[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 27 2009, 08:50 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו ניראה מזועזע ומתקשה לתקוף [/b][/quote]
"לייטקו, רק עוד מכת ברק אחת!" אני מתחנן ממנו.
Printable View
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 27 2009, 08:50 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו ניראה מזועזע ומתקשה לתקוף [/b][/quote]
"לייטקו, רק עוד מכת ברק אחת!" אני מתחנן ממנו.
[b]אנשים מחר אני עושה מרתון תגובות ללא הפסקה אני מקווה, אז תהיו פה אנשים.[/b]
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו מתרומם בקושי מהאדמה ותוקף במכת ברק רצחנית שפוגעת בדילברד ומחסלת אותו במקום, לפתע אתה רואה מבט זועם במיוחד בעיניו של לייטקיו, ולפתע הוא תוקף במכת ברק ללא שליטה ומתנהג מוזר.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 12:48 AM
[b] [b]אנשים מחר אני עושה מרתון תגובות ללא הפסקה אני מקווה, אז תהיו פה אנשים.[/b]
לייטקיוו מתרומם בקושי מהאדמה ותוקף במכת ברק רצחנית שפוגעת בדילברד ומחסלת אותו במקום, לפתע אתה רואה מבט זועם במיוחד בעיניו של לייטקיו, ולפתע הוא תוקף במכת ברק ללא שליטה ומתנהג מוזר. [/b][/quote]
"לייטקו, תפסיק!" אני צועק עליו.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 27 2009, 10:45 PM
[b] [color=blue][u][i][b]The Mad Hatter[/b][/i][/u][/color]
את מוצאת את המפתח לקופסא ופותחת אותה, יש לך שש אפשרויות של פוקימונים שבהם תשתמשי, לפתע סטאנקי אחד תוקף אותך בגז רעיל ואת מפילה מהידיים שלך את הקופסא וכל הפוקדורים נופלים על הריצפה ומתבלגנים, לפתע אחד הפוקדורים נפתח וממנו יוצא מריל.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5a/183.png[/img] [/b][/quote]
[i]ממחר בצהריים עד יום רביעי בצהריים אני בקושי אהיה פה, מקווה להגיב כמה שיותר עד אז.[/i]
~~
"אוקי, מריל זה בסדר." אני ממלמלת לעצמי, "קדימה מריל, תקוף את סטאנקי באקדח מים בכל הכח!" אני קוראת.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 12:45 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
לפתע כל הסאנפלורות מביטות לכיוונך, לפתע חברות סאנפלורות רצה לכיוונך ועושות לידך מעגל, לפתע אתה שומע רעש חזק של יצוץ מהאזור הזה ולפתע אתה רואה שכל הצוקים שבאזור מתמוטטים, לפתע אתה רואה מלא מסוקים של צוות DS. [/b][/quote]
"בבקשה תעזור לי!" אני מתחנן בפני הסאנפלורות "הם רוב הסיכויים מחפשים אותי, תוכלו בבקשה?"
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 12:45 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ תוקף בדחיפה ודוחף את ווילמר חזק על הברזלים של הספינה ואז הוא תוקף אותו בסטירת בוץ ומחסל אותו, רודי מחזיר את ווילמר ומוציא את פליפר שעומד לתקוף במכת כנף.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa279.png[/img] [/b][/quote]
"חכה לרגע המתאים, ואז קפוץ ופגע בו עם סטירת בוץ! לאחר מכן, דחיפה!" אני אומר למדקיפ.
לייטקיו לא שולט בעצמו הוא משתגע לגמרי, פראגלי תוקפת במכת גוף שוב ונופלת על לייטקיוו, הברקים של לייטקיוו מחשמלים את פראגלי, שיצאת מזועזרת. פראגלי העצבנית תוקפת בחבטת זעם ופוגעת חזק בלייטקיוו.
[color=blue][u][i][b]The Mad Hatter[/b][/i][/u][/color]
מריל תוקף באקדח מים ופוגע בסטאנקים ועושה להם מן מקלחת, ומרטיב את כל האוכל שהם אוכלים, הסטאנקים הרעבים תוקפים את מריל בגז רעיל ומרעילים אותו, מריל מתעלף.
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
לפתע אחד המסוקים נוחת על האדמה וכל הסנפלורות ברחות, מן המסוק יוצא רודני מנהיג מפקדת צוות DS של אי המוות.
"תחזיר לי עכשיו את הו-או הוא צועק" אמר רודני בעכס.
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ קופץ לכיוונו של פליפר אבל הוא חומק ותוקף בסופה שמעיפה את מדקיפ על הברזלים של הספינה ופוגעת בו חזק, מדקיפ ניראה מסוחרר.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 10:59 AM
[b]
לפתע אחד המסוקים נוחת על האדמה וכל הסנפלורות ברחות, מן המסוק יוצא רודני מנהיג מפקדת צוות DS של אי המוות.
"תחזיר לי עכשיו את הו-או הוא צועק" אמר רודני בעכס. [/b][/quote]
"בוא תקח אותו" אני אומר בהיסוס ומתחיל לברוח O:
"צה סלמנס בו ניתפוס אותו!" אמר רודני והוציא מהפוקדור שלו סלמנס ענקי, רודני עלה עליו במהירות והסלמנס התחיל לעוף אחריו, ולצמצם במהירות את הפער ביניכם, "קדימה סלמס תוקף בנשימת דרקון!!" צעק רודני, לפתע סמנס תקף ונשימת דרקון ובוצץ את האזור שלידך ואתה נלתה על הריצפה והרגל שלך ניפצע.
לפתע סלמנס התחיל לרדת אל האדמה, ורודני ירד ממנו, "תביא את הפוקדור של הו-או עכשיו" אמר רודני
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_4d_373.png[/img]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 11:22 AM
"צה סלמנס בו ניתפוס אותו!" אמר רודני והוציא מהפוקדור שלו סלמנס ענקי, רודני עלה עליו במהירות והסלמנס התחיל לעוף אחריו, ולצמצם במהירות את הפער ביניכם, "קדימה סלמס תוקף בנשימת דרקון!!" צעק רודני, לפתע סמנס תקף ונשימת דרקון ובוצץ את האזור שלידך ואתה נלתה על הריצפה והרגל שלך ניפצע.
לפתע סלמנס התחיל לרדת אל האדמה, ורודני ירד ממנו, "תביא את הפוקדור של הו-או עכשיו" אמר רודני
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_4d_373.png[/img] [/b][/quote]
"אם קרב אתה רוצה. קרב תקבל!" אני צועק ופחד מוציא את הו-או "הו- או אני יודע שאסור, אבל אנחנו בסכנה תישתמש בפיצוץ אש!"
הו-או יוצאת מהפוקדור בכעס, ותוקפת בפצוץ אש וסלמנס תוקף בנשימת דרקון כתגובה, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ גדול ומלא עשן, אתה לא רואה כלום, לפתע אתה שומע צווחה חזקה של הו-או אתה שומע עוד כמה רעשים מוזרים והעשן לא מתפזר.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 11:32 AM
הו-או יוצאת מהפוקדור בכעס, ותוקפת בפצוץ אש וסלמנס תוקף בנשימת דרקון כתגובה, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ גדול ומלא עשן, אתה לא רואה כלום, לפתע אתה שומע צווחה חזקה של הו-או אתה שומע עוד כמה רעשים מוזרים והעשן לא מתפזר. [/b][/quote]
"הו-או תנסה להישתמש בכנפיים שלך בשביל לפזר את העשן!" אני אומר בלחץ.
אתה לא שומע את הו-או יותר וכשהעשן מתפזר אתה רואה שכולם נעלמו, ואתה רואה שכל הסאנפלורות מבוהלות.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 28 2009, 11:37 AM
אתה לא שומע את הו-או יותר וכשהעשן מתפזר אתה רואה שכולם נעלמו, ואתה רואה שכל הסאנפלורות מבוהלות. [/b][/quote]
"ראיתן לאיפה הם נעלמו?" אני שואל אותם בלחץ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לפתע אתה רואה על אחת האבנים את טולדו הוא יושב על אבן אחת ומביט עליך.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer61.gif[/img]