-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 3 2009, 05:23 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אין בעיר הזו מכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב בעיר לפתע אתה שומע שמשהו קורה לך, אתה מביט לראות מי זה ורואה איש שלבשו בבגדי קפטן של ספינה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr092.png[/img] [/b][/quote]
אני אלך עליו ואשאל "מה אתה רוצה ממני?"
-
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אני רודי, פרופסור מורנו שלח אותי, אני עוזר למאמנים להגיע לאיים הבאים בעזרת הספינה שלי, אתה רוצה שאני אקח אותך לאי המוות בוא יש את המכון הראשון?" שאל רודי.
-
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
" קח זה מרפאה." אמר טולדו וזרק לך את המרפאה שהיה לו בכיסו שיכול לראפות את כל הפוקימונים שלך. [/b][/quote]
אני מרפא את הפוקימונים שלי ואז מנסה לחפש דרך לעלות למעלה~
-
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אתה רואה שאי אפשר לטפס על ההר, אתה צריך פוקימון מעוף, "אולי תאמן את ההוט הוט שלך הוא יתפתח." אמר טולדו.
-
[b] [color=blue][u][i][b] Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מנסה להתעושש אבל פליפר לא נותן לו הרבה זמן ותוקף את מדקיפ שוב במכת כנף ופוגע חזק במדקיפ.
מדקיפ מחוסל ואתה מפסיד בקרב. [/b][/quote]
"חזור מדקיפ" אני אומר בעצב. לאחר שאני מחזיר אותו אני לוחץ את ידו של המלח "קרב טוב, יש לך פוקימונים חזקים מאוד" אני אומר לו ולאחר מכן מתיישב על כיסא בספינה "תוך כמה זמן נגיע לשם?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 1 2009, 02:34 AM
[b] [color=blue][u][i][b]דרגונייט[/b][/i][/u][/color]
"כן." אמר רודי ושלח לך מפה, "טוב ביי." אמר רודי, אתה הרואה שהמפקדה ממש לא רחוקה ממך אתה רץ צריך להמשיך ללכת ישר. [/b][/quote]
אני רץ לכיוון המפקדה ומדי פעם בודק במפה שאני הולך בדרך הנכונה
-
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו לא מצליח לשלוט בעצמו, לפתע גופו מתחיל לשוב את החשמל מהמנורות שמתחילות להתנפץ ואז לפתע הוא תוקף במכת ברק שוב ומחשמל בחוזקה את פראגלי שמחוסלת במקום, אתה ניצחתה בקרב, אתה מנסה להחזיר את לייטקיוו לפוקדור אבל הוא לא רוצה לחזור לפתע הוא מתחיל לברוח.
[/b][/quote]
"לייט, חכה!" אני צועק ומתחיל לרדוף אחריו ולהחזיר אותו אל הפוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 4 2009, 03:31 PM
אתה רואה שאי אפשר לטפס על ההר, אתה צריך פוקימון מעוף, "אולי תאמן את ההוט הוט שלך הוא יתפתח." אמר טולדו. [/b][/quote]
"נכון" אני אומר ומחפש פוקימון לאמן אותו עם הוט הוט.
-
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, הזמן חולף לו וכעבור כמה זמן הספינה עוזרת באי המוות, "טוב זהו הגענו לאי אתה יכול ללכת." אמר רודי.
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אתה כבר הגבתה להמשך הזה בעבר תחפש את ההמשך הכי חדש שעשיתי לך הוא באחד העמודים האחרונים.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו לא רוצה לחזור אל הפוקדור, אתה רץ במהירות אחריו אבל הוא מהיר יותר ממך, אתם יוצאים מבניין התחריות ואתה רודף אחריו בכל העיר, לפתע אתה רואה שאתם מתקרבים לצוק, ולייטקיו לא שם לב לזה, עם לא תעצור אותו הוא יפול.
לפתע אתה רואה שאחת הסאנפלורות יצא מהמחבוא שלה, היא רעבה מאוד והיא מחפשת אוכל.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 6 2009, 10:52 PM
[b]
לפתע אתה רואה שאחת הסאנפלורות יצא מהמחבוא שלה, היא רעבה מאוד והיא מחפשת אוכל. [/b][/quote]
"היי את אם את רוצה אוכל בואי נעשה קרב אחריו אני אתן לך אוכל" אני אומר ומוציא את הוט הוט. "הוט הוט תתחיל עם...."
לא הוספת לי אותו X:
-
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, הזמן חולף לו וכעבור כמה זמן הספינה עוזרת באי המוות, "טוב זהו הגענו לאי אתה יכול ללכת." אמר רודי. [/b][/quote]
"תודה רבה" אני מודה לו ויורד מהסירה. אני מתחיל להסתובב באי במטרה למצוא מקום אימונים לפייר.
-
[b]
לייטקיוו לא רוצה לחזור אל הפוקדור, אתה רץ במהירות אחריו אבל הוא מהיר יותר ממך, אתם יוצאים מבניין התחריות ואתה רודף אחריו בכל העיר, לפתע אתה רואה שאתם מתקרבים לצוק, ולייטקיו לא שם לב לזה, עם לא תעצור אותו הוא יפול.
[/b][/quote]
"לייטקוף תפסיק!" אני צועק, ממשיך לרוץ אחריו ומנסה לשגר את הקרן של הפוקדור אליו בשביל להחזיר אותו.
אם אני לא מצליח בזמן שאני רץ אני מנסה להתכופף מהר ולהרים איזה אבן, ולזרוק עליו אותה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 4 2009, 04:44 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אני רודי, פרופסור מורנו שלח אותי, אני עוזר למאמנים להגיע לאיים הבאים בעזרת הספינה שלי, אתה רוצה שאני אקח אותך לאי המוות בוא יש את המכון הראשון?" שאל רודי. [/b][/quote]
"כמובן!!!!!" אענה לו במשמחה רבה. אני הולך איתו לספינתו
-
בסדר עכשיו עדכנתי לך אותו.
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אתה יורד מהספינה ואתה רואה שיש יער ענקי באי הזה, אתה מחפש את העיר או פוקימונים ואתה לא מוצא, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מן היער.
אתה זורק אבן אל לייטקיוו ועוצר אותו שניה לפני שהוא נופל מהצוק, לייטקיוו צעולף על האדמה.
לפתע אתה שומע את קולה של מירי מאחוריך, "לייטקיוו הוא פוקימון שקשה לשלוט בו הוא נדיר אבל מסוכן מאוד. הייתי ממליצה לך לשחרר אותו כי אתה לא תצליח לשלוט בכח כזה" אמרה מירי.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אז קדימה בוא" אתה הולך אחרי רודי אל המזח, כעבור כמה דקות אתם עולים לספינה ואתם מתחילים לשוט, לפתע רודי יוצא מהחדר שלו, רוצה קרב 2 על 2 מולי?" שאל רודי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 04:14 PM
בסדר עכשיו עדכנתי לך אותו. [/b][/quote]
"טוב הוט הוט תתחיל בניקור על סנפלורה!" אני אומר לו ומצביע עליה.