[B][COLOR="Blue"]ג'ון זאת לא התגובה האחרונה שנתתי לך תבדוק עמ'6 תגובות אחרונות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"] יגאל הגחלת של צ'ימצ'אר פוגעות בו והחיל אומר" מכת ברק על צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Blue"]ג'ון זאת לא התגובה האחרונה שנתתי לך תבדוק עמ'6 תגובות אחרונות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"] יגאל הגחלת של צ'ימצ'אר פוגעות בו והחיל אומר" מכת ברק על צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;650705][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה הולך ביער ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/132.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
--------------------
אני מתעלם ממנו וממשיך בדרכי...
[B][COLOR="Green"]מקס אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה בינין גדול באמצע היער[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;650735][B][COLOR="Blue"]ג'ון זאת לא התגובה האחרונה שנתתי לך תבדוק עמ'6 תגובות אחרונות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"] יגאל הגחלת של צ'ימצ'אר פוגעות בו והחיל אומר" מכת ברק על צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר תתקרב אלו ואז תתקוף בשריטה ואחר כך תקפוץ ותשתמש בגחלת
[QUOTE=monster;650740][B][COLOR="Green"]מקס אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה בינין גדול באמצע היער[/COLOR][/B][/QUOTE]
------------------
'מעניין למה הביניין הזה נמצא דווקא כאן ביער...'אני חושב לעצמי,ולאחר מכן אני נכנס לביניין.
[COLOR="Red"][B]יגאל צ'ימצ'אר פוגע במינון בגחלת ושריטה הוא מובס( זכית 90)[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה נכנס ואישה עומדת מולך אומרת לך" ברוך הבא לפיתוח החרק פה אנו מפתחים פוקימוני חרק במספר דקות"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;650754][COLOR="Red"][B]יגאל צ'ימצ'אר פוגע במינון בגחלת ושריטה הוא מובס( זכית 90)[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה נכנס ואישה עומדת מולך אומרת לך" ברוך הבא לפיתוח החרק פה אנו מפתחים פוקימוני חרק במספר דקות"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לחיל נוו איפה הפוכדור של הפוקימון שהרבחתי
[QUOTE=monster;650754][COLOR="Red"][B]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה נכנס ואישה עומדת מולך אומרת לך" ברוך הבא לפיתוח החרק פה אנו מפתחים פוקימוני חרק במספר דקות"[/COLOR][/B][/QUOTE]
---------------
"מצוין!"אני אומר בשמחה,"אולי את יכולה לפתח את הקקונה שלי?"אני שואל אותה,ומביא לה את הפוקדור של קקוננה.
[B][COLOR="Red"]יגאל החיל נותן לך את הפוכדור של מינון ובורח מהמקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס האישה עונה"כן בשמחה" לוקחת את הפוכדור ואמרה לך לחקות מס' דקות ולאחר מס' דגות ואמרה לך" יש לך בידריל"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;650767][B][COLOR="Red"]יגאל החיל נותן לך את הפוכדור של מינון ובורח מהמקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס האישה עונה"כן בשמחה" לוקחת את הפוכדור ואמרה לך לחקות מס' דקות ולאחר מס' דגות ואמרה לך" יש לך בידריל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר הכל בזכותך ומחבק אותו ומחזיר את מינון לפוכדור ורץ למרכז הפוקימונים הקרוב
[quote=monster;649068]
[COLOR=blue][B]ג'ון מאצ'ופ מפוצץ את הבועות ומשתמש בשבירת לבנים על סקרוטל[/B][/COLOR]
[/quote]
"דחיפה" אני אומר
[B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר שמח ואתם רצים אל מרכז הפוקימונים ואתם מוצים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון סקרויטל מצליח לפגוע במאצ'ופ אך מאצ'ופ מחזיר במכת קארטה[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;650872][B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר שמח ואתם רצים אל מרכז הפוקימונים ואתם מוצים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון סקרויטל מצליח לפגוע במאצ'ופ אך מאצ'ופ מחזיר במכת קארטה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס ואומר לאחות שלום את יכולה לרפה לי את הפוקימונים
יגאל [COLOR="Red"]האחות ג'וי אומרת לך "כן בשמחה"[/COLOR]
[QUOTE=monster;650882]יגאל [COLOR="Red"]האחות ג'וי אומרת לך "כן בשמחה"[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה תודה ומחכה לקבל את האיפום