-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 7 2009, 06:01 PM
[b]
ירין
"מאסטר צ'אי הונג דאן הוא משהו, כל השלושים תלמידים שלו קופצים עליו ביחד, 20 מהם עדיין נשארים לידו, ו10 מועפים לקירות, ואז ה10 חוזרים לקפוץ עליו, ועוד 10 מועפים הצידה. בזמן זה הוא עדיין מודע לסביבה שלו. אם אי פעם תגיע לסיארקוויל, תוכל להיות עד לזה." הוא אומר ואז מדיצ'ם מפיל אותו. "ואני אפילו לא יכול לדבר ולהלחם באותו זמן"
[/b][/quote]
"טוב..רוצה קרב?" אני שואל אותו
-
[b] ניתאי
מה לעשות שאני בקושי נמצא בבית. רגע, בוא נעשה עסקה, אני אמשיך את המשחק, ואתה תלמד במקומי באוניברסיטה הפתוחה?!
חוץ מזה, שקרבות נגד פוקימונים פראיים לא יגמרו אם לא תרצו לגמור אותם.
--
רטיקייט בוקשי מצליח לברוח מצל הלילה, והוא משתמש במתקפה מהירה, אך בגלל עייפותו הרבה מחטיא. [/b][/quote]
אני מדבר על זה שפוקימון צריך לספוג 676587657 מכות לפני שהוא נופל, וזה מייגע, זה מוציא חשק להגיב
-------------------------
"דחיפה!" אגיד לגסטלי
-
תמיר
טוב שאלה טובה.
לגבי האקשן, בכל עיר מתוכנן אירוע. מכיוון שברק לא פוגע באותו מקום פעמיים, לא תמיד אותו שחקן יהיה מרכזי באירוע. בעיר עם המכון הראשון, זה היה ירין, בעיר עם המכון השני זה הייתה אתה ודודי (שהתאבד מחוסר היכולת להלחם בקרב של 6 על בו זמנית), כאשר שחקני המשנה בזאוגוויל היו ניתאי וירין. אז בעקרון שחקן אחד מקבל חלק מרכזי, והשאר מקבלים משהו אחר. וחוץ מאירועי אקשן מוזרים, מה זה משחק פוקימון למעשה?
--
אתה מתקדם עוד בדרך לטאוב, כשאתה פוגש דנספרנס, אחד מפוקימוני הפרס.
ירין
"סביר להניח. המשחק הזה לא יכול להיות מתוחכם מדי נכון? 1 על 1. אני אעזר במדיצ'ם" הוא אומר.
ניתאי
אבל אתה לא חייב להביא אותו למצב של נפילה, אפילו ב'עייף' יש סיכוי שהוא ילכד. וזה רק נראה ארוך כי אני בקושי מגיב.
--
הדחיפה של גסלי פוגעת ברטיקייט, ורטיקייט משתמש בהתקפה מהירה ופוגע. רטיקייט נראה ממש עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 8 2009, 07:40 PM
[b]
ירין
"סביר להניח. המשחק הזה לא יכול להיות מתוחכם מדי נכון? 1 על 1. אני אעזר במדיצ'ם" הוא אומר.
[/b][/quote]
"מדיצ'ם אה..ביוטיפליי צאי! סופה ואז אבקת שיתוק!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 5 2009, 09:15 PM
[b]
מקס
טריקו מצליח לפגוע בסלוברו עם מכת הזנב ועם השאיבה.
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בכח על חושי כדי לגרום למים לגעוש מה שפוגע בטירקו. [/b][/quote]
"טריקו, תקפוץ לכיוונו של סלוברו ותשתמש באגרוף ואז במכת זנב מסובבת"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 8 2009, 08:40 PM
[b] תמיר
טוב שאלה טובה.
לגבי האקשן, בכל עיר מתוכנן אירוע. מכיוון שברק לא פוגע באותו מקום פעמיים, לא תמיד אותו שחקן יהיה מרכזי באירוע. בעיר עם המכון הראשון, זה היה ירין, בעיר עם המכון השני זה הייתה אתה ודודי (שהתאבד מחוסר היכולת להלחם בקרב של 6 על בו זמנית), כאשר שחקני המשנה בזאוגוויל היו ניתאי וירין. אז בעקרון שחקן אחד מקבל חלק מרכזי, והשאר מקבלים משהו אחר. וחוץ מאירועי אקשן מוזרים, מה זה משחק פוקימון למעשה?
--
אתה מתקדם עוד בדרך לטאוב, כשאתה פוגש דנספרנס, אחד מפוקימוני הפרס. [/b][/quote]
...
--
דאנספרס נשמע מעניין,נראה לי אני אשים אותו בשישיה שלי...
--
יש לי פוכדורים?אם לא אתה חייב לי אחד אחר שאני אוכל לתפוס!
--
"פוליאג צא!אקדח מים!"
-
ירין
לא חכם להשתמש בבפוקימון שנלחם קרב עקוב מדם לפני רגעים...
--
ביוטיפליי משתמש באבקת שיתוק ויכולת התנועה של מדי'צם הוגבלה רגעית. הסופה של ביוטיפליי פוגע.
"מדיצ'ם, השתמש באיגרוף של שיכורים!" אומר הלוחם. מדיצ'ם מתחיל לקפץ מרגל על רגל ולעשות תנועות מוזרות והוא פוגע בסוף בביווטיפליי
מקס
טריקו קופץ ופוגע בסלוברו עם שני ההתקפות.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו מתשמש באגרוף ממוקד ופוגע בטירקו.
תמיר
אין לך פוכדורים, אבל אני אארגן שזה יהיה מאוד נח, ותמצא פוכדור בדיוק מתי שתצטרך.
--
אקדח המים פוגע בדנספרס הלא מוכן. דנספרס משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 10 2009, 10:25 PM
[b]
תמיר
אין לך פוכדורים, אבל אני אארגן שזה יהיה מאוד נח, ותמצא פוכדור בדיוק מתי שתצטרך.
--
אקדח המים פוגע בדנספרס הלא מוכן. דנספרס משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג.[/b][/quote]
יאי!
--
מרדף?מה השם באנגלית?
--
"פוליאג,מכת זנב ואז אקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 10 2009, 09:25 PM
[b] ירין
לא חכם להשתמש בבפוקימון שנלחם קרב עקוב מדם לפני רגעים...
--
ביוטיפליי משתמש באבקת שיתוק ויכולת התנועה של מדי'צם הוגבלה רגעית. הסופה של ביוטיפליי פוגע.
"מדיצ'ם, השתמש באיגרוף של שיכורים!" אומר הלוחם. מדיצ'ם מתחיל לקפץ מרגל על רגל ולעשות תנועות מוזרות והוא פוגע בסוף בביווטיפליי
[/b][/quote]
חח אני כל כך מרוכז לבחור הסוג הנכון שאני שוכח שהוא נלחם הרגע..טוב עכשיו איןם מה לעשות...ביוטיפלי שוב סופת שיתוק ואז תדחוף אותו!!" אני אונמר
-
[b]
נאור
עצור.
תפתור את המשוואה הדיפרנציאלית הבאה:
f''(x)=(f'(x))^2.
אה רגע, אתה לא יודע מה זה משוואה דיפרנציאלית (גם אני לא, אבל יש לי מושג כללי)
זהו משל לכך, שאתה לא יכול להגיד לפוקימון לעשות משהו שאפילו אין לו שמץ של מושג איך לעשות. אתה צריך להסביר את המהות של המתקפה, וכיצד לבצעה.
[/b][/quote]
XD
אז לפחות תרמוז
~~
"סנוראנט תתרכז אני מאמין שאתה יכול!"אומר לו.
"תשתמש בנשיכת קרח,תעשה את זה ככה,תשתמש בנשיכה ותנסה לעשות אותה עם כמה שיותר קור כדי שזה יצא נשיכת קרח!"אסביר לסנוראנט.
-
תמיר
pursuit
--
דנספרס נפגע ממכת הזנב, ומאקדח המים, ואז הוא משתמש בגלגול ומצליח לפגוע בפוליוואג.
ירין
סופת שיתוק? פורש כסופה ואבקת שיתוק.
--
"מדיצ'ם, השתמש בעל חושי כדי לנסות לסובב את הסופה לצד השני, וכשהוא משתמש באבקת שיתוק, השתמש בבעיטת קפיצה גבוהה!" אומר הלוחם. ביוטיפליי מנסה להשתמש בסופה ומדיצ'ם מנסה להפוך את כיוונה, ובסופו של דבר כלום לא קורה. ביוטיפליי עובר לאבקת שיתוק, ומדיצ'ם קופץ ופוגע בביוטיפליי
נאור
אגב, פתרון כלשהו הוא f(x) = lnx (תבדוק(?)!)
--
כן זה הסבר מספק.
המתקפה פוגעת בסידוט, אבל אתה לא רואה יותר מדי שינוי בנזק על סידוט ביחס לנשיכה רגילה (זה נובע כי אפקט הוספת הקור עדיין חלש, והוא ישתפר עם הזמן). סידוט משתמש בדחיפה ופוגע בסנורנט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 12 2009, 09:36 PM
[b] תמיר
pursuit
--
דנספרס נפגע ממכת הזנב, ומאקדח המים, ואז הוא משתמש בגלגול ומצליח לפגוע בפוליוואג. [/b][/quote]
ממתי לדאנספרס יש גלגול?
--
"פוליאג,תנסה לעשות אקדח מים,אך שהמים לא ילכו קדימה אלא ירדו אליך ויעטפו אותך!ואז תעוף עליו במהירות בתנועה סיבובית!צא עכשיו,אקווה ג'ט!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 12 2009, 08:36 PM
[b]
ירין
סופת שיתוק? פורש כסופה ואבקת שיתוק.
--
"מדיצ'ם, השתמש בעל חושי כדי לנסות לסובב את הסופה לצד השני, וכשהוא משתמש באבקת שיתוק, השתמש בבעיטת קפיצה גבוהה!" אומר הלוחם. ביוטיפליי מנסה להשתמש בסופה ומדיצ'ם מנסה להפוך את כיוונה, ובסופו של דבר כלום לא קורה. ביוטיפליי עובר לאבקת שיתוק, ומדיצ'ם קופץ ופוגע בביוטיפליי
[/b][/quote]
"עכשיו יריית חוט לרגלליים שלו ואז רוח כסופה ודחיפה חזקה!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 12 2009, 08:36 PM
[b]
נאור
אגב, פתרון כלשהו הוא f(x) = lnx (תבדוק(?)!)
--
כן זה הסבר מספק.
המתקפה פוגעת בסידוט, אבל אתה לא רואה יותר מדי שינוי בנזק על סידוט ביחס לנשיכה רגילה (זה נובע כי אפקט הוספת הקור עדיין חלש, והוא ישתפר עם הזמן). סידוט משתמש בדחיפה ופוגע בסנורנט. [/b][/quote]
"טוב סנוראנט לא נוותר לו!,תרוץ לכיוון שלו מהר ותשתמש בדחיפה! ולפני שהוא יפול תשתמש בנגיחה בכל העוצמה!ואז כשהוא על הרצפה תנסה להשתמש בנשיכת קרח שוב רק תנסה להוציא יותר קור!" אומר לסנוראנט.
-
תמיר
מאז שסרבי קיים
--
המתקפה מצליחה, ודנספרס משיב בגלגול, ואז שניהם מתנגשים, והנזק הגדול יותר נגרם לדנספרס.
ירין
"מדיצ'ם, תברח מיריית החוט,ף ואחר השתמש בטייקוואנדו!" אומר הלוחם. מדיצ'ם בורח מיריית החוט קופץ ובועט בראש של ביוטיפליי. אם זה היה טיקוונדו, הוא היה מקבל 2 נקודות, אבל זה לא, ולכן ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע במדיצ'ם, ולאחר מכן הוא פוגע במדיצ'ם עם הדחיפה.
נאור
הדחיפה והנגיחה פוגעת בסידוט. סידוט מצליח להתאושש בזמן ולברוח משניכת הקרח, והוא משתמש בדחיפה ופוגע בסנורנט. סידוט נראה קצת עייף.