-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 17 2009, 11:25 AM
[b]
ניב-
אתה מוציא את הפוכדור וסורק את הפוקימון- לאחר מספר שניות הפוקידע אומר:"זהו סנטרט".לאחר מכן אתה מוציא את טוטודייל אך נראה שהסנטרט שקוע חזק שינה.
[/b][/quote]
"עדיין ישן,אה?,טוטודייל,בוא תעיר אותו בעזרת אקדח מיים!"אני מורה לו.
'הסנטרט הזה שלי!'אני חושב בשמחה.
-
[color=#FDD017][SIZE=4][i][b]בקרוב יהיה פיצוי על ההלילה הלבן שלא היה פעילות במשחק=][/b][/i][/color][/SIZE]
[color=#FA1111][i][b]יוסי-
בויזל יוצא מהפוכדור ומסתכל לכל הכוונים בתהדמה..
לאחר מכה שניות הוא מבחין בך ושומע שאתה אומר לו ליתקוף את שינקס, לאחר מספר שניות עולה לו חיוך גדול על הפנים ונראה שהוא מאד שמח, לאחר שנייה הוא קופץ לאוויר ותוקף את שינקס בבום על קולי חזק ומהיר על שינקס שלא מבים מה קוןרה ונפגע, שינקס מותח על הרצפה ומתעלף על המקום.[/b][/i][/color]
[color=#737CA1][i][b]עומר-
טדי מהנהן ותוקף את זיגזגון בחמידה אך זיגזגון חומק ותוקף באקדח מים שפוגע בטדי שבדיוק עמד ליתקוף את זיגזגון בשריטות ובכך עוצר אותו ומפיל אותו על האדמה. ריק אומר :"עבודה טובה זיגזגון עכשיו תקוף בגל רעם" וזיגזגון מתחיל ליטעון את החשמל.[/b][/i][/color]
[color=#800517][i][b]מתן-
שכחתי לאמר לך על פתיחת עמוד 15 אתה יכול לבחור TM אחד מכל הTM שפוניטה יכול ללמוד וללמד אותו =]
~~~~~~~~~~~~~
פוניטה עומד ליתקוף אותם בגחלת אך הם כבר ברחו והשאירו שם את קריקטון לבד על האדמה.[/b][/i][/color]
[color=#306754][i][b]אופיר-
אתה מתקדם אל האגם וממש לפני האגם עוצרים אותך חבורה של בידופים-
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img];[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img];[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img].[/b][/i][/color]
[u][b]דודי-
תגיב שוב לא הגבת לתגובה הנכונה ..[/b][/u]
[color=#736AFF][i][b]תמיר-
"כן למה אתה שואל, דרך אגב שמי קורי מה שמך" הוא עונה ובזמן שהוא מסיים לחלוב את המילטנק וקם.[/b][/i][/color]
[color=#ADA96E][i][b]טום-
הצלפת זנב זו לא מתקפה פיזית..
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל רץ אליו ותוקף בהצלפת זנב שלא כל כך פוגעת בו,סטארלי תוקף במכת הכנף ופוגע בסקווירטל וכך מתיח אותו על האדמה.[/b][/i][/color]
[color=#F88017][i][b]ניב-
טוטודייל מסתכל עלייך ומחייך, לאחרר כמה רגעים הוא פןתח את פייו ומשם יוצא אקדח מים גדול שעף הישר על סנטרנט הסכן שנבהל מאד ומתחיל לבכות.[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 17 2009, 10:51 PM
[b] [color=#800517][i][b]מתן-
שכחתי לאמר לך על פתיחת עמוד 15 אתה יכול לבחור TM אחד מכל הTM שפוניטה יכול ללמוד וללמד אותו =]
~~~~~~~~~~~~~
פוניטה עומד ליתקוף אותם בגחלת אך הם כבר ברחו והשאירו שם את קריקטון לבד על האדמה.[/b][/i][/color]
[/b][/quote]
אני רוצה זנב ברזל. ותודה. כל כמה עמודים מקבלים פרס?
-----------------------------
"פוניטה, אל תתקוף אותו" אני אומר לפוניטה.
"חזור!"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
אני ממשיך ללכת לכיוון אגם ורייטי.
-
[b]
[color=#306754][i][b]אופיר-
אתה מתקדם אל האגם וממש לפני האגם עוצרים אותך חבורה של בידופים-
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img];[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img];[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa399.png[/img].[/b][/i][/color]
[/b][/quote]
"עוד פעם פוקימונים טורדניים...."
אוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור
"צ'רמנדר תשתמש שוב במסך עשן כדי להבריח אותם"
-
[b] [color=#FDD017][SIZE=4][i][b]בקרוב יהיה פיצוי על ההלילה הלבן שלא היה פעילות במשחק=][/b][/i][/color][/SIZE]
[color=#FA1111][i][b]יוסי-
בויזל יוצא מהפוכדור ומסתכל לכל הכוונים בתהדמה..
לאחר מכה שניות הוא מבחין בך ושומע שאתה אומר לו ליתקוף את שינקס, לאחר מספר שניות עולה לו חיוך גדול על הפנים ונראה שהוא מאד שמח, לאחר שנייה הוא קופץ לאוויר ותוקף את שינקס בבום על קולי חזק ומהיר על שינקס שלא מבים מה קוןרה ונפגע, שינקס מותח על הרצפה ומתעלף על המקום.[/b][/i][/color] [/b][/quote]
אני אחייך, ''כל הכבוד בויזל!'' אומר ואזרוק במהירות על שינקס פוקדור ריק.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 17 2009, 11:25 AM
[b]
נאור-
צועק, ולאחר כמה רגעים אתה שומע קול:"כן רק רגע אני בא" ולאחר מספר שניות נפתחת דלת המעבדה.
[/b][/quote]
"שלום,אני פה כי אני אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלי עכשיו" אומר להם.
-
[quote][i]Originally posted by Dream Killer[/i]@Dec 17 2009, 10:51 PM
[b]
[color=#F88017][i][b]ניב-
טוטודייל מסתכל עלייך ומחייך, לאחרר כמה רגעים הוא פןתח את פייו ומשם יוצא אקדח מים גדול שעף הישר על סנטרנט הסכן שנבהל מאד ומתחיל לבכות.[/b][/i][/color] [/b][/quote]
אני נבהל מאוד,"אוי לא,לא התכוונתי לפגוע בך סנרנט,אני רק רציתי לנסות לתפוס אותך"אני מנסה להרגיע אותו.
"אין לך מה לבכות,אני יעזוב אותך בשקט אם תרצה"אני ממשיך.
-
[quote][i]Originally posted by Dream Killer[/i]@Dec 17 2009, 11:51 PM
[b] [color=#FDD017][SIZE=4][i][b]בקרוב יהיה פיצוי על ההלילה הלבן שלא היה פעילות במשחק=][/b][/i][/color][/SIZE]
"כן למה אתה שואל, דרך אגב שמי קורי מה שמך" הוא עונה ובזמן שהוא מסיים לחלוב את המילטנק וקם.[/b][/i][/color]
[/b][/quote]
"שמי הוא ראין,ובאתי כי אני צריך אוכל לבאדו שלי" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור כדי להראות לקורי
-
[quote][i]Originally posted by Dream Killer[/i]@Dec 13 2009, 04:13 PM
[b] [color=green][b]התחלה:[/b]
אתם יורדים מן האוטובוס, ומסתכלים סביב על העיירה הכפרית היפה ושלווה הזאת.
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/color] [/b][/quote]
אתחיל לחפש את המעבדה של הפרופסור ברחבי העיר
-
[color=#AA7642][i][b]מתן-
קיבלת =]
~~~~~~~
אתה מחזירר את פוניטה לפוכדור וממשיך ללכת בזמן שאתה עובר ליד הקריקטון אתה רואה שהוא פצוע מאד ונראה שהוא סובל מאד.[/b][/i][/color]
[color=#AA1493][i][b]אופיר-
צ'רמנדר יוצא שוב ותוקף במסך עשן, אך הם לא בורחים .[/b][/i][/color]
[color=#4863A0][i][b]יוסי-
אתה מויא פוכדור וזורק אותו על שינקס, לאחר מספר רגעים בהם הפוכדור זז הוא נעצר.
[SIZE=3][u]כל הכבוד תפסת שינקס.[/u][/color][/b][/i][/SIZE]
[color=#5CB3FF][i][b]נאור-
להם??
~~~~
"טוב בוא תיכנס ותגגיד לי את מי אתה רוצה לקבל" עונה לך הבן אדם שנמצא בפנים.[/b][/i][/color]
[color=#571B73][i][b]ניב-
אתה מסיים לדבר וסנטרנט מסתכל עלייך ואז מחבק אותך, אתה חושב קצת ומבין שזו הפעם הראשונה שמנסים לתפוס את סנטרנט.
[/b][/i][/color]
"טוב אמרת אוכל, עכשיו השאלה איזה טעם אוהב הבאדו שלך[מר,מתוק,חריף,חמוץ,יבש],אם אתה לא יודע אפשר לבדוק על ידי נתינת לו ברי מכל טעם ונראה איזה טעם הוא אוהב" עונה קורי ומחכה לתשובה.[/b][/i][/color]
[color=#A0C544][i][b]מרקוס-
אתה מסתובב בעיר ולאחר מס' דקות של חיפושים אתה מוצא אותה:
בית גדול יחסית לשאר ולידו שלט "מעבדת הפרופסור".<במראה הוא לא שונה כמעט רק בגודל,יאנו הבית.>[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Dream Killer[/i]@Dec 18 2009, 10:35 AM
[b]
[color=#571B73][i][b]ניב-
אתה מסיים לדבר וסנטרנט מסתכל עלייך ואז מחבק אותך, אתה חושב קצת ומבין שזו הפעם הראשונה שמנסים לתפוס את סנטרנט.
[/b][/i][/color]
[/b][/quote]
'אוקי...,זה קצת מוזר...'אני חושב בתימהון.
"רגע!,סנטרנט,אתה תינוק?"אני שואל אותו.
-
[color=#827839][i][b]ניב-
סנטרנט מהנהן לשלילה.[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Dream Killer[/i]@Dec 18 2009, 10:35 AM
[b]
[color=#5CB3FF][i][b]נאור-
להם??
~~~~
"טוב בוא תיכנס ותגגיד לי את מי אתה רוצה לקבל" עונה לך הבן אדם שנמצא בפנים.[/b][/i][/color]
[/b][/quote]
אכנס בהתרגשות רבה למעבדה ואומר לו:"אני רוצה את הפוקימון טארטוויג".
-
"טוב...אז בוא נתחיל!,טוטודייל תשתמש בדחיפה!"אני מורה לו.
"רק שלא יבכה לי שוב"אני ממלמל לעצמי.
-
[color=#827839][i][b]ניב-
תצטט פעם אחרונה שאתה לא מצטט.
~~~~~~
סנטרנט עדיין מחבק אותך הוא לא עוזב אותך.[/b][/i][/color]
[color=green][i][b]נאור-
"בחירה טובה" אומר האיש שמתברר כפרופסור ריץ', ומגיש לך פוכדור וקופסא קטנה.[/b][/i][/color]