נדב:
"אין לבלבאזור שלך סיכוי נגד טאדי שלי "הוא אומר בשחצנות .
"טאדי תשתמש בדמעות מזויפות "הוא אומר וולפתע טאדיאורסה מתחיל לבכות בלי סוף בלבאזור מתחיל להתקרב אליו בשביל לנחם אותו .
מה תעשה?
Printable View
נדב:
"טאדי תשתמש בדמעות מזויפות "הוא אומר וולפתע טאדיאורסה מתחיל לבכות בלי סוף בלבאזור מתחיל להתקרב אליו בשביל לנחם אותו .
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:34 AM
[b] נדב:
מה תעשה? [/b][/quote]
"בלבזאור, אל תאמיני לזה, הוא יתקוף אותך כשאת לא מוכנה!" אני אומר לה.
"תתפסי אותו בעזרת גפן מצליפה ותשלחי עליו כבר זרע עלוקה!"
נדב:
אתה אומר לבלבאזור את הדברים מאוחר מידי והיא כבר קרובה לטאדיאורסה"עכשיו טאדי תשתמש בליקוק ואז בשריטה"הוא אומר שלפתע טאדיאורסה משתמש בליקוק שמעביר צמרמורת בבלבאזור ואז משתמש בשריטה חזקה שמרתקת אותה לריצה .
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:40 AM
[b] נדב:
אתה אומר לבלבאזור את הדברים מאוחר מידי והיא כבר קרובה לטאדיאורסה"עכשיו טאדי תשתמש בליקוק ואז בשריטה"הוא אומר שלפתע טאדיאורסה משתמש בליקוק שמעביר צמרמורת בבלבאזור ואז משתמש בשריטה חזקה שמרתקת אותה לריצה .
מה תעשה? [/b][/quote]
"בלבזאור, תשתמשי בגפן מליפה בשביל לקום ולקבל תנופה, ואז תשתמשי בדחיפה כשאת בתנופה אל עבר טאדיאורסה, וכשאת בטווח 0 תשלחי זרע עלוקה!"
נדב:
טאדיאורסה בא להשתמש עוד פעם בליקוק אבל בלבאזור מתחמק בעזרת הגפן מצליפה ועולה למעלה ואז נופל על טאדיאורסה עם דחיפה שמעיפה אותו אחורה וישר אחרי זה בלבאזור משתמש בזרע עלוקה שנתפס על הראש של טאדיאורסה.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:45 AM
[b] נדב:
טאדיאורסה בא להשתמש עוד פעם בליקוק אבל בלבאזור מתחמק בעזרת הגפן מצליפה ועולה למעלה ואז נופל על טאדיאורסה עם דחיפה שמעיפה אותו אחורה וישר אחרי זה בלבאזור משתמש בזרע עלוקה שנתפס על הראש של טאדיאורסה.
מה תעשה? [/b][/quote]
"טוב בלבזאור, תרימי את טאדיאורסה בגפן מצליפה ורסקי אותו על האדמה, ואז תשתמשי שוב בדחיפה!"
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 11 2009, 03:50 AM
[b] "טוב בלבזאור, תרימי את טאדיאורסה בגפן מצליפה ורסקי אותו על האדמה, ואז תשתמשי שוב בדחיפה!" [/b][/quote]
בלבאזור מרים את טאדיאורסה לאוויר שלפתע מתחיל לבכות "לא שוב לעזאזל למה היית חייב להרים אותו לגובה "הוא אומר אם מבט עצבני .
בלבאזור מוריד את טאדיאורסה שממשיך לבכות עד שהוא נרדם .
ובלבאזור הוא המנצח בקרב .
"אין לי צורך בפוקימון כזה בכיין" הוא אומר בזמן שהוא זורק את הפוכדור של טאדיאורסה על הריצפה ושובר אותו עם הרגל .
"דרך הגב קוראים לי ניק תזכור את השם הזה "הוא אומר לך עם מבט אדיש.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:54 AM
[b] בלבאזור מרים את טאדיאורסה לאוויר שלפתע מתחיל לבכות "לא שוב לעזאזל למה היית חייב להרים אותו לגובה "הוא אומר אם מבט עצבני .
בלבאזור מוריד את טאדיאורסה שממשיך לבכות עד שהוא נרדם .
ובלבאזור הוא המנצח בקרב .
"אין לי צורך בפוקימון כזה בכיין" הוא אומר בזמן שהוא זורק את הפוכדור של טאדיאורסה על הריצפה ושובר אותו עם הרגל .
"דרך הגב קוראים לי ניק תזכור את השם הזה "הוא אומר לך עם מבט אדיש.
מה תעשה? [/b][/quote]
"אני לא ארצה לזכור שם של ילד כל כך מגעיל!" אני רוטן ורץ אל עבר טאדיאורסה ומנסה להעיר אותו.
"אתה בסדר?" אני שואל אותו.
נדב :
"מה שתגיד "הוא אומר בגיחוח בזמן שהוא יוצא מהזירה .
שאתה הולך לראות מה קרה עם טאדיאורסה אתה רואה מלא חבלות על כל גופו הקטן .
שאתה מנסה להעיר אותו הוא מתעורר ונרדם שוב .
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:58 AM
[b] נדב :
"מה שתגיד "הוא אומר בגיחוח בזמן שהוא יוצא מהזירה .
שאתה הולך לראות מה קרה עם טאדיאורסה אתה רואה מלא חבלות על כל גופו הקטן .
שאתה מנסה להעיר אותו הוא מתעורר ונרדם שוב .
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מוציא פוקדור ריק וזורק אותו בעדינות על טאדיאורסה, ורץ אל עבר ניק.
"אתה סתם ילד מגעיל!" אני צורח ומתנפל עליו.
אני מתחיל לתת לו אגרופים באזור החזה בכדי שיבין שהוא ילד גועלי.
נדב :
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
---------
אתה משליך פוכדור לכיוונו של טאדיאורסה ואז מתחיל לרוץ לעברו של ניק אתה מנסה לתת לו אגרוף אבל מישהו תופס אותך ולוקח אותך משם שאתה מסתובב אתה רואה שזה אח שלך שאומר לך "אתה רואה למה התכוונתי שאמרתי שאתה מסתבך ?"הוא שואל אותך.
אחריי שאתה נרגע אתה הולך לקחת את הפוכדור של טאדיאורסה ואתה רואה שהוא לא שם !
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 04:04 AM
[b] נדב :
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
---------
אתה משליך פוכדור לכיוונו של טאדיאורסה ואז מתחיל לרוץ לעברו של ניק אתה מנסה לתת לו אגרוף אבל מישהו תופס אותך ולוקח אותך משם שאתה מסתובב אתה רואה שזה אח שלך שאומר לך "אתה רואה למה התכוונתי שאמרתי שאתה מסתבך ?"הוא שואל אותך.
אחריי שאתה נרגע אתה הולך לקחת את הפוכדור של טאדיאורסה ואתה רואה שהוא לא שם !
מה תעשה? [/b][/quote]
"לעזאזל, איפה הכדור הזה?" אני חושב בליבי ומתחיל לחפש אותו בסביבה.
"בלבזאור, תחפשי גם את" אני אומר לבלבזאור.
נדב:
אתה מוציא את בלבאזור שתעזור לך לחפש ואחריי כמה דקות אתה רואה את בלבאזור חוזרת אליך עם הפוכדור של טאדיאורסה .
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 04:09 AM
[b] נדב:
אתה מוציא את בלבאזור שתעזור לך לחפש ואחריי כמה דקות אתה רואה את בלבאזור חוזרת אליך עם הפוכדור של טאדיאורסה .
מה תעשה? [/b][/quote]
"תגיד דיוויס, יש פה אחיות ג'ואיות כאלה שיכולות לרפא את טאדיאורסה?" אני שואל אותו בתקווה שתשובתו תהיה חיובית.
"הא תביא לי את הפוכדור ואני יחזיר לך אותו עוד שתי דקות בנתיים יש לך עוד קרב לעשות "הוא אומר לך בזמן שהוא מתחיל לרוץ עם הפוכדור שלך .
מה תעשה?