[QUOTE=Flupy;1341641]עומר השני ![/QUOTE]
מה? ם:
Printable View
[QUOTE=Flupy;1341641]עומר השני ![/QUOTE]
מה? ם:
הלכתי
אה רגע זה נושאים של פוקימון הבנתי..
אגב מה קרה לנאזלוקים?
[quote=Mr.Pizza;1341642]"היה לי ערב טוב, אבל זה לא היה הערב הזה."
-גרושו מרקס D:
חח אני צריך להיגמל מהמשפטים שלו.
בהצלחה לכולם בבגרות לשון, אני עפתי :wink:[/quote]
אין לי צומי :(
נעלבתי. עכשיו אני הולך להסתגר בחדר שלי שלוש דקות. ( אני צריך להספיק לאוטובוס P: )
[QUOTE=Mr.Pizza;1341647]אין לי צומי :(
נעלבתי. עכשיו אני הולך להסתגר בחדר שלי שלוש דקות. ( אני צריך להספיק לאוטובוס P: )[/QUOTE]
ביי גיל =)
בגרות ):
בא לי להמשיך להכין את המ"ת אבל אין לי ממש כוח או מוטיבציה לזה.. אוף ]=
מה אתה עושה פה? אין לך צבא?
לכבוד מומולדת 19 שלי היום אני מפרסם ווליומים שלי ם::: שאולי מהיום אקנה כל אחד מ64 ושייצא לעד!
[IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303416_495451017136945_1384498634_n.jpg[/IMG]
[QUOTE=CrazyKittie;1341550]היי ממצב? =][/QUOTE]
[QUOTE=Uchiha Madara;1341554]אני יודע שעשיתי את הדבר הכי שטותי,
אבל תאר לעצמך שאתה רוצה חופשה קצת מהפורום, אבל אתה כבר מכור לפורום ואוהב להגיב בו, אני לא יכול לכתוב לאלון: היי אלון, אני רוצה באן, ברור שהוא לא היה נותן לי, אמרתי לליאור מה אני עושה, לפני שהוא גם נכנס לבאן משלו, אמרתי לליאור שהגיד לאלון את זה והוא אמר לו. נחתי, עשיתי את הגרויות שלי בזמן הזה, זהו, אנשים יעם עברות גדולות יותר ממני חזרו.
אני עם אלכס חחח.[/QUOTE]
[QUOTE=CrazyKittie;1341563]תשמע מה שהיה היה...אני מודה לא התנהגתי בסדר איתכם...הייתי דיקטטור ודיי נהנית מזה...
פרשתי בגלל שחוויתי תקופה קשה בחיים הפרטיים שלי ולא בגלל מה שקרה בפורום וזה השפיע עליי...לא אכפת לי מה אמרו עליי כאן לפני...הייתי צריך לנוח קצת...בבית... גם בצבא קרה לי משהו....
אני ראיתי שלכולם יש משהו נגדי...אני אומר [SIZE=7][B][COLOR=red]ס[/COLOR][COLOR=red]ליחה![/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=indigo]אני מבטיח שאנסה להשתפר איתכם....כמו כן,אני מבטיח שלא אעלה שוב לניהול...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="Red"][SIZE="7"]תיתנו לאלכס הזדמנות שנייה. לדוגמה: אני השקעתי המוןן פעם(חכו לסוף) כמשתמש היכל תהילה ואז איבדתי סיסמה,אז הפכתי לדרגו ששכח הכול ואז לליאון שמנסה להשקיע. הנקודה היא,תיתנו הזדמנות שנייה או יותר נכון גם אליי וגם אל אלכס,הזדמנות מיאושית[/SIZE][/COLOR]
מה דחפת את זה שוב ?
[QUOTE=CrazyKittie;1341550]היי ממצב? =][/QUOTE]
[QUOTE=Uchiha Madara;1341554]אני יודע שעשיתי את הדבר הכי שטותי,
אבל תאר לעצמך שאתה רוצה חופשה קצת מהפורום, אבל אתה כבר מכור לפורום ואוהב להגיב בו, אני לא יכול לכתוב לאלון: היי אלון, אני רוצה באן, ברור שהוא לא היה נותן לי, אמרתי לליאור מה אני עושה, לפני שהוא גם נכנס לבאן משלו, אמרתי לליאור שהגיד לאלון את זה והוא אמר לו. נחתי, עשיתי את הגרויות שלי בזמן הזה, זהו, אנשים יעם עברות גדולות יותר ממני חזרו.
אני עם אלכס חחח.[/QUOTE]
[QUOTE=CrazyKittie;1341563]תשמע מה שהיה היה...אני מודה לא התנהגתי בסדר איתכם...הייתי דיקטטור ודיי נהנית מזה...
פרשתי בגלל שחוויתי תקופה קשה בחיים הפרטיים שלי ולא בגלל מה שקרה בפורום וזה השפיע עליי...לא אכפת לי מה אמרו עליי כאן לפני...הייתי צריך לנוח קצת...בבית... גם בצבא קרה לי משהו....
אני ראיתי שלכולם יש משהו נגדי...אני אומר [SIZE=7][B][COLOR=red]ס[/COLOR][COLOR=red]ליחה![/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=indigo]אני מבטיח שאנסה להשתפר איתכם....כמו כן,אני מבטיח שלא אעלה שוב לניהול...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="Red"][SIZE="7"]תיתנו לאלכס הזדמנות שנייה. לדוגמה: אני השקעתי המוןן פעם(חכו לסוף) כמשתמש היכל תהילה ואז איבדתי סיסמה,אז הפכתי לדרגו ששכח הכול ואז לליאון שמנסה להשקיע. הנקודה היא,תיתנו הזדמנות שנייה או יותר נכון גם אליי וגם אל אלכס,הזדמנות מיאושית ותחזור לניהול אבל תמנה לך עוזר כדי שלא יקרה מה שקרה ואני מתנדב,כי תראה: האויבים היחידם שלי הם פלופים(חוץ מעומר ונדב ואולי ניר) ועומר טרון,לכן אני המומחה במניעת מהומות כאלה, זאת אומרת שתוכל להתייעץ איתי מה קורה ואדווח לך על דברים שבאמת צריך לטפל בהם כלפי כל המשתמשים.[/SIZE][/COLOR]
חחח מה
[quote=X-Drake;1341664]לכבוד מומולדת 19 שלי היום אני מפרסם ווליומים שלי ם::: שאולי מהיום אקנה כל אחד מ64 ושייצא לעד!
[IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303416_495451017136945_1384498634_n.jpg[/IMG][/quote]
מעצבן אחד!
אני רוצה לקנות את הווליומים של אניס לובי אבל אני לא יודע בכלל מאיפה [חוץ מקומיקאזה, תל אביב זה לא נוח לי] אני יכול להשיג ]=
יאללה ביייייייייי