דיטו תשאר בצורה הזאת בנתיים.
קורא לצארי ומתקדם לדרך 1 להתאמן
משחק מעולה!
Printable View
דיטו תשאר בצורה הזאת בנתיים.
קורא לצארי ומתקדם לדרך 1 להתאמן
משחק מעולה!
[COLOR="Black"]אדם
אתה רואה והולך לאט לאט עד שאתם שומעים קול מוזר כזה... כמו סרנות מהמיתולוגיה היוונית שמהפנטות בני אדם. ואז פתאום מונוזו יוצא מהפוכדור והולך לשם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
" זו החלטה חד משמעית! ואני לא סתם אומר! אולי אני אתן לכם תקופת ניסיון קצרה, כי ייצטרפו אליכם למשימה קבוצה מצוות אחר, אולי אני אביא לכם אותם ועוד מישהו." מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
אתם הולכים לדרך 1 כשלפתע קורומאיו מסתכל ומבין שזה דיטו. הוא מתחיל לרוץ מכם בוכה. מה תעשה? [/COLOR]
רץ אחריו ומבקש מדיטו לעשות קולות של האמא שלו.
[quote=ealay;835688][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה והולך לאט לאט עד שאתם שומעים קול מוזר כזה... ואז פתאום מונוזו יוצא מהפוכדור והולך לשם. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי מונוזו תעצור!" אצעק לעבר מונוזו וארדוף אחריו כדי לנסות ולעצור אותו
[quote]לוקאס
" זו החלטה חד משמעית! ואני לא סתם אומר! אולי אני אתן לכם תקופת ניסיון קצרה, כי ייצטרפו אליכם למשימה קבוצה מצוות אחר, אולי אני אביא לכם אותם ועוד מישהו." מה תעשה?[/quote]
"תודה המפקד לא נאכזב
[COLOR="DarkOrange"]רועי
דיטו מנסה אבל זה לא עוזר... וקורומאיו בורח מכם בעצב ובכי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
מונוזו לא מקשיב לך, כאילו חרש, והוא לא מפסיק ללכת לכיוון הקול. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
"כדאי לכם, כי בקרוב המשימה תתחיל!" הוא אומר. מה תעשה?[/COLOR]
[quote=ealay;835735][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו לא מקשיב לך, כאילו חרש, והוא לא מפסיק ללכת לכיוון הקול. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'אני חייב לעשות משהו'
"מונוזו תחזור!" אצעק ואחזיר את מונוזו לפוכדור שלו
'מעניין מה היה מקור הקול הזה' אחשוב לעצמי ואלך לבדוק את מקור הקול
[quote]לוקאס
"כדאי לכם, כי בקרוב המשימה תתחיל!" הוא אומר. מה תעשה?[/quote]
אני פונה אל הצוות שלי ואומר: " נצא לדרך?"
[QUOTE=ealay;835487][COLOR="Red"]עידו
המתקפה עובדת מצויין, אך דוקורה מתאושש מהר מאוד.
'אני ממליץ לך לאמן את ארון במהירות שלו, זה אחד הדברים הכי חזקים שיש'
[/COLOR][/QUOTE]
-------------
'איזה פוקימון עקשן'אני חושב,ואז אני אומר:"מדקיפ תקוף אותו בקרן בועות!"
אומר לדיטו ולצארי לשמור עליו והולך לקנות לו בובה או משהו שהמכור יומר לי שמתאים לו...
[COLOR="Black"]אדם
מונוזו יוצא מהפוכדור שוב על דעת עצמו ומתחיל ללכת שוב לכיוון הקול... מה תעשה?
'ד"א, הקול מזכיר את הקול של הסרנות מהמיתולוגיה היוונית שהיו מהפנטות גברים. וזכור: מונוזו הוא זכר.'[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
לורה אומרת לך: " יש אתה אלוף איך הצלחת!?!?" ומחבקת אותך. קייל אומר" יפה אחי, באמת עזרת לנו. אני מקווה שהוא ישתכנע. אנחנו חייבים לעשות הכל" דיינה וקן אומרים:" יש!" ואז דיינה אומרת" אני כבר הולכת!!!!!"
קן לוחש לך:" אתה יודע, לפעמים הפזיזות של אחותך גורמת לה להיראות קצת מוזרה..." ויוצא גם הוא. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
הוא כבר ברח אתם צריכים לחפש אותו... תגיב שוב.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
דוקורה חומק ומשתמש בזריקת סלעים היישר על מדקיפ. מה תעשה?
'הצעתי לאמן את מהירותו של ארון כי יש לו גם הגנה טובה מאוד וגם די הרבה התקפה החיסרון היחיד שלו זה מהירות. אז ארון מהיר זה ממש פוקימון אגדי.'[/COLOR]
[quote=ealay;835772][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו יוצא מהפוכדור שוב על דעת עצמו ומתחיל ללכת שוב לכיוון הקול... מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=black]'ד"א, הקול מזכיר את הקול של הסרנות מהמיתולוגיה היוונית שהיו מהפנטות גברים. וזכור: מונוזו הוא זכר.'[/COLOR]
?[/quote]
'אין לי כל כך מה לעשות..אני חייב להפטר מהקול הזה' אחשוב
אני ארוץ לכיוון הקול ואתפוס את מונוזו בידיים ואצעק
"לפרס צאי החוצה! מהר תשתמשי בגלישה למקור הקול הזה !" אצעק
[quote]לוקאס
לורה אומרת לך: " יש אתה אלוף איך הצלחת!?!?" ומחבקת אותך. קייל אומר" יפה אחי, באמת עזרת לנו. אני מקווה שהוא ישתכנע. אנחנו חייבים לעשות הכל" דיינה וקן אומרים:" יש!" ואז דיינה אומרת" אני כבר הולכת!!!!!"
קן לוחש לך:" אתה יודע, לפעמים הפזיזות של אחותך גורמת לה להיראות קצת מוזרה..." ויוצא גם הוא. מה תעשה?[/quote]
אני אומר בשמחה "איזה שידרוג קיבלתי לצוות, עכשיו נוכל בטוח נציל את המחוז!!!!" 'ויוצא עם כל הצוות החוצה'
כמובן שאחרי החיבוק של לורה אני מסמיק
מחפש אותו בכל האיזור ואומר לדיטו וצארי לחפש אותו גם במקומות שונים