ועוד שאלה ..
אני יכול לעשות שיפור קטן יותר לאחד מהפייקים שעשיתי ולעשות לשיפור התפתחות <?
השיפור זה אותו הדבר רק קטן יותר כדי שיראה הגיוני ...
Printable View
ועוד שאלה ..
השיפור זה אותו הדבר רק קטן יותר כדי שיראה הגיוני ...
[quote=_KoDaK_;1027865]ועוד שאלה ..
השיפור זה אותו הדבר רק קטן יותר כדי שיראה הגיוני ...[/quote]
תמיד אתה יכול לעשות שיפור לפייקים שלך פה, כן אתה יכול לשפר
[QUOTE=PO ZON;1027693][CENTER][B][SIZE=2][COLOR=red]משימת חצי הגמר למחר!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red]טוב ביום רביעי יהיה הגמר של מסטאר פייק! והגענו ככל היותר לסוף, אז בואו אני אתן לכם את המשימה הלפני אחרונה שלכם.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red]המשימה מאוד פשוטה לקחת את אחד הפייקים שהכנתם במסטאר פייק 2 ולעשות לו התפתחות! חובה לקחת רק פוקימון שעשיתם במסטאר פייק לאחת המשימות, אסור לקחת פוקימון שלא עשיתם למסטאר פייק 2.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red]ההגשה היא עד למחר בשעה 6, אני נותן לכם יותר מ24 שעות ככה שכדי שתשקיעו[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]
טוב גמרתי עם המבחן ועכשיו אני פנוי... עשיתי רק 2 פייקים ואחד שלא היה בתחרות (צפרדע הבלום)
במי מותר לי להישתמש? לצב אני חושב שמגיעה לו התפתחות או לבלון לזחל הוא כבר התפתחות אחרונה
[quote=Ilan;1027907]טוב גמרתי עם המבחן ועכשיו אני פנוי... עשיתי רק 2 פייקים ואחד שלא היה בתחרות (צפרדע הבלום)
במי מותר לי להישתמש? לצב אני חושב שמגיעה לו התפתחות או לבלון לזחל הוא כבר התפתחות אחרונה[/quote]
אני חושב תעשה לזחל התפתחות יותר גדולה, זה הפייק היחיד שיכול לעזור לך לנצח, אבל תעשה לו התפתחות נדירה
טוב פו זון צימצמתי את זה ל2 , איזה לבחור (הינה הפייקדקס) :[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/n2iyae2tng5t.png[/IMG][/URL]
האש או העשב?
[quote=PikaRevulotion;1027922]טוב פו זון צימצמתי את זה ל2 , איזה לבחור (הינה הפייקדקס) :[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/n2iyae2tng5t.png[/IMG][/URL]
האש או העשב?[/quote]
אתה לא יכול לבחור באש כי לא השתמשתה בו לתחרות, אתה יכול לבחור רק בין המים לעשב, אני ממליץ במים אם אתה הולך ליצור לו התפתחות דרקון מפלצתי נדירה, ואם אתה הולך לעשות משהו פשוט אז העשב
השת משתי באש ל"משימה" כביכול של הפייקדקס. אז אני בוחר בין העשב למים לאש, (ההתחלתיים) איזה לבחור? שיהיה לא מסובך (הדרקון אני חושב יהיה מסובך אבל מה שאתה אומר) ולא קל מידי. אם אני חופר אז סליחה חח, אני רוצה להשקיע אבל אני פשוט עסוק באילת ומחר אני עוזב אז אני יהיה אפילו יותר.. ויכול להיות שאני יפרסם שעה אחרי כי אני ייסע באותו זמן, זה בסדר?
[quote=PikaRevulotion;1027935]השת משתי באש ל"משימה" כביכול של הפייקדקס. אז אני בוחר בין העשב למים לאש, (ההתחלתיים) איזה לבחור? שיהיה לא מסובך (הדרקון אני חושב יהיה מסובך אבל מה שאתה אומר) ולא קל מידי. אם אני חופר אז סליחה חח, אני רוצה להשקיע אבל אני פשוט עסוק באילת ומחר אני עוזב אז אני יהיה אפילו יותר.. ויכול להיות שאני יפרסם שעה אחרי כי אני ייסע באותו זמן, זה בסדר?[/quote]
זו לא הייתה משימה, אם זו הייתה משימה הייתי פותח לה באטל, סתם רציתי לבדוק אם למשהו ממכם פוטנציאל לפייקדקס, לכן אתה יכול לבחור רק בין המים לעשב, תחליט לבד, וגם הקטע של הפייקדקס לא היה משימה גם זה לא היה חובה.
עשה לי טובה אל תנסה להפוך את החוקים, ההגדרה של משימה זה אם נפתח לה באטל, אם לא אז זו לא משימה.
אז אם תבחר באש לא תוכל להיכנס מחר לבאטל.
אוקיי אני בוחר בדרקון, אני יתחיל מחר ויפרסם שאני יגיע הבייתה.
[quote=PikaRevulotion;1027963]אוקיי אני בוחר בדרקון, אני יתחיל מחר ויפרסם שאני יגיע הבייתה.[/quote]
אני מחר מתחיל את התחרות בשש ככה שכדי שתתחיל היום, למה נתנתי 24 שעות בול להכין את הפייק לא פחות מזה, ולא יותר, בגלל שמחר לוח הזמנים מאוד קצר
[QUOTE=PO ZON;1027419][CENTER][B][CENTER][B]lipion[/B]
[B]תגידי למה את תמיד מנסה לצאת חכמה? יצאת טיפשה ברמות[/B]
[B]את חושבת שיש פוקימון שיש לו שש סוגים בקשתי רק סוג אחד, [/B]
[B]לא מכניס אותך לבאטל הזה כי את חושבת שאת יכולה לצאת יותר חכמה.[/B]
[B]במשימה הבא תקראי את החוקים ותשקיעי יותר.[/B][/CENTER][/B][/CENTER][/QUOTE]
אין לך זכות לקרוא לה טיפשה יחתיכת מטומטם
היא יצאה טיפשה? אתה יצאה אידיוט חסר חיים
עומר,קודאק,סיגל ואילן, אתם מגעילים אותי
איך אתם יכולים להמשיך להגיב באשכול כאילו כלום? שימו תצמכם במקומה
ועליך fakeboy אני מתפלא שלא נעלת את האשכול המעפן הזה כבר ממזמן
אני יתחיל היום ומחר בבוקר אני יפרסם . תודה. ביי.
[QUOTE=~JustDor~;1027977]אין לך זכות לקרוא לה טיפשה יחתיכת מטומטם
ועליך fakeboy אני מתפלא שלא נעלת את האשכול המעפן הזה כבר ממזמן[/QUOTE]
אני מגעילה אותך?
אני לא מגיבה באשכל מסיבה אחת פשוטה
זה לא היה בכוונה מה לא הבנתה?
נראלך שהוא היה אומר שהיא טיפשה?
אז תסתום מהר ואל תומר אל אפחד מאיתנו שאנחנו מגעילים מובן?
[quote=סיגל123;1027993]אני מגעילה אותך?
אני לא מגיבה באשכל מסיבה אחת פשוטה
זה לא היה בכוונה מה לא הבנתה?
נראלך שהוא היה אומר שהיא טיפשה?
אז תסתום מהר ואל תומר אל אפחד מאיתנו שאנחנו מגעילים מובן?[/quote]
חח "לא בכוונה"..
אז אני קראתי לך מגעילה לא בכוונה, סבבה?
[quote=~JustDor~;1027977]אין לך זכות לקרוא לה טיפשה יחתיכת מטומטם
ועליך fakeboy אני מתפלא שלא נעלת את האשכול המעפן הזה כבר ממזמן[/quote]
לא אמרתי שהיא טיפשה במכוון, אמרתי שהרושם שיצא מזה שהיא שלבה 6 סוגים הוציא אותה טיפשה, למרות שהיא יודעת שמותר סוג אחד.
אז לך תחפש אתה יודע את מי