-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 03:09 PM
[b]
[b][i][u][color=gold]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"מה?!" צועקת האחות ג'וי "אני התנהגתי כמו רובוט? איך זה ייתכן? רגע תני לי להזכר..." היא אומרת ושוקעת במחשבות ארוכות ואז אומרת "אוי לא... תצאו מכאן עכשיו! כולם! יש לי היפנו בטיפול שעודדו אותו קצת יותר מדי להפנט... בגלל זה התנהגתי ככה... אני חייבת לרסן אותו... בינתיים צאו מכאן!" [/b][/quote]
אני נשארת ם ואומרת "אני צריכה שתרפאי את הפוקימונים שלי, זה די דחוף"
-
[b] [b][i][u][color=gold]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
אתה מאושר שהצלחת לברוח ממנה ואז אתה נתקל במשהו פרוותי וגדול. אתה מביט על הדבר ובהתחלה חושב שזה גרוולייט אבל אתה מבין שהפוקימון שנתקלת בו גדול יותר, מאיין יותר וכנראה חזק יותר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa059.png[/img]). אתה מזהה את ארקניין, מסרטי פשע בטלוויזיה. אתה יודע שהוא המפותח של גרוולייט. מרחוק אתה שומע את השוטרת ג'ני צועקת "תפוס אותו וביא אתו לפה ארקניין!". ארקניין מניף אותך ורץ איתך לשוטרת ג'ני. מה תעשה?
[/b][/quote]
"ג'יודוד,תשתמש בזרקית אבנים לפנינו ואז בבלימה על ארקניין,פדג'י תבוא לכאן ותשתמש על ארקניין בכנף פלדה!"
-
[b][i][u][color=orange]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"אז קודם אני צריכה שתעזרי לי להרגיע את היפנו, אחרת הפוקימונים שלך ישתגעו מעוצמת ההיפנוט או שהם יתנהגו כמו רובוטים. יש דרך להרגיע פוקימון מעודד, אבל ההיפנו מעודד יותר מדי. אני צריכה שתביאי לי את הספר "תופעות לוואי של פוקימונים מהספרייה שבחדר ההמתנה, טוב?" אומרת האחות ג'וי מתחילה לפנות אנשים ממרכז הפוקימונים.
[b][i][u][color=orange]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ג'יאודוד ופידג'י נמצאים בתוך הפוקדורים ודי קשה לך להגיע אליהם בזמן שארקניין לות אותך =/... תצטרך למצוא דרך בכוחות עצמך להחלץ מארקניין.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 03:56 PM
[b] [b][i][u][color=orange]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ג'יאודוד ופידג'י נמצאים בתוך הפוקדורים ודי קשה לך להגיע אליהם בזמן שארקניין לות אותך =/... תצטרך למצוא דרך בכוחות עצמך להחלץ מארקניין. [/b][/quote]
אני מנסה למשוך לארקניין ברעמתו כדי לגרום לו כאב ולופת את ידי סביב ראשו כדי לחנוק אותו
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 02:13 PM
[b]
[b][i][u][color=darkgray]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מביט סביבך ורואה רק את חדר ההמתנה. אתה מרגיש שמהו עוקב אחרייך אבל אתה לא יודע מה. אתה מסתובב סביב לא רואה דבר אבל אתה בטוח שהחלום שלך היה חלום שמרמז על העתיד. אתה מרים פנס ומחפש איזה משהו שראית בחלום. אתה לא רואה דבר. ואז, בדיוק שאתה עומד להניח את הפנס אתה רואה ספר בשם "[i]חלומות והפירוש שלהם[/i]". האם תיקח את הספר? [/b][/quote]
כמובן! אני יתחיל לקרוא בו
-
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ארקניין מופתע מהכאב ומפיל אותך. הוא נראה עצבני מאוד והמום מאוד. זו ההזדמנות שלך להוציא את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם כנגדו! "ארקניין, סיחרור אש!" אומרת השוטרת ג'ני. ארקניין מתחיל לאגור אש בפיו. את חייב למהר!
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מגיע לתוכן העניינים. אתה רואה שם "[i]מבוך[/i]". אתה יורד למטה קצת ורואה "[i]מבוך פתור שבסופו נמצא דבר מה התוקף את המוצא[/i]". אתה עובר לעמוד של זה ומתחיל לקרוא:
[i]כאשר אדם חולם על [b]מבוך שבסופו נמצא דבר מה התוקף את המוצא[/b] זה סימןשהמוצא הולך למצוא דבר מה או ללכוד פוקימון שלאחר מכן יפעל כנגדו/ לא יקשיב לו (נגיד אוכל משתק, או פוקימון לא ממוקשב התוקף את המאמן שלו). החלום הנפוץ ביותר הוא מציאת פוקדור שבוהק באור כחול וממנו יוצא טנגרות' ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa465.png[/img]) המתחיל לברח ואז תוקף. זה סימן שתלכוד פוקימון גדול וחזק שלא יקשיב לך בהתחלה אבל תצליח לרסן אותו בהמשך.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 04:25 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ארקניין מופתע מהכאב ומפיל אותך. הוא נראה עצבני מאוד והמום מאוד. זו ההזדמנות שלך להוציא את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם כנגדו! "ארקניין, סיחרור אש!" אומרת השוטרת ג'ני. ארקניין מתחיל לאגור אש בפיו. את חייב למהר! [/b][/quote]
"ג'יודוד צא!" אני אומר במהירות ומוציא את ג'יודוד "תשתמש בבלימה על ארקניין,מהר!,פדג'י!,צא!,תעזור לג'יודוד בעזרת כנף פלדה!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 03:56 PM
[b] [b][i][u][color=orange]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"אז קודם אני צריכה שתעזרי לי להרגיע את היפנו, אחרת הפוקימונים שלך ישתגעו מעוצמת ההיפנוט או שהם יתנהגו כמו רובוטים. יש דרך להרגיע פוקימון מעודד, אבל ההיפנו מעודד יותר מדי. אני צריכה שתביאי לי את הספר "תופעות לוואי של פוקימונים מהספרייה שבחדר ההמתנה, טוב?" אומרת האחות ג'וי מתחילה לפנות אנשים ממרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
אני הולכת לחדר ההמתנה ומתחילה לחפש את הספר
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 04:25 PM
[b]
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מגיע לתוכן העניינים. אתה רואה שם "[i]מבוך[/i]". אתה יורד למטה קצת ורואה "[i]מבוך פתור שבסופו נמצא דבר מה התוקף את המוצא[/i]". אתה עובר לעמוד של זה ומתחיל לקרוא:
[i]כאשר אדם חולם על [b]מבוך שבסופו נמצא דבר מה התוקף את המוצא[/b] זה סימןשהמוצא הולך למצוא דבר מה או ללכוד פוקימון שלאחר מכן יפעל כנגדו/ לא יקשיב לו (נגיד אוכל משתק, או פוקימון לא ממוקשב התוקף את המאמן שלו). החלום הנפוץ ביותר הוא מציאת פוקדור שבוהק באור כחול וממנו יוצא טנגרות' ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa465.png[/img]) המתחיל לברח ואז תוקף. זה סימן שתלכוד פוקימון גדול וחזק שלא יקשיב לך בהתחלה אבל תצליח לרסן אותו בהמשך.[/i] [/b][/quote]
"טוב.. אז בוא נמשיך לישון!" אני אומר ולוקח את הספר איתי
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 7 2009, 09:55 AM
[b]
[b][i][u][color=purple]דודי:[/color][/u][/i][/b]
"כמעט" אומרת האחות ג'וי "הוא עוד ישן אבל הוא נראה יותר טוב ממקודם. אני בטוחה שברגע שהוא יתעורר, הוא יהיה בסדר גמור. אבל תגיד לי, אין לך עוד פוקימונים? אם כן, תביא לי לטפל גם בהם. ואל תדאג בקשר לגסטלי, הוא יהיה בסדר גמור. אם אתה רוצה, אתה יכול לבוא לראות אותו ואחרי זה לתת לי לטפל בשאר הפוקימונים שלך."
[/b][/quote]
אני אומר:
"הינה קחי את כולם תטפלי בהם"
-
[b] [b][i][u][color=gold]לני:[/color][/u][/i][/b]
"תחמוק טיירניטר" אומר המאמן בשלווה אבל להפתעתו ולשימחתך, הוא לא מתחמק כיוון שהוא עוד לא רגיל לגוף החדש, הגדול והחזק שלו. קרן הבועות פוגעת בו ישירות ומסחררת אותו מעט. לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בחיתוך בועות מתכתי ופוגע בטיירניטר ומפיל אותו. "טיירניטר לא מסוגל להלחם!" מודיע השופט "פרינפלאפ מנצח, מה שאומר שלני הוא המנצח!". "לא!!!" צועק המאמן "אני לא מאמין! הפסדתי! טוב, אין ברירה אלה להתאמן! תחזור טיירניטר!" הוא מחזיר את טיירניטר לפוקדור ורץ לשיחים לחפש פוקימונים. 'ניצחתי! ועוד בדיוק בזמן כדי להיפגש עם מר מיסתורי ליד מכון החרק' אתה חושב לעצמך. [/b][/quote]
אני חושב על זה ואז הולך למכון החרק.
-
[b][i][u][color=skyblue]ג'ק:[/color][/u][/i][/b]
אברה מנער את ראשו ומביט סביב. הוא רואה אותך ונלחץ ומשתמש בטלפורט ונעלם. אתה מחפש אחריו, מודאג מאוד ואז אתה שומע למעלה לחשושים. אתה מביט למעלה ורואה את אברה יושב על אחד ממוטות התקרה במעבדה ומביט בך. איך תגיע אליו?
[b][i][u][color=skyblue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ג'יאודוד ופידג'י יוצאים מהפוקדורים. ג'יאודוד מתקדם לכיוון של ארקניין במהירות בזמן שפידג'י עף למעלה כדי לצבור תאוצה. לפתע הוא מקפל את הידיים שלו ומתחיל להתגלגל. ג'יאודוד משתמש בגילגול! אבל המתקפה עדיין חדשה לו וכשהוא פוגע בארקניין הוא לא גורם הרבה נזק אבל בגלל יתרון הסוגים, בכל זאת ארקניין נפגע חזק. "ארקניין, התנגשות ג'יגה!" אומרת השוטרת ג'ני. ארקניין מתחיל לרוץ ואז מוקף באור סגול. אתה מבין שכנראה זו התקפה חזקה שתחסל את ג'יאודוד. לפני שאתה מספיק לצעוק לג'יאודוד להתחמק, ארקניין נעצר. אתה רואה שפידג'י פגע בו עם כנף פלדה ועצר אותו! ארקניין נוהם אבל בגלל שהתקיף בהתנגשות ג'יגה, הוא צריך להטען ורק אז יוכל לתקוף שוב. מה תעשה?
[b][i][u][color=skyblue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
את מתחילה לחפש את הספר ואז רואה פוקדור מונח שם. הפוקדור נע מעט אבל לא נראה שהוא שיך למישהו או שמישהו רוצה בו כי יש עליו אבק שיכול להצטבר רק אחרי שבוע שלא נגעו בו. את מסיטה מבט ממנו ומחפשת את הספר. את מוצאת את הספר, לוקחת אותו אבל משהו גורם לך לעצור. את מביטה שוב בפוקדור ורואה שהוא זז במהירות, כאילו מה שנמצא בפנים ממש רוצה לצאת וממש רעב וממש פצוע. הפוקדור נע ונע בפראות. מה תעשי?
[b][i][u][color=skyblue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם למיטה ואז מסתכל שוב על תמונת הפוקימון. אתה אט אט מזהה את הפוקימון מהחלום שלך. אתה נבהל ושומט את הספר. אתה מתחיל לדאוג נורא שמא תלכוד פוקימון שלא יהיה ממושמע ויתקוף אותך. אתה עירני לגמרי ומבוהל מאוד. אתה מנסה להזכר בעוד פרטים מהחלום שלך- היו שם עשבים. הרבה עשבים שלא היו חלק מהמבוך והקרקע הייתה חולית ורכה. האם תבדוק מה הפירוש של הדברים האלו?
[b][i][u][color=skyblue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומובילה אותך לחדר מסויים. אתה רואה שם את גסטלי, מרחף רק כמה סנטימטרים מהקרקע. את רואה שהוא כמעט והחלים לגמרי. לפתע האחות ג'וי קוראת לך מהחדר הסמוך: "דודי, בוא מהר! אתה חייב לראות משהו עכשיו! אתה לא תאמין! אבל בוא לפני שיהיה מאוחר!"
[b][i][u][color=skyblue]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקרב למכון החרק ורואה תנועה בצללים. אתמתקרב ורואה איש עם מסכה וגלימה סגולה. "נו, נו, נו... מי זה אם לא הטיפוס הסקרן שלנו. בטח אין לך מושג למה קראתי לך הנה. טובתראה, אסור לי לתת לך לחבל במשימה שלי, אז הבאתי אותך הנה כדי להשכיח מהמוח שלך הכל. ואני אעשהאת זה עם חבר טוב שלי. צא!" הוא צועק ומוציא מהפוקדור שלו פוקימון דמוי מומיה עם עין אחת אדומה, מעיין גלימה שמגיעה מהראש, שיניים בולטות וידיים מרחפות ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa356.png[/img]) "תכירו" אומר האיש המסתורי "ילד- דאסקלופס, דאסקלופס, אגרוף רעם על הילד". מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 8 2009, 09:19 AM
[b]
[b][i][u][color=skyblue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתקדם למיטה ואז מסתכל שוב על תמונת הפוקימון. אתה אט אט מזהה את הפוקימון מהחלום שלך. אתה נבהל ושומט את הספר. אתה מתחיל לדאוג נורא שמא תלכוד פוקימון שלא יהיה ממושמע ויתקוף אותך. אתה עירני לגמרי ומבוהל מאוד. אתה מנסה להזכר בעוד פרטים מהחלום שלך- היו שם עשבים. הרבה עשבים שלא היו חלק מהמבוך והקרקע הייתה חולית ורכה. האם תבדוק מה הפירוש של הדברים האלו?
[/b][/quote]
עכשיו! מהר! אני בודק ברגע זה
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 8 2009, 09:19 AM
[b] [b][i][u][color=skyblue]ג'ק:[/color][/u][/i][/b]
אברה מנער את ראשו ומביט סביב. הוא רואה אותך ונלחץ ומשתמש בטלפורט ונעלם. אתה מחפש אחריו, מודאג מאוד ואז אתה שומע למעלה לחשושים. אתה מביט למעלה ורואה את אברה יושב על אחד ממוטות התקרה במעבדה ומביט בך. איך תגיע אליו?
[/b][/quote]
אני צועק לו: "אברה מה קרה לך?", "חכה אני בא לקחת אותך" ואני מתחיל לטפס על המוטות במעבדה בתושיה אל עבר אברה
-