-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה זורק את הפוקדור והורסי מזנק החוצה בהבזק מהיר.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא משתמש במסך עשן, אך טיילו מנופף בכנפיו ומפזר אותו, הוא מתחמק בקלות ממטר הבועות של הורסי.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא תופס תאוצה ומתחיל לנקר את הורסי בעוצמה, הפוקדע שלך מצפצף.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;719762][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]-[/COLOR] "[/COLOR][COLOR=royalblue]היום בבוקר נגנבו פוקדורים ממחסן המעבדה שלי" הוא עונה בצער "בינהם גראווליט של השוטרת ג'ני והצ'אנסי של האחות ג'וי מסנוריה והאמבריון שלי".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא בולע רוק "ניגש לפוקימון שלך?".[/COLOR][/QUOTE]
"כן תודה .. ואני מבטיח שאם אשמע משהו על פוקימונים גנובים מיד אלחם כדי להחזיר אותם לבעליהם !"
אגיד לו
-
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "יש לי להציע לך 2 פוקדורים, אתה בוחר" הוא מושיט קדימה שני פוקדורים "שניהם מסוג חשמל, תבחר".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;719837][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה זורק את הפוקדור והורסי מזנק החוצה בהבזק מהיר.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא משתמש במסך עשן, אך טיילו מנופף בכנפיו ומפזר אותו, הוא מתחמק בקלות ממטר הבועות של הורסי.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא תופס תאוצה ומתחיל לנקר את הורסי בעוצמה, הפוקדע שלך מצפצף.[/COLOR][/QUOTE]
"מה זה?" אומר ואסתכל על הפוקידע "הורסי קדימה בועות ואחר כך מסך עשן!" אומר לו
-
[QUOTE=DarkTiger;719880][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "יש לי להציע לך 2 פוקדורים, אתה בוחר" הוא מושיט קדימה שני פוקדורים "שניהם מסוג חשמל, תבחר".[/COLOR][/QUOTE]
אני מוריד את ראשי ומתאכזב קצת כי ציפיתי ללארביטאר שתמיד חלמתי לקבל
"התחלתי ברגל שמאל , אמשיך עם יד שמאל" אגיד ואצביע על הפוקדור שנמצא ביד השמאלית שלו .
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הפוקדע ממשיך לצפצף ואתה מוציא אותו מכסך, על הצג שלו רשום [/COLOR][COLOR=black]פוקימון- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG][/COLOR][COLOR=yellowgreen].[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי והטיילו מפסיקים להלחם, הם נעצרים ובוהים בפוקדע.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מבין שהפוקדע רוצה לתת לך מידע על טיילו.[/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "מה קרה?" הוא מושיט אליך פוקדור "אתה לא מרוצה? אני מבטיח לך שתהיה לך הזדמנות לתפוס את הפוקימון שאתה רוצה".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא מושיט אליך את הפוקדור וכש אתה נוגע בו הוא נפתח וקופצת ממנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/179.png[/IMG] מאושרת, אתה רואה אותה מחייכת אליך.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*אתה מוזמן לבחור אם אתה רוצה כינוי למריפ*[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;721048][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הפוקדע ממשיך לצפצף ואתה מוציא אותו מכסך, על הצג שלו רשום [/COLOR][COLOR=black]פוקימון- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG][/COLOR][COLOR=yellowgreen].[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי והטיילו מפסיקים להלחם, הם נעצרים ובוהים בפוקדע.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מבין שהפוקדע רוצה לתת לך מידע על טיילו.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי בואי נקשיב לפוקידע ואז נילחם" אומר ואצפה בפוקידע
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "[/COLOR][COLOR=black]טיילו, פוקימון הסנונית הנודדת. הוא בעל אומץ רוח שעוזרת לו לנצח יריבים קשים[/COLOR][COLOR=yellowgreen]" הפוקדע עונה "[/COLOR][COLOR=black]הוא נוהג לעוף לעבר מקומות בעלי אקלים חם[/COLOR][COLOR=yellowgreen]".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;721048][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "מה קרה?" הוא מושיט אליך פוקדור "אתה לא מרוצה? אני מבטיח לך שתהיה לך הזדמנות לתפוס את הפוקימון שאתה רוצה".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא מושיט אליך את הפוקדור וכש אתה נוגע בו הוא נפתח וקופצת ממנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/179.png[/IMG] מאושרת, אתה רואה אותה מחייכת אליך.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*אתה מוזמן לבחור אם אתה רוצה כינוי למריפ*[/COLOR][/QUOTE]
'ידעתי שהייתי צריך לבחור בפוקדור השמאלי' אחשוב לעצמי ואגיד לפורספור
"פרופסור , מצטער אבל אני עדיין לא מרוצה וגם הבטחתי לאנג'י שאני והיא נפתח את הפוקדור ביחד
תוכל בבקשה להביא לי פוקדור אחר ? לא אכפת לי מאיזה סוג הוא יהיה ואיזה פוקימון זה יהיה
רק לא מריפ .. יש לו לוק של מתרומם" אגיד לו ואראה מאוכזב כדי שירחם עליי :sorry:
-
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "הנה הפוקדור השני" הוא מושיט אליך את הפוקדור, מריפ נראת מאוד נעלבת.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;722304][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "הנה הפוקדור השני" הוא מושיט אליך את הפוקדור, מריפ נראת מאוד נעלבת.[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אגיד ואצא החוצה עם הפוקדור
"היי אנג'י היו קצת בעיות .. הוא סיפר לי גם שגנבו להם את הפוקימונים .
אבל הנה הפוקדורים שלנו , אז קדימה בואי ניראה מי יצא לנו" אגיד לה ואזרוק את שלי באוויר .
-
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אתם יוצאים מפתח המעבדה ומריפ מביטה אליך מהחלון בעצב "מה הסיפור איתה?" אנג'י שואלת אותך שהיא רואה את מריפ מביטה עליך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;723319][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אתם יוצאים מפתח המעבדה ומריפ מביטה אליך מהחלון בעצב "מה הסיפור איתה?" אנג'י שואלת אותך שהיא רואה את מריפ מביטה עליך.[/COLOR][/QUOTE]
"היא יצאה מפוקדור אחר ונורא רצתה להיות שלי .. אני מעדיף פוקימון זכר ומשהו קצת יותר ..
את יודעת , אכזרי ." אגיד לה
---
למה אתה לא פעיל ? אתה אמור להגיב בליגת הפוקימונים , תסתכל על ההודעות בפרטי .
-
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- *לא הייתי מסיבות משפחתיות...*[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אנג'י עושה פרצוף, אתם רואים מאמן אחר נכנס למעבדה ואתם מפסיקים להביט בה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"בוא נוציא אותם" אנג'י זורקת את הפוקדור שלה לאויר.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;725018][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- *לא הייתי מסיבות משפחתיות...*[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אנג'י עושה פרצוף, אתם רואים מאמן אחר נכנס למעבדה ואתם מפסיקים להביט בה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"בוא נוציא אותם" אנג'י זורקת את הפוקדור שלה לאויר.[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה !" אצעק באושר ואזרוק גם את שלי לאוויר .