-
[quote=שלמח''הם;1037597][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טאפיג מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח שסניזל שולח לעברו.לאחר מכן טאפיג רץ במערת הקרח לעבר סניזל שהוא קרוב לסניזל הוא שולח לעברו גוש אש גדול ורב עוצמה.סניזל לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג במהירות נוגח בסניזל בעוצמה הכי גבוה.סניזל לא מספיק להתחמק מן הדחיפה של טאפיג ושוב נפגע.סניזל כבר תשוש מהקרב נגד טאפיג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תשתמש בגחלת הכי חזק כדי לנצח אותו ואם הוא לא יוותר תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך".
-
[quote]ניר
מרשטופ משתמש בעלית מפלית על כול איזור קרב הישרדות.אתה שולח מכת ברק לעלית המפלים.עלית המפלים הורסתת כול מה שעומד בדרכה.לאחר שעלית המפלים נגמרת אתה רואה הרבה מאמנים שוכבים על האדמה פצועים יחדעם הפוקימונים המעולפים שלהם.אתה מבחין שנותרו 5 מאמנים להביס בדרך לניצחון.המאמן הראשון מחזיק בסוואלאט.המאמן ה2 מחזיק ב אלקטריב.המאמן ה3 מחזיק בג'יגריל.המאמן ה4 מחזיק בפירו.המאמן ה5 מחזיק באמבריאון.[/quote]
"אתה עם אלקטיוויר!" אצעק לעבר המאמן.
"רוצה להלחם ביחד איתי?" אגיד לו ואחכה לתשובה שלו
אם הוא יגיד כן-
אגיד לו: "בוא נלך על האחד עם הציפור הזאת, הוא מעצבן אותי."
אם הוא יגיד לו- אפנה למאמאן עם סוואלט ואגיד לו את אותו הדבר.
"אתה עם הציפור! אני ושותף שלי בקרב הישרדות נגדך."
"מרטשופ! צלילה!" אגיד למרשטופ
-
[quote=שלמח''הם;1037597][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מנשתמש במסך אור שיבלום הסוקר פונץ' של דיגלט.מסך אור מופיע ומגן על צ'יקו.סוקר פונץ' פוגע במסך אור ושובר אותו אך המסך מצליח להעצור את המתקפה של דיגלט לפני שצ'יקו נפגע.צ'יקו משתמש בעלי טער על דיגלט.הוא ממעיף הרבה עלי טער לכיוון דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מכול עלי הטער שלח צ'יו ונפגע קשה.דיגלט כבר תשוש והקרב עומד להיגמר.[/COLOR][/B][/quote]
"תגמור אותו בעלה קסום!" אורה לו, כשדיגלט יתעסק בעלה אורה לו "גפן מצליפה! תצליף בו בכל הכוח!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה ניגש למאמן עם אלקטריו ושאול אותו אם הוא רוצה ברית.המאמן אומר לך"אקי עשה איתך ברית.אני מסכים להילחם נגד המאמן עם פירו".אתם ניגשים למאמן עם הפירו ומתחילים להילחם נגדו.מרשטופ משתמש בצלילה על פירו.פירו עף באוויר ומצליח להתחמק מן הצלילה של מרשטופ.אלקטריו תוקף במכת ברק את פירו.פירו לא מצליח להתחמק מהברק ונפגע קשה.פירו עף לעבר מרשטופ כשהוא משתמש באס אוירי עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג שולח את הגחלת הכי חזקה שלו לעבר סניזל.סניזל לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג.סניזל נפגע קשה מן הגחלת של אפיג וכמעט מפסיד בקרב.טאפיג רץ במהירות לעבר סניזל ותוקף אותו בדחיפה.הוא דוחף בחוזקה את סניזל.סניזל מתעלף על הקרח.טאפיג שמח שניצח.לפתע טאפיג משתמש בגילגול להבה על הקרח.אתה מבין שטאפיג למד גילגול להבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מתחמק במהירות מן הברק של אלקטראבאז.לאחר מכן הוא עף לעבר אלקטראבאז ותופס אותו ועף איתו לשמיים.סאלאמנס מנחית את אלקטראבאז בלהביור שפוגע.לאחר מכן כשהם קרבוים לאדמה הוא משחחר את האחיזה בו ותוקף אותו בזעם דרקון.אלקטראבאז לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד אך הוא מצליח לקום והמשיך להילחם.המאמן שלו אומר לו"אלקטראבאז תשתמש בכדור חשמל"אלקטראבאז מכין כדור חשמל ואז מעיף אותו לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו מעיף עלים קסומים רבים לעבר דיגלט.דיגלט נהיה עסוק בעלים הקסומים.צ'יקו מנצל את זה ושולח גפן מצליפה לעבר דיגלט.גפן המצליפה נותנת כוח לעלים הקסומים של צ'יקו.העלים הקסומים והגפן המצליפה פוגעת בדיגלט.דיגלט נפגע קשה ומפסיד בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד הצלחת לנצח את תום ואת הדיגלט שלו.מזל טוב לך".תום מחזיר את דיגלט שלו לפוכדור שלו.תום אומר"אייס בוא אלי אתן לך את תג המכון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1038711][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מתחמק במהירות מן הברק של אלקטראבאז.לאחר מכן הוא עף לעבר אלקטראבאז ותופס אותו ועף איתו לשמיים.סאלאמנס מנחית את אלקטראבאז בלהביור שפוגע.לאחר מכן כשהם קרבוים לאדמה הוא משחחר את האחיזה בו ותוקף אותו בזעם דרקון.אלקטראבאז לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד אך הוא מצליח לקום והמשיך להילחם.המאמן שלו אומר לו"אלקטראבאז תשתמש בכדור חשמל"אלקטראבאז מכין כדור חשמל ואז מעיף אותו לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סלאמנס תשתמש בלהביור על הכדור חשמל ואז תפתיע את אלקטראבז בלהביור ובזעם דרקון בכול הכוח שיש לך!"אצעק לעבר סלאמנס בשמחה ובעידוד.
-
[quote=שלמח''הם;1038711][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מעיף עלים קסומים רבים לעבר דיגלט.דיגלט נהיה עסוק בעלים הקסומים.צ'יקו מנצל את זה ושולח גפן מצליפה לעבר דיגלט.גפן המצליפה נותנת כוח לעלים הקסומים של צ'יקו.העלים הקסומים והגפן המצליפה פוגעת בדיגלט.דיגלט נפגע קשה ומפסיד בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד הצלחת לנצח את תום ואת הדיגלט שלו.מזל טוב לך".תום מחזיר את דיגלט שלו לפוכדור שלו.תום אומר"אייס בוא אלי אתן לך את תג המכון"[/COLOR][/B][/quote]
אני מודה לסאלי וניגש עליו בעודי אומר לו "תודה לך על קרב מעולה" ואקח את התג.
---
אני מוכן להתחיל את האיוונט
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה ניגש לתום לקבלת את התג.תום מגיש לך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/050.png[/IMG] תג האדמה שלו.הוא אומר לך"נתת קרב מצוין בהצלחה בהבסת שאר 4 המכונים שנותרו לך".את לוקח את התג מתום ושם אותו בכיסך.לפתע משהו מצלצל אתה רואה שזה הפוקידע שלך.אתה לוקח תפוקידע ומולך במסך מופיע פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"שלום אייס וסאלי.בואו למעבדה שלי זה משהו דחוף.מסוק יגיע אליכם כול רגע הוא יביא אותכם אלי".רעש של מסוק נשמע אתה וסאלי יוצאים מהמכון וטרואים מסוק נוחת על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאאמנס תוקף בלהביור את כדור החשמל של אלקטראבאז.הוא מצליח להעיף את כדור החשמל של אלקטראבאז לעבר אלקטראבאז.אלקטראבאז מצליח להתחמק מכדור החשמל שלו.לאחר מכן סאלאמנס שולח להביור וזעם דרקון לעבר אלקטראבאז.אלקטראבאז זז במהירות ומצליח להתחמק מהמתקפות של סאלאמנס.המאמן אומר לו"תשתמש במכת ברק על סאלאמנס".אלקטראבאז משתמש במכת ברק על סאלאמנס.ברק עומד לפגוע בסאלאמנס.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1038753][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
סאאמנס תוקף בלהביור את כדור החשמל של אלקטראבאז.הוא מצליח להעיף את כדור החשמל של אלקטראבאז לעבר אלקטראבאז.אלקטראבאז מצליח להתחמק מכדור החשמל שלו.לאחר מכן סאלאמנס שולח להביור וזעם דרקון לעבר אלקטראבאז.אלקטראבאז זז במהירות ומצליח להתחמק מהמתקפות של סאלאמנס.המאמן אומר לו"תשתמש במכת ברק על סאלאמנס".אלקטראבאז משתמש במכת ברק על סאלאמנס.ברק עומד לפגוע בסאלאמנס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סלאמנס תתחמק ואז תשתמש בלהביור על אלקטאבז ואם הוא מתחמק תפתיע אותו בכנף ברזל שיעלף אותו!"אצעק בעידוד לעבר סלאמנס.
-
[quote]ניר
אתה ניגש למאמן עם אלקטריו ושאול אותו אם הוא רוצה ברית.המאמן אומר לך"אקי עשה איתך ברית.אני מסכים להילחם נגד המאמן עם פירו".אתם ניגשים למאמן עם הפירו ומתחילים להילחם נגדו.מרשטופ משתמש בצלילה על פירו.פירו עף באוויר ומצליח להתחמק מן הצלילה של מרשטופ.אלקטריו תוקף במכת ברק את פירו.פירו לא מצליח להתחמק מהברק ונפגע קשה.פירו עף לעבר מרשטופ כשהוא משתמש באס אוירי עליו.[/quote]
"בועות!" אגיד ואחכה למתקפה.
לאחר שזה יפגע אגיד לאלקטיוויר: "הוא מלא מים- מכת ברק!"
-
[COLOR=Blue][B]ניר
מרשטוופ מתחמק בקלות מן האסהאווירי של פירו.לאחר מכן מרשטופ משתמש בבועות על פירו.פירו משתמש בניקור והוא מפוצצץ את הבועות שמרשטופ שולח לעברו.אלקטויר שומע בקולך והוא שולך לעבר פירו מכת ברק.פירו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של אלקטוויר ונפגע קשה.פירו ממשיך להילחם.המאמן שלו אומר לו"פירו תשתמש במתקפת שמיים על אלקטויר".פירו עף לעבר אלקטוויר במכת שמיים אדירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
סאלאמנס מנסה להתחמק מהברק של אלקטראבאז אך הוא לא מצליח ונפגע.סאלאמנס מתאושש מהפגיעהשחטף ואז הוא משמש בלהביור על אלקטראבאז.אלקטראבאז מצליח להתחמק מהלהביור של סאלאמנס.סאלאמנס לא מוותר לאלקטראבאז והוא עף לעברו בכנף ברזל.הכנפיים שלו הופכות לברל.הפעם אלקטראבאז לא מצליח להתחמק מכנף המתכת של סאלאמנס.המאמן שלו אומר לו"אגרוף קרח על סאלאמנס".האגרוף של אלקטראבאז הופך לאגרוף קרח.הוא רץ לעבר סאלאמנס באגרוף קרח[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1038863][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
סאלאמנס מנסה להתחמק מהברק של אלקטראבאז אך הוא לא מצליח ונפגע.סאלאמנס מתאושש מהפגיעהשחטף ואז הוא משמש בלהביור על אלקטראבאז.אלקטראבאז מצליח להתחמק מהלהביור של סאלאמנס.סאלאמנס לא מוותר לאלקטראבאז והוא עף לעברו בכנף ברזל.הכנפיים שלו הופכות לברל.הפעם אלקטראבאז לא מצליח להתחמק מכנף המתכת של סאלאמנס.המאמן שלו אומר לו"אגרוף קרח על סאלאמנס".האגרוף של אלקטראבאז הופך לאגרוף קרח.הוא רץ לעבר סאלאמנס באגרוף קרח[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סלאמנס תשרוף לו את היד בעזרת להביור ואז תתקוף בזעם דרקון שיעלף אותו!"אצעק לעבר סלאמנס בעידוד.
-
[quote]לוק
אתה יורד מהספינה עם הפרינפלאפ שלך לעבר האי המיוחד.אתה מגיע לאי המיוחד ורואה שדלת חוסמת את הכניסה אליו.אתה מחליט לאמן את פרינפלאפ שילמד ניקור מקדחה.אתה ניגש אל אחד העצים ומורה לפרינפלאפ להשתמש בניקור מקדחה.פרינפלאפ מנסה להשתמש בניקור מקדחה אך יוצא לו מתקפת ניקור רגילה.הדלת שחוסמת את הכניסה נפתחת ומימנה יוצא שאומר"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"[/quote]
"אההההה!" אצעק ואאגור סביבי את הילת הרשע של הרוצח, את הילת המים השמימית שלי ואעשה סביבי גוף דל מפלצת קרח/ אופל קטלנית ואפוצץ את כל מי שהיה על הספינה עם כדורי קרח, אופל, קרח/אופל וגם אמחץ אותם.
חוץ מריק לריק אני אגיד "אל תדאג! אני אחזור תחזור הביתה ותתאמן קצת!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1038653][COLOR=Red][B]לוק
אתה יורד מהספינה עם הפרינפלאפ שלך לעבר האי המיוחד.אתה מגיע לאי המיוחד ורואה שדלת חוסמת את הכניסה אליו.אתה מחליט לאמן את פרינפלאפ שילמד ניקור מקדחה.אתה ניגש אל אחד העצים ומורה לפרינפלאפ להשתמש בניקור מקדחה.פרינפלאפ מנסה להשתמש בניקור מקדחה אך יוצא לו מתקפת ניקור רגילה.הדלת שחוסמת את הכניסה נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG]שאומר"[/B][B]רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"
[COLOR=Blue]ניר
מרשטופ משתמש בעלית מפלית על כול איזור קרב הישרדות.אתה שולח מכת ברק לעלית המפלים.עלית המפלים הורסתת כול מה שעומד בדרכה.לאחר שעלית המפלים נגמרת אתה רואה הרבה מאמנים שוכבים על האדמה פצועים יחדעם הפוקימונים המעולפים שלהם.אתה מבחין שנותרו 5 מאמנים להביס בדרך לניצחון.המאמן הראשון מחזיק ב[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/317.png[/IMG]סוואלאט.המאמן ה2 מחזיק ב [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/466.png[/IMG]אלקטריב.המאמן ה3 מחזיק [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/601.png[/IMG]בג'יגריל.המאמן ה4 מחזיק [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/22.png[/IMG] בפירו.המאמן ה5 מחזיק ב[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/197.png[/IMG]אמבריאון.
ברוס
גרבלר זזבמהירות ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של סימפאוור.לאחר שגרבלר מצליח להתחמק מן קרן הקרח של סימפאוור הוא מתחיל להתגלגל לעברו במהירות.גרבלר משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל בעוצמה רבה לעבר סימפאוור.סימפאוור לא מצליח להתחמק מהגילגול של גרבלר.המאמן של סימפאוור אומר לו"תשתמש במשאבת הידרו".סימפאוור משתמש במשאבת הידרו על גרבלר. [/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]איתי
שכנוקטאול קרוב עם אס האוירי לפרינפלאפ.פרינפאפ משתמש בניקור מקדחה חזק על נוקטאול.נוקטאול לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע בגופו.לאחר מכן פרינפלאפ משתמש באקדח מים על נוקטאול.נוקטאול עף באוויר ומצליח להתחמק מאקדח המים של פרינפלאפ.המאמן אומר לנוקטאול"תשתמש בכנף מתכת על פרינפלאפ".הכננפיים של נוקטאול הופכות למתכת.הוא עף במהירות לעבר פרינפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט להחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ולהשתמש בסאלאמנס בקרב הישרדות שלך.אתה משאיר את סאלאמנס בחוץ.המאמן זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/125.png[/IMG] אלקטראבאזל שלו.המאמן אומר לך"אז אתה משתמש בסאלאמנס.טוב בהצלחה לך אתה הולך להפסיד לאלקטרבאז שלי.אלקטראבאז מכת ברק על סאלאמנס".אלקטראבאז משתמש במכת ברק על סאלאמנס.הוא מעיף לעבר סאלאמנס ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח ששלגון למד מתקפה חדשה שלאחר ניצח בקרב שלו.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.טל אתה יורד עם כול המאמנים ואת המגיע לשער ענק שחוסם לך את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] כך ואומר לl"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים [/COLOR][/B]במעשיכם"[/QUOTE]
אני אומר פרינפלאפ ''תשתמש בבקועות כדי לחסום לו את הראיה ואחרי זה תשתמש בניקור מקדחה שוב''
-
[quote=שלמח''הם;1038653][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח ששלגון למד מתקפה חדשה שלאחר ניצח בקרב שלו.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.טל אתה יורד עם כול המאמנים ואת המגיע לשער ענק שחוסם לך את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] כך ואומר לl"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים [/COLOR][/B]במעשיכם"[/quote]
[B]' אני אשרוד! ' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]" שלגון! ספיל! צאו! " אני צועק ומעיף את הפוכדורים ששלהם באוויר,[/B]
[B]" אז מי הראשון שהולך להפסיד לי! " אני אומר בשחצנות.[/B]
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ יורה בועות לעבר נוקטאול.נוקטאול לא מצליח להתחמק מן הבועות של פרינפלאפ.הבועות שלו גורמות לו להתעור לכמה שניות.הוא מתרסק ישירות לתוך האדמה.נוקטאול נפגע מזה.לאחר מכן נוקטאול מתאושש מן הפגיעה ועלה לעוף באוויר.פרינפלאפ רץ במהירות ומשתמש בניקור מקדחה על נוקטאול.נוקטאול לא מצליח להתחמק מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה.נוקטאול התעלף בקרב.המאמן מחזיר אותו והולך.אתה רואה שנותרו עוד 5 מאמנים שיכולים עוד להילחם.נותרו לך להביס 5מאמנים כדי לעבור את מבחן הישרדות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לו'ק
אתה מוציא את הילת הרוצח שלך ואת הילת המים שלך ומשלב אותם.אתה הופך את עצמך למפצת קרח אופל חזקה מאוד.ריק אוומר לך"טוב איך שתרצה לוק אז בהצלחה לך אני אחזור למחוז האש להתאמן".לוק עולה לספינה שהובילה אותכם לפה.אתה שולח כדורי קרח ואופל לעבר המאמנים האחרים והפוקימונים שלהם.לאחר 5דקות אתה רואה שנותרו עוד 5מאמנים והפויקימונים שלהם איכשהו שרדו את זה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס משתמש בלהביור על אגרוף הקרח של אלקטראבאז.אגרוף הקרח של אלטראבאז נמס ואלקטראבאז חוטף כויה קשה באגרוף שלו.סאלאמנס עף לעבר אלקטראבאז ותוקף אותו בזעם הדרקון שלו.זעם הדרקון של סאלאמנס פוגע באלקטראבאז.זעם הדרקון מחסל את אלקטראבאז.אלקטראבאז מתעלף והמאמן שלו מחזיר אותו.אחרי הקרב אתה שם לב שנותרו 5מאמנים חיים שנותר להביס אותם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
מותר רק פוקימון 1 להתמש בו בחר אחד מהם
אתה מוציא את שלגון ואת ספיל שלך לקרב הישרדות הזה.אתה מתהלך בשטח של הקרב ומחפש מאמן להילחם נגד.בזמן שאתה מחפש אתה רואה מלא פוקימונים נלחמים נגד פוקימונים אחרים.לאחר דקה ניגש אליך מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG].הוא אומר ך"לפי איך שנראה אתה מחפש יריב להילחם נגדי אז בוא תילחם נגדי.אבל מותר לך להילחם רק אחד מהפוקימונים שלך"[/COLOR][/B]