ארתור-
"וידוע לך מהם הסוגים של טורטרה?" שואל הילד בסקרנות
עומר-
בוויזל מנדנד את ראשו-נראה שזה מספיק לו. "איפה היית?" נשמע קולו של רובי, אתה מסתכל לאחור ורואה את רובי ופיליפ, "כאשר החלטת להיכנס לאזור הרעל החלטתי לקרוא לאמבולנס אבל שהגענו לא היית שם"
Printable View
ארתור-
"וידוע לך מהם הסוגים של טורטרה?" שואל הילד בסקרנות
עומר-
בוויזל מנדנד את ראשו-נראה שזה מספיק לו. "איפה היית?" נשמע קולו של רובי, אתה מסתכל לאחור ורואה את רובי ופיליפ, "כאשר החלטת להיכנס לאזור הרעל החלטתי לקרוא לאמבולנס אבל שהגענו לא היית שם"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:09 PM
[b] ארתור-
"וידוע לך מהם הסוגים של טורטרה?" שואל הילד בסקרנות [/b][/quote]
"כן עשב אדמה" אענה לו
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:09 PM
[b]
עומר-
בוויזל מנדנד את ראשו-נראה שזה מספיק לו. "איפה היית?" נשמע קולו של רובי, אתה מסתכל לאחור ורואה את רובי ופיליפ, "כאשר החלטת להיכנס לאזור הרעל החלטתי לקרוא לאמבולנס אבל שהגענו לא היית שם" [/b][/quote]
"אוי רובי פיליפ שכחתי ממכם" אני אומר להם ומספר להם הכל "כנראה מהלחץ שכחתי" אני אומר במין צחוק מתנצל "ויש לי עוד שלושה פוקימונים חדשים אני אומר ומוציא את כולם"
עומר-
אתה מוציא את כל הפוקימונים, כולם נראים צוות מעולה ביחד. "איפה מק?" שואל רובי בתהייה
ארתור-
"וחשוב שאם טוטרה היה פוקימון קל, אז איך הוא היה משתמש בהתקפות אדמה?" אומר הילד "עליך להבין שגרוטל אינו טרטוויג שהיה, כמו שאני מבין שנידקינג אינו נידורינו קליל ועליו ללמוד להילחם בדרך שונה"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:56 PM
[b] ניב-
"אבא שלי אמר שיש לך זמן עד מחר" אומרת טורה "אז אתה יכול ללכת למפעל הקרב" [/b][/quote]
"טוב, רוצה לבוא לראות את האלוף שלך בפעולה?" אומר ומעלה חיוך נבוח על הפנים
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:16 PM
[b] עומר-
אתה מוציא את כל הפוקימונים, כולם נראים צוות מעולה ביחד. "איפה מק?" שואל רובי בתהייה
[/b][/quote]
"אצל הפרופסור למה?"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:16 PM
[b] ארתור-
"וחשוב שאם טוטרה היה פוקימון קל, אז איך הוא היה משתמש בהתקפות אדמה?" אומר הילד "עליך להבין שגרוטל אינו טרטוויג שהיה, כמו שאני מבין שנידקינג אינו נידורינו קליל ועליו ללמוד להילחם בדרך שונה" [/b][/quote]
"אבל הוא עדיין לא טורטרה והוא עדיין לא פוקימון אדמה" אומר לו ואזאגיד לו "זה אומר שהוא עדיין יכול להיותץ מהיר לא?"
ניב-
"כן. מאוד מתוק מצדך להזמין אותי" היא אומרת ומסמיקה. שניכם הולכים למפעל הקרב-הוא ענקי בגודל לא נורמלי. אתם נכנסים ועומד איש בכניסה, "שלום! האם באתם כדי לאתגר את מוח מפעל הקרב?" שואל האיש בקול דק למדי
עומר-
"סתם רציתי לדעת" אומר רובי "אתה יודע שבסרולין נמצא אזור הקרב? אני ופיליפ נבוא לצפות בך"
ארתור-
"לא, הוא כבר עכשיו כבד כדי להיתכונן למשקל העצום שיהיה כאשר יהפוך לטורטרה. אחי הסביר את כל הנושא מאז שלכדתי את נידורן שלי וכיום הוא ידוקינג"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:24 PM
[b] ניב-
"כן. מאוד מתוק מצדך להזמין אותי" היא אומרת ומסמיקה. שניכם הולכים למפעל הקרב-הוא ענקי בגודל לא נורמלי. אתם נכנסים ועומד איש בכניסה, "שלום! האם באתם כדי לאתגר את מוח מפעל הקרב?" שואל האיש בקול דק למדי [/b][/quote]
"כן, אני כאן כדי לאתגר את מוח מפעל הקרב!"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:24 PM
[b] ארתור-
"לא, הוא כבר עכשיו כבד כדי להיתכונן למשקל העצום שיהיה כאשר יהפוך לטורטרה. אחי הסביר את כל הנושא מאז שלכדתי את נידורן שלי וכיום הוא ידוקינג" [/b][/quote]
"רוצה קרב?" אשאל אותו ואז גם אגיד לו "אני רוצה לבחון את הגרוטל שלי ואם הוא כבר מתחיל להתכונן למשקל איטי זה אומר שהוא קרוב להתפתחות לטורטרה לא ככה?"
[b]
עומר-
"סתם רציתי לדעת" אומר רובי "אתה יודע שבסרולין נמצא אזור הקרב? אני ופיליפ נבוא לצפות בך" [/b][/quote]
"או נהדר!" אני אומר להם ואנחנו מתחילם ללכת לאזור הקרב.
ניב-
"אוקיי" אומר האיש "אני אסביר לך על איך מתנהל הקרב. אתה תקבל 3 פוקימונים שהם מפותחים עד הסוף, לפני שתילחם במוח המפעל יהיו לך שתי קרבות, בכל קרב שתנצח תוכל לקחת אחד מהפוקימונים של היריב ולהוציא אחד משלך. ברור?"
ארתור-
"אין לי בעיה" אומר הילד "כך נוכל לבדוק אם הבנת את העיקרון של המשקל הכבד". "קדימה נידוקינג" אומר הילד "רעידת אדמה ואחר כך צא אליו באגרוף ממוקד"
עומר-
אתם מגיעים לאזור הקרב, "לפני שניכנס אני רוצה לידע אותך שלרוב גרטה משתמשת בפוקימוני לוחם" אומר רובי. אתם נכנסים לאזור הקרב ורואים בכניסה איש בבגדי קרטה, "האם באתם לאתגר את מוח האזור?" הוא שואל
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:37 PM
[b]
עומר-
אתם מגיעים לאזור הקרב, "לפני שניכנס אני רוצה לידע אותך שלרוב גרטה משתמשת בפוקימוני לוחם" אומר רובי. אתם נכנסים לאזור הקרב ורואים בכניסה איש בבגדי קרטה, "האם באתם לאתגר את מוח האזור?" הוא שואל [/b][/quote]
"שלום באתי לאתגר את גרטה" אני אומר לאיש
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 01:00 PM
[b] עומר-
חכה אתה כמה דקות כדי שאני יעדכן את בוויזל
-----------------------------
אתם הולכים בדרך ורואים אייפום-[img]http://i42.tinypic.com/wwdjxz.png[/img] מקפץ לו בדרך
ארתור-
בלדום מעיף את נידורינו בהנחתה עזה- נידורינו מתחיל להיסתחרר. "מתקפת זעם בכל הכוח" אומר הילד, בלדום הולך אל מאחוריו של נידורינו אבל נידורינו מסתובב והשניים מתנגשים בכוחות שווים-התוצאה היא תיקו. "תודה רבה על הקרב" אומר הילד "עכשיו הכל הולך להישתנות, הילד מוציא אבן ירח מהכיס, לאחר מכן הוא מניח אותה על נידורינו. נידורינו מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה, נידורינו היתפתח לנידוקינג-[img]http://i44.tinypic.com/2uhr0o0.png[/img]
לון-
אתה הולך למכון פיוטר, מתייצב בזירה-בקהל עשרות אנשים צופים. "הקרב יהיה של שני פוקימונים" מסביר השופט "למתמודד תיהיה האפשרות להחליף פוקימונים במהלך הקרב בעוד שלמנהיג המכון לא תיהיה. נא להתחיל". "צא קריינידוס" אומר ברוק וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא קריינידוס-[img]http://i40.tinypic.com/xfthkp.png[/img]
לורן-
אתה ממשיך במערה סבלאיי-[img]http://i41.tinypic.com/11m3o7n.png[/img]
ניב-
"כשאתה הלכת לסאפרי אני הלכתי לאתגר את אבי" אומרת טורה "הוא ניצח אותי בקרב ואחר כך התחיל להלל את עצמו על כמה שהוא בילתי מנוצח, אז אני אמרתי לו שחבר שלי הוא ברמה של האלוף ויכול לנצח אותו בקלות. אין לי חבר ברמה של האלוף ולכן אני צריכה שתאתגר את אבי-מסכים?" שואלת טורה ולאחר מכן מתחילה לפרוץ בבכי
מיכה-
אתה יוצא לבחוץ ורואה שם קלפה-[img]http://i42.tinypic.com/8wfe52.png[/img] [/b][/quote]
אני ימשיך בדרכי
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 23 2009, 02:37 PM
[b] ארתור-
"אין לי בעיה" אומר הילד "כך נוכל לבדוק אם הבנת את העיקרון של המשקל הכבד". "קדימה נידוקינג" אומר הילד "רעידת אדמה ואחר כך צא אליו באגרוף ממוקד" [/b][/quote]
"גרוטל תשתמש בעלי תער ככה שלא יצליח להגיע עלייך עם האגרוף הממוקד ואז תשתמש בספיגה"