אביב תעשה משהו אתה בהנהלה אם יש דיון על הקבוצות תצביע להחזרה כמו שהיה זה ממש מבאס להיות בקבוצת החדשים כאשר אני פאקינג חצי שנה פה
Printable View
אביב תעשה משהו אתה בהנהלה אם יש דיון על הקבוצות תצביע להחזרה כמו שהיה זה ממש מבאס להיות בקבוצת החדשים כאשר אני פאקינג חצי שנה פה
[quote=Ilan;998278]אביב תעשה משהו אתה בהנהלה אם יש דיון על הקבוצות תצביע להחזרה כמו שהיה זה ממש מבאס להיות בקבוצת החדשים כאשר אני פאקינג חצי שנה פה[/quote]
אני כבר שנה וחודשיים -_-
ואני עדיין בקבוצת המתחילים.
אני ותיק פה :(((
והייתי פעם מנהל.
אני אמור להיות משתמש כבוד :sunglasses:
מבין אתך מיכאל
פורום מוזיקה נכון?
אני לא יכול לעשות כלום..אני משתמש כמוכם רק עם אופציות ניהול בפורום שלי..
אתה יכול לשנות כותרת , לשים תגיות , לנעול נושאים שלך וכאלה אנחנו לא למה כי לא נרשמנו לפני 3 שנים
מחר יש לי סיור לימודי על הסברה איך להיות אזרח><
[quote=Ilan;998301]אתה יכול לשנות כותרת , לשים תגיות , לנעול נושאים שלך וכאלה אנחנו לא למה כי לא נרשמנו לפני 3 שנים[/quote]
די לבכות..
[QUOTE=elbaz2008;998304]די לבכות..[/QUOTE]
מה זה נמאס אין לנו חצי ממה שאתה יכול לעשות אז אתה לא יודע איך זה
אתה יודע מה? אנשים כמוך צריכים לרדת מניהול ולראות איך מנהלים הדברים בלי שכולם נותנים לך כבוד בגלל שאתה יכול לתת אזהרות
וגם לראות את כל מה שחסר למשתמשים הרגילים
[quote=Ilan;998314]אתה יודע מה? אנשים כמוך צריכים לרדת מניהול ולראות איך מנהלים הדברים בלי שכולם נותנים לך כבוד בגלל שאתה יכול לתת אזהרות
וגם לראות את כל מה שחסר למשתמשים הרגילים[/quote]
תאמין לי שפעם הייתי משתמש בדיוק כמוך..
זאת הבעיה פעם עכשיו אתה כבר לא רואה את הבעיות של המשתמשים אלא את מה שאתה עושה לך יש חיים קלים הפורום שאתה מנהל לא דורש השקעה בכלל
[QUOTE=Ilan;998319]זאת הבעיה פעם עכשיו אתה כבר לא רואה את הבעיות של המשתמשים אלא את מה שאתה עושה לך יש חיים קלים הפורום שאתה מנהל לא דורש השקעה בכלל[/QUOTE]
תהפוך גם למנהל O:
תכלס מנהל משחקים כללים כרגע לא כול טוב בזה...
[quote=Ilan;998281]מבין אתך מיכאל
פורום מוזיקה נכון?[/quote]
כן.
ואביב,
אתה היית פעם בקבוצות הישנות.
הייתי רק איזה כמה ימים קבוצת אש :(
כן אבל פשוט אני לא חושב שאוכל להספיק סיקור יומי מכיוון שלא שיחקתי בכל כך הרבה משחקים
נפתחה הרשמה מוקדמת לחברי VIP למשחק - מלון 666:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=35805[/URL]