-
ירין
אלקטאבאז משתמש במכת חשמל חזקה דיה שפוגעת בבוטרפרי, ונראה שהוא רגעית לא מסוגל לזוז.
נאור
נערך. המתקפות של סנוראנט הם כל ההתקפות הגופניות הטריוויאליות האפשריות, כלומר שאופן ביצוע ההתקפה נובע מהשם. כל התקפה אחרת, אתה צריך ללמד. לפחות עד שלב מסויים במשחק.
--
סנוראנט יוצא החוצה ומחכה להרואות. סידוט לא מבחין בך עדיין.
ניתאי
אם זה גורם לך אי שקט נפשי, אינך חייב.
--
רטיקייט מנסה לברוח מצל הלילה, אבל גסלי מצליח לפגוע בו והוא נופל. אחר כך רטיקייט נפגע מצלליות הלילה, עד שהוא קם ובורח משם, ומשתמש בנשיכה.
תמיר
שיט... אני צריך להוסיף מח מקביל למח שלי כדי לעבד את מה שעשית כאן.
אחרי שקראתי את התגובה שלך עד הסוף, הבנתי שזה לא כל מתוסבך, אז המח שלי לבדו יכול לעכל את זה.
--
"נסו לברוח ממעגל האבנים!" אומר המאמן. האבנים של גביט יוצרות מעגל מסביבם, ופאנפי נכנס אליהם. פאנפי מתחיל להתסובב, וכל פוקימון של האוייב מנסה לברוח בזמן שפאנפי תוקף את השני, ולאחר שכל אחד מהם נפגע כפעמיים פיקאצ'ו יוצא מהמעגל. "יופי פיקאצ'ו, נסה להדוף את האבנים על פאנפי!" פיקאצ'ו דוחף את האבן והיא פוגע בפאנפי ועוצרת את הגלגול. אחר כך סקוטאנק יוצא משם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 28 2009, 04:51 PM
[b] ירין
אלקטאבאז משתמש במכת חשמל חזקה דיה שפוגעת בבוטרפרי, ונראה שהוא רגעית לא מסוגל לזוז.
[/b][/quote]
אני זורק עליו פוכדור
----
כמה נשאר לי?
קנייתי 4 לא?
-
[b] ניתאי
אם זה גורם לך אי שקט נפשי, אינך חייב.
--
רטיקייט מנסה לברוח מצל הלילה, אבל גסלי מצליח לפגוע בו והוא נופל. אחר כך רטיקייט נפגע מצלליות הלילה, עד שהוא קם ובורח משם, ומשתמש בנשיכה. [/b][/quote]
משהו לא הגיוני, אם הוא קם וברח משם, איך הוא משתמש בנשיכה שבעלת טווח אפס?
----------------------------
"גסטלי! דחיפה! אל תתן לו לברוח!" אורה לגסטלי ואתכונן לזרוק פוכדור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 28 2009, 05:51 PM
[b] תמיר
שיט... אני צריך להוסיף מח מקביל למח שלי כדי לעבד את מה שעשית כאן.
אחרי שקראתי את התגובה שלך עד הסוף, הבנתי שזה לא כל מתוסבך, אז המח שלי לבדו יכול לעכל את זה.
--
"נסו לברוח ממעגל האבנים!" אומר המאמן. האבנים של גביט יוצרות מעגל מסביבם, ופאנפי נכנס אליהם. פאנפי מתחיל להתסובב, וכל פוקימון של האוייב מנסה לברוח בזמן שפאנפי תוקף את השני, ולאחר שכל אחד מהם נפגע כפעמיים פיקאצ'ו יוצא מהמעגל. "יופי פיקאצ'ו, נסה להדוף את האבנים על פאנפי!" פיקאצ'ו דוחף את האבן והיא פוגע בפאנפי ועוצרת את הגלגול. אחר כך סקוטאנק יוצא משם. [/b][/quote]
"תשתמש בגלגול כדי לשבור את האבן ואז תשתמש בגלגול על פיקאצ'ו,פאנפי!"
"תשתמש בטופר דרקון וז זעם דרקון על סקוטנק,גאביט!"
-
ירין
בפוכדורים אני תמיד דואג לעדכן את ההודעה, אז מה שכתוב נכון שם.
--
הפוכדור נזרק אל ביוטיפליי, אבל ברגע האחרון הוא מצליח לזוז והפוכדור מחטיא (תוכל לקחת אותו). ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע באלקטאבאז.
ניתאי
הוא משתמש בנשיכה, לא אמרתי שהוא פגע. תאמין לי, הכל הגיוני. ואם אתה מוצא משהו שאני לא יכול להסביר אותו והוא לא הגיוני, אז זה רק אומר שההבנה שלנו לא נכונה, אבל הדבר לכשלעצמו הגיוני מאוד. זה החוק!!
--
גסלי מתחמק מהנשיכה ודוחף את רטיקייט והוא (רטיקייט) נראה קצת עייף. רטיקייט משתמש בניב על ופוגע בגסלי.
תמיר
"פיקאצ'ו השתמש בזנב ברזל על פאנפי כשהוא מתקרב, וסקוטנק השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מזעם הדרקון!" אומר המאמן. פאנפי שובר את מעגל האבנים ופוגע בפיקאצ'ו, ואז פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל ופוגע בפאנפי מה שמספיק את הסיבוב שלו. סקוטנק נפגע מטופרי הדרקון, ואז מתחמק מזעם הדרקון ופוגע עם המתקפה המהירה בגאביט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 30 2009, 03:36 PM
[b] תמיר
בפוכדורים אני תמיד דואג לעדכן את ההודעה, אז מה שכתוב נכון שם.
--
הפוכדור נזרק אל ביוטיפליי, אבל ברגע האחרון הוא מצליח לזוז והפוכדור מחטיא (תוכל לקחת אותו). ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע באלקטאבאז.
[/b][/quote]
אני לוקח את הפוכדור ואומר "מכת חשמל עכשיו!!!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 30 2009, 03:36 PM
[b] ניתאי
הוא משתמש בנשיכה, לא אמרתי שהוא פגע. תאמין לי, הכל הגיוני. ואם אתה מוצא משהו שאני לא יכול להסביר אותו והוא לא הגיוני, אז זה רק אומר שההבנה שלנו לא נכונה, אבל הדבר לכשלעצמו הגיוני מאוד. זה החוק!!
--
גסלי מתחמק מהנשיכה ודוחף את רטיקייט והוא (רטיקייט) נראה קצת עייף. רטיקייט משתמש בניב על ופוגע בגסלי. [/b][/quote]
"גסטלי! צל לילה!" אגיד לו בתקווה שזה יגמור את רטיקייט[לא מת, מעולף]
-
המשךD:
--
"טריקו, שאיבה!"
--
אגב, אני אקבל אמור לקבל את לארויטר
ומה עם הפוקימון שאני אמור לקבל בפרסים בעמוד 150?
-
ירין
אלקטאבאז משתמש במכת הברק ופוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי מתחלי להתעייף. הוא משתמש בדחיפה ופוגע באלקטאבאז.
ניתאי
צל הלילה פוגע ברטיקייט, אבל הוא עדין יכול להלחם. רטיקייט משתמש בחבטת גוף ופוגע.
מקס
בוא נקווה שהפעם לא תגיב תגובה אחת ותעלם.
את לארויטר כבר קיבלת לפי מיטב זכרוני. ולגבי הפוקימון השני, אתה מצפה למצוא אותו באמצע קרב מכון?
--
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" סלוברו נפגע מהשאיבה, ואז סלוברו מייצר חבלים של מים, תופס את טירקו, וזורק אותו לתקרה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 31 2009, 08:19 AM
[b] ירין
אלקטאבאז משתמש במכת הברק ופוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי מתחלי להתעייף. הוא משתמש בדחיפה ופוגע באלקטאבאז.
[/b][/quote]
"כדור חשמל ואז תרוץ אילו בשיא המיהירות ותחשמל אותו תוך כדי ואז פגע בו מטווח אפס באקרוף חשמלי!!!" אני אומר
-
המ... אני הרבה יותר מעדיף את זה כשהפורום מת.
כדור החשמל פוגע בביוטיפליי שלא מספיק להתרחק יותר מדי מאלקטאבאז ואז אלקטאבאז קופץ ומחשמל אותו. ביוטיפליי מבחין באגרוף החשמלי, והוא מצליח להתחמק. ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע באלקטאבאז.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 31 2009, 10:32 AM
[b] המ... אני הרבה יותר מעדיף את זה כשהפורום מת.
כדור החשמל פוגע בביוטיפליי שלא מספיק להתרחק יותר מדי מאלקטאבאז ואז אלקטאבאז קופץ ומחשמל אותו. ביוטיפליי מבחין באגרוף החשמלי, והוא מצליח להתחמק. ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע באלקטאבאז. [/b][/quote]
"מכת ברק שוב בכל הכח!" אני אומר
-
!!!!
ביוטיפליי נפגע בחזקה ממכת הברק והוא נראה ממש עייף. אלקטאבאז נראה עייף גם הוא (מרוב שימוש במכות ב'מלוא הכח') ביוטיפליי משתמש ביריית חוט ועוטף את אחד הידיים של אלקטאבאז בחוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 31 2009, 02:15 PM
[b] !!!!
ביוטיפליי נפגע בחזקה ממכת הברק והוא נראה ממש עייף. אלקטאבאז נראה עייף גם הוא (מרוב שימוש במכות ב'מלוא הכח') ביוטיפליי משתמש ביריית חוט ועוטף את אחד הידיים של אלקטאבאז בחוט. [/b][/quote]
"אגרוף ברק עם היד השניה ואז חבטת גוף חשמלית!" אני אומר
-
[b] נאור
נערך. המתקפות של סנוראנט הם כל ההתקפות הגופניות הטריוויאליות האפשריות, כלומר שאופן ביצוע ההתקפה נובע מהשם. כל התקפה אחרת, אתה צריך ללמד. לפחות עד שלב מסויים במשחק.
--
סנוראנט יוצא החוצה ומחכה להרואות. סידוט לא מבחין בך עדיין.
[/b][/quote]
אתה יכול להגיד לי כמה מתקפות.?
-----------
"סנוראנט נגיחה עכשיו!" אומר לסנוראנט.
אחכה שהוא יתקוף את סידוט.