-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך, אחרי כמה דקות היא מביאה לך אותם ואומרת: "איך הפוקימונים הגיעו למצב כזה קשה?"
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך פוקדור של פיצ'ו
[COLOR=Sienna]ליאור:
המאמן אומר לך: "אז לא כדאי לך ללכת להתקדם למכון כל כך מהר, גולם תשתמש בגלגול!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629222][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ואומרת: "איך הם הגיעו למצב כזה קשה?"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple]אני אומר לה בעצב "בשתי מילים סודוודו עצבני "[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;629222][CENTER][COLOR=Purple]
[COLOR=Sienna]ליאור:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמן" תודה על הטיפ" אני אומר לצ'ימצ'אר" תתחמק מן הגלגול ושתמש בחפירה ואז גלגל להבה על גולם"
-
"היית בשדה מימין לכניסה לעיר נכון?" אומרת האחות ג'וי בחיוך, והמשיכה: "יש קבוצה גדולה של סודוודו חזקים, לא ראית את השלט אזהרה?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גולם מהיר מדי והוא פוגע בצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אחרי כמה שניות יוצא עם גלגל להבה, אבל גולם התנגש בו והעיף אותו על הריצפה, צ'ימצ'אר לא יכול להילחם
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;629233][CENTER][COLOR=Purple]
"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גולם מהיר מדי והוא פוגע בצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אחרי כמה שניות יוצא עם גלגל להבה, אבל גולם התנגש בו והעיף אותו על הריצפה, צ'ימצ'אר לא יכול להילחם
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואומר למאמן"אתה במקרה מאמן מכון אתה מאמן חזק מאוד תוכל לתת לי טיפים לקרב"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
"כל מה שאני יכול להציע לך זה לחזק את צ'ימצ'אר שלך, עד שיוכל לעשות להביור בצורה טובה מאוד, ולתפוס פוקימון עשב שיודע לעשות עלי טער וגם פוקימון אדמה מיומן, ולא אני עדיין מנסה לעבור את המכון הראשון כבר שלושה חודשים, המנהיג מכון שם כמעט ניצח את סינט'יה, הוא הביס את גארצ'ומפ שלה אפילו, הוא נותן קודם כל שני פוקימונים שלך נגד פוקימון אחד שלו ואם זה לא מצליח עוד פוקימון לקרב אחד על אחד נגד אותו הפוקימון"
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629233][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]"היית בשדה מימין לכניסה לעיר נכון?" אומרת האחות ג'וי בחיוך, והמשיכה: "יש קבוצה גדולה של סודוודו חזקים, לא ראית את השלט אזהרה?"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה בחשש "לא ראיתי סליחה"
-
[quote=roi857;629222][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
אתה מגיע למרכז פוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך, אחרי כמה דקות היא מביאה לך אותם ואומרת: "איך הפוקימונים הגיעו למצב כזה קשה?"
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך פוקדור של פיצ'ו
[COLOR=Sienna]ליאור:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"צא פיצ'ו"
אני מסתכל לו בעיניים במבט מפחיד ואומר: "אם גם אתה מפונק כדאי שתלך ברגע זה"
-
האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"
[COLOR=Red]קווין:
פיצ'ו נראה מאוד מחונך ובכלל לא מפונק, הוא מתכווץ ויוצר כמות חשמל חזקה
-
[quote=roi857;629251][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה "בסדר איפה אני יכול להתאמן במקום באזור שלא קשור לסודוודו האלה?"
-
[quote=roi857;629251][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"
[COLOR=Red]קווין:
פיצ'ו נראה מאוד מחונך ובכלל לא מפונק, הוא מתכווץ ויוצר כמות חשמל חזקה
[/quote]
"יכול להיות שאתה דווקא כן תביא תועלת לקבוצה.."
"אני רוצה להכיר לי מישהו, צאי וויביל"
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל ופיצ'ו חיבבו זה את זה
[/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR]
[COLOR=purple]האחות ג'וי עוצמת את העיניים מחייכת ואומרת: "זה בסדר רק תבטיח שלא תעשה זאת שוב"[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לה "בסדר איפה אני יכול להתאמן במקום באזור שלא קשור לסודוודו האלה?"
-
האחות ג'וי אמרה: "יש לך פוקימונים די טובים יחסית לזמן שאתה מאמן, תשמע עצה שלי תחזור לדרך 2 ותתאמן שם קצת, לאחר שהפוקימונים שלך יתחזקו תלך לדרך 3 יש שם אגם גדול מלא בפוקימוני מים, והמון פוקימונים באים לשם, תוכל למצוא שם תוספת נהדרת לקבוצה שלך, אבל יקח זמן, שלא תטעה"
[SIZE=4][B][U]
[COLOR=Black]הודעה:
[/COLOR][/U][COLOR=Black][SIZE=2]האפשרות ליהיות מתאם ומגדל נפתחה, אבל פוקימון ריינג'ר אחד זה מספיק, אולי בהמשך האפשרות ליהיות פוקימון ריינג'ר תיפתח, אפשר להירשם ליהיות מאמן מגדל או מתאם[/SIZE]
[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629266][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי אמרה: "יש לך פוקימונים די טובים יחסית לזמן שאתה מאמן, תשמע עצה שלי תחזור לדרך 2 ותתאמן שם קצת, לאחר שהפוקימונים שלך יתחזקו תלך לדרך 3 יש שם אגם גדול מלא בפוקימוני מים, והמון פוקימונים באים לשם, תוכל למצוא שם תוספת נהדרת לקבוצה שלך, אבל יקח זמן, שלא תטעה"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לה :"תודה" ואני יוצא לדרך 2 [/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR]