-
[quote=אדון פריון;675418]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד צועק לך :"הלוואי שתהיה בגריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה ענק שמסמן לך להיכנס לאחת הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס לאחת הסירות ואתה שומע קולות שמתלחששים.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מי זה?, אני רוצה קצת שקט אתם יודעים" אני קורא בכעס לעבר הקולות שמלחששים.
-
[quote=אדון פריון;675418][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש חמימות בגוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]והכאב שהרגשת נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האחות אומרת לך :"אם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה לך" אומר ואתחיל ללכת לכיוון המועדון של גריפינדור
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את התמונה הענקית שאומרת לך :"סיסמא בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מנסה להיזכר בסיסמא ואתה נזכר שהיא 'לשון נחש'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675431][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את התמונה הענקית שאומרת לך :"סיסמא בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מנסה להיזכר בסיסמא ואתה נזכר שהיא 'לשון נחש'.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
"לשון הנחש" אומר לתמונה ואחכה שתזוז
-
[quote=אדון פריון;675179][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שפיבס מכוון את שרביטו אל עבר הברון,קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הברון אומר למקגונגל ולהארי :"פיבס קנוניה נחש רק הארי פוטר יכול להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי זה הברון מתפוגג והארי אומר :"טוב התלמידים צריכים להיכנס למועדונים מירוונה אני לא טועה נכון?"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת :"כמו תמיד הארי אתה צודק".[/FONT][/COLOR][/quote]
"איפה המועדון שלנו?" אני שואלת את אלבוס
-
[quote=אדון פריון;675431]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד אומר לך :"הענק זה האגריד הוא מורה פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש שהסירה זזה וכעבור חמש דקות אתה רואה את הטירה הענקית.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"ואוו" אני ממלמל בהתרגשות, לא מסוגל לחכות לפסוע במסדרונות הטירה.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']התמונה זזה ואתה רואה את האח הגדול בוער,אתה רואה פתק שבו כתוב [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"לתלמידי גריפינדור שלום בשבוע הקרוב יהיו מבחנים לקבוצת הקווידיץ' של גריפינדור נשמח לראותכם על החתום אלבוס סוורוס פוטר קפטן קבוצת הקווידיץ' "[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נזכר במה שאלבוס אמר לך,אתה מחפש את ספיר ואתה לא רואה אף אחד,אתה מסתכל בשעון והשעה כעת היא שתיים לפנות בוקר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר לך :"תלכי אחרי רוז וויזלי היא המדריכה וגם בת דודתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את רוז מובילה חבורת ילדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את קולטת בזווית את ג'ון מבואס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה נמוכה יחסית לענק מגיעה ומסמנת לכול הילדים להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה חתול רודף אחרי עכבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שהחתול מפיל חליפת שריון.[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675339]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין עושה לא עם הראש והפרופסור אומר לו :"זה הגז שפגע בו זה גז מטשטש בגלל זה רעל סיביר מרוכז כזה מסוכן,טוב תלמידים השיעור מבוטל היום עקב גז מסוכן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מסמן לך ללכת אחריו.[/FONT][/COLOR]
"וואי אני ממש מצטער אחי, התבלבלתי" אני אומר לרובין "כדאי שתלך לאחות"
-
[quote=אדון פריון;675452][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר לך :"תלכי אחרי רוז וויזלי היא המדריכה וגם בת דודתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את רוז מובילה חבורת ילדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את קולטת בזווית את ג'ון מבואס.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתתעלמת מג'ון והולכת אחרי רוז והילדים
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם מגיעים לחדר עם תמונה ענקית רוז אומרת :"הסיסמא היא 'לשון נחש' זכרו את זה ברור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']בתמונה שומעת את הסיסמא וזזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את חדר המועדון הענק.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך מחויך :"זה בסדר זה מה שהייתי צריך הגז הזה מסוכן בגלל שהוא מנקה את הבטן מבפנים,ולי היה כאב בטן זוכר אז הגז זה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון חוץ מזה שיש לי חבר כמוך".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675466][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם מגיעים לחדר עם תמונה ענקית רוז אומרת :"הסיסמא היא 'לשון נחש' זכרו את זה ברור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]בתמונה שומעת את הסיסמא וזזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את חדר המועדון הענק.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו" אני אומרת וכותבת במוחי את הססמא.
'איפה פוקס?' אני שואלת את עצמי ומחפשת אותו במועדון [את הכלב]
-
[quote=אדון פריון;675466]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך מחויך :"זה בסדר זה מה שהייתי צריך הגז הזה מסוכן בגלל שהוא מנקה את הבטן מבפנים,ולי היה כאב בטן זוכר אז הגז זה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון חוץ מזה שיש לי חבר כמוך".[/FONT][/COLOR]
אני מחייך אליו "תודה. אבל חבל שהיינו צריכים לאבד בגלל זה נקודות...".
אז אני מוציא את המערכת שעות בשביל לראות מה השיעור הבא ואם יש זמן עד שיתחיל.
-
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']רוז אומרת :"כול החפצים שלכם בחדר שלכם משמאל של הבנות מימין של הבנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רצה לחדר הימני ואת רואה את הכלב שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר בשמחה :"יש עכשיו שיעור התגוננות מפני האופל עם הארי פוטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם רצים אל עבר החדר של התגוננות מפני האופל אתם רואים את הארי נכנס לכיתה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675496]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר בשמחה :"יש עכשיו שיעור התגוננות מפני האופל עם הארי פוטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם רצים אל עבר החדר של התגוננות מפני האופל אתם רואים את הארי נכנס לכיתה.[/FONT][/COLOR]
"וואי זה גדול" אני אומר לרובין "בוא ניכנס" ואני נכנס לכיתה ומחפש מקום לא רחוק משולחן המורה.
-
[quote=אדון פריון;675496][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]רוז אומרת :"כול החפצים שלכם בחדר שלכם משמאל של הבנות מימין של הבנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רצה לחדר הימני ואת רואה את הכלב שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
השמאלי זה הבנות..
--
"פוקס!" אני קוראת בשמחה ומחבקת אותו