-
דודי
שינקס מביט אליך בתמיהה כשאתה אומר מתקפת ברק, והוא פשוט מבצע דחיפה. פוצ'יאנה מבחין בו ובמצע דחיפה גם. שניהם מתנגשים ונהדפים לאחור
ירין
"אה... נלחמתי בו בקרב. והבסתי אותו, ואז שאלתי אותו כל מיני שאלות וזה מה שהוא סיפר לי. אז הגיעו השוטרים והתנפלו עליו, ואז אתה הגעת" הוא אומר לך ושוב מתכונן ללכת.
יומן התעדכן:
ביררת מי זה האיש המוזר הזה, אך כעת יש משימה כללית הרבה יותר, לברר מה זה 'צוות נאילא'.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:09 PM
[b]
ירין
"אה... נלחמתי בו בקרב. והבסתי אותו, ואז שאלתי אותו כל מיני שאלות וזה מה שהוא סיפר לי. אז הגיעו השוטרים והתנפלו עליו, ואז אתה הגעת" הוא אומר לך ושוב מתכונן ללכת.
יומן התעדכן:
ביררת מי זה האיש המוזר הזה, אך כעת יש משימה כללית הרבה יותר, לברר מה זה 'צוות נאילא'. [/b][/quote]
"רגע! מי זה צוות נאילא?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:09 PM
[b] דודי
שינקס מביט אליך בתמיהה כשאתה אומר מתקפת ברק, והוא פשוט מבצע דחיפה. פוצ'יאנה מבחין בו ובמצע דחיפה גם. שניהם מתנגשים ונהדפים לאחור
[/b][/quote]
אני אומר:
"מה שינקס אתה לא יודע מכת ברק?????
טוב אז תישתמש בנשיכה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:38 PM
[b] ניתאי
מגבי דוחף גם, וורמפל שוב נעדף לאחור, וורמפל נראה די תשוש. [/b][/quote]
"אני מקווה שהבנתי איך עושים את זה" אני אומר בשקט וזורק פוכדור על וורמפל
-
ירין
"אין לי מושג. פעם ראשונה ששמעתי עליהם. אבל... היה ביצור הזה משהו לא בדיוק אנושי. אני מאמין שאני אבקש מהמשטרה כשאני אלך למסור את העדות שלי לחקור את העניין. בינתיים אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות." הוא אומר ושוב מתכונן ללכת
דודי
תקרא את ההערה בנוגע לכך שפוקימונים יודעים בהתחלה רק מתקפות טריוואיליות, וצריך ללמד ואתם מתקפות מורכבות יותר
--
שינקס רץ לנשוך את פוצ'יאנה, והוא נושך אותו, אל פוצ'יאנה בועט בשינקס ומשתחרר, והוא מתכוון להשתמש בדחיפה.
ניתאי
הכדור נזרק וורמפל נכנס לתוכו, ואחרי כמה רעידות הפוכדור נעצר. לכדת וורמפל, יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:19 PM
[b] ירין
"אין לי מושג. פעם ראשונה ששמעתי עליהם. אבל... היה ביצור הזה משהו לא בדיוק אנושי. אני מאמין שאני אבקש מהמשטרה כשאני אלך למסור את העדות שלי לחקור את העניין. בינתיים אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות." הוא אומר ושוב מתכונן ללכת
[/b][/quote]
"רגע! אתה יודע איזה פוקימונים טובים שאני יכול לתפוס?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:19 PM
[b]
דודי
תקרא את ההערה בנוגע לכך שפוקימונים יודעים בהתחלה רק מתקפות טריוואיליות, וצריך ללמד ואתם מתקפות מורכבות יותר
--
שינקס רץ לנשוך את פוצ'יאנה, והוא נושך אותו, אל פוצ'יאנה בועט בשינקס ומשתחרר, והוא מתכוון להשתמש בדחיפה.
[/b][/quote]
"שינקס תיתחמק ואז שוב נשיכה"
-
ירין
הוא מגחח
"כל פוקימון הוא טוב, אם מסתכלים עליו מנק' מבט מסויימת. חוץ מזה שאני לא אתן לך עצות שיעזרו לך לנצח אותי. תאמין לי אתה תסתדר, תאמין בהם. הם עושים כל מה שהם יכולים. אני מצפה לקרב איתך ירין, ולו רק כדי להוכיח שאתה לא קשור לפושע הזה.
דודי
שינקס כמעט מתחמק לחלוטין אך נפגע קצת, כי לא התחמק לגמרי. בגלל שפוצ'יאנה כל כך קרוב הנשיכה פוגעת בפו'ציאנה, והוא נושך את שינקס בחזרה.
-
לעזאזל, בטעות לחצתי על שלח פעמיים. סליחה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:10 PM
[b] מקס
הפוכדור פוגע בסטארלי, ולאחר מספר רעידות הוא נעצר. לכדת סטארלי, יעודכן כעת. [/b][/quote]
"ייש לי סטארלי!!" אני צועק ולוקח את הפוקדור שבו סטארלי, אני מחבק את צ'ארמנדר
"תודה" אני אומר לצ'ארמנדר ומחזיר אותו לפוקדור ומסתכל סביב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:28 PM
[b] ירין
הוא מגחח
"כל פוקימון הוא טוב, אם מסתכלים עליו מנק' מבט מסויימת. חוץ מזה שאני לא אתן לך עצות שיעזרו לך לנצח אותי. תאמין לי אתה תסתדר, תאמין בהם. הם עושים כל מה שהם יכולים. אני מצפה לקרב איתך ירין, ולו רק כדי להוכיח שאתה לא קשור לפושע הזה.
[/b][/quote]
תזכור לסגור מרכאות (")
--------
"אני לא! נתראה!" אני אומר ומתחיל לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:38 PM
[b]
תמיר
התכוונתי לכך שהן נהיות קצת מורחבות כי חלק מהאנרגיה מתבזבז לחום שגורם לכל מיני חלקיקים בתוך היד שלך לזוז ולהרחיב מעט את היד.
גיבל מתנשף קצת ולבסוף מתרכז. הוא הוא שוב מתרכז, אתה רואה איזה וריד אחד בולט לו על היד (כמו שעושים באנימות למיניהם), ואז הוא מנסה שוב, ויש שריטות עוד קצת עמוקות יותר על העץ. לאחר מכן גיבל פשוט מתיישב על הרצפה ומתחיל להתנשף.
[/b][/quote]
*פששש,איזה פיזיקאי*
"כל הכבוד גיבל" אני אומר לו "תשב תנוח..."
אחרי זה אני שואל את הופיפ:"אתה רוצה לנסות ללמוד בינתיים [url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Energy_Ball_(move)]כדור אנרגיה[/url]?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:28 PM
[b]
דודי
שינקס כמעט מתחמק לחלוטין אך נפגע קצת, כי לא התחמק לגמרי. בגלל שפוצ'יאנה כל כך קרוב הנשיכה פוגעת בפו'ציאנה, והוא נושך את שינקס בחזרה. [/b][/quote]
"שינקס דחיפה עכשיו!"
-
מקס
אתה מסתכל סביב ואתה רואה ממרחק מה קריקטוט יושב על עץ
ירין
כמובן
--
הג'יגליפפים והקלפרים שברשת מתחילים לצאת החוצה ומתפזרים ברחבי השמורה, אבל ג'יגליפף אחד הולך לכיוון שלך.
תמיר
אני מקווה שלא אמרת את זה בציניות, אמנם זה באמת לא הגיוני שמה שקרה נראה לעין, אבל היד שלו כן צריכה להתרחב ב"הזרמת האנרגיה" הזאת.
--
מכיוון שלהופיפ אין כתפיים למשוך בהם, אז הוא עשה הבעה שמדמה את זה, או בקיצור, לא אכפת לו לנסות.
דודי
שינקס מתקשה לדחוף את פוצ'יאנה במיוחד כשהם נושכים אחד את השני ם.ם. שניהם משתחררים מהנשיכה של השני, ורצים זה אל זה בדחיפה, ושניהם פוגעים. פוצ'יאנה מתחיל להתעייף, אך שינקס עדיין לא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:40 PM
[b]
ירין
כמובן
--
הג'יגליפפים והקלפרים שברשת מתחילים לצאת החוצה ומתפזרים ברחבי השמורה, אבל ג'יגליפף אחד הולך לכיוון שלך.
[/b][/quote]
"היי גיגליפף, רוצה להיות בצוות שלי?" אני שואל אותו