[B][COLOR="Red"]אוראל
טורצי'ק משתמש בגחלת חזקה ועצומה על אודיש. אודיש מתחמק מהגחלת ומשתמש בעלי טער חדים במיוחד על טוצ'יק שלך[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Red"]אוראל
טורצי'ק משתמש בגחלת חזקה ועצומה על אודיש. אודיש מתחמק מהגחלת ומשתמש בעלי טער חדים במיוחד על טוצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;693748][B][COLOR="Red"]אוראל
טורצי'ק משתמש בגחלת חזקה ועצומה על אודיש. אודיש מתחמק מהגחלת ומשתמש בעלי טער חדים במיוחד על טוצ'יק שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
טורצ'יק תחמוק ואז תתקוף בניקור ואחר כך בגחלת
[B][COLOR="Red"]אוראל
טורצ'יק מצליח לההץתחמק ברגע האחרון מהעלי טער.טרוצי'ק משתמש בגחלת וניקור חזקים.הגחלת והניקור פוגעים קשה באודיש.אודיש משתמש באבקת שינה שמרדימה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;693647][B][COLOR="Red"]אוראל פרופסור אוק אומר ביטחון" אין ביעה אנ מיד מביא" אתה רואה שהפרופסור הולך מהר אל השולחן ןעלי מונכים שני פוכדורים לאחר התלבטות הוא בחר את הפוכדור הימני והוא מביא לך אותו ובנוסף מביא לך5 פוכודורים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסע" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לאחר כה שניות של חשיבה אם סירוס משקר אתה לוחץ על הכפתור האדום ולפתע אתה מרגיש שהמקום זז ולאחר כמהשניות מופיעה קרן כחולה גדולה ורחבה שמופיעה באמצע החדר בקרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"רגע תביא להיזכר בזה אה נזכרתי אחרי שנעבור את היער הזה אנו נגיע לעיר המכון ה1. זהיקח לנו כמה זמן אך נגיע אליו אולי עוד היום אוקי ג'ון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוצא מהמקום!
[QUOTE=Eustass Kid;693795][B][COLOR="Red"]אוראל
טורצ'יק מצליח לההץתחמק ברגע האחרון מהעלי טער.טרוצי'ק משתמש בגחלת וניקור חזקים.הגחלת והניקור פוגעים קשה באודיש.אודיש משתמש באבקת שינה שמרדימה את טורצ'יק[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זורק על אודיש פוכדור ובאותו זמן אני אומר לטורצ'יק להיתעורר
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נככס לקרן הכחולה הגדולה ואתה מרגיש שאתה שוב מרחף לאחר כמה דקות אתה מגיע לפסגת הר האקוס ולאגמי הגדולים בו.אתה רואה בו את פוקימוני המים שמחים ומשחקים וכבר לא זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אוראל
אתה זורק פוכדור אך אודיש מתחמק מהפוכדור ובורח הכי מהר שהוא יכול ממך.ובזמן הזה טורצ'יק מתעורר מהשינה שלו ומוכן לקרב[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;693703][B][COLOR=red]אוראל אתם מחוץ למעבדה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחפש פוקימונים לאימון טוב לטורצ'יק ואתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] קטן וחלש שמהלך לו בשמחה בדרך [/COLOR][/B]1
לוקאס תקן את התגובה לפי מה שאמרתי בפרטי
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתם הולכים לעבר המכון ה1 כאשר אתם שמחים לאחר כמהדקות של הליכה קצרה.אתם רואים מבנה מזור וענק באמצע יער קובל [/COLOR][/B][/quote]
"מה זה המבנה המוזר הזה?" שאלתי את מרק.
[QUOTE=Eustass Kid;693960][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נככס לקרן הכחולה הגדולה ואתה מרגיש שאתה שוב מרחף לאחר כמה דקות אתה מגיע לפסגת הר האקוס ולאגמי הגדולים בו.אתה רואה בו את פוקימוני המים שמחים ומשחקים וכבר לא זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אוראל
אתה זורק פוכדור אך אודיש מתחמק מהפוכדור ובורח הכי מהר שהוא יכול ממך.ובזמן הזה טורצ'יק מתעורר מהשינה שלו ומוכן לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי" אני אומר ומוציא את קראקונה ורופץ למים "קראקונה בוא תיכנס!" ואז אני מחפש בוויזלים וטוטודיילים
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
מרק אומר לך" המבנההזה מפתח פוקימוני עשב וחרק מעונין אני רוצה להיכנס לשם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נכנכס למים ובשמחה וגם קואונה אתה מחפש פוקימונימים טובים ולאחר כמהדקות אתה רואה קבוצה של בויזל שבתוכה יש 5בויזלים חזקים מאוד[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;694008][B][COLOR="Blue"]ג'ון
מרק אומר לך" המבנההזה מפתח פוקימוני עשב וחרק מעונין אני רוצה להיכנס לשם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נכנכס למים ובשמחה וגם קואונה אתה מחפש פוקימונימים טובים ולאחר כמהדקות אתה רואה קבוצה של בויזל שבתוכה יש 5בויזלים חזקים מאוד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי אתם רוצים להילחם בי?" אני שואל את הבוויזלים החזקים "2 על 2 גלאיסקור וקראקונה נגד שנים מכם צא גלאיסקור"
[quote=Eustass Kid;694008][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרק אומר לך" המבנההזה מפתח פוקימוני עשב וחרק מעונין אני רוצה להיכנס לשם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה נכנכס למים ובשמחה וגם קואונה אתה מחפש פוקימונימים טובים ולאחר כמהדקות אתה רואה קבוצה של בויזל שבתוכה יש 5בויזלים חזקים מאוד[/COLOR][/B][/quote]
"אני לא מעוניין לפתח את טרטויג, אני רוצה שהוא יתפתח לבד" אני אומר.
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
מרק"בסדר אוקי אבל בא לי לפתח אתבאטרפי שלי לקאטרפי אזבוא נכנכס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור יוצא מהפוכדור שלו.2בויזילים ענקים וחקים שמעו את הצעה שלך ומוכנים להילחם נגדך 2על [/COLOR][/B]2
[QUOTE=Eustass Kid;694043][B][COLOR="Blue"]ג'ון
מרק"בסדר אוקי אבל בא לי לפתח אתבאטרפי שלי לקאטרפי אזבוא נכנכס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור יוצא מהפוכדור שלו.2בויזילים ענקים וחקים שמעו את הצעה שלך ומוכנים להילחם נגדך 2על [/COLOR][/B]2[/QUOTE]
אני יוצא מהמיים ואומר "קראקונה קפוץ מהמים ותקפיא את האגם! גלאיסקור תשתמש בניב רעם על הבויזלים שנתקעו!"
[quote=Eustass Kid;694043][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרק"בסדר אוקי אבל בא לי לפתח אתבאטרפי שלי לקאטרפי אזבוא נכנכס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור יוצא מהפוכדור שלו.2בויזילים ענקים וחקים שמעו את הצעה שלך ומוכנים להילחם נגדך 2על [/COLOR][/B]2[/quote]
"בסדר, בוא נכנס" אני אומר.
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא להקפיא את אגם אך אחדהבויזלים משתמש בסילון אקוה והשני מקפיאאת הסילון.קאקונה נפגע מהסילן אקוה קרח ולא מקפיא את האגם.גלייסקור משתמש בניב רעם אך שנח הבויזלים מהירים ומתחמקים[/COLOR][/B]
ג'ון
שניכם נכנכסים ואתם רואים אישה ניגשת ואומרת לכם"איזה פוקימון תפתחו"