[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 3 2009, 09:19 PM
[b] ירין
ביוטיפליי נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנודנד קלות עד שהוא נעצר. לכדת ביוטיפליי יעודכן מיד.
[/b][/quote]
"יופי!" אני אומר וממשיך
Printable View
[b] ירין
ביוטיפליי נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנודנד קלות עד שהוא נעצר. לכדת ביוטיפליי יעודכן מיד.
[/b][/quote]
"יופי!" אני אומר וממשיך
[b] נאור
סידוט מתגלגל לכיוון סנורנט, וסנטרנט מצליח לברוח, ומנצל את האינרציה (התמדה) של סידוט והוא נוגח בסידוט. סידוט מתאושש מההלם הרב, ומשתמש בדחיפה ופוגע.
[/b][/quote]
הכי יהיה לו קל לבצע מתקפת קרח שהיא מופיע ראשונה בסרבי? כיאלו המתקפת קרח החדשה שהוא לומד.
~~~
"סנוראנט תתאושש ותשתמש בדחיפה ועם תפגע בו ותראה שהוא נופל לאחורה תנגח בו בכל הכוח!".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 31 2009, 08:19 AM
[b] ניתאי
צל הלילה פוגע ברטיקייט, אבל הוא עדין יכול להלחם. רטיקייט משתמש בחבטת גוף ופוגע. [/b][/quote]
"דחיפה!" אגיד לגסטלי בתקווה שהוא יכול לנצח בקרב חזיתי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 1 2009, 08:14 PM
[b] מקס
אני כל הזמן מנסה למצוא את אורך זמן הקרב האידיאלי. זה לא קל.
--
טריקו קופץ ופוגע בסלוברו.
"סלוברו השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו תופס את טריקו עם חוט של מים וזורק אותו לתוך המים.
[/b][/quote]
"טריקו, קפוץ מתוך המים והשתמש במכת זנב ואז בשאיבה"
ירין
אתה ממשיך, ואתה מבחין שהירידה שעד כה הלכת בה, הסתייימה, ועכשיו יש מישור גדול מאוד. באופן אתה רואה איזה משהו גבוה, אבל זה רחוק מכדי שאפילו תחשוב על רוץ לשם בתגובה שלך. בכל אופן אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה מישהו מתאבק עם מדיצ'ם שלו בקרב קונג פו משובח.
נאור
אם לא תנסה, הוא בטוח לא ילמד, הדרך הכי בטוחה לגרום למשהו לקרות היא לנסות לגרום לכך (שזה סותר את השקפת העולם שלי, שאומרת שכדי שמשהו יקרה עליך לשבת ולהתכווץ עד לנקודה ולקוות שלא תפגע מברק)
--
התכנית שלך פועלת וסנורנט פוגע בסידוט. סידוט מתחיל להתעייף, אבל הוא משתמש בגלגול ופוגע.
ניתאי
גסלי מצחקק ומתנגש ברטיקייט. רטיקייט מתחיל להתעייף, הוא מתשמש בניב על ופוגע.
מקס
טריקו מצליח לפגוע בסלוברו עם מכת הזנב ועם השאיבה.
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בכח על חושי כדי לגרום למים לגעוש מה שפוגע בטירקו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 5 2009, 09:15 PM
[b] ירין
אתה ממשיך, ואתה מבחין שהירידה שעד כה הלכת בה, הסתייימה, ועכשיו יש מישור גדול מאוד. באופן אתה רואה איזה משהו גבוה, אבל זה רחוק מכדי שאפילו תחשוב על רוץ לשם בתגובה שלך. בכל אופן אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה מישהו מתאבק עם מדיצ'ם שלו בקרב קונג פו משובח.
[/b][/quote]
"ההי איפה למדתם להילחם ככה?" אני שואל את המאמן
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 3 2009, 10:19 PM
[b]
תמיר
,,
--
"אנחנו ספר שצריך לקרוא אותנו?! הקודמים שלך היו עם הרבה יותר כבוד ממך, כאשר למשפט הזה אין כל משמעות בשום דרך שהיא!
...
"כעת, הפוך, סקוטנק הגן על פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו השתמש במהירות כדי לחמוק מהגלגול ולנסות לפגוע בפאנפי" אומר המאמן. סקוטנק נפגע מהאבנים, ובינתיים פיקאצ'ו בורח מפאנפי ולבסוף שניהם פוגעים בשני. סקוטנק קורס על האדמה.
"לא, סקוטנק, חזור! כעת הכל תלוי בך פיקאצ'ו!" אומר המאמן. [/b][/quote]
מה?
--
"קצה אבנים גאביט!פאנפי,תנסה לחפור מתחת לאדמה ולהכנס מתחת לפי'אצ'ו!צא!"
[b] .
נאור
אם לא תנסה, הוא בטוח לא ילמד, הדרך הכי בטוחה לגרום למשהו לקרות היא לנסות לגרום לכך (שזה סותר את השקפת העולם שלי, שאומרת שכדי שמשהו יקרה עליך לשבת ולהתכווץ עד לנקודה ולקוות שלא תפגע מברק)
--
התכנית שלך פועלת וסנורנט פוגע בסידוט. סידוט מתחיל להתעייף, אבל הוא משתמש בגלגול ופוגע.
[/b][/quote]
"סנוראנט בוא ננסה משהו חדש!"אומר לו.
"נשיכת קרח עכשיו!"אצעק לכיוונו.
[b] ניתאי
גסלי מצחקק ומתנגש ברטיקייט. רטיקייט מתחיל להתעייף, הוא מתשמש בניב על ופוגע. [/b][/quote]
"צל לילה! ואז היפנוזה!" אורה לגסטלי
ירין
"מה אני עד כדי כך גרוע? לא מספיק שבסיאורקוויל גירשו אותי מהמכון לקונג פו בגלל שאני גרוע? עכשיו גם אתה צוחק אליי?" הוא אומר לך בזמן שהוא עדיין נלחם.
תמיר
אם התכוונת ל ,, אז זה היה סוג של תגובה על ה.. שלך הודעה קודם לכן. אם התכוונת לתגובה המוזרה של האיש במשחק, אז זה היה כי כתבת לקרוא במקום לקרוע, אבל נזניח זאת.
--
"פיקאצ'ו השתמש במכות ברק כדי להעיף את האבנים!" אומר המאמן. פיקאצ'ו מצליח להעיף את האבנים בזמן שפאנפי חופר, אבל אז פאנפי יוצא ממתחת לפיקצא'ו ופיקאצ'ו קורס.
"שיט, הפסדתי. קרב טוב" הוא אומר מחזיר את פיקאצ'ו ונעלם קלות.
נאור
סנורנט מביט בך בבלבול, כי אין לו שמץ של מושג איך מבצעים נשיכת קרח, מה שמצחיק את סידוט.
ניתאי
המתקפות פוגעות ברטיקייט ואז הוא בוהה באוויר (בגלל ההיפנוזה) והוא גם נראה די עייף.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 7 2009, 09:18 AM
[b] ירין
"מה אני עד כדי כך גרוע? לא מספיק שבסיאורקוויל גירשו אותי מהמכון לקונג פו בגלל שאני גרוע? עכשיו גם אתה צוחק אליי?" הוא אומר לך בזמן שהוא עדיין נלחם.
[/b][/quote]
"ההפף...התכוונתי יפה שאתה יודע וגנק פו..למה גירשו אותך? בגללל הרמה שללך?" אני שולא מופתע
[b]
נאור
סנורנט מביט בך בבלבול, כי אין לו שמץ של מושג איך מבצעים נשיכת קרח, מה שמצחיק את סידוט.
[/b][/quote]
"סנוראנט תתרכז!"אומר לסנוראנט.
"אתה יכול לעשות את זה , זה בתוכך!"אומר לו בעידוד.
"בוא ננסה שוב , נשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
[b] ניתאי
המתקפות פוגעות ברטיקייט ואז הוא בוהה באוויר (בגלל ההיפנוזה) והוא גם נראה די עייף. [/b][/quote]
"צל לילה!" אגיד לגסטלי
------------
אוף, הכל נמשך אצלך יותר מדי זמן... -__-
הבנתי שבזמן שלא הייתה כאן היה איזהשהו פסיכופט שהגיב במשחק, יאי?
ירין
"מאסטר צ'אי הונג דאן הוא משהו, כל השלושים תלמידים שלו קופצים עליו ביחד, 20 מהם עדיין נשארים לידו, ו10 מועפים לקירות, ואז ה10 חוזרים לקפוץ עליו, ועוד 10 מועפים הצידה. בזמן זה הוא עדיין מודע לסביבה שלו. אם אי פעם תגיע לסיארקוויל, תוכל להיות עד לזה." הוא אומר ואז מדיצ'ם מפיל אותו. "ואני אפילו לא יכול לדבר ולהלחם באותו זמן"
נאור
עצור.
תפתור את המשוואה הדיפרנציאלית הבאה:
f''(x)=(f'(x))^2.
אה רגע, אתה לא יודע מה זה משוואה דיפרנציאלית (גם אני לא, אבל יש לי מושג כללי)
זהו משל לכך, שאתה לא יכול להגיד לפוקימון לעשות משהו שאפילו אין לו שמץ של מושג איך לעשות. אתה צריך להסביר את המהות של המתקפה, וכיצד לבצעה.
ניתאי
מה לעשות שאני בקושי נמצא בבית. רגע, בוא נעשה עסקה, אני אמשיך את המשחק, ואתה תלמד במקומי באוניברסיטה הפתוחה?!
חוץ מזה, שקרבות נגד פוקימונים פראיים לא יגמרו אם לא תרצו לגמור אותם.
--
רטיקייט בוקשי מצליח לברוח מצל הלילה, והוא משתמש במתקפה מהירה, אך בגלל עייפותו הרבה מחטיא.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 7 2009, 10:18 AM
[b] תמיר
אם התכוונת ל ,, אז זה היה סוג של תגובה על ה.. שלך הודעה קודם לכן. אם התכוונת לתגובה המוזרה של האיש במשחק, אז זה היה כי כתבת לקרוא במקום לקרוע, אבל נזניח זאת.
--
"פיקאצ'ו השתמש במכות ברק כדי להעיף את האבנים!" אומר המאמן. פיקאצ'ו מצליח להעיף את האבנים בזמן שפאנפי חופר, אבל אז פאנפי יוצא ממתחת לפיקצא'ו ופיקאצ'ו קורס.
"שיט, הפסדתי. קרב טוב" הוא אומר מחזיר את פיקאצ'ו ונעלם קלות. [/b][/quote]
אה....
--
'נעלם קלות'? תיאור מאוד מתואר...
--
לפני שאני ממשיך,אני רוצה לדעת:כל המשחק הזה אני הולך מקרב לקרב?כאילו,אני הולך ומחפש קרב פוקימונים,הולך קצת,מגיע לעיר.נלחם נגד המכון וממשיך לעיר הבאה וכיו"ב.
אין משהו קצת יותר מעניין?אין איזה עלילה נורמאלית,או קצת אקשן כמו שהיה לפני שהגעתי עיר המכון הזו?
--
אני מסתובב בחוסר מעש,מחפש משהו מעניין לעשות,וממשיך לכיוון העיר הבאה.