ארטיקונו,זאפטוס,מולטרס ולוגיה
Printable View
ארטיקונו,זאפטוס,מולטרס ולוגיה
לוגיה, זאפדוס, מולטרס וארטיקונו
המחסלים מקום שני בכל מקרה....
[CENTER]Eustass Kid צודק[/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3]המחסלים: 65[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]הלבנים: 95[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]השחורים: 30[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3]תשובה לשאלה 15:[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]לוגיה, זאפדוס, ארטיקונו, מולטרס.[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red][B]טוב אנשים אז ככה, היום הייתה תחרות לייט, לצערי הקבוצה המפסידה היא הקבוצה השחורה, הלבנים הצליחו לנצח את המחסלים ועל זה כל כבוד, מיד תפורסם שאלת חסינות לשחורים, שאת התשובה שלה הם יצטרכו לשלוח לי בפרטי, הראשון שישלח ויענה נכון יזכה בחסינות, ואחרי שאני אגיד מי זכה בחסינות הקבוצה של המחסלים תבחר נציג שישלח לי בפרטי את מי שהם רוצים שיודח, והוא יהיה המודח הבא.[/B][/COLOR][/CENTER]
יש מקום ראשון הכל בזכותי
כל הכבוד לליאור!
[QUOTE=Eustass Kid;689808]יש מקום ראשון הכל בזכותי[/QUOTE]
שיחקת ממש טוב!,המשחק היה ממש מאתגר.
[quote=metagross16;689814]שיחקת ממש טוב!,המשחק היה ממש מאתגר.[/quote]
תודה גם אתה טוב הייתי בלחץ בכל התחרות
איפה השאלה?
[CENTER][SIZE=4][COLOR=black][B]טוב הינה שאלת החסינות לשחורים[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]מי הסיג ראשון פוקימון התחלתי ממחוז הוואן ראשון.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]1. אש[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]2. מיי[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]3. ברוק[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]4. מקס[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR=black][/COLOR]
[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]יש לשלוח לי את התשובה בפרטי, השאלה היא רק למשתמשים בקבוצה השחורה.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
איזה קלל
[center][b][size=4]טוב מי שזוכה בחסינות מקבוצת השחורים הוא: איש האבטיח[/size] [/b]
[b]הודעה לקבוצת המחסלים, אני מבקש שתבחרו נציג בקבוצה שלכם שישלח לי הודעה פרטית אם מי שבחרתם שהולך להיות מודח מקבוצת השחורים, רק תזכרו שלאיש האבטיח יש חסינות.[/b][/center]
כאילו ואתה עוד ממשיך עם זה לא נראה לך הגיוני שתבטל את זה.
\:
מצטער אבל לא ככה עושים תחרות שבשעה 2:30 מודעים שהקדמת את התחרות \:
[QUOTE=mamoswine;689840][center][b][size=4]טוב מי שזוכה בחסינות מקבוצת השחורים הוא: איש האבטיח[/size] [/b]
[b]הודעה לקבוצת המחסלים, אני מבקש שתבחרו נציג בקבוצה שלכם שישלח לי הודעה פרטית אם מי שבחרתם שהולך להיות מודח מקבוצת השחורים, רק תזכרו שלאיש האבטיח יש חסינות.[/b][/center][/QUOTE]
אומגדדדדדדד אני חסיןןןןןןןןןןןןן
אני לא מאמין שהתשובה הייתה באמת מקססססס אומגדדדדדדדדדד
יש לנו שני אנשים בקבוצה שלא נמצאים,איך נבחר נציג?