[QUOTE=GhosTFace;980511]מי החליף צד?
אני עדיין חושב שהוא מחרטט עליינו.[/QUOTE]
יופי..
dav-ואם אני אגיד לך שאני דוגמנית פרארי ואני בת 17?
זה נכון? לא. אבל למה שאני אשקר?
Printable View
[QUOTE=GhosTFace;980511]מי החליף צד?
אני עדיין חושב שהוא מחרטט עליינו.[/QUOTE]
יופי..
dav-ואם אני אגיד לך שאני דוגמנית פרארי ואני בת 17?
זה נכון? לא. אבל למה שאני אשקר?
להגיב במשחק שלי?
כן ליאור
ליאור.. רק אם יש ברוצנך כוח לעשות עוד תגובה במקום לשבת בסלון ואז לצאת לקרפיף הנעים ושם לשתות שוקו חם.
[QUOTE=Knight of skulls;980517]כן ליאור[/QUOTE]
טוב חושב שאגיב
[quote=יופלה שטוזים;980514]לא באמת, למה אתה חייב לנסות להפיל אותו?
יש הרבה טעויות מקלדת כמו 82 במקום 28 או דברים דומים, גם יש שגיאות כתיב של כתיבה מהירה (כגון, עשגיאת כתיב) ואולי אני מאמין לו טיפה יותר בגלל שהכרתי את מיכאל וגם מה שקרה עם סבא שלי...[/quote]
גם אני הכרתי(במסגרת הפורום) את מיכאל,בגלל זה קשה לי להאמין שהוא מת.
ולא אחי,שגיאת מקלדת זה טחי במקום אחי,זה רף במקום אף, או במקרה הכי קיצוני זוף במקום תוף..
אבל מיכאל-דניאל?
זאת שגיאת מקלדת של מעל 3 אותיות,אפילו כשאני כותב מהר אין לי מספיק שגיאות ככה ואת המשפט הזה ד''א כתבתי בפחות מ10 שניות.. :o
אני חושב שההצעה שלי יותר טובה :p
[quote=יופלה שטוזים;980518]ליאור.. רק אם יש ברוצנך כוח לעשות עוד תגובה במקום לשבת בסלון ואז לצאת לקרפיף הנעים ושם לשתות שוקו חם.[/quote]
או לדבר בנוד
[QUOTE=Knight of the Night;980502]
ליאור-תאמין לי אני מכיר יפה מאוד את הטריקים האלה,וזו לא התבלבלות,זאת הדרך היחידה להוכיח שאתה משקר,מבין?[/QUOTE]
אם אני משקר, ולפי מה שאתם אומרים אני מיכאל, איך אתה מסביר את זה שהמשתמש שלי נפתח לפני מס׳ חודשים ולא עכשיו?
אתה מתכוון לומר שתכננתי במשך חודשים את כל זה בשביל תשומת לב? זה לא נשמע לך טיפשי?
עזוב את זה, איך הוא היה על המחשב והוא היה חולה?
[quote=דניאל 1000;980526]אם אני משקר, ולפי מה שאתם אומרים אני מיכאל, איך אתה מסביר את זה שהמשתמש שלי נפתח לפני מס׳ חודשים ולא עכשיו?
אתה מתכוון לומר שתכננתי במשך חודשים את כל זה בשביל תשומת לב? זה לא נשמע לך טיפשי?[/quote]
יכול להיות מיכאל קיבל באן ופתח משתמש חדש, או שהוא פתח בשביל אח שלו, או שהוא בכלל פתח לחבר שלו משתמש....
זה כן מעלה הודעות
[QUOTE=Knight of the Night;980521]גם אני הכרתי(במסגרת הפורום) את מיכאל,בגלל זה קשה לי להאמין שהוא מת.
ולא אחי,שגיאת מקלדת זה טחי במקום אחי,זה רף במקום אף, או במקרה הכי קיצוני זוף במקום תוף..
אבל מיכאל-דניאל?
זאת שגיאת מקלדת של מעל 3 אותיות,אפילו כשאני כותב מהר אין לי מספיק שגיאות ככה ואת המשפט הזה ד''א כתבתי בפחות מ10 שניות.. :o[/QUOTE]
גם אני כותב משפטים ממש מהר אבל אולי אתה לא רואה את זה (טוב, רק אם תראה סרטון של הקלדה) ואני יודע פרט אחד על דניאל, אולי נשאל שאלה ונראה אם היא תואמת.
עומר אתה נרשם?
[quote=דניאל 1000;980526]אם אני משקר, ולפי מה שאתם אומרים אני מיכאל, איך אתה מסביר את זה שהמשתמש שלי נפתח לפני מס׳ חודשים ולא עכשיו?
אתה מתכוון לומר שתכננתי במשך חודשים את כל זה בשביל תשומת לב? זה לא נשמע לך טיפשי?[/quote]
משתתף בצערך אם זה נכון.
באמת שקשה לי לשמוע על דבר כזה שקורה לאחד המשתמשים בפורום שלי...
וזה שכולם פה לא מאמינים לך זה בעיקר בגלל שהם [b]מקווים [/b]שזה מתיחה.
גם אני מאוד מקווה שזה מתיחה.
אבל אם לא, משתתף בצערך, שלא תדע עוד צער.
באמת עצוב.
טוב, אני הולך/בורח או איך שלא תקראו לזה...
ביי.