-
[QUOTE=Eustass Kid;648207]iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="SandyBrown"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני אומר לו שזה אני אוראל ושבאתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי
-
[quote=Eustass Kid;693461][B][COLOR=red]יגאל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה בודק אך לא מוצא איך מדליקים את הקרן ההזאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור מכאיב לסירוס וסירוס עונה" אתה רואה את הכפתור האדום אז תחלץ עליו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]המאמן אומר לך"שמי מרק רוצה נהיה שותפים(מידע בעמ' ה1) למסע"[/COLOR][/B]
אווראל רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1[/quote]
"כן, אני רוצה מרק" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"בסדר אתה הולך למכון ה1" יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אוראל
פרופסור אוקפותח לך את הדלת ואתה נכנכס הוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר טורצ'יק או סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מעלף את סירוס עם מספרי איקס אתה מחפש את הכפתור האדום ומוצא אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693514][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]אוראל
פרופסור אוקפותח לך את הדלת ואתה נכנכס הוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר טורצ'יק או סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מעלף את סירוס עם מספרי איקס אתה מחפש את הכפתור האדום ומוצא אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
לוחץ ויוצא החוצה
-
[quote=Eustass Kid;693514][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר"בסדר אתה הולך למכון ה1" יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אוראל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פרופסור אוקפותח לך את הדלת ואתה נכנכס הוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר טורצ'יק או סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור מעלף את סירוס עם מספרי איקס אתה מחפש את הכפתור האדום ומוצא אותו[/COLOR][/B][/quote]
"כן, איפה זה המכון הראשון?" אמרתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;693514][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]אוראל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מעלף את סירוס עם מספרי איקס אתה מחפש את הכפתור האדום ומוצא אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בטורצ'יק
-
[B][COLOR="Red"]אוראל פרופסור אוק אומר ביטחון" אין ביעה אנ מיד מביא" אתה רואה שהפרופסור הולך מהר אל השולחן ןעלי מונכים שני פוכדורים לאחר התלבטות הוא בחר את הפוכדור הימני והוא מביא לך אותו ובנוסף מביא לך5 פוכודורים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסע" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לאחר כה שניות של חשיבה אם סירוס משקר אתה לוחץ על הכפתור האדום ולפתע אתה מרגיש שהמקום זז ולאחר כמהשניות מופיעה קרן כחולה גדולה ורחבה שמופיעה באמצע החדר בקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"רגע תביא להיזכר בזה אה נזכרתי אחרי שנעבור את היער הזה אנו נגיע לעיר המכון ה1. זהיקח לנו כמה זמן אך נגיע אליו אולי עוד היום אוקי ג'ון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693647][B][COLOR="Red"]אוראל פרופסור אוק אומר ביטחון" אין ביעה אנ מיד מביא" אתה רואה שהפרופסור הולך מהר אל השולחן ןעלי מונכים שני פוכדורים לאחר התלבטות הוא בחר את הפוכדור הימני והוא מביא לך אותו ובנוסף מביא לך5 פוכודורים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסע" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לאחר כה שניות של חשיבה אם סירוס משקר אתה לוחץ על הכפתור האדום ולפתע אתה מרגיש שהמקום זז ולאחר כמהשניות מופיעה קרן כחולה גדולה ורחבה שמופיעה באמצע החדר בקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"רגע תביא להיזכר בזה אה נזכרתי אחרי שנעבור את היער הזה אנו נגיע לעיר המכון ה1. זהיקח לנו כמה זמן אך נגיע אליו אולי עוד היום אוקי ג'ון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אמור תודה ומוציא את טורצ'יק
-
[quote=Eustass Kid;693647][B][COLOR=red]אוראל פרופסור אוק אומר ביטחון" אין ביעה אנ מיד מביא" אתה רואה שהפרופסור הולך מהר אל השולחן ןעלי מונכים שני פוכדורים לאחר התלבטות הוא בחר את הפוכדור הימני והוא מביא לך אותו ובנוסף מביא לך5 פוכודורים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסע" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאחר כה שניות של חשיבה אם סירוס משקר אתה לוחץ על הכפתור האדום ולפתע אתה מרגיש שהמקום זז ולאחר כמהשניות מופיעה קרן כחולה גדולה ורחבה שמופיעה באמצע החדר בקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"רגע תביא להיזכר בזה אה נזכרתי אחרי שנעבור את היער הזה אנו נגיע לעיר המכון ה1. זהיקח לנו כמה זמן אך נגיע אליו אולי עוד היום אוקי ג'ון"[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר, תודה על העזרה מרק" אני אומר.
-
[B][COLOR="Red"]אוראל
אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלך.טרטצ'יק מחבב אותך בכך שהוא מנקר לך את הרגל עם מתקפת נקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"איןם ביעה עכשיו שאני שותף שלך אני יעזור לך לעבור את המכון ה1"הוא אומר את זה בשמחה רבה לך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;693676][B][COLOR=red]אוראל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלך.טרטצ'יק מחבב אותך בכך שהוא מנקר לך את הרגל עם מתקפת נקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר"איןם ביעה עכשיו שאני שותף שלך אני יעזור לך לעבור את המכון ה1"הוא אומר את זה בשמחה רבה לך[/COLOR][/B][/quote]
"אז בוא נמשיך ביער" אני אומר בשמחה.
-
[QUOTE=Eustass Kid;693676][B][COLOR="Red"]אוראל
אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלך.טרטצ'יק מחבב אותך בכך שהוא מנקר לך את הרגל עם מתקפת נקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"איןם ביעה עכשיו שאני שותף שלך אני יעזור לך לעבור את המכון ה1"הוא אומר את זה בשמחה רבה לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני וטורצ'יק יוצאים מהמעבדה של הפרופסור ומחפשים פוקימונים
-
[QUOTE=Eustass Kid;693647][B][COLOR="Red"]אוראל פרופסור אוק אומר ביטחון" אין ביעה אנ מיד מביא" אתה רואה שהפרופסור הולך מהר אל השולחן ןעלי מונכים שני פוכדורים לאחר התלבטות הוא בחר את הפוכדור הימני והוא מביא לך אותו ובנוסף מביא לך5 פוכודורים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסע" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"רגע תביא להיזכר בזה אה נזכרתי אחרי שנעבור את היער הזה אנו נגיע לעיר המכון ה1. זהיקח לנו כמה זמן אך נגיע אליו אולי עוד היום אוקי ג'ון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי" אני אומר ולוקח את קצין המים למקום שממנו באתי "היי תתעורר!... ביי ביי" אני אומר וזורק אותו...
-
[B][COLOR="Red"]אוראל אתם מחוץ למעבדה
אתה מחפש פוקימונים לאימון טוב לטורצ'יק ואתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] קטן וחלש שמהלך לו בשמחה בדרך [/COLOR][/B]1
לוקאס תקן את התגובה לפי מה שאמרתי בפרטי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתם הולכים לעבר המכון ה1 כאשר אתם שמחים לאחר כמהדקות של הליכה קצרה.אתם רואים מבנה מזור וענק באמצע יער קובל [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;693703][B][COLOR="Red"]אוראל אתם מחוץ למעבדה
אתה מחפש פוקימונים לאימון טוב לטורצ'יק ואתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] קטן וחלש שמהלך לו בשמחה בדרך [/COLOR][/B]1
לוקאס תקן את התגובה לפי מה שאמרתי בפרטי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתם הולכים לעבר המכון ה1 כאשר אתם שמחים לאחר כמהדקות של הליכה קצרה.אתם רואים מבנה מזור וענק באמצע יער קובל [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'ק לתקוף בגחלת