[QUOTE=~Frozen~;799285]היי אנשים שאני לא ממש מכיר
מה שלומכם?[/QUOTE]
בסדר
שמי ליאור מנהל אנימה מנגה ומצוירים
Printable View
[QUOTE=~Frozen~;799285]היי אנשים שאני לא ממש מכיר
מה שלומכם?[/QUOTE]
בסדר
שמי ליאור מנהל אנימה מנגה ומצוירים
יאללה ליאור אתה אומר חכו ואהתה עדיין פה יאללה =]
[QUOTE=NapTime;799300]יאללה ליאור אתה אומר חכו ואהתה עדיין פה יאללה =][/QUOTE]
נו מתישהו אני יתחיל להגיב
[quote=DarkTiger;799288]אז תכיר, אני דניס..
איך קוראים לך?[/quote]
היי ליאור היי דניס
אני רון
היום נראלי אני אסקר על העצלן, לא בעצם אין לי כוח ><"
[QUOTE=~Frozen~;799302]היי ליאור היי דניס
אני רון[/QUOTE]
מה נשמע רון?
[QUOTE=Akainu;799282]גם אני לא[/QUOTE]
"תנשך אותי" אומר לוקאס אבל משהו בקולו לא נשמע לך טוב, מכיוון שאתה ערפד חולה דם אתה לא יכול להתנגד ואתה בא לנשוך את צווארו לוקאס מוציא את הלהב הסודי ודוקר אותך בבטנך אתה מרגיש כאב איום אבל אתה רק גוסס (רק...) יש הרבה דם ואתה מנסה לשתות את כולו כי אתה ערפדאתה נופל על הריצפה שמוצפת בדמל ואתה שומע את צעדיו של לוקאס על ריצפת האסלט של הזירה, לוקאס מחייך עליך חיוך של סיפוק בזמן שדוקר אותך בחזך אתה מרגיש דקירה חזקה רואה כוכב נופל ומת...
מה קורה רון?
[QUOTE=killerbee;799306]"תנשך אותי" אומר לוקאס אבל משהו בקולו לא נשמע לך טוב, מכיוון שאתה ערפד חולה דם אתה לא יכול להתנגד ואתה בא לנשוך את צווארו לוקאס מוציא את הלהב הסודי ודוקר אותך בבטנך אתה מרגיש כאב איום אבל אתה רק גוסס (רק...) יש הרבה דם ואתה מנסה לשתות את כולו כי אתה ערפדאתה נופל על הריצפה שמוצפת בדמל ואתה שומע את צעדיו של לוקאס על ריצפת האסלט של הזירה, לוקאס מחייך עליך חיוך של סיפוק בזמן שדוקר אותך בחזך אתה מרגיש דקירה חזקה רואה כוכב נופל ומת...[/QUOTE]
למה אתה הורג אותי כול הזמן
מה קורה רון?, לי קוראים אבי, אני משגיח דיבורים ואקטואליה.
[quote=DarkTiger;799304]היום נראלי אני אסקר על העצלן, לא בעצם אין לי כוח ><"[/quote]
וואלה אתה מאוד עצלןן אחי.
[QUOTE=NapTime;799312]וואלה אתה מאוד עצלןן אחי.[/QUOTE]
רצחתי לכם ערפד אתם הבאים בתור
תודה -.-"
[quote=killerbee;799313]רצחתי לכם ערפד אתם הבאים בתור[/quote]
רוצה להנשך ולהיות ערפד|?
[QUOTE=Akainu;799310]למה אתה הורג אותי כול הזמן[/QUOTE]
אתה רומז שאתה רוצה את זה במשפטים שלך אתה רציתת לנשוך מישהו ואני החלטתי שאני רוצה להיות באפי קוטלת הערפדים...