכדורי ג'ירו.וגם כדוריח הג'ירו האל מביסים עוד כמה פוקימונים.אתה שמח ולפתע אתה רואה מולך מאמן עם סימפאור שלו שמשתמש בגלישה על גרבלר שלך.[/quote]
"גרבלר-תשתמש באבנים חדות כדי לשבור את הגל ותכוון כמה אל סימפאור!" אומר לגרבלר.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ראלסט משתמש באגרוף אש הפעם שני ידיו.הילת אש מקיפה את שני ידו.כשפיג'יוטו קרוב אליו באס אוויר הוא תופס את פיג'יוט בעזרת שתי ידו האש.הוא תופס אותו בחוזקה כך שפיג'יוטו לא מצליח להשתחרר מהאחיזה שלו.לאחר ראלסט מתיך את פיג'יוטו במתכת של הספינה עם ארופי האש שלו שמשולבים עם קרן על חושית.פיג'יוטו נפגע מכול המתקפות של ראלסט.הוא מפסיד בקרב.לירן מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור שלו.הספינה נעצרת במקום.הגעת ליעד האי המיוחד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר משתמש באבנים חדות ומעיף אותה לעבר הגל שסימפור יצר.האבנים החדות פוגעות ושוברות את הגל של סאימפאור.לאחר מכן גרבלר שוב משתמש באבנים חדות אבל הפעם על סימפאור.סימפאור מנסה להתחמק מן האבנים החדות של גרבלר אך הוא לא מצליח ונפגע מן האבנים החדות שלו.המאמן של סימפאוור אומר לו"תשתמש בקרן קרח על גרבלר".סימפאוור משתמש בקרן קרח.הוא שולח קרן קרח ארוכה לעבר גרבלר.[/COLOR][/B]