-
[COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דאסקולפס מתחיל עם כדור צל ענקי ומשגר אותו על גרווליט שנפגע מהכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן גרווליט תוקף בגחלת ויוצר מעגל לוהט סביב דאסקלופס [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן הוא יוצא אליו בנשיכה שלא פועלת על דאסקלופס.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הקרב הזה עומד להיות קשה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"אוקיי תשתמש בצוות כפול כדי להקיף אותו ותשתמשי בגחלת בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;604503]
[COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'אטוט מגן על דודו כאשר הוא ישן וסוובלו מנסה להתקיף אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'אטוט מגיח משום מקום בלי שסוובלו רואה ומתקיף את איווי בניקור [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא מוריד לו כמות משמועתית של חיים.[/B][/COLOR]
quote]
"סוובלו תעוף מהר לעבר צ'אטוט ותתקיף אותו בניקור ובמתקפות כנף" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;604503][COLOR=dimgray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"טעות טעות טעות" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אני רוצה את בר רפאלי!" מתחכם אלייך בחזרה ויורד לתחתית[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא עומד על הקרקע עם חליפתו האדומה ומביט בך בעומק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קודם כל.. חשוב שתדע.. לתג של המכון שלי לא קוראים תג התעופה " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
יותר.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי , אבל אני יודע שיש לך תג מכון , אז אומר במילים קצרות יותר
אני רוצה אותו , תרצה להילחם מולי או שאתה מפחד לאבד אחד כזה ?"
אשאל שוב בהתנשאות למרות שאני לא באמת מזלזל
זה רק בשביל לגרום בו חשש .
-
[COLOR=dimgray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"חח ,אוקיי " אומר פאניין וקורא לחברו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"גייקוב! בוא לכאן! אתה תשפוט בתחרות !" אומר ומגיע למקום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i44.tinypic.com/2wf74t1.png[/IMG] [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מגיע ואומר "כל מאמן רשאי להשתמש ב3 פוקימונים ,הקרב הזה יהיה 3 על 3 " אומר ג'ייקוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]דודו מתעורר ובורח מהקרב אך לפני זה הוא משתמש בניקור על איווי היושן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]איווי מחוסל ,ירדו לו כל החיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סוובלו תוקף את צ'אטוט במתקפת כנף אכזרית וגם בניקור וצ'אטוט לא מגיב .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא משתמש בשירה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]דאסקלופס לא מבדיל בין השכפולים כאשר גרווליט משתמש בצוות כפול [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מתקיף בגחלת בכל המהירות והכוח ודאסקלופס נעדף אחורנית ויורד לו חיים ."דאסקלופס! כדור צל!" אומר הסוחר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]קומבסקן משתמש בשריטות בכל העוצמה ואז בגחלת[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]וינונט מאבד את ההכרה ,במילים אחרות ,הוא לא יכול להילחם יותר[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה זורק פוכדור על לוקסיו [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אבל.. פתאום.. הוא מתעורר. חובט בפוכדור שחוזר ישר אליך ליד שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא עושה פרצוף זועם ואתה לא מבין על מה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]עובר שם איש אחד ואומר לך "הנה עוד אחד שמנסה לתפוס את שינקס.. מה?! זה לוקסיו ... " הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"כל מי שניסה לתפוס אותו לא הצליח ,יש ללוקסיו הזה פצע מהעבר ,ואף אחד לא גילה מה הוא" אומר האיש[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;605079]
[COLOR=purple][B]דודו מתעורר ובורח מהקרב אך לפני זה הוא משתמש בניקור על איווי היושן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]איווי מחוסל ,ירדו לו כל החיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סוובלו תוקף את צ'אטוט במתקפת כנף אכזרית וגם בניקור וצ'אטוט לא מגיב .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא משתמש בשירה.[/B][/COLOR]
[/quote]
"איווי יצטרך אימונים חזור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור "סוובלו תשתמש מהר גם אתה בשירה כדי לא לשמוע את השירה שלו וגם בניסיון להרדים אותו! ואחר כך השתמש במתקפת כנף בכך הכוח!" אומר לו
-
[quote=ErWiN;605079][COLOR=dimgray][B]סטי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה זורק פוכדור על לוקסיו [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אבל.. פתאום.. הוא מתעורר. חובט בפוכדור שחוזר ישר אליך ליד שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא עושה פרצוף זועם ואתה לא מבין על מה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]עובר שם איש אחד ואומר לך "הנה עוד אחד שמנסה לתפוס את שינקס.. מה?! זה לוקסיו ... " הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"כל מי שניסה לתפוס אותו לא הצליח ,יש ללוקסיו הזה פצע מהעבר ,ואף אחד לא גילה מה הוא" אומר האיש[/B][/COLOR][/quote]
"פצע מהעבר הוא אמר?... מעניין..." אני ממלמל בסקרנות,
"לוקסיו, אני לא התכוונתי לפגוע בך או משהו, בסדר?, אם עשיתי משהו שפגע בך רגשית תגיד לי, אני רוצה לדעת" אני לוחש אליו, ומכין את הפוכדור של ווטרטרטל בידי, למקרה שאצטרך מתורגמן בשביל לוקסיו.
-
[COLOR=darkred][B]דאסקלופס לא מבדיל בין השכפולים כאשר גרווליט משתמש בצוות כפול [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מתקיף בגחלת בכל המהירות והכוח ודאסקלופס נעדף אחורנית ויורד לו חיים ."דאסקלופס! כדור צל!" אומר הסוחר[/B][/COLOR]
"מהר צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפה וישר גחלת בכל הכוח"
-
[QUOTE=ErWiN;605079][COLOR=dimgray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"חח ,אוקיי " אומר פאניין וקורא לחברו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"גייקוב! בוא לכאן! אתה תשפוט בתחרות !" אומר ומגיע למקום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i44.tinypic.com/2wf74t1.png[/IMG] [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מגיע ואומר "כל מאמן רשאי להשתמש ב3 פוקימונים ,הקרב הזה יהיה 3 על 3 " אומר ג'ייקוב.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מצוין" אגיד ואחייך , אתלבט איזה פוקימונים לבחור
בזמן שאחכה שהוא יבחר בפוקימון כלשהו .
-
[quote=ErWiN;605079]
[COLOR=blue][B]קומבסקן משתמש בשריטות בכל העוצמה ואז בגחלת[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]וינונט מאבד את ההכרה ,במילים אחרות ,הוא לא יכול להילחם יותר[/B][/COLOR]
[/quote]
"קרב מצויין, קומבאסקין" אני אומר לו "בוא נמשיך בדרך" אני מסמן לו וממשיך לצעוד בשביל כשקומבאסקין לצידי.
-
[COLOR=blue][B]אתה וקומבסקן ממשיכים לצעוד וממשיכים עד שאתם מגיעים לעץ ענקי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שהעץ שונה מכל העצים ביער[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא עץ דבש.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שם [IMG]http://i44.tinypic.com/2j8glc.png[/IMG];[IMG]http://i44.tinypic.com/6gfo9i.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i40.tinypic.com/qx9yqh.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]פאניין מחייך והוא מוציא פוכדור ,הוא מוציא ממנו את[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B][IMG]http://i39.tinypic.com/23wa536.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]דאסקלופס תוקף בכדור צל את גרווליט וגרווליט עף אחורנית ונחלש[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אך גרווליט משתמש בצוות כפול ומחליש את ההתקפה של דאסקולפס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מחזיר בגחלת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גרווילט מתקדם טוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את וורטולטול ואתה מנסה להבין מה לוקסיו אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו אומר לווטרטול "לוקסיו סיו סיו קסיו סיו לוקסיו " והוא מסביר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהיה לו פעם מאמן שנטש אותו באכזריות .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]סוובלו משתמש בשירה גם הוא ושניהם נרדמים במהירות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]שניהם נרדמים והקרב הזה נקבע כתיקו .[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;605519]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את וורטולטול ואתה מנסה להבין מה לוקסיו אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו אומר לווטרטול "לוקסיו סיו סיו קסיו סיו לוקסיו " והוא מסביר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהיה לו פעם מאמן שנטש אותו באכזריות .[/B][/COLOR]
[/quote]
'מאמן שנטש באכזריות?.. שונא את הדברים האלה..' אני חושב בכעס.
לאחר מכן אני מתכופף אל לוקסיו ולוחש אליו בנועם,
"תקשיב לוקסיו, אני יודע שכל העניין הזה קשה, ואני בטוח שיש לך צלקת נפשית מהעניין. אך רק שתדע, שיש עוד מאמנים, לא כולם כמו המאמן הקודם שלך. יש מאמנים שהם לא רק בעלים, אלא גם חברים, ואני מחשיב את עצמי לכזה" אני אומר לו בחיוך,
"אז עכשיו, אני מקווה שלמרות הכל תסכים להצטרף אליי, ואולי תגלה עוד דברים על בני אדם, שיש גם כמה נחמדים. אז מה התשובה שלך?" אני שואל אותו בלחש, קם מהמאדמה, ומחכה לתשובת לוקסיו.
-
[quote=ErWiN;605519]
[COLOR=darkorchid][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]סוובלו משתמש בשירה גם הוא ושניהם נרדמים במהירות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]שניהם נרדמים והקרב הזה נקבע כתיקו .[/B][/COLOR][/quote]
"טוב יפה סוובלו" אומר ואקח את סוובלו לפוכדור עד שיתעורר ובינתיים אמשיך לעיר אטרנה בעודי מחפש עוד פוקימונים לאימון
-
[COLOR=darkred][B]דאסקלופס תוקף בכדור צל את גרווליט וגרווליט עף אחורנית ונחלש[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אך גרווליט משתמש בצוות כפול ומחליש את ההתקפה של דאסקולפס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מחזיר בגחלת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גרווילט מתקדם טוב.[/B][/COLOR]
"גרולייט צוות כפול בכדי להקיף את דסקלופס וישר גחלת עם כולם"
-
[quote=ErWiN;605519][COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה וקומבסקן ממשיכים לצעוד וממשיכים עד שאתם מגיעים לעץ ענקי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שהעץ שונה מכל העצים ביער[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא עץ דבש.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שם [IMG]http://i44.tinypic.com/2j8glc.png[/IMG];[IMG]http://i44.tinypic.com/6gfo9i.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i40.tinypic.com/qx9yqh.png[/IMG][/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B].[/B][/COLOR][/quote]
"המאנצלק'ס הזה יכול להיות אחלה פוקימון לצוות" אני ממלמל לעצמי "בסדר קומבאסקין, השתמש בשריטות לעבר מאנצל'קס!" אני קורא ומצביע עליו.
-
[COLOR=blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]קומבסקן מתחיל להתקיף את מאנצ'לקס בשריטות ומאנצ'לקס מקפץ ובורח[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס כועס מאוד על ההתקפה הפתאומית והוא תוקף בהורדה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][U][I]יואב-[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גרווליט משתמש שוב בצוות כפול ,באותה טכניקה שדאסקלופס כבר מכיר והפעם הוא לא אוכל את זה ,הגחלת לא פוגעת בו והוא משתמש בשיקוף ובורח ,הוא מגיע ומוריד אגרוף צל לעבר גרווליט ,שעוד שנייה מסיים את הקרב לתמיד[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange][U][I]ניב-[/I][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לוקסיו מביט בך ורואה גם את וורטולטול ואת קווליאבה אשר שמחים מאוד כאשר עומדים לידך ,הוא חושב על עצמו כשינקס קטן וחושב מה יקרה לכם במסע ,לוקסיו מביט בך ואומר לוורטולטול ואתה מבין מהעניין שהוא מעדיף להתלוות אליכם זמנים ,מחוץ לפוכדור ,עד שירגיש בנוח להיות איתך לתמיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][U][I]שלומי-[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה וג'קי ממשיכים ביער אטרנה ומחפשים אתגרים והרפתאות חדשים [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתם מגיעים לאיזה זוג מאמנים ,שמציעים לכם קרב זוגות .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה אתה אומר?[/B][/COLOR]