-
[COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנצל את ההזדמנות ומנסה לתקוף את סטנטלר,ואתה מצליח לתקוף אותו עם להביור עצום נוסף שפוגע בו קשה מאוד ומעיף אותו הצידה!,"אני לא יתן לך להביס אותי!"הוא אומר ומתקדם לעברך עם מתקפת דחיפה,ואתה רואה שהסדקים שבאבן האש גדלים!,מה תעשה?
~סקורפיו~
זעם הדרקון פוגע בבועה ולאחר כמה שניות מפוצץ אותה,וכתוצאה מהפיצוץ נוצר עשן רב ואתה לא רואה כלום,ואז אתה מרגיש שמשהו חונק אותך,ולאחר שהעשן מתפוגג אתה רואה שזאת אחת מהזרועות של טנטקול!,מה תעשה?
[COLOR="Blue"]~לוקאס~[/COLOR]
אתה מסתובב בשביל לשאול את מאנצ'לאקס,כשלפתע אתה רואה שהוא כבר משוחח עם שאקל על פרטי הטורניר,ולאחר כמה שניות כאשר הוא מסיים את השיחה הוא פונה אליך ואומר:"הוא אמר שהסיבוב הראשון יערך בזירת הקרב הישנה שליד האגם מחר בשעה 12 בבוקר"ומביא לך מפה מפורטת ביותר,מה תעשה?
[COLOR="Silver"]~ריאן~[/COLOR]
אתה קופץ מעליו אך בזכות המהירות האדירה שמתקפת הסיבוב המהיר מעניקה לו,בלטוי מצליח להתביית עליך בחזרה בקלות,ורק ברגע האחרון אתה מצליח לעצור אותו מלפגוע בך עם כפת כוח,-אך בגלל מתקפת הסיבוב המהיר ידיך משתפשפות ונפגעות מעט,מה תעשה?
-
[QUOTE=Bronzong;887743][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנצל את ההזדמנות ומנסה לתקוף את סטנטלר,ואתה מצליח לתקוף אותו עם להביור עצום נוסף שפוגע בו קשה מאוד ומעיף אותו הצידה!,"אני לא יתן לך להביס אותי!"הוא אומר ומתקדם לעברך עם מתקפת דחיפה,ואתה רואה שהסדקים שבאבן האש גדלים!,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מתחמק מסנטל ואז תוקף אותו בגחלת
-
אתה מנסה להתחמק אך נכשל!,ואז אבן האש מתנפצת!,"עכשיו לא נותר לך אפילו סיכוי קלוש להביס אותי!"סטנטלר אומר,ולפתע אתה מתחיל להרגיש כוח עצום בגופך כאילו שאתה חזק יותר פי 10 מכרגיל!,ובגלל שאתה לא יכול לאגור אתה כל הכוח הזה בגופך אתה מתחיל לירות להביורים ללא שליטה!,"לא משנה כמה כוח יהיה לך כל עוד אינך יכול לשלוט בו!"סטנטלר אומר,ורץ לעברך עם מתקפת דחיפה,מה תעשה?
-
[QUOTE=Bronzong;887856][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה להתחמק אך נכשל!,ואז אבן האש מתנפצת!,"עכשיו לא נותר לך אפילו סיכוי קלוש להביס אותי!"סטנטלר אומר,ולפתע אתה מתחיל להרגיש כוח עצום בגופך כאילו שאתה חזק יותר פי 10 מכרגיל!,ובגלל שאתה לא יכול לאגור אתה כל הכוח הזה בגופך אתה מתחיל לירות להביורים ללא שליטה!,"לא משנה כמה כוח יהיה לך כל עוד אינך יכול לשלוט בו!"סטנטלר אומר,ורץ לעברך עם מתקפת דחיפה,מה תעשה?[/QUOTE]
אני ממשיך לירות להביורים על סנטלר
-
[quote]~ריאן~
אתה קופץ מעליו אך בזכות המהירות האדירה שמתקפת הסיבוב המהיר מעניקה לו,בלטוי מצליח להתביית עליך בחזרה בקלות,ורק ברגע האחרון אתה מצליח לעצור אותו מלפגוע בך עם כפת כוח,-אך בגלל מתקפת הסיבוב המהיר ידיך משתפשפות ונפגעות מעט,מה תעשה?[/quote]
'לא נורא,זה לא ממש כואב..' אחשוב לעצמי ואתקוף אותו עם מתקפה מהירה.
-
[QUOTE=Bronzong;887743]
~סקורפיו~
זעם הדרקון פוגע בבועה ולאחר כמה שניות מפוצץ אותה,וכתוצאה מהפיצוץ נוצר עשן רב ואתה לא רואה כלום,ואז אתה מרגיש שמשהו חונק אותך,ולאחר שהעשן מתפוגג אתה רואה שזאת אחת מהזרועות של טנטקול!,מה תעשה?
[/QUOTE]
אשתמש בשריטה על הזרוע של טנטקול ובמידה והזרוע תשתחרר אשתמש בזעם דרקון על טנטקול לפני שהוא יספיק לחזור למים
-
שם משתמש: Dark killer
שם במשחק: גיבל?
פוקימן: גיבל [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-pl/sprite.php?natid=443[/IMG]
רקע: גיבל הוא פוקימון מסתורי וחברותי.
גיבל לא הבין מה הפוקימון המדוזה והוא התנגד אליו כמו כולם.
לפני שנה, גיבל היה הפוקימון של מאמן רשע.
למאמן קראו ג'ק.
לאחר קרב מכון של ג'ק, גיבל הפסיד.
בגלל זה ג'ק שחרר את גיבל להיות חופשי.
לאחר זאת גיבל ברח ובכה בצד.
פיצ'ו קטן ניגש אל גיבל והתחיל לעודד אותו.
מאז פיצ'ו וגיבל ניהיו חברים הכי טובים.
לאחר שנה סוג של פוקימון משונה (פינסיר) וחטף את פיצ'ו ומאז
גיבל לא מצא את פיצ'ו.
מת\חי:
חפצים:
שותפים:
-
[QUOTE=Dark Killer;890792]שם משתמש: Dark killer
שם במשחק: ג'ק [IMG]http://i53.tinypic.com/5umkqv.png[/IMG]
פוקימן: גיבל [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-pl/sprite.php?natid=443[/IMG]
רקע: ג'ק הוא ילד חברותי, שאוהב מאוד כובעים.
בילדותו של ג'ק אביו והוריו התעללו בו.
ג'ק חלם להיות מאמן פוקימונים והוריו רצו שיעבוד
בגינון. יום אחד ג'ק התעצבן והחליט לברוח מהבית ועבר לגור בתוך מרתף של חבר.
מת\חי:
חפצים:
שותפים:[/QUOTE]
לא קראת את העלילה בכלל.
המשחק עובד על הקונספט של צינוק מסתורי,בו אתה הפוקימון.
-
[QUOTE=SeaOtter;890923]לא קראת את העלילה בכלל.
המשחק עובד על הקונספט של צינוק מסתורי,בו אתה הפוקימון.[/QUOTE]
באמת? קראתי לא הבנתי XD
תודה על הערה אני יתקן.
עריכה:
תיקנתי תודה רבה :D
-
אתה מנסה לירות עליו להביור אך נכשל,ולאחר מכן מנסה שוב אך נכשל עוד פעם!,עד שלבסוף אתה מתרכז,אוגר את כל כוחותיך ויורה להביור עצום שפוגע בסטנטלר!,תחילה אתה רואה את בשרו של סטטלר נשרף אט-אט,ולאחר מכן עצמותיו נסדקות עד שלבסוף מתנפצות לרסיסים "שנבלעים" באש הלהביור!,וכאשר נגמרת המתקפת אתה רואה שלא נותר דבר מסטנטלר מלבד מעט אבק,לאט-לאט דועכות כל הלהבות שהלהביור הותיר אחריו,-עד שנעלמות לגמרי,ולפתע את מרגיש עייף מאוד,מה תעשה?
אתה מנסה לתקוף אותו עם מתקפה מהירה אך הוא חומק בקלילות,ופוגע בך עם סיבוב מהיר!,מה תעשה?
~סקורפיו~
אתה מנסה לפגוע בזרוע של טנטקול עם מתקפת שריטה אך החניקה חזקה מאוד ואתה נכשל!,תאום אתה מתחיל לראות מטושתש ומרגיש שנגמר לך החמצן שלפתע אקדח מים נורה על זרועותיו של טנטקול,פוגע בהן וגורם להן להפסיק לחנוק אותך!,"צריך קצת עזרה?"שואל אותך ווינגל ואתה מסיק מכך שהוא זה שירה את אקדח המים,מה תעשה?
~ג'ק~
הרקע שלך טוב מאוד בתור בסיס,-אבל תצתרך קצת להרחיב אותו קצת.
-
[QUOTE=Bronzong;892335][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה לירות עליו להביור אך נכשל,ולאחר מכן מנסה שוב אך נכשל עוד פעם!,עד שלבסוף אתה מתרכז,אוגר את כל כוחותיך ויורה להביור עצום שפוגע בסטנטלר!,תחילה אתה רואה את בשרו של סטטלר נשרף אט-אט,ולאחר מכן עצמותיו נסדקות עד שלבסוף מתנפצות לרסיסים "שנבלעים" באש הלהביור!,וכאשר נגמרת המתקפת אתה רואה שלא נותר דבר מסטנטלר מלבד מעט אבק,לאט-לאט דועכות כל הלהבות שהלהביור הותיר אחריו,-עד שנעלמות לגמרי,ולפתע את מרגיש עייף מאוד,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך למצוא מקום שאוכל לנוח בו
-
[QUOTE=Bronzong;892335][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה לתקוף אותו עם מתקפה מהירה אך הוא חומק בקלילות,ופוגע בך עם סיבוב מהיר!,מה תעשה?
~סקורפיו~
אתה מנסה לפגוע בזרוע של טנטקול עם מתקפת שריטה אך החניקה חזקה מאוד ואתה נכשל!,תאום אתה מתחיל לראות מטושתש ומרגיש שנגמר לך החמצן שלפתע אקדח מים נורה על זרועותיו של טנטקול,פוגע בהן וגורם להן להפסיק לחנוק אותך!,"צריך קצת עזרה?"שואל אותך ווינגל ואתה מסיק מכך שהוא זה שירה את אקדח המים,מה תעשה?
~ג'ק~
הרקע שלך טוב מאוד בתור בסיס,-אבל תצתרך קצת להרחיב אותו קצת.[/QUOTE]
תוקן
-
[QUOTE=Bronzong;892335]
~סקורפיו~
[/QUOTE]
"תודה" אומר לווינגל ואוסיף:"אם אני אתה וגולדין נלחם בטנטקול בייחד, נוכל לנצח אותו בקלות" ואשתמש בזעם דרקון על טנטקול.
-
[quote]~ריאן~
אתה מנסה לתקוף אותו עם מתקפה מהירה אך הוא חומק בקלילות,ופוגע בך עם סיבוב מהיר!,מה תעשה?[/quote]
אתקוף אותו ישירות עם כפת כוח.
-
אתה מחפש מקום טוב למנוחה,ולאחר דקות אחדות אתה מוצא פינה מוצלת עם דשא רך,מה תעשה?
~דארק קילר~
הרקע שלך בנוי כאילו שאתה יוצא עם פיצ'ו למסע,אז תתקן אותו קצת.
~סקורפיו~
ווינגל וגולדין מסכימים,-וכאשר אתה יורה על טנטקול מתקפת זעם דרקון הם יורים עליו מתקפת בועות ואקדח-מים ושלושת המתקפות משתלבת לקרן עצומה!,אך לפני שאתם פוגעים בו הוא מוציא מאג'יקארפ [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/hjnj4dzjnyqt.png[/IMG][/URL] מהמים ומשתמש בו בתור מגן!,מה תעשה?
בלטוי מתחמק ופוגע בך עם סיבוב מהיר נוסף שפוגע בך קשה מאוד!,כשלפתע מתקפת חוט פתיל פוגעת בו כשהוא לא שם לב!,"קדימה עכשיו המהירות שלו ירדה ואתה יכול להביס אוו בקלות"אתה שומע את קולו של קאטרפי ומבין שהוא זה שירה את המתקפה,מה תעשה?