[QUOTE=Flupy;1341696]עומרררררררררר 3>>>>>>>>>>>>>>>>[/QUOTE]
מנוול תן תכתובת של המסן האינטרנט
Printable View
[QUOTE=Flupy;1341696]עומרררררררררר 3>>>>>>>>>>>>>>>>[/QUOTE]
מנוול תן תכתובת של המסן האינטרנט
ebuddy.com
אוג'מה דק קטלני!!!!
[SIZE=2][quote=Tobi...;1341668][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]תיתנו לאלכס הזדמנות שנייה. לדוגמה: אני השקעתי המוןן פעם(חכו לסוף) כמשתמש היכל תהילה ואז איבדתי סיסמה,אז הפכתי לדרגו ששכח הכול ואז לליאון שמנסה להשקיע. הנקודה היא,תיתנו הזדמנות שנייה או יותר נכון גם אליי וגם אל אלכס,הזדמנות מיאושית ותחזור לניהול אבל תמנה לך עוזר כדי שלא יקרה מה שקרה ואני מתנדב,כי תראה: האויבים היחידם שלי הם פלופים(חוץ מעומר ונדב ואולי ניר) ועומר טרון,לכן אני המומחה במניעת מהומות כאלה, זאת אומרת שתוכל להתייעץ איתי מה קורה ואדווח לך על דברים שבאמת צריך לטפל בהם כלפי כל המשתמשים.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][/quote]
לצחוק עכשיו ??
דייי ליאון באמת שכל הזיוני שכל שלך וסליחה שאני מתבטא ככה באמת שזה כבר עבר כל גבול תתבגר ותבין שאף אחד לא מתלהב מהחרטה ברטה שאתה דוחף לנו. חלאס תיהיה בפורום תעשה מה שבאלך אבל חלאס לזבל תשכל באמת שזה נמאס.
[/SIZE]
וואלה כיף לשגע את הופיר במסן
[quote=Tobi...;1341668][SIZE=3][COLOR=red]תיתנו לאלכס הזדמנות שנייה. לדוגמה: אני השקעתי המוןן פעם(חכו לסוף) כמשתמש היכל תהילה ואז איבדתי סיסמה,אז הפכתי לדרגו ששכח הכול ואז לליאון שמנסה להשקיע. הנקודה היא,תיתנו הזדמנות שנייה או יותר נכון גם אליי וגם אל אלכס,הזדמנות מיאושית ותחזור לניהול אבל תמנה לך עוזר כדי שלא יקרה מה שקרה ואני מתנדב,כי תראה: האויבים היחידם שלי הם פלופים(חוץ מעומר ונדב ואולי ניר) ועומר טרון,לכן אני המומחה במניעת מהומות כאלה, זאת אומרת שתוכל להתייעץ איתי מה קורה ואדווח לך על דברים שבאמת צריך לטפל בהם כלפי כל המשתמשים.[/COLOR][/SIZE][/quote]
היית היכל התהילה? O_O
עזוב.. הוא משקר..
"הפך לדרגו ששכח הכל", בטח פחחח
[QUOTE=Monkey D Luffy;1341704]וואלה כיף לשגע את הופיר במסן[/QUOTE]
אה אתה שיגעת אותי?
חשבתי אני זה שהטריל אותך
OO
האייפי שלו ושל דרגו זהים עוד ממזמן אני חושב..
[quote=Uchiha Madara;1341554]אני יודע שעשיתי את הדבר הכי שטותי,
אבל תאר לעצמך שאתה רוצה חופשה קצת מהפורום, אבל אתה כבר מכור לפורום ואוהב להגיב בו, אני לא יכול לכתוב לאלון: היי אלון, אני רוצה באן, ברור שהוא לא היה נותן לי, אמרתי לליאור מה אני עושה, לפני שהוא גם נכנס לבאן משלו, אמרתי לליאור שהגיד לאלון את זה והוא אמר לו. נחתי, עשיתי את הגרויות שלי בזמן הזה, זהו, אנשים יעם עברות גדולות יותר ממני חזרו.
אני עם אלכס חחח.[/quote]
אבל למה לעזאזל הוצאת אותי מהמסן'? OO
נפגעתי ):
ותוסיף בחתימה שלך שהיית גם בבאן P:
וואי איזה שעמום.
אייל אני שוקל לאשפז אותך... תהיה בריא. באמת.
למישהו כאן יש אייפד?
[QUOTE=The Charmander;1341711]אייל אני שוקל לאשפז אותך... תהיה בריא. באמת.[/QUOTE]
וואו לגמרי~ חיי בסרט הזוי לחלוטין XD
מלחיץ העניין הזה עם אייל :-)
עומר אשאווט בלי להעליב אני לא חושב שאתה יודע משהו ^^' רק הולך עם הזרם, וכשהרוב היו נגדו הלכת איתם.