-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:00 PM
[b] עומר-
חכה אתה כמה דקות כדי שאני יעדכן את בוויזל
-----------------------------
אתם הולכים בדרך ורואים אייפום-[img]http://i42.tinypic.com/wwdjxz.png[/img] מקפץ לו בדרך
[/b][/quote]
"יופי בויזל זה יהיה אימון טוב בשבילך! תחיל עם בום קולי ואז רדיפה!" אני אומר לו
-
ניב-
"אל תשתמש באלקיד" אומרת טורה "אבא שלי מכונה מיסטר גראונד מפני שהוא משתמש רק בפוקימוני אדמה"
ארתור-
"אגרוף ממוקד נידוקינג" אומר הילד, נידוקינג מעיף את בלדום באגרוף ממוקד וגומר אותו בפעמם השנייה. "יפה מאוד נידוקינג, מעכשיו עלינו להיתאמן בשיטה הכבדה" אומר הילד
עומר-
אייפום תוקף בזריזות והודף את הבום הקולי, בוויזל מתכוון לתקוף ברדיפה אבל אייפום תוקף באגרוף ממוקד
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:27 PM
[b] ארתור-
"אגרוף ממוקד נידוקינג" אומר הילד, נידוקינג מעיף את בלדום באגרוף ממוקד וגומר אותו בפעמם השנייה. "יפה מאוד נידוקינג, מעכשיו עלינו להיתאמן בשיטה הכבדה" אומר הילד [/b][/quote]
"גם לי יש פוקימון קצת כבד רוצה שהם יילחמו?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:27 PM
[b]
עומר-
אייפום תוקף בזריזות והודף את הבום הקולי, בוויזל מתכוון לתקוף ברדיפה אבל אייפום תוקף באגרוף ממוקד [/b][/quote]
"בויזל אקדח מים ואז תבלבל אותו עם מהירות ואז תתקוף אותו עם בום קולי!" אני אומר לו במהירות
-
ארתור-
"רגע" אומר הילד בשמחה "אתה שולט בשיטה הכבדה?"
עומר-
בוויזל תוקף באקדח מים אך אייפום פורץ אותו עם מהירות, לאחר מכן בוויזל מסתובב סביב אייפום במהירות-אייפום כבר די מסוחרר מזה, בוויזל שולח בום קולי ומחסל את אייפום
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:32 PM
[b] ארתור-
"רגע" אומר הילד בשמחה "אתה שולט בשיטה הכבדה?" [/b][/quote]
"תגיד לי מה זה השיטה הכבדה ואז בכיף אני יענה לך" אומר לו בחיוך
-
[b] ניב-
"אל תשתמש באלקיד" אומרת טורה "אבא שלי מכונה מיסטר גראונד מפני שהוא משתמש רק בפוקימוני אדמה" [/b][/quote]
"מה? אז אבא שלך הוא מיסטר גרואנד שניצח אותך? אין לי פוקימונים שחזקים על אדמה.
בוא נראה, אני אזמין אותו לשלוש על שלוש ואשתמח בגביט, דיגלט ודרטיני"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:32 PM
[b]
עומר-
בוויזל תוקף באקדח מים אך אייפום פורץ אותו עם מהירות, לאחר מכן בוויזל מסתובב סביב אייפום במהירות-אייפום כבר די מסוחרר מזה, בוויזל שולח בום קולי ומחסל את אייפום [/b][/quote]
"יופי בויזק עבודה נהדרת!" אני אומר וזוק פוכדור על איפום
-
ארתור-
"יש פוקימונים שהם כבדים כל כך כך שהם מתעייפים אחרי כמה צעדים פשוטים, בשיטה הכבדה הפוקימון נילחם מהמקום וכך נילחם בלי להיתעייף. מכיר?" שואל הילד
ניב-
"אבל סוגי אדמה אפקטיביים על אדמה" אומרת טורה "ויש לך שניים כאלה"
עומר-
אתה זורק פוכדור והוא מתחיל להתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת אייפום! אבל יש לך כבר 6 פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:43 PM
[b]
עומר-
אתה זורק פוכדור והוא מתחיל להתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת אייפום! אבל יש לך כבר 6 פוקימונים [/b][/quote]
אני אחזור למרכז פוקימונים ואשלח את מק לפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:43 PM
[b] ארתור-
"יש פוקימונים שהם כבדים כל כך כך שהם מתעייפים אחרי כמה צעדים פשוטים, בשיטה הכבדה הפוקימון נילחם מהמקום וכך נילחם בלי להיתעייף. מכיר?" שואל הילד [/b][/quote]
"הגרוטל שלי אמנם כבר אבל הוא היה טרטוויג מהיר במיוחד ואני הולך לאמן אותו להיות מהיר בדיוק כמו שטרטוויג היה" אומר לו ואז אשאל "אתה רוצה קרב ביניהם?"
-
[b] ניב-
"אבל סוגי אדמה אפקטיביים על אדמה" אומרת טורה "ויש לך שניים כאלה" [/b][/quote]
"כן, אבל גם אדמה וגם חשמל חזקים עלמעופף, ויש לי 3 כאלה.
לא נורא, אני בטוח שדיגלט וגביט יעשו את העבודה.
ודרטיני יעזור אם אצרך. עכשיו יש לי זמן לאתגר את מוח מפעל הקרבות או לא?"
-
ניב-
"אבא שלי אמר שיש לך זמן עד מחר" אומרת טורה "אז אתה יכול ללכת למפעל הקרב"
ארתור-
"גרוטל לא ישוב להיות מהיר" אומר הילד "אני אסביר לך:למה מתפתח גרוטל?"
עומר-
אתה שולח דרך הפוק'פון את מק לפרופסור, "אין בעיה, אטפל בו מצויין" אומר הפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:56 PM
[b]
עומר-
אתה שולח דרך הפוק'פון את מק לפרופסור, "אין בעיה, אטפל בו מצויין" אומר הפרופסור [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר לפרופסור ומנתק "אתה עדיין רוצה להלחם?" אני שואל את בויזל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:56 PM
[b] ארתור-
"גרוטל לא ישוב להיות מהיר" אומר הילד "אני אסביר לך:למה מתפתח גרוטל?"
[/b][/quote]
"טורטרה" אומר לו