-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]עכשיו השעה 12:30 זמן צהריים. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קורפיש פוגע בך אבל גם צ'רמנדר פוגע קשה וקרופיש נופל.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המהלכים שלה מצליחים ונינג'דה נכנע הוא רוצה להיות בצוות שלך.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שהראלטס קולט שאתה רוצה קרב ומשגר קרן על-חושי.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הדייג משתמש במג'יקרפ זוהר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]adidas
הדייג משתמש במג'יקרפ זוהר.
מה תעשה? [/QUOTE]
"טורצ'יק תשתמש בניקור,עכשיו!"
-
[quote=אדון פריון;611507]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלכים שלה מצליחים ונינג'דה נכנע הוא רוצה להיות בצוות שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/quote]
נינג'דה זה הפוקימון שהוא הפוקימון רוח שהוא מתפתח מנינקדה?
"מצטער נינג'דה אבל אני מחפש פוקימונים אחרים לצוות" אומר לו ואחפש עוד פוקימונים
-
[quote=אדון פריון;611507][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 12:30 זמן צהריים. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שהראלטס קולט שאתה רוצה קרב ומשגר קרן על-חושי.[/SIZE][/FONT]
"לפרס תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את המתקפה ואז עוד קרח קרח אך שהשניה על ראטלס."אני אומר ללפרס ומנסה לבחון את משתתפי הקרב.
-
[quote=אדון פריון;611507][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 12:30 זמן צהריים. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קורפיש פוגע בך אבל גם צ'רמנדר פוגע קשה וקרופיש נופל.[/SIZE][/FONT]
אני אומר לצרמנדר להשתמש בפעם אחרונה בטופר מתכת ואז אני יזרוק אל קורפיש את הפוכדור
-
[quote=אדון פריון;611501][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה היא 11:22.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מתעורר ואתה רואה שצ'יקוריטה אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"בוקר טוב צ'יקוריטה"אגיד תוך כדי פיהוק "יאללה בוא נלך לקרב המכון הראשון שלנו"אומר לצ'יקוריטה וארד להביא לאחות ג'וי את המפתח לחדר
-
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה סלקוץ'.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מחזיר את המפתח לחדר לאחות ג'וי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]שתי המתקפות שוות אבל בסוף ראלטס הופך לגוש קרח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"מג'יקרפ צלול" צועק הדייג וטורצ'יק נופל למים.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שצ'רמנדר שלך התפתח לצ'רמליון שתוקף קורפיש נופל אתה משחרר פוכדור וקורפיש נתפס.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'] מה תעשה?יש לך קורפיש [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=yq2nmunjm0j5.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yq2nmunjm0j5.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']] הצ'רמנדר שלך התפתח לצ'רמליון[[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=lmtmdihem3zz.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lmtmdihem3zz.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']] [/FONT][/SIZE]
-
[quote=אדון פריון;611533]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]שתי המתקפות שוות אבל בסוף ראלטס הופך לגוש קרח.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush] [/FONT][/SIZE][/quote]
"זה לא טוב לא מומלץ לתת לשמש לחמם את הקרח ואין לי פוקימון אש מה שאומר שיש רק אפשרות אחת שהיא לתת למישהו שמבין מה עושים שפוקימון קופא ובמקרה זה אני ממליץ על האחות ג'וי או לפחות באזור הזה."אני אומר ולוקח את ראטלס הקפוא לאחות ג'וי.
-
[QUOTE]Adidas
"מג'יקרפ צלול" צועק הדייג וטורצ'יק נופל למים.
מה תעשה? [/QUOTE]
"טורצ'יק,לא!"
אני לא יודע מה לעשות וכולי נלחץ ואני צועק לטורצ'יק:"טורצ'יק מהר אתה יכול,תנסה להשתמש בניקור בתוך המים ואז לעלות חזרה!"
-
[quote=אדון פריון;611533][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מחזיר את המפתח לחדר לאחות ג'וי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?
אני מתחיל ללכת לכיוון המכון
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך למכון ואתה רואה שנורמן מאתגר אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]בזמן שאתה לוקח את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]ראלטס משתמש בשיגור ונעלם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]טורצ'יק עף ושהוא נופל אתה רואה שהמג'יקרפ ברגליו ומביס אותו.[/SIZE][/FONT]
-
[quote]טורצ'יק עף ושהוא נופל אתה רואה שהמג'יקרפ ברגליו ומביס אותו.
מה תעשה? [/quote]
אני רץ לטורצ'יק ואומר:"טורצ'יק לא! אתה בסדר?"
אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור,נפרד לשלום מהדייגו רץ חזרה לעיר בכדי לרפא את טורצ'יק
-
[quote=אדון פריון;611533]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שצ'רמנדר שלך התפתח לצ'רמליון שתוקף קורפיש נופל אתה משחרר פוכדור וקורפיש נתפס.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?יש לך קורפיש [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=yq2nmunjm0j5.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yq2nmunjm0j5.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]] הצ'רמנדר שלך התפתח לצ'רמליון[[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=lmtmdihem3zz.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lmtmdihem3zz.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]] [/FONT][/SIZE][/quote]
אני יגיד לצרמיליון כל הכבוד על זה שהתפתח וגם על זה שניצח את קורפיש ואז אני מתקדם למכון הראשון
-
[quote=אדון פריון;611542][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]בזמן שאתה לוקח את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]ראלטס משתמש בשיגור ונעלם.[/SIZE][/FONT]
"זה מוזר שנשאר לי ביד רק גוש קרח ריק!אממ...מי רוצה גוש קרח בצורה של ראטלס?בחינם רק היום."אני אומר ומפרסם את מה שנשאר לי בידיים כדי שלא הצטרך להמשיך להחזיק את זה.
-
[quote=אדון פריון;611542][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך למכון ואתה רואה שנורמן מאתגר אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תכין את עצמך להפסד שלך" אומר לו בביטחון רב "קדימה צ'יקוריטה בוא נעשה את זה"אגיד לצ'יקוריטה