[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
הוט הוט קופץ לכיוונה של סנפלורה שניראת מבוהלת ותוקף אותה בניקור ופוגע בה, הסנפלורה העצבנית תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בהוט הוט, השמש מתחילה לעלות ואז סאנפלורה תוקפת ביום שמש כדי לחזק את עצמה.
Printable View
הוט הוט קופץ לכיוונה של סנפלורה שניראת מבוהלת ותוקף אותה בניקור ופוגע בה, הסנפלורה העצבנית תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בהוט הוט, השמש מתחילה לעלות ואז סאנפלורה תוקפת ביום שמש כדי לחזק את עצמה.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 04:32 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
הוט הוט קופץ לכיוונה של סנפלורה שניראת מבוהלת ותוקף אותה בניקור ופוגע בה, הסנפלורה העצבנית תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בהוט הוט, השמש מתחילה לעלות ואז סאנפלורה תוקפת ביום שמש כדי לחזק את עצמה. [/b][/quote]
"הוט הוט קדימה תשתמש בהיפנוזה אז מהומה ומשם תעבור לניקור בשיא הכוח!" אני אומר לו.
הוט הוט תוקף בהיפנוזה אבל סאנפלורה מנצלת במהירות את הכוח שהיא קיבלה ממתקפת יום שמש ותוקפ בקרן סולרת כמתקפת נגד, הקרן הסולרית פוגעת חזק בהוט הוט ומעיפה אותו על אחד סלעים שבאזור.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 05:40 PM
הוט הוט תוקף בהיפנוזה אבל סאנפלורה מנצלת במהירות את הכוח שהיא קיבלה ממתקפת יום שמש ותוקפ בקרן סולרת כמתקפת נגד, הקרן הסולרית פוגעת חזק בהוט הוט ומעיפה אותו על אחד סלעים שבאזור. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תוותר תנסה שוב היפנוזה ואז ניקור בעיניים שלה!"
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 04:14 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
אתה זורק אבן אל לייטקיוו ועוצר אותו שניה לפני שהוא נופל מהצוק, לייטקיוו צעולף על האדמה.
לפתע אתה שומע את קולה של מירי מאחוריך, "לייטקיוו הוא פוקימון שקשה לשלוט בו הוא נדיר אבל מסוכן מאוד. הייתי ממליצה לך לשחרר אותו כי אתה לא תצליח לשלוט בכח כזה" אמרה מירי. [/b][/quote]
"תשתקי!" אני צורח עליה בזעם.
"את לא יותר טובה! את לא מצליחה להשתלט על הצ'ארנכרו (ככה כותבים את זה?) שלך! אם הוא לא היה מתנהג ככה זה לא היה קורה! בקיצור, הכל בגללך!"אני לא מחשרר אותו, והוא בכלל רצה להצטרף אלי, הוא לא ירצה גם ככה ללכת" אני אומר לה בכעס, מחזיר את לייט לכדור.
"אני לא רוצה אותך בכלל בתור שותפה, את סתם מעצבנת" אני אומר לה ומתחיל לחזור אל כיוון התחרות.
[b]
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אז קדימה בוא" אתה הולך אחרי רודי אל המזח, כעבור כמה דקות אתם עולים לספינה ואתם מתחילים לשוט, לפתע רודי יוצא מהחדר שלו, רוצה קרב 2 על 2 מולי?" שאל רודי. [/b][/quote]
"אוקיי!" אומר לרודי 'רודי בטוח ישתמש בפוקימוני לחימה, כך שלקיובון לא יהיה ממש סיכוי, אם אשתמש בו קודם אז אקטופאף ישאר וינצח!'.
הוט הוט תוקף בהיפנוזה ומרדים את סאנפלורה ואז הוא תוקף אותה בניקור אבל סאנפלורה לא מרגשה את המיתקפה, היא יושנת חזק.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
"אין לך ברירה אי אפשר להחליף זוגות בתחרות" אמרה מירי והלכה.
אתה מנסה ללכת גם אבל אתה רואה שלייטקיוו לא בא איתה הוא יושב לו מביט על השקיע של השמש, הוא ניראה עצוב.
"טוב בוא נתחיל צא ווילמר מקת גוף" אמר רודי והוציא ווילמר ענקי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa320.png[/img]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 8 2009, 05:26 AM
הוט הוט תוקף בהיפנוזה ומרדים את סאנפלורה ואז הוא תוקף אותה בניקור אבל סאנפלורה לא מרגשה את המיתקפה, היא יושנת חזק. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תפסיק לנקר ואז תעבור למהומה!" אני אומר לו ומצביע עליה.
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אתה יורד מהספינה ואתה רואה שיש יער ענקי באי הזה, אתה מחפש את העיר או פוקימונים ואתה לא מוצא, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מן היער.
[/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ במהרה לכיוון המקום ממנה נשמעה הצרחה.
[b]
"טוב בוא נתחיל צא ווילמר מכת גוף" אמר רודי והוציא ווילמר ענקי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa320.png[/img] [/b][/quote]
עוד לא הוצאתי פוקימון XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צא קיובון, מכת בומרנג
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
"אין לך ברירה אי אפשר להחליף זוגות בתחרות" אמרה מירי והלכה.
אתה מנסה ללכת גם אבל אתה רואה שלייטקיוו לא בא איתה הוא יושב לו מביט על השקיע של השמש, הוא ניראה עצוב.
[/b][/quote]
"לייט, אל תהיה עצוב, כולם משפלים" אני אומר ומתיישב לידו ומתחיל ללטף אותו.
"היית מצוין לדעתי!" אני אומר בהתלהבות ומחייך אליו.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 3 2009, 04:23 PM
[b] [color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
פתחתה רק את הדלת של החדר אבל בתוך החדר יש את הכלוב אותו לא פתחתה. [/b][/quote]
אני מחפש על הריצפה מפתח לכלוב
הוט הוט תקוף במהומה, ופוגע בסאנפלורה ומעיר אותה, סאנפלורה מתעצבנת ותופת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בהוט הוט חזק. ואז סאנפלורה תוקפת בריקוד עלים ומעיפה את הוט הוט על אחד הסלעים ופוגעת בו חזק.
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אתה רץ אל תוך היער אל המקום ממנו שמעתה את הצרחה, לפתע אתה רואה שני ילדים שכלואים בקורים של אריאדוסים עצבניים במיוחד שמתקרבים עליך במהירות.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr032.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4d_168.png[/img]
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה.
[color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
לפתע אתה חוטף זרם חשמלי חזק לייטקיוו לא רוצה שתגע בו, לפתע הוא מתחיל ללכת לכיוון העיר, אתה הולך אחריו אבל כל הזמן הוא מנסה לברוח לך.
[color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
אתה מחפש את המפתיח ואתה רואה שיש מלא מפתחות שדבוקים לתקרע, לפתע אתה ראה שהמנעול בצבע אדום וגם לכל מפתח יש צבע, אתה מחפש צבע אדום ומוצא אותו, הוא תקוע באמצע התיקרע.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:06 PM
הוט הוט תקוף במהומה, ופוגע בסאנפלורה ומעיר אותה, סאנפלורה מתעצבנת ותופת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בהוט הוט חזק. ואז סאנפלורה תוקפת בריקוד עלים ומעיפה את הוט הוט על אחד הסלעים ופוגעת בו חזק.
[/b][/quote]
"הוט הוט תתאושש ואז צא בניקור!" אני קורא ומקווה לטוב.
הוט הוט מנסה להתאושש ותוקף בניקור אבל סאנפלורה חומקת ותוקפת ביום שמש, סאנפלורה מקבלת כח מהשמש.