לוקאס:
טרטוויג מפעיל יום בהיר,איך שטוג'טיקס מרגיש את זה,הוא עושה מחסום הילה על החוטים.
לפתע אתה רואה שיש קרע קטן בקורים של הונדור לפתע דיטו משתנה הונדור ומשגר להביור נגד טרטוויג. מה
תעשה?
Printable View
לוקאס:
לפתע אתה רואה שיש קרע קטן בקורים של הונדור לפתע דיטו משתנה הונדור ומשגר להביור נגד טרטוויג. מה
תעשה?
[QUOTE=nilasak;822963]לי:
תרפאי (היא נקבה)
האחות ג'וי אומרת לך: "אני לא יכולה עכשיו צוות x השתילו פה איזה וירוס וכל הפוקימונים פה חולים!
תכניס את הפוכדורים שלך למכונה פה (אתה רואה מכונה) והיא הולכת לחדר הניתוח,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מכניס תפוכדורים שלי למכונה שהצביעה האחות ג'וי
לי:
אתה מכניס את הפוקדורים שלך למכונה,והם מתרפאים.
איך שאתה מוציא את הפוקדורים שלך,האחות ג'וי צועקת לא! לא! לא יכול להיות!,מה זה הדבר הזה במכונה?!
אתה רואה את צ'לסי רצה ומרימה את המכונה ולוקחת אתה לאחות ג'וי,מה תעשה?
[quote=nilasak;823206]לוקאס:
תעשה?[/quote]
"טרטוויג תנסה לרכז את כל האנרגיה שלך בכדור ותשגר אותו מהפה" אומר לטרטוויג בעודי מנסה לגרום לו להישתמש בכדור אנרגיה ואז אומר להונדור:" תפרוץ את הקרע הקטן מהר"
לוקאס:
מצטער על התגובה,אבל אני חייב לעשות את זה!
טרטוויג מרכז את האנרגיה שלו בפה ומשגר אותה, איך שהכדור אנרגיה יוצא הוא מתנפץ והופך לניצוצים ירוקים. הלהביור פוגע בטרטוויג ומשתלב יפה מאוד עם הנצנצים הירוקים,טוטג'יקס אריאדוס ודיטו צוחקים עליך.
הנודור מצליח להשתחרר בעזרת הקרע בחוט,ומשגר להביור נגד הונדור.
הונדור רואה את הלביור וקופץ ונושך את הונדור,אריאדוס קושר את הונדור על הריצפה. מה תעשה?
[QUOTE=nilasak;823230]לי:
אתה מכניס את הפוקדורים שלך למכונה,והם מתרפאים.
איך שאתה מוציא את הפוקדורים שלך,האחות ג'וי צועקת לא! לא! לא יכול להיות!,מה זה הדבר הזה במכונה?!
אתה רואה את צ'לסי רצה ומרימה את המכונה ולוקחת אתה לאחות ג'וי,מה תעשה?[/QUOTE]
אני הולך לחדר שנמצאת האחות ג'וי כדי לברר על מה היא מדברת
[QUOTE=nilasak;822936]סטיבן:
פרופסור אוק אומר לך: "לא בטוח שאתה תמצא אותם,יכול להיות שיקדימו אותך,ביי."
אתה אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים,ורואה את האחות ג'וי,ומאחוריה מראה,אתה רואה שדרך המראה יש פוקדור ירוק,אחרי זה האחות ג'וי אומרת:"אה... כן מה אתה רוצה?" פתאום צ'לסי מגיעה עם עוד 2 פוקדורים ירוקים,ואומרת לאחות ג'וי לבוא כמה שיותר מהר לחדר ניתוח. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לה "אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי איפום וצ'ימצ'אר" מביא לה את הפוכדורים שלהם איתם בפנים.
לאחר מכן שואל אותה "אני יכול לעזור לכם במשהו?" תוך כדי כך שאני מסתכל בהתעניינות על הפוכדורים הירוקים.
[QUOTE=Akainu;823275]אני הולך לחדר שנמצאת האחות ג'וי כדי לברר על מה היא מדברת[/QUOTE]
יפה יפה...
לי:
אתה נכנס לחדר של האחות ג'וי וראוה שהיא מנסה להוציא מזרק מהמכונה וזה לא עובד לה.
אחרי זה אתה רואה שצ'לסי מוציאה [IMG]http://www.psypokes.com/dex/picdex/rs/272.png[/IMG]
שמתחיל לרקוד את המקרנה,צלסי מתקיפה אותו באגרופים ,מה תעשה?
האגס,תגובה הבאה אני יעשה גם לך.
[QUOTE=nilasak;822936]שלום למי שלא יודע,יגאל בטבריה,ולכן אני מחליף אותו עד יום שלישי.
לי:
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים,ורואה את האחות ג'וי,ומאחוריה מראה,אתה רואה שדרך המראה יש פוקדור ירוק,אחרי זה האחות ג'וי אמרות :"אה... כן מה אתה רוצה?" פתאום צ'לסי מגיעה עם עוד 2 פוקדורים ירוקים,ואומרת לאחות ג'וי לבוא כמה שיותר מהר לחדר ניתוח. מה תעשה?
בר:
אתה אומר לאריאדוס להתארגן לקרב,המאמן אומר לך: "אתה חוזר? יפה,אמיץ. עכשיו אני צריך ללכת."
"פיקצ'ו צא!" המאמן צועק, לפתע [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/dmuyot/img/dpmfa324.png[/IMG] טורקול עצבי קופץ ונוגח בפיקצ'ו,אתה רואה את [IMG]http://www.psypokes.com/platinum/trainers/GalacticBossCyrus.png[/IMG] אומר למאמן : "בוגד,נכשלת במשימה ולכן תמות!. טורקול להביור" טורקול משגר להביור בוהק כמו השמש לעבר פיקצ'ו,מה תעשה?
מיכאל:
פיפיטר הולכת מהמקום,לפתע אתה רואה פיצוץ, אתה רואה את פיפיטר ו[IMG]http://pokemon.neoseeker.com/w/i/pokemon/b/b8/306.png[/IMG]] אגרון עצבני נלחמים,אתה רואה שמאחורי אגרון יש ביצה, לפתע הביצה שאצלך מתחילה לזהור,ויוצא משם [IMG]http://www.pokebay.com/images/pokemon/DP/304_male_normal.png[/IMG] ארון קטן.
הארון מתחיל לצרוח כמו משוגע, והאגרון קולט אותך,מה תעשה?
לוקאס:
יש לך אוכל.
הונדור וטרטוויג מהנהנים שהם רעבים,לפתע הונדור מתחיל לרוץ לעבר העץ הקרוב ומתחיל לנשוך אותו,ונופלים כמה גרגירי אדר,לפתע אתה רואה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/archive/d/dd/20080915045832!176.png[/IMG]
טוג'טיק שכנראה לקחת לו את האוכל,טוג'טיק משגר נגד הונדום כדור הילה ומחסל אותו. מה תעשה?
סטיבן:
פרופסור אוק אומר לך: "לא בטוח שאתה תמצא אותם,יכול להיות שיקדימו אותך,ביי."
אתה אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים,ורואה את האחות ג'וי,ומאחוריה מראה,אתה רואה שדרך המראה יש פוקדור ירוק,אחרי זה האחות ג'וי אומרת:"אה... כן מה אתה רוצה?" פתאום צ'לסי מגיעה עם עוד 2 פוקדורים ירוקים,ואומרת לאחות ג'וי לבוא כמה שיותר מהר לחדר ניתוח. מה תעשה?
שון:
אתה מוציא את הפוקידע והוא אומר לך ככה:
"ארון,פוקימון גוש הברזל. ארון הוא פוקימון מצוי במיוחד במקומות שבהם יש ברזל,כי הורים אגרון,אוכלים ברזל. לארון שכבה מיוחדת של ברזל אשר מגנה על גופיהם,ושמתחיל גשם הארונים יוצאים ומתאמנים."
הארון רואה אותך ובורח לתוך מערה קטנה,מה תעשה?
רון:
דון אומרת ככה:"אתה צריך להתאמן עוד,אני מכירה פה קרוב מקום אימון מצוין,אולי תלך לנסות אותו? אם כן בוא אחרי. דון מתחילה ללכת ולפתע אתה רואה ליד דון הונדום שקופץ עליה,מה תעשה?
לוני:
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה את השוטרת ג'ני ברכב משטרה שלה (לא האופנוע) רצה לתוך מרכז הפוקימונים,לפתע אתה שומע כמה בומים ורואה את לי (דף התחלה) בורח מהמקום,מה תעשה?[/QUOTE]
"היי חכה" ני אומר מופתע מאשר קרה ומתחיל לרוץ אחריו לתוך המערה.
'אני מקווה שאני לא עושה טעות' אני חושב לעצמי
[quote=nilasak;823268]לוקאס:
מצטער על התגובה,אבל אני חייב לעשות את זה!
טרטוויג מרכז את האנרגיה שלו בפה ומשגר אותה, איך שהכדור אנרגיה יוצא הוא מתנפץ והופך לניצוצים ירוקים. הלהביור פוגע בטרטוויג ומשתלב יפה מאוד עם הנצנצים הירוקים,טוטג'יקס אריאדוס ודיטו צוחקים עליך.
הנודור מצליח להשתחרר בעזרת הקרע בחוט,ומשגר להביור נגד הונדור.
הונדור רואה את הלביור וקופץ ונושך את הונדור,אריאדוס קושר את הונדור על הריצפה. מה תעשה?[/quote]
"טרטוויג סינטזה בשביל להיתחזק ותנסי שוב כדור ראנרגיה עם הכוח המצטבר!" "הונדור להביור הכי חזק שלך וטרטוויג יום בהיר " אני אומר לשניהם בעודי מקבל ביטחון עצמי וקופץ על הקרע בחוט מצליח לצאת ומשחרר את טרטוויג
[quote=יגאל;817595][COLOR=orange]שחר [/COLOR]
[COLOR=orange]אתה שואל את אמא שלך מה יש בחבילה והיא אומרת לך שאתה תדע מתי שתביא אותה לעיר אורבורג והיא הולך מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" וואו מעניין מה יש בה " אני תועה ונפרד ממנה ומתחיל ללכת לכיוון המסע שלי
[QUOTE=nilasak;823294]יפה יפה...
לי:
אתה נכנס לחדר של האחות ג'וי וראוה שהיא מנסה להוציא מזרק מהמכונה וזה לא עובד לה.
אחרי זה אתה רואה שצ'לסי מוציאה [IMG]http://www.psypokes.com/dex/picdex/rs/272.png[/IMG]
שמתחיל לרקוד את המקרנה,צלסי מתקיפה אותו באגרופים ,מה תעשה?
.[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה"אפשר לעזור לך"
סטיבן
האחות ג'וי אומרת לך: "אני לא יכולה עכשיו צוות x השתילו פה איזה וירוס וכל הפוקימונים פה חולים!
תכניס את הפוכדורים שלך למכונה פה (אתה רואה מכונה) והיא הולכת לחדר הניתוח,מה תעשה?
שון:
אתה [B]זוחל [/B]לתוך המערה בחשש אתה רואה אגרון שאוכל ברזל,ולידו ארון שמנסה לעשות קרן על,הארון מבחין בך ומגשר נגדרך קרן על קטנה ולא מזיקה שמדגדגת אותך,אתה צוחק,ואגרון מסתכל עליך!
אגרון רת לעברך ומפעיל טופר מתכת מה תעשה?
לוקאס:
טרטוויג מפעיל סינטזה,אבל באמצע הסינטזה הונדור מפעיל להביור ומחסל את טרטוויג.
טרטוויג בעודו מחוסל עושה יום בהיר,אבל בגלל המגן הילה שטוג'טיקס עשה זה לא עובד
הונדור משגר להביור מחוזק מהיום בהיר ושרוף את טוג'טיקס ואריאדוס ומחסל אותם.
לפתע דיטו משתנה לשיפטרי ומפעיל צוות כפול,דיטו אחד נשאר דיטו דיטו 2 הופך לטוג'טיקס ודיטו שלישי הו]ך לאריאדוס,כל שאר הדיטואים מתחסלים על ידי 3 הדיטואים. אתה מגלה שהכל זה מזימה של דיטו!
לפתע,אתה רואה מטאור נופל מהאוויר ומתחיל להוציא עשן. דיטו מפעיל רוח ומעיף את העשן.
אתה רואה [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] גיבט שבא להציל אותך,אריאדוס מפעיל על הגיבט קורים,וגיבט נופל על הרצפה. המתקפות של גיבט הם,
טופר דרקון,נשימת דרקון,ניתור,נשיכה,חפירה,דרכו מטאור. מה תעשה?
שחר:
אתה יוצא מהבית של אימך,לפתע מכת ברק מפספסת את הראש שלך בסנטימטר,אתה שומע
"תביא לי את כל הדברים שלך,ואת המידע שלך על הצלת הציפורים אחרת אני אחסל אותך."
מה תעשה?
אתה נכנס לתורך החדר ולודיקולו מתחיל לשיר "דה שקשוקה דה מטבוחה דה נחרדה לא אוהבת זה לא אומרת שאין בזה גבינה.
עם סלמי ופסטרמה,המלפפון בלי מלח זה לא אומר שאין בזה עגבניה.
אין לי אוכל אין לי כוח והפיתה כבר עם עובש,זה לא אומר שאין לי אוכל לא מופשר."
אתה שומע שברדיו בדיוק מתחיל השיר הזה,אתה לא מבין למה
האחות ג'וי זורקת לך דיקס און קי וכרטיס קטן,אתה רואה שעל הכרטיס כתוב R4L האחות ג'וי אומרת לך:
"בתוך הכרטיס יש כרטיס יותר קטן,תוציא אותו תחבר אותו לחור הקטן שנמצא בדיסק און קי ותכניס את זה לרדיו"
מה תעשה?
[QUOTE=nilasak;823486]סטיבן
שון:
אתה [B]זוחל [/B]לתוך המערה בחשש אתה רואה אגרון שאוכל ברזל,ולידו ארון שמנסה לעשות קרן על,הארון מבחין בך ומגשר נגדרך קרן על קטנה ולא מזיקה שמדגדגת אותך,אתה צוחק,ואגרון מסתכל עליך!
אגרון רת לעברך ומפעיל טופר מתכת מה תעשה?
לוקאס:
טרטוויג מפעיל סינטזה,אבל באמצע הסינטזה הונדור מפעיל להביור ומחסל את טרטוויג.
טרטוויג בעודו מחוסל עושה יום בהיר,אבל בגלל המגן הילה שטוג'טיקס עשה זה לא עובד
הונדור משגר להביור מחוזק מהיום בהיר ושרוף את טוג'טיקס ואריאדוס ומחסל אותם.
לפתע דיטו משתנה לשיפטרי ומפעיל צוות כפול,דיטו אחד נשאר דיטו דיטו 2 הופך לטוג'טיקס ודיטו שלישי הו]ך לאריאדוס,כל שאר הדיטואים מתחסלים על ידי 3 הדיטואים. אתה מגלה שהכל זה מזימה של דיטו!
לפתע,אתה רואה מטאור נופל מהאוויר ומתחיל להוציא עשן. דיטו מפעיל רוח ומעיף את העשן.
אתה רואה [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] גיבט שבא להציל אותך,אריאדוס מפעיל על הגיבט קורים,וגיבט נופל על הרצפה. המתקפות של גיבט הם,
טופר דרקון,נשימת דרקון,ניתור,נשיכה,חפירה,דרכו מטאור. מה תעשה?
שחר:
אתה יוצא מהבית של אימך,לפתע מכת ברק מפספסת את הראש שלך בסנטימטר,אתה שומע
"תביא לי את כל הדברים שלך,ואת המידע שלך על הצלת הציפורים אחרת אני אחסל אותך."
מה תעשה?
ליאור-רק דקה.[/QUOTE]
"אוי לא!" אני צועק וקם מן המקום.
קפאון קטן עוצר את גופי והלחץ גובר.
אני מסנה להזיז את הרגליים ולברוח מן המקום.
[QUOTE=nilasak;823486]סטיבן
[/QUOTE]
אני אשים את צ'ימצ'אר ואיפום לתוך המכונה.
לאחר שהם התרפאו אוציא אותם ואומר להם "עכשיו אנחנו הולכים לעזור לאחות ג'וי ולכל הפוקימונים החולים פה ונלחם בצוות X" ואומר להם "קדימה בואו".