יוסי בוא קרב
Printable View
יוסי בוא קרב
אני עוד מעט הולך וצריך להתארגן
וחוצמזה התקדמתי הרבה ונתקע המשחק
אולי מחר~
תזהרו מהפדופיל השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
עריכה:
תזהרו מהכלב השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
עריכה:תזהרו מהמגהמן השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
[quote][i]Originally posted by Hak[/i]@Aug 27 2008, 01:16 PM
[b] תזהרו מהפדופיל השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
עריכה:
אלכס יעשה ממך שישליק על האש אם תמשיך ככה!! :angry: [/b][/quote]
איזה?
ספיר מפוקיבלוק? ם:
ואיפה אתה גר?
זה כבר טוב יותר ^_^
אלכס די לערוך XD
אלכס תפסיק לערוך
ושימו לב לכותרתD::
אל תעשה דברים מלוכלכים על חתולים ואני לא אערוך..
תזהרו מהפדופיל השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
עריכה:
תזהרו מהכלב השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
עריכה:תזהרו מהמגהמן השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
מה אתה רוצה להביא בזה אלכסיי?
חיחי
אני אהיה אבא לפני אלכס
מי היה מאמין?
חחח טוב...שיהיה לך בהצלחה XD
XDDDDDDDDDDDD אהבתי את זה
תזהרו מהיוסי השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן
[quote][i]Originally posted by Hak[/i]@Aug 27 2008, 01:21 PM
[b] XDDDDDDDDDDDD אהבתי את זה
תזהרו מהיוסי השמן!!!!! הזבל הזה אנס אותי ואת חברה שלי! הוא מסוכן!! לכללל הבנות!!!!! הוא כל היום מחטט באיברים המיניים שלו!! הוא מסוכן!! הוא אנס אלפים!!!! הוא מ-ס-ו-כ-ן הוא אנס אותי גם את ידיד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מסוכןןןן [/b][/quote]
איכס יא גועלי
לאנוס אותך!?
מילא חברה שלך אבל אותך!!?!!??!!?1?!?!@#@@~!~??!?
XDDDDDDDDDDD בדיחה! XD