אחלה פרק D:
אני במתח כבר עכשיו Xd
Printable View
אחלה פרק D:
אני במתח כבר עכשיו Xd
תודה גבר.
פרק מוצלח...קראתי אתמול....איזה באסה זה עוד מעט נגמר...
תודה רבה לך אביב
ואוו איזה פרקים!!
מגניב!!!
מעניין מה יהיה באי הזה...
ג'ק בטח חי עדין אבל בצידו השני של האי חח
תודה רבה אלכס
יש הרבה מיסתורין בפרקים הבאים
ההופכים את העלילה לקשה יותר.
[size=5][b][i]פרק 14:סאפורה[/i][/b][/size]
[b][size=3]הדבר שהכי פחדנו ממנו קרה ,סוף העולם הגיע ,כבר 6 שנים זה מוביל לעוד ועוד שקרים מהממשלה ,מאז 2012 ,שזאת בעצם השנה שאמורה הייתה לחתום את חותם כדור הארץ ,כולם חיים בלחץ ,זאת גם השנה שהוחלט להקים את "ארצות השלום " עם האיחוד המיוחד הזה של ישראל ,עם כל מדינות הערבים ,פתחו את הגבולות ,ומאז יש רק שקט.
אבל מישהו פעם שאל את עצמו .. איך ? למה היה פה עיכוב של 6 שנים ?
אף אחד לא ידע להסביר את זה ,אבל מדענים ידעו ,שסוף העולם לא בוטל ,הוא רק מתעכב ,והוא יגיע בסופו של דבר.
אף אחד לא ציפה ולא שיער ,איך יראה סוף העולם
האם זה פיצוצים ,האם רעידת אדמה שתסיים את החיים של כולם ,או האם זה דווקא הדבר שימנע מכולם את החיים שלהם
,אסון הטבע.[/size][/b]
[b][size=3]אחרי אסונות הטבע היבשתיים ב15 למאי 2018 ,הופיע בלילה הזה ,ירח אדום ,שהוציא קרינה מיוחדת שנתן למתבוננים בירח כוחות מיוחדים ,כוחות שאיתם ,יוכלו לשרוד.
אחרי יומיים ,אסונות הטבע חזרו ,אנגליה אפילו ,שהייתה המקום הבטוח ביותר ,נספתה בשלושה אסונות ,רעידת אדמה ,טורנדו וצונאמי ,כולם יחדיו היכו בכדור הארץ .
נותרו חלקים קטנים על הים של כדור הארץ ,באוקינוס הקר ביותר ,מעל אנגליה לשעבר ,נותר האי סאפורה ,ועוד איים קטנים .האיים הקריביים שרדו בקצה השני של העולם.נותרו עוד כמה איים מיוחדים על פני כדור הארץ שנשארו בחיים ,אך אין עליהם שום אדם .בני אדם חיים מעטים ,מקימים לעצמם חיים כרגע בציליוזציה של אפס ,להתחיל מחדש ,מכלום .
כיום ,שהתאריך לא ידוע לאף אחד ,אך השנה ידועה ,2018 ,להשערתי חודש מאי ,חיים על פני כדור הארץ החדש כ300 אנשים בלבד ,על כל חלקי כדור הארץ שנותרו .רק 100 מתוך ה300 הם בעלי כוחות .[/size][/b]
[b][i][u][size=4]האי סאפורה ,תאריך ושעה אינם ידועים ,שנת 2018[/size][/u][/i][/b]
[b][size=3]האי סאפורה ,אי קטן ,לא להגזים כמובן ,זה האי סאפורה ,שמו הגיע משם שנתנו לו קדמונים ,שבט קדמונים שקרא לעצמו "סאפוריה " עם הזמן השם השתנה ל"סאפורה " ומאז ,זהו שם האי.
אי שלא ידוע עליו הרבה ,האי סאפורה שייך לגלוריה .
האי הזה נקנה לפני שנה בשנת 2017 ,על ידי מלכת אנגליה ,לפני זה האי היה שייך לטריטוריה של איסלנד ושימשה כאי מפעלים .
באי קיימים הרבה מפעלים נטושים ולפני הרבה זמן ,המפעלים היו עוד פעילים ,עד לפני 200 שנים ,חיו שם בכפר קטן בלב האי ,הכפר היה שייך לאינידאנים שנדדו בספינות ,מספרד ומדרום אמריקה.
שבטי האינדיאנים התפרקו .המים מסביב לאי ,היו פעם מזוהמים בגלל שפכי המפעלים
אבל המים התנקו מעצמם אחרי כמה שנים.
סאפורה הוא אי מיוחד ,יש האומרים שיש באי מערה ,שמי שנכנס אליה ,לא יוצא משם בחיים.
מה שמיוחד באי סאפורה הוא שאנשים אף פעם לא באו לביקור שם ,למרות שזה אי דיי בולט לאנגליה ואיסלד ,אף לא פעם אחת ,קפץ לשם מישהו לבקר את האי או לראות שטחים טריטוראליים.
אף פעם לא היה שם "תייר" באי ,עד לשנת 2000 .
בשנת 2000 ,ממש בתחילת השנה ,אחרי חג המולד ,קפץ לשם בחור מבוגר יחסית ,בן 40 ,שמו היה ווילאם ,ווילאם מרקוס אנדרסון.
ווילאם הוא מילארדר החי באנגליה ,הוא נמצא ברשימת 100 האנשים הכי עשירים בעולם ,ומדורג במקום השלישי.
כסף לא חסר לווילאם ,הוא התעניין באיים מכל העולם ,כל טיול שלו ,היה מבקר לאי אחר בעולם ,עד שהגיע לאי סאפורה .
הוא הגיע לשם ממש לבד ,בלי כסף ,מזוודות ובני אדם.
הוא הגיע לשם לבד ,עם סירה קטנה ושני משוטים ,ווילאם היה אוהב את המאמץ הפיזי הזה.
כאשר הוא מגיע לאי סאפורה ,הוא נכנס אל לב האי ומאז לא חזר לביתו .
ווילאם מעולם לא חזר ומאז עברו 18 שנה ,כיום ווילאם בן 58 ,אם הוא חי בכלל.[/size][/b]
[size=3][/size]
[b][size=3]אני מתעורר ,שכוב על החול ,מי הים מדגדגות לי את הרגליים ,עברתי שחייה קשה בדרך לחוף
אני מתעורר וישר שואל את עצמי "אנדי ... איפה אתה לעזאזל " אומר ומדבר על עצמי
אני מתרומם מן החול ואני מבחין בדבר שלא ציפיתי לראות
חיוך ישר עלה על הפנים שלי ,ידעתי שזה האי ,האי שאליו היינו צריכים להגיע ,אני ,קרלי ודין
רק... איפה קרלי ודין ?
"דין!" אני צועק לעברם
אני נעמד לי על החול ומביט במרחבים העצומים של האי ,ישר אני נזכר בזקן שהיה איתי בשטוקסון ,האכסנייה הזאת
אני נזכר בו ואני נזכר גם במפתח שהוא נתן לי ואני מבחין שהוא לא אצלי .
"המפתח..." אני אומר לעצמי
אני מחפש בכיסים של המכנסיים ואני מבחין שהם ריקים!
"אוי לא" אני אומר לעצמי בייאוש
אני מנסה ללכת על החול ,ומרגיש כמה הוא נעים ,אני שומע רעשים ומסתובב ,לראות מאיפה הם מגיעים ,אך הם נעלמים לאט לאט ואיתם התחושה של כאב הראש שקיבלתי .
לפתע...[/size][/b]
[b][size=3]אני רואה על החול צל של משהו גדול ,שרירי וגבוה ,אני רואה אותו מתקרב אליי מאחור וכשאני רוצה להסתובב לראות מי זה ,אני מקבל ממנו מכה חזקה בעורף שגורמת לי להתעלף.
"נבלה " אומר הצל[/size][/b]
[b][size=5]המשך יבוא...[/size][/b]
פרק מצוין, מחכה להמשך
תודה רבה לך
פרקים מעניינים מותחים
תגיד מה עם הדמויות ששלחו לך מישהו מהם יתקבל?
מעניין מה זה הצל הזה?
מחכה לפרק הבא.
פרק 14 נחמד לא יותר מזה
בהצלחה בהמשך הכתיבה...
אהבתי את הפרק מאוד בטוח הצל זה הוא הימליונר ההוא
תודה רבה לכם
תצפו להמשך מפתיע.
פרק יפה מה פתאום אני אומר יפה הוא מדהים מחכה לפרק הבא
תודה רבה לך לאון