-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
רקע מצוין ! בחירה מעולה של חיה אתה התקבלת . הנה ההתחלה שלך :
--
ושוב אתה רוכב על הזאב שלך ביערות החשוכים , גובלין קופץ מאחד הפינות ואתה מתחיל להילחם נגדו
אתה שולח לו כדור אנרגיה בצבע מיוחד שלא ראית כמוהו בחיים , ומפוצץ את ראשו , אך פתאום גם ראשך נופל ..
אתה רואה גובלין שחתך את ראשך ופתאום ! אתה קם משנתך בבהלה 'וואי זה היה חלום מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך וקם לשטוף את פניך .
--
בגלל שאתה חדש וההתחלה שלך קצת יבשה , אתה אמור לשחק במשחק חיים רגילים ..
זהו תחילת היום תחשוב מה אתה רוצה לעשות .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה נותן לו את הכסף שהיה לך בכיס , 200 דולר .. ויוצא מהדירה שלו , הוא טופח לך על השכם בעדינות
ומוסר לך בהצלחה . אתה יוצא החוצה ורואה כמה שוטרים נוסעים מכיוון זירת הפשע , היכן שהתקיים
טבח היריות במקום הכנופייה שלך , למקום אחר , אתה מזהה את השוטרים , הם אלה שהיו במקום שניסית להיכנס למקום הסודי .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;962659][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
רקע מצוין ! בחירה מעולה של חיה אתה התקבלת . הנה ההתחלה שלך :
--
ושוב אתה רוכב על הזאב שלך ביערות החשוכים , גובלין קופץ מאחד הפינות ואתה מתחיל להילחם נגדו
אתה שולח לו כדור אנרגיה בצבע מיוחד שלא ראית כמוהו בחיים , ומפוצץ את ראשו , אך פתאום גם ראשך נופל ..
אתה רואה גובלין שחתך את ראשך ופתאום ! אתה קם משנתך בבהלה 'וואי זה היה חלום מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך וקם לשטוף את פניך .
--
בגלל שאתה חדש וההתחלה שלך קצת יבשה , אתה אמור לשחק במשחק חיים רגילים ..
זהו תחילת היום תחשוב מה אתה רוצה לעשות .
[/COLOR]
אני קם, מתמתח, מתלבש ויצא מחדרי אל המטבח. אני פוגש שם את אמי. "בוקר טוב" אני אומר לה והיא משיבה לי "גם לך,מה אתה מתכוון לעשות היום? ללכת ישר לסטודיו?" אני עונה "אני חושב שכן, אין לי משהו מיוחד היום ויש לי ציור להשלים".אני אוכל ארוחת בוקר, אורז את ערכת המכחולים והצבעים שלי ויוצא לכיוון הסטודיו.
אני נכנס לתוכו, מתיישב ליד כן הציור הגדול שלי, עליו מונח בד עם ציור חצי גמור, וממשיך לצייר את הציור היפה, ציפור שיר קטנה על ענף עץ מלבלב. שוכח את החלום המוזר.
-
[QUOTE]
[CENTER][SIZE=3]Event !
חג חנוכה שמח , החג עוד מעט נגמר ולכן יש לי מתנה בשביל כל אחד מכם
מכיוון שהבטחתי את זה רק למי שיביא חבר , התחרטתי והחלטתי שזה מגיע לכולם
כל אחד בהודעה הבאה שלו יכתוב את הכוח שהוא הכי הכי שונא מבין ה-7 :
-אש
-מים
-אדמה
-חשמל
-אופל
-אוויר
-קרח
רק כוח אחד מותר לכם לבחור , לכן תשקלו טוב טוב מה אתם בוחרים ,
תכתבו את הכוח שלא תוכלו להמשיך לשחק עם הכוח הזה ..
חג חנוכה שמח , ושבוע טוב . [/SIZE][/CENTER]
[COLOR=green][SIZE=3][U]האק[/U][/SIZE]
אתה אוגר את כל הכוח שלך ורץ במהירות לכיוון האיש , את מכוון אליו שני אגרופים ומכה בו חזק , אך הוא מתחמק ! לראשונה הוא זז ! הוא מעלה חיוך ומסתכל למטה , אתה מסתכל על מה שהוא מסתכל ורואה שעל הרצפה יש כתובת חדשה הפעם בלי סימנים "אתה בכיוון הנכון , תתקלח ותלך לישון מחר יחכה לך יום חדש" ופתאום אתה חוזר לדירה שלך !
[/COLOR]
[/QUOTE]אני לא רוצה להיות מים..
-----------------
'הלוואי ואני לא אקום צחר בבוקר'אחשוב לעמצי ביאוש מהיום המתסקל והכנס למקלחת בעצבים כשאני בועט בכוח בדלת העץ של המקלחת.
כשאסיים להתקלח אלך אל חדרי אתלבש בקלילות בטי שירט ומכנס קצר וישר אכנס למיטה בעייפות מהיום המוזר ביותר בחיי.
-
[quote=Steve;962523][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מצוטטת להם ושומע שהם באמת מדברים עליך "הוא משחק בנו .. הוא לא באמת משקיע , חייבים לענות אותו .. צא החוצה ותראה שהוא לא בורח , ואל תשאל אותי למה שהוא יברח כי כל אדם שפוי היה עושה את זה בשביל להציל את עצמו למזלנו הוא לא יודע שהוא יפעל לרע .. אני מקווה מאוד שהוא לא יודע , עכשיו צא !" דראקו מתמעמע ואומר "מה פתאום הוא לא יברח תן לו את ההפסקה שלו .." ניק ממשיך להתווכח ומתפתח ריב קטן שם "טוב אני אצא !" הוא צועק .[/COLOR][/B]
[/quote]
''הם הולכים לענות אוית!אני חייב להוציא מראשם את המחשבות שלהם שאני משחק בהם,עכשיו אני הוציע את המיטב ושיהיה יותר שקט ושלא יחשבו עוד על האופציה הזאת אז אני ינסה לברוח!'אני חושב ושדארקו חוזר אני מנסה להוציא את המיטב שלי ולנסות לנצח אותו וגם לבחון את כוחי.
-
[QUOTE=Steve;962659][B]
אתה נותן לו את הכסף שהיה לך בכיס , 200 דולר .. ויוצא מהדירה שלו , הוא טופח לך על השכם בעדינות
ומוסר לך בהצלחה . אתה יוצא החוצה ורואה כמה שוטרים נוסעים מכיוון זירת הפשע , היכן שהתקיים
טבח היריות במקום הכנופייה שלך , למקום אחר , אתה מזהה את השוטרים , הם אלה שהיו במקום שניסית להיכנס למקום הסודי .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'טוב אני כמו שהבטחתי למדיסון לא חוזר למחבוא,אבל מה שכן מעניין למה הם הולכים למקום אחר אם קרב יריות קטלני התרחש והם לא חקרו אותו דקה' אחשוב לעצמי ואלך אחריהם בשקט,אנסה שלא יבחינו בי.
-
אתה ממשיך לצייר את הציור שלך שלא הספקת לסיים אותו אתמול 'עד הערב ישבתי עליו ועדיין לא גמור ,
מקווה לפחות שיצא מזה משהו טוב' אתה חושב לעצמך ומסיים לצייר את קווי המתאר של הציפור 'וואו זה יצא ממש יפה' אתה חושב לעצמך ומתחיל גם לצבוע את הציפור . אתה מסיים אחרי כמה שעות ויוצא לך מותק שלך ציור
אחד היפים שציירת בכל חייך !
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מתקלח בעצבים , מתלבש ונזרק על המיטה , מכבה את האור ולצערך הנורה נשרפה , אזל החשמל בה
'מה יכול להיות יותר גרוע מזה ?' אתה חושב לעצמך ונרדם . אתה קם בבוקר ומרגיש הרבה יותר טוב ,
אבל החיוך יורד לך שאתה פוקח את עיניך ומגלה שאתה באותו המקום שהיית אתמול .
[I]"בוקר טוב האק , נסה להרוג אותי ." [/I]היה כתוב את זה על הרצפה שעליה עמדת אבל זה נעלם אחרי כמה שניות .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתרחק טיפה מהדלת כדי שניק לא יחשוד שצוטטת להם ולאט לאט מתקדם לכיוון הדלת כדי שזה יראה אמיתי "או חזרת" אומר ניק בחיוך צבוע ומכניס אותך בעדינות לתוך החדר "עכשיו שאתה רגוע אפשר להמשיך בקרב ! תן את הכל !" הוא צועק לך ודראקו כבר מוכן לקרב , הוא מתחיל לרוץ לעברך ואתה חושב מה לעשות .
'זאת מלחמה , הקרב הראשון שלי , אמן שיצליח , אמן' אתה חושב לעצמך .
[/COLOR]
אתה הולך אחרי המכוניות של המשטרה ורואה שהם נכנסות לתוך תחנת המשטרה , בדרך נפל לאחד השוטרים אקדח על הכביש , אתה מרים אותו ומתחבא . שהאמבולנס עוצר אתה רואה שהרופאים מוצאים הרבה גופות , ועוד מישהו פצוע אנוש אבל חי ! זהו אחד הטירונים מהכנופיה שלכם 'אוי לא ! הוא ילשין עליי !' אתה חושב לעצמך ורואה שהשוטרים מדברים בחוץ עם הטירון .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;960842]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
האחות בודקת שוב ואומרת "מצטערת אבל אחיך לא נמצא כאן , ייתכן שמישהו רימה אותך לך תבדוק במקום שאחיך צריך להיות בו עכשיו , בבית הספר למשל ." אומרת האחות בצער .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"את צודקת " אומר לה ואתחיל לרוץ לכיוון בית הספר של אחי " מעניין אם זה קשור למה שקרה לי ? " אשאל את עצמי תוך כדי ריצה וראיה של בית הספר של אחי
-
[QUOTE=Steve;963088][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה ממשיך לצייר את הציור שלך שלא הספקת לסיים אותו אתמול 'עד הערב ישבתי עליו ועדיין לא גמור ,
מקווה לפחות שיצא מזה משהו טוב' אתה חושב לעצמך ומסיים לצייר את קווי המתאר של הציפור 'וואו זה יצא ממש יפה' אתה חושב לעצמך ומתחיל גם לצבוע את הציפור . אתה מסיים אחרי כמה שעות ויוצא לך מותק שלך ציור
אחד היפים שציירת בכל חייך !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ציור מדהים" אני חושב לעצמי בסיפוק. אני מניח את הכן בצד שולחן העבודה שלי,
ומתקשר לסוכן שלי שיבוא לראות את הציור המדהים. אני מסתכל על השעון "וואו, כל כך הרבה זמן לקח לי לצייר אותו".
אחרי שהוא מגיע ורואה את הציור, הוא אומר לי, שינסה ליצור קשר עם המוזאון המרכזי בעיר או עם אספנית האומנות הידועה ושהציור הזה יכניס לי כסף רב.
-
[QUOTE=Steve;963088][B]
אתה הולך אחרי המכוניות של המשטרה ורואה שהם נכנסות לתוך תחנת המשטרה , בדרך נפל לאחד השוטרים אקדח על הכביש , אתה מרים אותו ומתחבא . שהאמבולנס עוצר אתה רואה שהרופאים מוצאים הרבה גופות , ועוד מישהו פצוע אנוש אבל חי ! זהו אחד הטירונים מהכנופיה שלכם 'אוי לא ! הוא ילשין עליי !' אתה חושב לעצמך ורואה שהשוטרים מדברים בחוץ עם הטירון .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אנסה להתחבא מאחורי מקום,עץ או משהו שיסתיר אותי. 'בגדי הכהים יסתירו אותי,אבל אני חייב לברוח אחרי זה,הבטחתי למדיסון לעזוב את הפשע וההרג אבל רק פעם אחת אחרונה. אני צריך יריה נקיה ישר אל ראשו.'
ארים את האקדח ואז אכוון אל ראשו,אוודה שאני מקבל זווית ראיה נקייה ללא שוטרים,כדי שאף אחד מהם לא ייפגע ואז כשאהיה בטוח אירה כדור אחד ואז אנסה לברוח מהמקום במהירות.
-
אתה לא יכול להגיד מה אחרים עושים , אתה מחליט מה אתה עושה בלבד , מה שהאחרים עושים זה
בשליטתי , אחרת יכולת לנהל את המשחק בלעדיי .
זאת אומרת שאם אתה קורא לסוכן שלך אתה צריך לחכות שאני אגיד מה הסוכן חשב .
------------
אתה מתקשר לסוכן שלך כדי שיסתכל על הציור המרהיב , הסוכן שעדיין לא זוכר כ"כ איפה הסטודיו שלך היה צריך קצת עזרה ולכן שהגיע למקום יצאת בכדי להראות לו איפה בידיוק נמצא הסטודיו , נכנסתם אל הסטודיו הסוכן חייך במבט מרהיב והתרשם מהעבודות , התקדמתם לכיוון העבודה שסיימת לצייר זה עתה , אך .. היא נעלמה !!!!
--
אפילו שזה מוקדם מידי קיבלתם פרס לכבוד סיום חג החנוכה , תכתוב בהודעה הבאה איזה כוח לא
תרצה להיות בשום פנים ואופן (מתוך ה-7 שבעמוד הראשון תראה בעלילה .)
[/COLOR]
*תנסה להגיב קצת יותר , ותכתוב בהודעה הבאה איזה כוח אתה לא רוצה להיות בשום פנים ואופן .
--
אתה רץ לבית הספר ונכנס לכיתה של אחיך הקטן , אתה רואה שהוא לומד והכל כרגיל
"ייתכן שהחוטף חיפש דרך להגיע אליי והוא שיקר לי" אתה ממלמל לעצמך וחוזר לעבודה
הבוס שלך רואה שאתה קצת פצוע ולכן לא שואל מה קרה "אתה משוחרר" הוא אומר ואתה יכול
ללכת הביתה .
[/COLOR]
אתה מתחבא בסמטה בה אתה נמצא , מציץ עם הראש שולף את האקדח , טוען אותו ו..בום , יריה אחת שלא נשמעה בחוזקה בעזרת משתיק הקול חוררה את ראשו של הטירון , כל הצוות המשטרתי בחיפוש אחריך עכשיו כולם צועקים ורצים לחפש אותך בכל מקרה אפשרי .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;963405][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה לא יכול להגיד מה אחרים עושים , אתה מחליט מה אתה עושה בלבד , מה שהאחרים עושים זה
בשליטתי , אחרת יכולת לנהל את המשחק בלעדיי .
זאת אומרת שאם אתה קורא לסוכן שלך אתה צריך לחכות שאני אגיד מה הסוכן חשב .
------------
אתה מתקשר לסוכן שלך כדי שיסתכל על הציור המרהיב , הסוכן שעדיין לא זוכר כ"כ איפה הסטודיו שלך היה צריך קצת עזרה ולכן שהגיע למקום יצאת בכדי להראות לו איפה בידיוק נמצא הסטודיו , נכנסתם אל הסטודיו הסוכן חייך במבט מרהיב והתרשם מהעבודות , התקדמתם לכיוון העבודה שסיימת לצייר זה עתה , אך .. היא נעלמה !!!!
--
אפילו שזה מוקדם מידי קיבלתם פרס לכבוד סיום חג החנוכה , תכתוב בהודעה הבאה איזה כוח לא
תרצה להיות בשום פנים ואופן (מתוך ה-7 שבעמוד הראשון תראה בעלילה .)
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני לא רוצה מים.
------------------------
"מה קרה פה?" אני מגרד את ראשי במבוכה, "היצירה הייתה פה לפני רגע". אני מסתכל על הסוכן שלי,
לראות מהי תגובתו...
-
[QUOTE=Steve;963405]
*תנסה להגיב קצת יותר , ותכתוב בהודעה הבאה איזה כוח אתה לא רוצה להיות בשום פנים ואופן .
--
אתה רץ לבית הספר ונכנס לכיתה של אחיך הקטן , אתה רואה שהוא לומד והכל כרגיל
"ייתכן שהחוטף חיפש דרך להגיע אליי והוא שיקר לי" אתה ממלמל לעצמך וחוזר לעבודה
הבוס שלך רואה שאתה קצת פצוע ולכן לא שואל מה קרה "אתה משוחרר" הוא אומר ואתה יכול
ללכת הביתה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
-- אל תדאג אני אגיב יותר ואני לא רוצה אופל --
" "וואו זה מאוד מוזר " אומר ואסתכל ממול למדרכה על מזרקה ואנסה להסתכל עליה טוב ואראה שטר אדום שעומד על מקום יבש במזרקה " יש אולי זה מאתיים שקל אולי היום הזה לא כזה גרוע " אומר לעצמי ואחצה את הכביש לכיוון המזרקה
-
[QUOTE=Steve;963405][B]
אתה מתחבא בסמטה בה אתה נמצא , מציץ עם הראש שולף את האקדח , טוען אותו ו..בום , יריה אחת שלא נשמעה בחוזקה בעזרת משתיק הקול חוררה את ראשו של הטירון , כל הצוות המשטרתי בחיפוש אחריך עכשיו כולם צועקים ורצים לחפש אותך בכל מקרה אפשרי .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'גדול! אני צלף ענק' אחשוב לעצמי, אלך לאט לאט בסמטה,עד שאהיה בטוח שאאבד אותם,ואז אנסה לרוץ אל מחוץ לעיר.
-
[quote=Steve;963088][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתרחק טיפה מהדלת כדי שניק לא יחשוד שצוטטת להם ולאט לאט מתקדם לכיוון הדלת כדי שזה יראה אמיתי "או חזרת" אומר ניק בחיוך צבוע ומכניס אותך בעדינות לתוך החדר "עכשיו שאתה רגוע אפשר להמשיך בקרב ! תן את הכל !" הוא צועק לך ודראקו כבר מוכן לקרב , הוא מתחיל לרוץ לעברך ואתה חושב מה לעשות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]'זאת מלחמה , הקרב הראשון שלי , אמן שיצליח , אמן' אתה חושב לעצמך .[/COLOR][/B]
[/quote]
'טוב כדי לנצח עדיף לי להשתמש במהלכים שאני כבר ראיתי שאני טוב בהם,במקרה הזה ההגנה שלי ברמה טובה,אני יכול לנסות להשתמש בה כדי להתקיף!'אני חשוב לעצמי ומנסה להשתמש במהלכי הגנה שונים ומנסה ובעזרת להתקיף ולהלחם.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מתקלח בעצבים , מתלבש ונזרק על המיטה , מכבה את האור ולצערך הנורה נשרפה , אזל החשמל בה
'מה יכול להיות יותר גרוע מזה ?' אתה חושב לעצמך ונרדם . אתה קם בבוקר ומרגיש הרבה יותר טוב ,
אבל החיוך יורד לך שאתה פוקח את עיניך ומגלה שאתה באותו המקום שהיית אתמול .
[i]"בוקר טוב האק , נסה להרוג אותי ." [/i]היה כתוב את זה על הרצפה שעליה עמדת אבל זה נעלם אחרי כמה שניות .[/color][/b]
[/quote]'אויש..קיוויתי שזה כבר היה חלום רע..וארוך..'אחשוב ואתבאס.
"את מי בדיוק להרוג?"אצעק אל תקרת החדר ואומשיך לצעוק:"ואיך בדיוק אני אמור להרוג אותו?עם הידים?"