-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 08:50 PM
[b] ניב-
אתה מוציא את כל הפוקימונים כל שמחים ומשחקים יחדיו-כולל דרטיני. "אז אתה בא איתי לסאפרי או לא?" שואל קוגה [/b][/quote]
"בטח קוגה, תחזרו כולם" ומחזיר את כולם לפוקדורים
-
עומר-
"אני הייתי הבוויזל הזה" אומר ביל "רציתי להביא אותך לבית שלי. האם תוכל לקחת איתך את הבוויזל שלי למסע שלך?"
לון-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים. עוברות 15 דקות והיא מחזירה לך אותם, "עוד משהו" שואלת
לורן-
בזמן שאתה שותה מים אתה רואה שקורפיש- עשה שם פיפי
--------------------------
אל תיקח את זה רציני, הנה האמיתי:
---------------------------------
אתה מסיים לשתות ואז מסתכל על המים, אין שום פוקימון
ניב-
אתם נכנסים לסאפרי ללא צורך לשלם. "אז איפה ראית אותו?" שואל קוגה, לאחר מכן נשמעה צעקה האומרת:"הנה הוא"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 10:47 PM
[b] עומר-
"אני הייתי הבוויזל הזה" אומר ביל "רציתי להביא אותך לבית שלי. האם תוכל לקחת איתך את הבוויזל שלי למסע שלך?" [/b][/quote]
"רק אם זה בסדר מיצידו" אני אומר ומסתכל על בויזל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 10:47 PM
[b] ניב-
אתם נכנסים לסאפרי ללא צורך לשלם. "אז איפה ראית אותו?" שואל קוגה, לאחר מכן נשמעה צעקה האומרת:"הנה הוא" [/b][/quote]
"הצעקות יקחו אותנו לפוקימון הבילתי ניתן לתפיסה" ומתחיל לרוץ לכיוון הצעקות
-
עומר-
בוויזל מסרב, לאחר מכן הוא משתין עליך ובורח
------------------------
דווקא! הנה האמיתי:
--------------------------
בוויזל מהנהן, "בוויזל תמיד רצה להילחם" אומר ביל "אבל הבעיה שאני מדען ולא מאמן"
ניב-
אתם מתקדמים למקור הרעש ושם אתם רואים את ריהורן. "אז הנה אתה" אומר קוגה "צא פוכדור" הוא זורק על ריהורן את נפוכדור והפוכדור מתחיל להתנדנד.... אושר! ריהורן ניתפס
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 10:56 PM
[b] ניב-
אתם מתקדמים למקור הרעש ושם אתם רואים את ריהורן. "אז הנה אתה" אומר קוגה "צא פוכדור" הוא זורק על ריהורן את נפוכדור והפוכדור מתחיל להתנדנד.... אושר! ריהורן ניתפס [/b][/quote]
"טוב, אז ריהורן הזה לא יעשה עוד בעיות. מה אתה עומד לעשות איתו?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 10:56 PM
[b]
בוויזל מהנהן, "בוויזל תמיד רצה להילחם" אומר ביל "אבל הבעיה שאני מדען ולא מאמן"
[/b][/quote]
"אז תצטרף אליי?" אני שואל אותו ומגיש לו יד.
-
ניב-
"אשלח לבליין" אומר קוגה
עומר-
בוויזל יורק על היד שלו ואז לוחץ איתך ידיים
----------------------------
בוויזל מהנהן, הוא מחכה לפוכדור
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 11:01 PM
[b]
עומר-
בוויזל יורק על היד שלו ואז לוחץ איתך ידיים
----------------------------
בוויזל מהנהן, הוא מחכה לפוכדור [/b][/quote]
לשי יש פיצול? XD
___
אני מגיש לו פוכדור ומחכה.
אחרי זה אני חזור לאגם ובודק מה עוד יש שם.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 11:01 PM
[b] ניב-
"אשלח לבליין" אומר קוגה [/b][/quote]
"טוב, עכשיו נשאר רק עוד דבר אחד לעשות לפני הקרב שלי נגד מוח מפעל הקרב, קרב מכון נגד מנהיג מכון פיושיה"
לא
---------
"אתה יודע שלא צריך להתאמן למפעל הקרב" אומר קוגה
עומר-
אתה מגיש את הפוכדור נכנס, בלי שיתנדנד יש אישור! ברכותיי! לכדת בוויזל!
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 11:09 PM
[b] ניב-
לא
---------
"אתה יודע שלא צריך להתאמן למפעל הקרב" אומר קוגה [/b][/quote]
בבקשה תן לי,או לפחות תן לי אבן נצח, אני רוצה דרגונייר שתמיד ישאר דרגונייר
אל תגיד לי שזה לפי המשחקים. רק לא זה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 11:09 PM
[b]
עומר-
אתה מגיש את הפוכדור נכנס, בלי שיתנדנד יש אישור! ברכותיי! לכדת בוויזל! [/b][/quote]
"יש, עוד משהו ביל?" אני שואל אותו
-
ניב-
אני הולך לפי המנגה. אני אוסיף אבן נצח לחנות
-------------------
"למוח מפעל הקרב יש כמעט את כל הפוקימונים" אומר קוגה "אתה נילחם עם הפוקימונים שלו"
עומר-
"לא" אומר ביל "אתה יכול להמשיך בדרכך"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 11:17 PM
[b] ניב-
אני הולך לפי המנגה. אני אוסיף אבן נצח לחנות
-------------------
"למוח מפעל הקרב יש כמעט את כל הפוקימונים" אומר קוגה "אתה נילחם עם הפוקימונים שלו" [/b][/quote]
"טוב, אז אני חושב שאשאר פה לתפוס עוד פוקימון"