-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643136][SPOILER]
"בשביל זה אני אצטרך לקחת אותך למסדר מלאכי האור שם לימדו אותי כל מה שאני יודעת" היא אומרת ומחכה ליראות אם תסכים לבוא איתה..[/SPOILER][/QUOTE]
אני שוכב על הרצפה ושם את ידי מאחורי ראשי בתור כרית ואומר,"בואי נישן חצי שעה ואז נלך לשם" וסוגר את עיניי[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643146][spoiler]
אני שוכב על הרצפה ושם את ידי מאחורי ראשי בתור כרית ואומר,"בואי נישן חצי שעה ואז נלך לשם" וסוגר את עיניי[/spoiler][/quote]
"בשמחה" היא אומרת אך לפני שאתה מספיק לזוז היא תופסת בידך ואחרי שנייה אתם נמצאים בתוך חדר VIP... עם מיהט ג'קוזי קיצר VIP...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643150][SPOILER]
"בשמחה" היא אומרת אך לפני שאתה מספיק לזוז היא תופסת בידך ואחרי שנייה אתם נמצאים בתוך חדר VIP... עם מיהט ג'קוזי קיצר VIP...
[/SPOILER][/QUOTE]
"מה לעזאזל? איך הגענו לפה?" אומר לה [/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643155][spoiler]
"מה לעזאזל? איך הגענו לפה?" אומר לה [/spoiler][/quote]
"בזכותי אני יכולה לעוף במהירות גבוהה יותר ממהירות של מטוס צבא" אומרת אנג'לינה בזמן שהיא פושט את השמלה וחושפת את גופה היפייפה ועליו סיקני סקסי בצבע כחול. אתה מסתכל עלייה ומנסה לא הלזיל ריר... היא נכנסת לג'קוזי וקראת לך להיצטרף אלייה...[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643169][SPOILER]
"בזכותי אני יכולה לעוף במהירות גבוהה יותר ממהירות של מטוס צבא" אומרת אנג'לינה בזמן שהיא פושט את השמלה וחושפת את גופה היפייפה ועליו סיקני סקסי בצבע כחול. אתה מסתכל עלייה ומנסה לא הלזיל ריר... היא נכנסת לג'קוזי וקראת לך להיצטרף אלייה...[/SPOILER][/QUOTE]
אני מוריד את הבגדים שלי ונכנס לג'קוזי גם כן ואומר,"אז אני ילמד איך לעשות את הכול?"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643177][spoiler]
אני מוריד את הבגדים שלי ונכנס לג'קוזי גם כן ואומר,"אז אני ילמד איך לעשות את הכול?"[/spoiler][/quote]
"כן" היא אומרת לך ומנשקת אותך ... ובנוסך דוחפת את ידה למכנס שלךך...[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643184][SPOILER]
"כן" היא אומרת לך ומנשקת אותך ... ובנוסך דוחפת את ידה למכנס שלךך...[/SPOILER][/QUOTE]
אני זורם איתה ואומר,"בואי נסיים מהר... אני רוצה לישון לפני שנלך לשם ואני רוצה ללמוד מהר."[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643185][spoiler]
אני זורם איתה ואומר,"בואי נסיים מהר... אני רוצה לישון לפני שנלך לשם ואני רוצה ללמוד מהר."[/spoiler][/quote]
...עושים זאת מסיימים תנוחות בלהבלהבלה..נרדמים אחרי 5 שעות אתה מיתעורר ורואה את אנג'לינה עירומה לידך הקעקוע שיש לה על התחת מדליק אותך XD
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643189][SPOILER]
...עושים זאת מסיימים תנוחות בלהבלהבלה..נרדמים אחרי 5 שעות אתה מיתעורר ורואה את אנג'לינה עירומה לידך הקעקוע שיש לה על התחת מדליק אותך XD
[/SPOILER][/QUOTE]
"קעקוע נחמד... מאיפה?"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643190][spoiler]
"קעקוע נחמד... מאיפה?"[/spoiler][/quote]
היא ישנהXD
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643191][SPOILER]
היא ישנהXD
[/SPOILER][/QUOTE]
אהה XD
אני מנסה להעיר אותה ומחכה עד שהיא תעורר ואז אומר,"אוקיי... חייבים לזוז למסדר האור הזה"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643194][spoiler]
אהה XD
אני מנסה להעיר אותה ומחכה עד שהיא תעורר ואז אומר,"אוקיי... חייבים לזוז למסדר האור הזה"[/spoiler][/quote]
אתה מנסה להעיר אותה ומצליח אתם מתארגנים ויוצאים לדרך .. לאחר כ2 דקות של תעופה אתם מגיעים[בגלל שהיא עפה מהר]..אתם מגיעים לשם ואנג'לינה אומרת לך:"מעכשיו והלאה תיהיה רציני הכי רציני שאתה יכול כאן זה לא כמו ברחוב" ומראה לך לאן ללכת..[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643199][SPOILER]
אתה מנסה להעיר אותה ומצליח אתם מתארגנים ויוצאים לדרך .. לאחר כ2 דקות של תעופה אתם מגיעים[בגלל שהיא עפה מהר]..אתם מגיעים לשם ואנג'לינה אומרת לך:"מעכשיו והלאה תיהיה רציני הכי רציני שאתה יכול כאן זה לא כמו ברחוב" ומראה לך לאן ללכת..[/SPOILER][/QUOTE]
אני הולך לאן שהיא מראה לי ועושה פרצוף רציני תוך כדי[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;643123][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"אני מדיפה למות מאשר ליהיות שדה" היא אומרת לך בלחש..
[/spoiler][/quote]
אני נותן לה מכה קטנה וחלשה ושואל, "לפחות את לא לבד, וקדימה איפה אחותי עם השמחת החיים שהייה לה?"[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;643030][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]B][/U][/COLOR]SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"עכשיו אתם נכנסים לתא בחזרה ומעמידים פנים שאתם יושנים אני ישנה צורה לשומר" הוא אומר ומשנה את צורתו לצורת השומר שמת...
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב, אבל קודם אני צריך להפוך חזרה לבן אנוש לא?." אני שואל אותם.
"וחוץ מזה, מה אנחנו בכלל עושים כאן?."[/SPOILER]