-
שם פרטי
אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בעולם הפוקימונים".
ירין
המין לא משנה, תקבע אתה.
--
אלקטאבאז פוגע בביוטיפליי עם כדור החשמל, ואז ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח שמזיזה מעט את אלקטאבאז אחורה. אלקטאבאז יורה חשמליור ופוגע.
ניתאי
זה תלוי בהרבה מאוד גורמים. אבל זה אמור לקחת המון, כי אתה לא יכול לעקוב היטב אחרי 7 פוקימונים, ועוד 3 התקפות כל פעם.
--
גסלי מלקק את רטיקייט מה שמשתק אותו לרגע, ואז רטיקייט משתמש בהתקפה מהירה ופוגע בגסלי. אחר כך גסלי משתמש בצל לילה ופוגע.
תמיר
לפני חודש אתה היית נגד ג'ן בקרב המכון בוא לא נגזים.
--
"פיקאצ'ו התקפה מהירה וזנב ברזל! סקוטנק עוקץ אפל" אומר המאמן. פיקאצ'ו מתחמק ממכת החול ופוגע בפנאפי, אז הוא מחטיא את זנב הברזל ונפגע מהבלבול. האבנים של גביט יוצאות הרבה יותר מחודדות ומנצחות את העוקץ האפל ופוגעות בסקוטנק ואז נשימת הדרקון פוגעת בו. פיקאצ'ו וסקוטנק נראים עייפים קצת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 06:52 PM
[b] ניתאי
זה תלוי בהרבה מאוד גורמים. אבל זה אמור לקחת המון, כי אתה לא יכול לעקוב היטב אחרי 7 פוקימונים, ועוד 3 התקפות כל פעם.
--
גסלי מלקק את רטיקייט מה שמשתק אותו לרגע, ואז רטיקייט משתמש בהתקפה מהירה ופוגע בגסלי. אחר כך גסלי משתמש בצל לילה ופוגע. [/b][/quote]
מה קרה לפוקימון שכמעט וניצח את כל שאר הפוקמונים שלי ביחד? O:
--------
"גסטלי! היפנוזה! ואז צלי לילה על רטיקייט!" אגיד לו
-
[b] שם פרטי
אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בעולם הפוקימונים".
ירין
המין לא משנה, תקבע אתה.
--
אלקטאבאז פוגע בביוטיפליי עם כדור החשמל, ואז ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח שמזיזה מעט את אלקטאבאז אחורה. אלקטאבאז יורה חשמליור ופוגע.
ניתאי
--
גסלי מלקק את רטיקייט מה שמשתק אותו לרגע, ואז רטיקייט משתמש בהתקפה מהירה ופוגע בגסלי. אחר כך גסלי משתמש בצל לילה ופוגע.
תמיר
--
"פיקאצ'ו התקפה מהירה וזנב ברזל! סקוטנק עוקץ אפל" אומר המאמן. פיקאצ'ו מתחמק ממכת החול ופוגע בפנאפי, אז הוא מחטיא את זנב הברזל ונפגע מהבלבול. האבנים של גביט יוצאות הרבה יותר מחודדות ומנצחות את העוקץ האפל ופוגעות בסקוטנק ואז נשימת הדרקון פוגעת בו. פיקאצ'ו וסקוטנק נראים עייפים קצת. [/b][/quote]
אל תקרא לי שם פרטי, פשוט תקרא לי דון.
---------------------
אני אדפוק בדלת ואצעק: "באתי לקחת את הפוקימון שלי!"
-
[b]
ירין
המין לא משנה, תקבע אתה.
--
[/b][/quote]
"עכשדיו מכת ברק על הכנפיים ואז אגרוף חשמלי לפנים!" אני אומר
-
ניתאי
כוחו של פוקימון פרופורציואנלי לכמות הפוקימונים הנלחמים בו, רק ככה זה יהיה הוגן. סליחה שאני מפגין לוגיקה אנושית כזאת, זה לא קורה הרבה.
--
צלי? זה בכלל מילה בעברית? אם כבר זה צריך להיות צלליות, אבל לא שזה משנה, כי אפילו צל לילה מספיק, כי במילא השם הזה חסר כל משמעות.
גסלי משתמש בהיפנוזה מה שגורם לרטיקייט לבהות באוויר לרגע, עד שהוא נפגע מצל הלילה, ואז רטיקייט חוזר לעצמו ותוקף עם נשיכה ופוגע.
דון
אם היית כותב דון בצורת הפנייה כל המצב הזה היה נמנע מלחתכילה. אם הזמן תלמד שאני כמו מחשב. ואל תכביד על העמוד בציטוט דברים לא נחוצים (צטט רק את החלק שלך)
--
עוזר אחד פותח לך את הדלת.
"מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה? אנשים עובדים ולומדים כאן. במקומות אחרים כבר היו תולים אותך על דבר כזה. יש לך מזל שאנחנו לא אמיתיים כמוך. את הפוקימון תוכל לקבל מרפופור רוזנשיין, הוא בקצה המעבדה."
ירין
אלקטאבאז פוגע בביוטיפליי עם מכת הברק, מה שמפיל את ביוטיפליי לרגע. אז אלקטאבאז פוגע עם האגרוף החשמלי, ואז ביוטיפליי חוזר להמריא, ומשתמש ברוח כסופה ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 25 2009, 08:56 PM
[b]
ירין
אלקטאבאז פוגע בביוטיפליי עם מכת הברק, מה שמפיל את ביוטיפליי לרגע. אז אלקטאבאז פוגע עם האגרוף החשמלי, ואז ביוטיפליי חוזר להמריא, ומשתמש ברוח כסופה ופוגע. [/b][/quote]
"עשיו תקפוץ גבוה ותפגע מהגובה האגרוף חשמלי ואז סיבוב חשמלי!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 25 2009, 08:56 PM
[b] ניתאי
כוחו של פוקימון פרופורציואנלי לכמות הפוקימונים הנלחמים בו, רק ככה זה יהיה הוגן. סליחה שאני מפגין לוגיקה אנושית כזאת, זה לא קורה הרבה.
--
צלי? זה בכלל מילה בעברית? אם כבר זה צריך להיות צלליות, אבל לא שזה משנה, כי אפילו צל לילה מספיק, כי במילא השם הזה חסר כל משמעות.
גסלי משתמש בהיפנוזה מה שגורם לרטיקייט לבהות באוויר לרגע, עד שהוא נפגע מצל הלילה, ואז רטיקייט חוזר לעצמו ותוקף עם נשיכה ופוגע. [/b][/quote]
אבל צל זה זכר O:
טוב, זה כנראה כמו ביצים O:
---------------
"גסטלי! ליקוק על הפרווה שלו ואז דחיפה!" אגיד לגסטלי
-
ירין
ביוטיפליי נפגע משני ההתקפות, ולאחר מכן הוא משתמש ביריירת חוט שקושרת את הידיים של אלקטאבאז.
ניתאי
אולי אתה אפילו צודק, אני לא יודע, תשאל בשיעור לשון =O
--
גסלי מלקק את הפרווה של רטיקייט מה שמקפיץ אותו לרגע, ואז גסלי פוגע עם הדחיפה. רטיקייט משתמש בנשיכה ופוגע בגסלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 26 2009, 09:28 PM
[b] ירין
ביוטיפליי נפגע משני ההתקפות, ולאחר מכן הוא משתמש ביריירת חוט שקושרת את הידיים של אלקטאבאז.
[/b][/quote]
"תנסה לחשמל את החוט ואז אגרוף חשמלי ומכת גוף חשמלית!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 26 2009, 09:28 PM
[b] ניתאי
אולי אתה אפילו צודק, אני לא יודע, תשאל בשיעור לשון =O
--
גסלי מלקק את הפרווה של רטיקייט מה שמקפיץ אותו לרגע, ואז גסלי פוגע עם הדחיפה. רטיקייט משתמש בנשיכה ופוגע בגסלי. [/b][/quote]
"גסטלי! תסתובב סביבו ותנסה לגרום לא להסתחרר[שתהיה לו סחרחורת, לא מצאתי מילה טובה יותר O:] ואז תדחוף אותו!" אגיד לגסטלי
-
ירין
אלקטאבאז מנסה לחשמל את החוט, אבל החוט לא נקרע, ואז אלקטאבז מפעיל הרבה כח ומצליח לקרוע את החוט, ואז הוא פוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי משתמש במשב רוח שקצת שמעיף אחורה את אלקטאבאז כשהוא קופץ עם חבטת הגוף החשמלית, מה שגורם לו לאבד שיווי משקל וליפול.
ניתאי
גסלי מסתובב מסביב לרטיקייט מספר פעמים, חחילה רטיקייט מנסה לעקוב אחריו, אבל אז הוא מפסיק ופשוט נעצר. גסלי תוקף בדחיפה, אבל רטיקייט מבחין בזמן וקופץ ומתחמק משם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 27 2009, 03:38 PM
[b] ירין
אלקטאבאז מנסה לחשמל את החוט, אבל החוט לא נקרע, ואז אלקטאבז מפעיל הרבה כח ומצליח לקרוע את החוט, ואז הוא פוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי משתמש במשב רוח שקצת שמעיף אחורה את אלקטאבאז כשהוא קופץ עם חבטת הגוף החשמלית, מה שגורם לו לאבד שיווי משקל וליפול.
[/b][/quote]
"עכשיו מכת חשמל בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 08:44 AM
[b] נאור
אומר לך נו נו נו נו, ואם אתה מתעקש, אז הוא תולה אותך והורג אותך ברקורסיה ללא תנאי עצירה, מה שגורם למחסנית לעלות על גדותיה ולהצפה מוחלטת של המשחק.
--
אתה מתקדם עוד קצת ואתה פוגש סידוט. [/b][/quote]
לא כתבת מה הציוד שיש לי..
ומה המתקפות של סנוראנט?
~~
'סידוט נשמע נחמד אפילו שאני לא מכיר את הפוקימון הזה' אחשוב לי.
"צא סנוראנט!" אצעק ואוציא את סנוראנט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 27 2009, 03:38 PM
[b] ניתאי
גסלי מסתובב מסביב לרטיקייט מספר פעמים, חחילה רטיקייט מנסה לעקוב אחריו, אבל אז הוא מפסיק ופשוט נעצר. גסלי תוקף בדחיפה, אבל רטיקייט מבחין בזמן וקופץ ומתחמק משם. [/b][/quote]
"צל לילה על הרגליים שלו! ואז עוד [b]צלליות[/b] לילה" אגיד לגסטלי בתקווה שהמכה הראשונה תפיל את רטיקייט
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 24 2009, 07:52 PM
[b]
תמיר
--
"פיקאצ'ו התקפה מהירה וזנב ברזל! סקוטנק עוקץ אפל" אומר המאמן. פיקאצ'ו מתחמק ממכת החול ופוגע בפנאפי, אז הוא מחטיא את זנב הברזל ונפגע מהבלבול. האבנים של גביט יוצאות הרבה יותר מחודדות ומנצחות את העוקץ האפל ופוגעות בסקוטנק ואז נשימת הדרקון פוגעת בו. פיקאצ'ו וסקוטנק נראים עייפים קצת. [/b][/quote]
...
---
סוף סוף!!
--
"גאביט,זרוק אבנים מסביב ובין פיקאצ'ו וסקוטאנק!פאנפי,תשתמש בגלגול,ותשתמש באבנים האלו כדי לחזור ולתקוף אותם שוב(כמו פינבול,שהכדור פוגע במשהו ועף לכיוון השני),גאביט,תקפוץ אחורה ותזהר שלא יפגע בך!"