-
לון-
איך לדעתך היה המשחק עד עכשיו?
------------------------------
"כבר לא רע" אומר אש "אתה יריב ראוי"
לורן-
בקשר לחידות-בסוף זה ב140.
הסיבה-אין סיבהXD הוא פשט הגיע משום מקוםXD
--------------------
אתה ממשיך ומוצא על הריצפה אבן ירח
--------------------
איך לדעתך היה המשחק עד עכשיו
ניב-
האיוונטים לא מתוכננים לעכשיו
------------------
אתה מוציא את כל הפוקימונים:הונצ'קרוו, דיגלט, אלקיד וגאבייט. גבאייט? גיבל היתפתח לגבאייט-[img]http://i41.tinypic.com/ojgr52.png[/img], והאישה אמרה שלמד חיתוך
עומר-
"שמי ביל" אומר הבוויזל "באמצעות מכונה שבניתי הפכתי לבוויזל מדבר. תעזור לי בבקשה"
-
[quote][b]לורן-
בקשר לחידות-בסוף זה ב140.
הסיבה-אין סיבהXD הוא פשט הגיע משום מקוםXD
--------------------
אתה ממשיך ומוצא על הריצפה אבן ירח
--------------------
איך לדעתך היה המשחק עד עכשיו [/b][/quote]אני מרים את אבן הירח ובוהה בה. אני מכניס אותה לתיק ומתחיל לחפס פוקימון. (כמובן שאני אשמח להנדור/דאראקי/ספרימיטוב[פוקימונים אפלים שווים] :XD: )
----------------------------------------------------------------
אתה מוכן לעשות משהו שגורם לכך שיהיה לי אנטיי? (כגון: מאמן בא ומאתגר אותי לקרב שאם אני נצח אני מקבל אנטיי)
---------------------------------------------------
המשחק סוחף, ממכר, משחק100%
שווה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 08:35 PM
[b] ניב-
האיוונטים לא מתוכננים לעכשיו
------------------
אתה מוציא את כל הפוקימונים:הונצ'קרוו, דיגלט, אלקיד וגאבייט. גבאייט? גיבל היתפתח לגבאייט-[img]http://i41.tinypic.com/ojgr52.png[/img], והאישה אמרה שלמד חיתוך [/b][/quote]
"יש, גיבל התפתח לגביט! טוב כולם, אני רוצה שתכירו את דרטיני" ומוציא גם אותו החוצה.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 08:35 PM
[b]
עומר-
"שמי ביל" אומר הבוויזל "באמצעות מכונה שבניתי הפכתי לבוויזל מדבר. תעזור לי בבקשה" [/b][/quote]
"כן ברור" אני אומר לו "מה לעשות?"
-
לורן-
אתה מתקדמם ורואה כמו הר קטן, בקצה ההר אתה רואה אבן בצורת פוכדור
ניב-
אתה מוציא את כל הפוקימונים כל שמחים ומשחקים יחדיו-כולל דרטיני. "אז אתה בא איתי לסאפרי או לא?" שואל קוגה
עומר-
"למכונה יש שלוש תאים" מתחיל להסביר ביל "כשאני אכנס לתא האמצעי תלחץ על הכפתור האדום ותוריד את הידית למטה". ביל נכנס לתא האמצעי, הדלת נסגרת והוא צועק:"עכשיו"
-
[quote][b]לורן-
אתה מתקדמם ורואה כמו הר קטן, בקצה ההר אתה רואה אבן בצורת פוכדור
[/b][/quote][QUOTE]אני מתקרב אל ההר ומרים את האבן
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 08:50 PM
[b]
עומר-
"למכונה יש שלוש תאים" מתחיל להסביר ביל "כשאני אכנס לתא האמצעי תלחץ על הכפתור האדום ותוריד את הידית למטה". ביל נכנס לתא האמצעי, הדלת נסגרת והוא צועק:"עכשיו" [/b][/quote]
אני מחפש את הכפתור האדום ולוחץ עליו ואז מוריד את הידית למטה
-
לורן-
אתה מוציא את האבן מהמקום ופתאום יוצא אנטיי-[img]http://i43.tinypic.com/x3sg93.png[/img], האנטיי בורח. אתה מסתכל על האבן ורואה שרשום:"רק כדור זה ילכוד את האנטיי הגדול"
עומר-
אתה לוחץ על הכפתור האדום, לאחר מכן מוריד את הידית. פתאום שתי התאים הצדדיים נפתחים ומאחד יוצא בוויזל ומהשני יוצא איש מבודר וגבוה בעל שיער ירוק-אפור. "תודה רבה שעזרת לי" אומר האיש
-
[b] לון-
איך לדעתך היה המשחק עד עכשיו?
------------------------------
"כבר לא רע" אומר אש "אתה יריב ראוי" [/b][/quote]
לפי דעתי המשחק והניהול שלך מצויינים! אתה יודע לגוון בעלילה, להפתיע ולא להגזים בעלילה!
-------------------------------------------------------------------------------------
"תודה" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 09:01 PM
[b]
עומר-
אתה לוחץ על הכפתור האדום, לאחר מכן מוריד את הידית. פתאום שתי התאים הצדדיים נפתחים ומאחד יוצא בוויזל ומהשני יוצא איש מבודר וגבוה בעל שיער ירוק-אפור. "תודה רבה שעזרת לי" אומר האיש [/b][/quote]
"אין בעד מה" אני אומר לו "אני עומר שמחתי לעזור לך" אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה
-
[quote][b]לורן-
אתה מוציא את האבן מהמקום ופתאום יוצא אנטיי-, האנטיי בורח. אתה מסתכל על האבן ורואה שרשום:"רק כדור זה ילכוד את האנטיי הגדול"[/b][/quote]אני רודף אחריו בשקט וברגע שהוא מסתובב אני זורק עליו את הכדור
-
עומר-
"היי עומר" קורא לך ביל "אתה מאמן?"
לון-
"אז רצית להילחם נגדי?" שואל מנהיג מכון פיוטר
לורן-
אתה עוקב אחריו ורואה שהוא עוצר לשתות מים מאגם הנמצא במערה. אתה זורק עליו פוכדור והפוכדור מתחיל להיתנדנד... נתפס! כל הכבוד! תפסת את אנטיי האגדי!
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 09:04 PM
[b] עומר-
"היי עומר" קורא לך ביל "אתה מאמן?" [/b][/quote]
"כן, אני בדיוק ניסיתי לדוג משהו שהבוזיק הזה הבריח לי את המג'יקארפים~" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 09:04 PM
[b] לון-
"אז רצית להילחם נגדי?" שואל מנהיג מכון פיוטר [/b][/quote]
"כן, אבל קודם אני ארפה את הקרוקנוו שלי" אני עונה
-
[quote][b]לורן-
אתה עוקב אחריו ורואה שהוא עוצר לשתות מים מאגם הנמצא במערה. אתה זורק עליו פוכדור והפוכדור מתחיל להיתנדנד... נתפס! כל הכבוד! תפסת את אנטיי האגדי! [/b][/quote]אני רוכן אל האגם ומתחיל לשתות. כשאני כבר לא צמא אני מסתכל על המים בחיפוס אחר פוקימון