-
[QUOTE=LordAbizi;899226]עידו
"אה... בחירה מעניינת "אומר המכשף. הוא מושיט את ידו וממלמל משהו שאתה לא מספיק להבין. מאחד המדפים שבקירות עפה פוקירשת שמתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת אתה רואה בלספרוט קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת).
"זהו בלספרוט, פוקימון צמח המנסה לחיות בתיאום עם בריאותיו הנסופות של מיו-בורא-כל" אומר המכשף, ומושיט את ידו השנייה ושוב ממלמל משהו.לאחר מכן עוד חמש פוקרשתות ראשונות עפות אליך ומתחילות להסתובב סביבך "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב"
[/QUOTE]
-----------------
"תודה לך המכשף הדגול אוקוס"אני מודה לו,ולאחר מכן יוצא מהמעבדה ומוציא את בלספורט מהפוקירשת במטרה להתידד עימו.
-
עידו
אתה לוקח את כל החפצים ויוצא מן הכישופייה, אל רחוב העיר פלאטיום. אתה משחרר את הלהב של הפוקרשת, פורש אותה, וממנה יוצא בלספרוט.
-
[B]צורת פנייה:רון
שם במשחק: רונלד ארגוס.
אופי: העדיף שלא , קשה לישלוט וליזכור אותו במהלך כל המשחק .
מחוז: קוטור.
רקע: איך לאמר בימי הביניים לא לכולם היו זכויות , רונלד היה בן למשפחת לוחמים ששירתה באחוזתו של דון קורנלדוס שהיה ברון טוב לב . רונלד למד במשך רוב ילדותו עם הכמרים של האחוזה והאמין שמיו ו3 משרתיו ארטיקונו , מולטרס וזפדוס הם אלו ששולטים בעולם ומזג האוויר המוזרות שקורות מידי פעם למעלה בשמיים.
באותם זמנים המלחמה הייתה בשיאה , רונלד רק היתגגייס לצבא , אותם ימים היו קשים . והתופעות מזג האוויר קרו יותר ויותר , יום אחד היה כל כך חם ויום לאחר מכן שלג החל ליפול מהשמיים , ביום אחר השמיים נעשו אפורים הבזקי ברק המלווים בקולות חזקים החלו להופיע כל מספר דקות.
רונלד האמין שהאלים רוצים שהמלחמה תפסיק ובגלל זה גורמים לתופעות מזג האוויר האלה ליקרות.
עברו מספר חודשים וררונלד נשלח בחזרה לאחוזתו .
יום אחד כאשר טייל ביער שליד האחוזה היה לרונלד חיזיון ובו ראה את מיו , מיו אמר לו לצאת למסע וליהיות מאמן פוקימונים , להיתאמן וליזכות בתחרות השנתית.
רונלד סיפר זאת לכומר של האחוזה והוא אמר לו לעשות כפי שנאמר לו בחיזיון.
פוקימון התחלתי:גסטלי [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/92.png[/IMG] זכר .
תמונה:[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/6108/yellowie.png[/IMG]
בקשות/הערות/הארות: טאורוס \ סטנטלר ואיירודקטייל (הוא הרי פריהיסטוריD=)
[/B]
-
רון
בדקתי בויקיפדיה, ובזמן שבו המשחק שלי מתרחש, המאה ה-14, למושג אביר כבר יש משמעות מסויימת של אצולה, ולכן אסור לך להשתמש בזה. (אם המשחק היה מתחרש איזה חמש מאות שנה קודם אז הרקע שלך היה בסדר גמור).
-
[QUOTE=LordAbizi;888900]פלופי
צ'ארמנדר ואתה מתרחקים מהפיג'י הפגוע ומתחילים ללכת. כעבור זמןמה אתהמבחין כבר שהשמש במרכז השמיים, ושאתה כבר לא רואה מאחורי את פלאטיום. אתה ממשיך ללכת, אתה פוגש בפיקאצ'ו.
[/QUOTE]
"צ'ארמנדר תשתמש בלהביור על הפיקאאצו הזה"
-
רון
בסדר, רשום.
אתה פתאום מקבל מודעות עצמית באמצע היום, כשהשמש גבוהה באמצע השמים. אין לך מושג מה עשית באותו הרגע, אבל עכשיו פתאום אתה שם לב לעצמך. אתה נמצא בעיר פלאטיום בקוטור, באחוזה של לורד (אין שמות תואר ספרדיים כאן, ולכן אני מתרגם אותם לתארים נורמליים) קורנלדוס.
פלופי
צ'ארמנדר שולח סילון אש דק שפוגע בפיקאצ'ו שלא היה מוכן. פיקאצ'ו נפגע, מסתובב, רץ לכיוון צ'ארמנדר ודוחף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;902606]
פלופי
צ'ארמנדר שולח סילון אש דק שפוגע בפיקאצ'ו שלא היה מוכן. פיקאצ'ו נפגע, מסתובב, רץ לכיוון צ'ארמנדר ודוחף אותו.[/QUOTE]
"צארמנדר, תשתמש בחבטת גוף, ואז בנשיכה !"
-
פלופי
צ'ארמנדר מסתער במלוא גופו של פיקאצ'ו. פיקאצ'ו נפגע מהדחיפה הזו, מסתובב ומצליף בזנבו על פניו של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר תופס במהירות את זנבו של פיקאצ'ו, ונושך אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;901098]עידו
אתה לוקח את כל החפצים ויוצא מן הכישופייה, אל רחוב העיר פלאטיום. אתה משחרר את הלהב של הפוקרשת, פורש אותה, וממנה יוצא בלספרוט.[/QUOTE]
"שלום לך פוקימון קטן,מעכשיו אני עומד להיות מאמנך"אני אומר לבלספורט ועורך איתו שיחת הכרות קצרה.
-
[QUOTE=LordAbizi;902606]
רון
בסדר, רשום.
אתה פתאום מקבל מודעות עצמית באמצע היום, כשהשמש גבוהה באמצע השמים. אין לך מושג מה עשית באותו הרגע, אבל עכשיו פתאום אתה שם לב לעצמך. אתה נמצא בעיר פלאטיום בקוטור, באחוזה של לורד (אין שמות תואר ספרדיים כאן, ולכן אני מתרגם אותם לתארים נורמליים) קורנלדוס.
[/QUOTE]
' אחרי ששבתי מן המלחמה הגדולה לא עשיתי הרבה ' אחשוב לעצמי בעודי מתהלך הלוך ושוב כשלפתע אני נזכר בהודעה שהגיע אלי מן הכשף אלבוס (אם אני לא טועה) ואתחיל להיתקדם בהליכה לכיוון ביתו של הכשף.
-
עידו
באספרוט דן איתך בנושאים האקטואליים של היום, כשאתה לפתע נזכר שפוקימון לא יכול לדבר... (ועכשיו באמת: )
--
בלאספרוט מקשיב לדבריך, ומהנהן קלות.
רון
בקוטור זה אוקוס.
ואתה לא הולך לביתו, אלא לכישופייה.
וכעת אני אתאר בפניך את המסלול שאתה מבצע, כדי שתוכל לנקוט בגישה דוה בעתיד.
--
אתה יוצא מהאחוזה, והולך אל הכיכר המרכזית בעיר. אתה מסתכלעל השילוט, ומוצא שלט עם הסמל המוסכם ש כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, שמהם יוצאים פסים צבעוניים. אתה עוקב אחרי השלט, וכעבורזמן ה אתה מגיע לכישופייה, שגם לה יש את הסמל הזה על הקיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;906978]עידו
באספרוט דן איתך בנושאים האקטואליים של היום, כשאתה לפתע נזכר שפוקימון לא יכול לדבר... (ועכשיו באמת: )
--
בלאספרוט מקשיב לדבריך, ומהנהן קלות.
[/QUOTE]
אני אומר לבלספורט שייבטא את מחשבותיו בעזרת כתיבה ומביא לו עיפרון ודף (:
--------------
"אוקיי,עם כך אז נצא למסע בלי עוד עיכובים מיותרים"אני אומר,והולך עם בלספורט לכיוון העיר וורידיוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;899226]
דן
דרטיני נוגח באודיש. אודיש קופץ אחורה ולאחר מכן דוחף את דרטיני. דרטיני שולח את עצמו וכורך את עצמו סביב אודיש. אודיש מנסה להאבק אך ללא הואיל. אודיש מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אומר לדרטיני נגיחת ראש ואחר כך שיסיים את זה בחנק
-
[QUOTE=LordAbizi;904416]פלופי
צ'ארמנדר מסתער במלוא גופו של פיקאצ'ו. פיקאצ'ו נפגע מהדחיפה הזו, מסתובב ומצליף בזנבו על פניו של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר תופס במהירות את זנבו של פיקאצ'ו, ונושך אותו.[/QUOTE]
צארמנדר תנשך לו את אחת הרגליים על מנת להוריד את מהירותו !"אומר בקול "לאחר מכן תשתמש בחבטת זנב "
-
טופס הרשמה
צורת פנייה: גלילאו.
שם במשחק: ג'רונימו.
אופי: טוב לב, אצילי (לא מבחינת כסף), וטיפונת מפונק.
מחוז: ג'וטרמו.
רקע: סתם בחור רגיל.
פוקימון התחלתי: טוטודייל (פרייליגטור הפוקימון האהוב עלי).
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]
בקשות \הערות\הארות: